Bugün ne yaptım?

Ya tumay yasenin genclik enerjini severim ben
Gunaydin hanimlar
Bgn bi eve gidicem durum ne kdr kotu gormek istiyorum

Selam canlar

Dün ekmek almaya gidince oğlumun orda sevdiği kedi eline diş atmış yüzeysel sıyrık şeklinde idi.
Gün içi kediye baktık sağlıklı veterinere sorduk bişey olmaz kanamamış dedi. Ama gel gör ki
gece eşim uyuyamadı aşı yaptırsamıydık diye kan yok sadece çizik gibi ama
sonra ben aldım telefonu araştırdım araştırdıkça benim kafam karıştı
Neyse bende pek uyuyamadım
Sabah 6 gibi uyandırıp oğlanı hastaneye gittim onlarda başka hastaneye sevk etti tek yerden yapılıyor dedi.
Hem tetanoz hem kuduz vurdurup geldik.
8 gibi evdeydik.
Neyse sonra biraz uyuyum dinleneyim dedim bu sefer de kabus gördüm. Hemşire ile kavga ediyordum alerjik bünyeye aşı olmaz yapmamalıydık filan dedi.
Sersem gibiyim
Daha 3 doz daha vurulacak.. Kan bile yok diş ile çizik atmış sadece ama insanın içine kurt düşünce kemiriyor.
Son dozu vurdurmuycaz kedi yaşıyor ise vurmuyorlar zaten. 8 gün daha kediyi gözlemliycez. Oğlumla da tartıştım sevme diyorum dinlemiyorsun vs dedim kızdım baya. O da diyor şimdi nasıl olsa aşı oldum daha rahat severim buyur burdan yak.

Hastaneden gelirken fırına uğradım.
Eve gelip kan ilacı içip kahvaltı yapıp yattım.
11 gibi kabusla uyandım.
Acıkmışım geri dünden yaptığım karpuz suyunu içtim. Lahmacunu ısıtıp yedim.
Kahve içsem iyi olur ancak kendime gelirim.

Mavi Mucize tarifi uyguladım benim koca ne anlar karpuz suyundan beğenmedi içemedi. Fena değil ben yaptım dün kendim denedim içiliyor. Kızdım bende ona sen ne anlarsın meyve suyundan starbucksta olsa para verip içer milllet evde olunca ağız eğiyor anca dedim

Yani ben okdr cok isirildim ki hic bisey olmadi ama evlat olunca konu degisir. Smdi yazlikta bi kedim var arada dis geciriyo hamileydi dogurdu severken kendinden geciyo bazen
Kan olmadigi zaman bisey olmuo aslinda ama yorum yaoabilecegim bisey degil

Yani ben okdr cok isirildim ki hic bisey olmadi ama evlat olunca konu degisir. Smdi yazlikta bi kedim var arada dis geciriyo hamileydi dogurdu severken kendinden geciyo bazen
Kan olmadigi zaman bisey olmuo aslinda ama yorum yaoabilecegim bisey degil
Veteriner şişli taraflarında olsa risk vardı ama burda yok risk demiş. Ama işte içimize sinmedi. Daha önce bebekkken 8 aylıktı invajinasyon geçirdi benim sıpa rota virüs aşısı sonrasında olmuştu hatta.
Neyse o da binde bir görülen vaka aşırı sık rastlanan bir durum değil. Dedim benim sıpa şanslı olsa o olmazdı nolur nolmaz görülmez görülmez binde bir bizi bulur mulur Allah muhafaza. Bir de nette 19 yıl sonra bile ortaya çıkabilir diyor. Her yerden korktuk yani.

Ay Allah korusun bosver iyi yapmissin. Cocuk iste napicaksin…

Ben de bugun eve fitme gafletinde bulundum. Ay allahim o ev nasil temizlenicek. Nasil duzelicek… vallahi bilmiyorum. Seramik degistirme akilli isi degilmis evin icinde esya varken ama girdik birkere…
Ordan mall off a gittim anne yani baktim internetten siparis ettm. Oda yapmak disinda cok birsey kalmadi eksiklerden cok sukur
Sonrada esimle bulustuk donduk geri yazliga. Smdi uzandim yazilanlara baktm fln. Aksama yemek dogru durust yok ama yapasim da yok. Hayirlisi olsun insallah

Geçmiş olsun yavrum inşallah korur aşılar ama bence başka doza ihtiyacı yoktur ..

Evde eşya varken hiç birşey akıl işi değil ya benim banyo hala duruyor dün kabasını aldığım şekliyle gözüm almıyor eğil doğrul yıka

Adres telefon hepsini aldılar biz istemesek bile devamını yapmak isterler bence. 4.dozu imza atıp yaptırmıycam kedi yaşıyor diye yazıcam.
O şekilde 4.dozdan yırtılıyor.

Benimde bugün hareketli baya. Yürüyüş yaptım biraz gergindi karnım çatlamaz inşallah valla. Aşağıyı göremiyorum artık yukarda top gibi karnım.

Bırak banyoyu valla boşver. Misafir gitti bende bıraktım evi öyle. Sadece yemek o da yeter.

Ya ama cocuk olunca hic yapamazdik. Mutfaktaki seramikler oynuyodu. Derzler cogu yerde kalkti. Yilbasinda derzleri yaptirdik ama 1 ay tutmadi. Cok kotu gorunuyodu. Temizlendigi belli olmuyordu mecburen yaptiriyoruz ama deli isi gercekten.. armuttan 2 kisi fln cagiricam ben zaten temizleyemem e kadinimda kacmisti biliyosunuz bisekilde hallolucak. Kapilar gln da boyanicak cok is var cok

Yok zorla yapılmıyor bizim ortancayıda geçen sene kedi tırmaladı ama kanamalıydı tek dozda kaldı ben göndermedim zaten semptom yok diye küçücük bedenine tekrar tekrar yaptırmaya ne gerek var seninkinde de yok birşey için rahat olsun gelicem de ertele gitme

Dört ay var daha hallolur merak etme stres yapma kendine
Armuttan çağırma bi şirket var ordan çapır daha iyi kötü temizlik olursa bile en azından muhattabın oluyor sitenin ismi eleman yönlendir

Karnımı atayım mı size top gibi karın görün
D d_g_g

Dün akşam video çekmiştim ordan kırptım biraz muzurdum çizim ondan kocam bey koptu gülmekten bende tabi

Eklentiler

• IMG_20230809_212022.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 48
Semptom hemen göstermiyor ki bir ay sonra da bir yıl sonra da gösterebilir bu sefer iş işten çoktan geçmiş olur ölümcül zaten
Dün akşam video çekmiştim ordan kırptım biraz muzurdum çizim ondan kocam bey koptu gülmekten bende tabi

Kız kaslısın baya habacaklar filan spor yapıyor muydun?
Sende sezeryan yok galiba senin karnın aşağı doğru benimki yukarda top gibi ✌muhtemelen sezeryan dan
Karşıdan anlaşılmıyor pek yandan nasıl

Yandan da atarım yandan 7 8 aylık gibiyim
Sezeryanımmm , muhtemelen yine sezeryan olacak...
Bacaklarım hep kaslı benim ya 16 yaşıma kadar her yaz yazlıkta üç ay kalıp hem yüzme hem bisiklet yapınca kaldı bacaklarım öyle , sporda yaptım 9 ay kadwr sıkı vücut geliştirme çalıştım pandemi süreci yüzünden bıraktım salonlar açılınca da gittim ama düzen sağlayamadım diyet yapamadım sonra kocam bey kızdı bende bıraktım komple

Fotoyu mu boyadın yoksa çılgınlık yapıp karnını mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…