Kiz seni allah kahretmesinDün akşam video çekmiştim ordan kırptım biraz muzurdum çizim ondankocam bey koptu gülmekten bende tabi
Ha haçılgın seni
Oğlumda göbüş desenli komik tişört bende çok giydimloodıng el mel
Kiz seni allah kahretmesinnerden geldi aklina dizi izliodum smdi yatmaya gelince teli elime aldim koptm nasil okdr gobus oldu sende ya 8aylik gbi
Bebis saglikliysa bi onemi yok. Doktorun ne dedigi onemli. 10kg cok ama yasin da genc aldigin gbi verirsin bence cok sıkıntı olmaz. Detayli ne zmn senin? Kendinle hic ilgilenemedin ki buaralar. Detaylida doktor soler bnce ztn az kilo al yavas ol yada sorun yok die.İilkinde bende giydim ondan
Bilmem ki dün birden esti hep yapmak istediğim birşeydi ama
Ah bi bilsem zaten ben anlamadım herşeyi erken yaşadım bu gebelikte son üç aya ne kaldı bi fikrim yok
Kilo olarak 10 kilo aldım yemekle hiç alakası yok ikna oldum ben onaçünkü kahvaltı öğle yemeği bazen akşam yemeği ama az yiyorum bi kaç gündür canım abur cubur istiyor iki üç gofret yada bisküvi yiyorum o kadar .. tatlı hiç yemiyorum hani ne şerbetli ne sütlü canım istemiyor arada bir Nutella yiyorum ekmekle kahvaltı sonunda her gün de değil ...
Yani anlayacağınız kızlar benim bünye ne yesem yarıyor gibi oldu
Bu kadar erken şiştim ama görüntüde kilolu değilim ay olarak ileride gözüküyor karnım sadece , hani gören çok şişmemişsin diyor önce sonra kaç aylık olduğumu öğrenip şoka giriyor sadece
Bu ay doktora gidemedim ki malum sebeplerden dolayı, cumartesi günü detaylıya gideceğiz ondan sonra kendi doktoruma gideceğim..Bebis saglikliysa bi onemi yok. Doktorun ne dedigi onemli. 10kg cok ama yasin da genc aldigin gbi verirsin bence cok sıkıntı olmaz. Detayli ne zmn senin? Kendinle hic ilgilenemedin ki buaralar. Detaylida doktor soler bnce ztn az kilo al yavas ol yada sorun yok die.
Enerjinin yuksek olmasi daha onemli bosver
Günaydııııınnn5de uyandim saat 6:10uykum kacti. Csnim sigara istedi karnim acikti bunlarin hicbirini yapmicam tabiki ama geri de uyutamadim kendimi
Uf
GunaydinnGünaydııııınnnuyumuşsundur inşallah geriye bende uyuyup uyandım Habire gece de benim uykum kaçtı 3-4.5 arası
Benim dolma biber var sebze olarak sadece ta kıymalı doldurcam ya da senin yoğurtlu dan ama seninkinden yapsam yemezler.Gunaydinn8e dogru uyudum biraz once uyandim sacma sapan isler oldu.. bgn de boyle olsun napim
Ben de demiri ictm beklemedeim smdi sonrasudem34 gbi kahvalti hazirlicam dun dogru durust yapmadim bgn saglikli bisiler yiyim
Nevresimi yikarim yemek yaparm ama ne hic bi fikrim yok. Daha disari cikmadm hava nasil bilmiyorum soguksa denize girmem esim kv yi dr a goturdu pskiyatriste bakalim neler dicek begenicek mi dr u merak ediorm
Bende uyuyup uyanıyorum Habire tekrar yatsam uyuyacağım ama kalkayım artıkGunaydinn8e dogru uyudum biraz once uyandim sacma sapan isler oldu.. bgn de boyle olsun napim
Ben de demiri ictm beklemedeim smdi sonrasudem34 gbi kahvalti hazirlicam dun dogru durust yapmadim bgn saglikli bisiler yiyim
Nevresimi yikarim yemek yaparm ama ne hic bi fikrim yok. Daha disari cikmadm hava nasil bilmiyorum soguksa denize girmem esim kv yi dr a goturdu pskiyatriste bakalim neler dicek begenicek mi dr u merak ediorm
Smdi sole yumurta gunde 2 tane yiceksin kusum. Omlet yap hasla domatesli peynirli neyi seviyosan yap ama mecbur yicen. Bu birBende uyuyup uyanıyorum Habire tekrar yatsam uyuyacağım ama kalkayım artık
Sağlıklıdan kastın nedir bana da anlatsana yumurta hariç, yumurta yiyemiyorum iştahla artık tiksinme derecesine geldim
Peynir zeytin domates salatalık
Ee başka
Geçmiş olsun nasıl bir sorunu var
Hava burda da soğuk uyku havası tamda
Valla lahmacunu buzluktan çıkarıp AVM ye geldik.Burda da hava kapali nevresimleri attm yikanio alezi de yikicam resmen kirlenmis saka gibi
Et cozulsun die cikarttm Duduklude bisi yapicam baktm 4 tane patlican olmus onlardan besamelli sosla cogaltip etin yanina yaparm
Domates topladim salca yapayim kaya tuzu yok istanbulda kaldi ama artk normal domatesle oldugu kdr :)
Hiic halim yok bgn ya
sudem34
Ahahah yok artik telefonsuz tuvalete gitmem netValla lahmacunu buzluktan çıkarıp AVM ye geldik.
Benim safdiriklere ulaşamadım.Telefon şarjı az al dedim almadılar ayrılmayız dediler filanca yere gidiyoz dediler ben onları bulamadım onlar da geldiyse beni bulamadı yoruldum valla bir mağazaya oturdum gelip bulsunlar.
Arabanın anahtarı da onlarda arabaya mı gitsem bilemedim.Arabanın yedek anahtarını da almadım. En kötü metroya biner giderim valla. Biraz daha bekleyim. Koca AVM telefon almadan çıkılır mı akıl var mantık var.
Valla ikeaya gidecektik beni orda sanıp gittiler ise bilmiyorum. İkea da çok büyük girsem iki saat çıkamam. Elimde de eşyalar var. Aynen insan bir arar birinden rica eder. Arabanın yanına geldim belki gelirler diye ama gelen giden yok. Hiç sevmiyorum böyle birbirini beklemeyi. Ya adam gibi ayrılma ya telefonu al. Onları aramaktan gezemedim bile.Ahahah yok artik telefonsuz tuvalete gitmem net
E napicaksin simdi. İnsallah bisekilde bulursunuz birbirjnizi
Birinden rica edip aramayi fln akil ederler umarim
Geldiler canım arabanın yanına gelmeseler not yazacaktım metroyla gidiyorum diye. Akıllı oğlum sağolsun akıl etmiş arayalım demiş arabaya gidelim demişSudem naptin? En son durum ne oldu? Buldubuz mu birbirinizi ?
Afiyet olsun kuzusuGeldiler canım arabanın yanına gelmeseler not yazacaktım metroyla gidiyorum diye. Akıllı oğlum sağolsun akıl etmiş arayalım demiş arabaya gidelim demiş
Neyse ikeaya gittik.
Ordan sabunluk ve salata kasesi aldım.
Eve geldim iki makine çamaşır attım biri kurutmada biri yıkanıyor.
Yemeği yedik. Çay içiyoruz şimdi.
Oturdum nete girdim zaten. En son mesajın üstüne çıkıp geldiler 5 buçuk gibi zaten ikedan alıp çıktık hatta üst katı gezmedik alt hatta idi alacaklarım direk alıp çıktık yani.Afiyet olsun kuzusu
Sevindim bulmussunuz da hamile hamile yorulmadin
Biz de yemek yedik smdi dizi fln izleriz bgn de bitti …