Bay bay night verdim bir ay kadar ama kar etmedi pek. 22 de veriyodum, 00 da uyuyoduBay bay kullan araştır bak ben çok faydasını gördüm tamamen bitkisel bir damla rezene gibi düşün ama bu melisa.. Uyku saatinden yarım saat önce veriyorum yirmi dakikada uykularını getiriyor çocukların uykuya geçişi kolay oluyor, gece uyanmaları da belki uyku saati düzenli olunca düzene girer, benim en küçük hala uyanıyor gece ama düzene girmek üzere dün gece Bi kere uyandı su için oda sonra uyudu iki gün önce üç dört kere uyanmıştısabır kalmayınca odadan uyu diye bağırıyorum uyuyor
Olabilir diycektim ki yazmis15 dk önce mesajlara bakmış ekran yapılmadıysa yazamıyor sanırım.
Aşkım sen stresten anksiyete nobeti geciriyo olma. Sacma sapan zorlu donemler gecirdin son zamanlardaBen hastayım biraz geceleri özellikle çok tıkanıyor nefes darlığı yaşıyorum gündüz çarpıntım had safhada sürekli yatıyorum kafam birşey kaldırmıyor arada gelip bakıyorum ama yazmıyorum.. Şimdi banyo yapılıyor aşağı su akıyormuş usta var evde uyuyamayacağımda gözlerim yanıyoraldım küçüğü odasında uzandık eşimde az önce gitti işe.. Dün büyük oğlanı ananesine götürdü eşim günlerdirde harale gürele ev zaten malumunuz... Bendeki durumlar bunlar hanımlar, iş güç hak getire hasta olduğum içinde birşey yapamıyorum eşim yapıyor yine ben 2.80 hep yatıştayım
Baktığımı nerde görüyorsun
Kuzusu bir jeoloji muhendisi olarak soyluyorm bilime inanicam diyosan bu sehri terk et. Tevekkul edicem diyosan saglam bir evde otur dua et ve devam et.Yaa herkesin macerası doğurunca başlar zorluğu. Sanırım sen doğunca şükredeceksin bulantılar bitti diye.
Bende depreme kafayı taktım iki üç gündür moralim kötü. Celal şengör bile yıkılmayacak evini terk ediyor muhtemelen deprem sonrası su elektirik vs erişimi olmayacak diye adamın evi garanti yıkılmayacak o bile sonrası için olan bırakıp gidiyor.
Bence uyku egitimi verenler var. Hatta online bile verenler. Onlari bir arastirinBay bay night verdim bir ay kadar ama kar etmedi pek. 22 de veriyodum, 00 da uyuyodu
En kucuk deyince, sizin kaç çocuğunuz var
Verdikten sonra mayışma anında yatakta değillerse benimkilerde uyumuyor etki geçince dahada cin gibi oluyorlar süreye dikkat ettin mi peki verirkenBay bay night verdim bir ay kadar ama kar etmedi pek. 22 de veriyodum, 00 da uyuyodu
En kucuk deyince, sizin kaç çocuğunuz var
Ben isterdim ama kocam bey aşırı kıskanç izin vermiyorEvet inanılmaz bir içerik kirliliği var ne yazık ki sosyal medyada. herkes para kazanmanın kolay yolunu bulmuş. O guruhun icinde asla olmak istemem
Yaparken düşünmüştüm sodalı nasıl olur diye cesaret edemedim Bi dahakine deneyeceğimKarpuzları rondodan geçirip süzgeçle süz, biraz şeker ekleyip, içine biraz da limon sık. Sonra bir maden suyu ile seyreltip buzla servis yapabilirsin. Afiyet olsun
Kesinlikle panik atak ikinci gün emin oldum zaten kolumda uyuştu çünkü ve acayip düşünce korkulara girdi beynim yine onu anladığım an dedim Tümay sakin gerçek değil bunlarOlabilir diycektim ki yazmis
Aşkım sen stresten anksiyete nobeti geciriyo olma. Sacma sapan zorlu donemler gecirdin son zamanlarda
Kuzusu bir jeoloji muhendisi olarak soyluyorm bilime inanicam diyosan bu sehri terk et. Tevekkul edicem diyosan saglam bir evde otur dua et ve devam et.
Kafana takarak cozebilecegin birsey degil..
O eğitimlere ben hiç inanmıyorum ya, neden biliyor musun bütün çocuklar başka türlü çünkü her bebeğin ve çocuğun ihtiyaç süresi farklı anneye veya babaya bağlanma süreci yanında istemedi ve bireysel olarak özgürleşmesi... Her çocukta işe yarayacağını düşünmüyorum ve belli bir yaştan öncede eğitim alınmasına çocuğun psikolojisi açısından karşıyım en erken 3 - 3.5 yaşında olmalı eğitimler alırsa zaten o yaşta çok rahat alır herşeyi alamıyorsa demek ki ihtiyacı var hala derim benBence uyku egitimi verenler var. Hatta online bile verenler. Onlari bir arastirin
Senin kocan bey de çok kıskanç haBen isterdim ama kocam bey aşırı kıskanç izin vermiyor
Yaparken düşünmüştüm sodalı nasıl olur diye cesaret edemedim Bi dahakine deneyeceğim
Kesinlikle panik atak ikinci gün emin oldum zaten kolumda uyuştu çünkü ve acayip düşünce korkulara girdi beynim yine onu anladığım an dedim Tümay sakin gerçek değil bunlarbunun bilincinde olsamda toparlanamıyorum ilaç da içemediğim için sürüyor.. İlk gecemin sabahında yarım dideral içtim bir buçuk saat sonra etki etti oda iki saat ya sürdü ya sürmedi hemen geri geldi ataklar...
Şuanda bile var...
Stres üstüne stres yaşıyorum işin tuhaf yanı stres anında değil hep Bi süre sonra ataklar başlıyor bende ne garip
O eğitimlere ben hiç inanmıyorum ya, neden biliyor musun bütün çocuklar başka türlü çünkü her bebeğin ve çocuğun ihtiyaç süresi farklı anneye veya babaya bağlanma süreci yanında istemedi ve bireysel olarak özgürleşmesi... Her çocukta işe yarayacağını düşünmüyorum ve belli bir yaştan öncede eğitim alınmasına çocuğun psikolojisi açısından karşıyım en erken 3 - 3.5 yaşında olmalı eğitimler alırsa zaten o yaşta çok rahat alır herşeyi alamıyorsa demek ki ihtiyacı var hala derim ben
Ohh mis gibi olmuş her yer ✌Saatlerdir olmamamın sebepleri
Usta gitti ben iş başı yaptım..
Daha bitmedi banyo temizlenecek üstün körü kiri aldım dahasına gücüm kalmadı ya yarın yaparım yada kocam bey yapsın artık...
Sürpürdüm
Sildim
Toz aldım
Koltukları sandalyeleri sildim
Balkonu temizledim
Halıları serdim
Salonun halısını yıkatmıştım onu serdim mis gibi olmuş
Bi tane halı kaldı onuda kocam beye bıraktım kızardı yoksa masanın altı olduğu için
Sürekli açık olan camları ve balkon camını sildim tüm eve gözüm almadı girişmek
Yemek hazırlamaya da gücüm kalmadı sipariş verdim oğlumla Bi güzel yedik üstüne de dondurma çatlattık
Şimdi o yerde yuvarlanıyor tv bakıyor ben koltukta baygınlık geçiriyorum
Sabah nevresimleri çıkarmıştım onları geçirmedim ona bile halim kalmadı ev çamur içindeydi
Valla bu ara çirkinleştim neremi kıskanıyorsaSenin kocan bey de çok kıskanç haçok bakımlısın ama bakımlı olman dışında çokta güzelsin sanırım adam kaybetme korkusu yaşıyor hep.
Mis gibi oldu da ben olamadım banyo yarına kadar ıslanmamalı dedi usta duşa giremedimOhh mis gibi olmuş her yer ✌
Afiyet olsun ben dondurmayı sabahtan yedim ta.
Sen ayrıntılıya girdin mi ya benim kafa gitti?
Seninki yakışıklı değil mi nasıl olsa bakmazlar mı diyorsun yoksa kendi usturuplu olduğu için zaten o taraklarda bezi yok rahatlığı mı?Valla bu ara çirkinleştim neremi kıskanıyorsa
Bazen diyor ki oda farkında fazla olduğunun, sen diyor benim kadar kıskanç olsaydın ben yapamazdım senin gibi
Ben aşırı kıskanç değilimdir gereksiz kıskançlıklarım yoktur ama eşimin aşırı varbazen anlasın beni diye ona onun gini davranıyorum kısa sürede isyan ediyor bu sefer sinirleniyorum ciddi kavga ediyorum beni bu kadar mı çekemiyorsun diye
Özele gel atayım fotomuzuSeninki yakışıklı değil mi nasıl olsa bakmazlar mı diyorsun yoksa kendi usturuplu olduğu için zaten o taraklarda bezi yok rahatlığı mı?
Ayrıntılıya girince normal muayeneye gitmiyorsun?Mis gibi oldu da ben olamadım banyo yarına kadar ıslanmamalı dedi usta duşa giremedim
12 ağustosta ayrıntılı benim az kaldı
Bu ay normal kontrole gitmedim olaylar olaylar bildiğin üzere Ayrıntılıdan sonra gideceğim onada..
AhaÖzele gel atayım fotomuzuama bende seni istiyorum,
Ama eymende gitmiştim ben hatta doktor birşey demedi o zaman kendi doktorunuz söyler demiştiAyrıntılıya girince normal muayeneye gitmiyorsun?
Aynı hastanede gireceksen direk doktora sonuçları gösterirsin.
Ben öyle yapıcam doktora bu ay ücret ödemiycem ayrıntılı sonucunu söyliycem o kadar.
Niye akraban çıkarsam diye mi atmıyorsunAhaben kendimi atamam bu şartları kabul edersen at ✌
Ya oğlumda ödemedim diye hatırlıyorum bunda doktora sanki sordum size sonuç mu göstercez dşye evet dedi tekrar ücret isterse veremem yani kusura bakmasın.Ama eymende gitmiştim ben hatta doktor birşey demedi o zaman kendi doktorunuz söyler demiştineyse gidelim de doktora göre hareket ederiz ama zaten gitmem gerekiyor tahliller yaptırdım onlarıda göstermem lazım benim şu hallerime çare istiyorum artık belki gözükmem gerekiyordur doktora
Niye akraban çıkarsam diye mi atmıyorsunbenim sülalede senin gibi biri yok ben eminim
Aynı hastanede olsa belki bende ne vericem derdim muayene ama aynı hastanede değiliz... Bide evet göstermek mecburi asıl kendi doktorumuzun görmesi gerekiyorYa oğlumda ödemedim diye hatırlıyorum bunda doktora sanki sordum size sonuç mu göstercez dşye evet dedi tekrar ücret isterse veremem yani kusura bakmasın.
Yaa ifşa olmaktan çok korkuyorum
Sülalende benim gibi biri olsa bilirdin herhalde dimiYa oğlumda ödemedim diye hatırlıyorum bunda doktora sanki sordum size sonuç mu göstercez dşye evet dedi tekrar ücret isterse veremem yani kusura bakmasın.
Yaa ifşa olmaktan çok korkuyorum