İşte aklında sorun olmayan yapmaz böyle şey bu kadını hepiniz tanıyordur. Durduk yere yapmamış olabilir.Büyük dayım ev yeri verdi
300bin tl verdi yengesi banyak para vermiş arsa vermiş daha ne istiyorsun evi harabe çevirdin
Yok cnm dayım evi 2 katlı alt katı vermişti dayım kendi evinde kalıyordu bu yengem evlen diginden beri böyle dedemi de istemezdi evde dedem 80 yaşındaydıİşte aklında sorun olmayan yapmaz böyle şey bu kadını hepiniz tanıyordur. Durduk yere yapmamış olabilir.
Bak Almancılar çok rahat kuzenin kızının düğününe gittim oraya da dayımın oğlu gelmiş Hollanda'dan yaşlı başlı bir şey orta yaş gibi yani hiç görmedim tanımıyorum ilk karşılaştık kalktı hop diye yanıma oturdu sarıldı kuzenim diye ben şok oldum. Baya rahat oluyorlar yani düstur bilmiyorlar. Acaba dayın da evde beyaz atletli filan mini şortlu kıçını devire devire yattı kadın rahat hallerine mi gıcık oldu. Kadına sormak lazım neden böyle yaptın diye. Off ya yaz günü 20 gün misafir de zor ya.
İnsan don atlet gecelik geziyor kimse yokken rahat rahat.
Diyorlar ya akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin.Yok cnm dayım evi 2 katlı alt katı vermişti dayım kendi evinde kalıyordu bu yengem evlen diginden beri böyle dedemi de istemezdi evde dedem 80 yaşındaydı
Off off lokanta menüsü resmen yok yokSelam kızlarben bitik pert olmuş şekilde oturdum şimdi...
Dün hiç birşey yapmadım sayılır yattım yuvarlandım panda gibiterzi dizisini bitirdim...
Bugün çok şey yaptım ama şimdi oturdum henüz bitmedi de işim...
Sabah 11 e geliyordu kalktım eşim geç gideceği için uyudum çocuklarla o ilgilendi gerçi kalktığımda salonda uyukluyordu
Neyse çok açtım o kahvaltıya girişti hazırlamaya bende yataklardan başladım toplamaya evi
Kahvaltı hazır olana kadar önce mutfağın yerlerini süpürdüm sildim dün halısını yıkamıştım onu serdim sonra yatak odasının tozunu aldım kahvaltı sonrası sofrayı mutfağı da eşim halletti bende yatak odasına devam ettim süpürdüm sildim... Sonra diğer odalara geçtim
Şu saate kadar her odayı sırayla süpürdüm toz aldım sildim, en son salona giriştim koltukları ve sandalyeleri sildim tuvaleti lavaboyu yıkadım bu aralıkta küçük oğlan kustu onu temizledim yatırdım şuan uyuyor, diğer ikisi odalarında çizgi film izliyor.. En son evi Bi kere daha sildim viledayı balkona bıraktım akşamda orayı halledeceğim çok güneş var şuan... Çiçekleri suladım banyoyu toparladım herşeyi yerine koydum, çamaşır makinesine biraz açık renkli ve bir kırlent attım...
Yemek hazırlamaya dermanım kalmadı ama acayip açım
Sudem yemek sayayım sana şuan evde biber dolması, bamya, zeytinyağlı kabak, patlıcan yemeği, mercimek çorbası ve domatesli pilav var
İki gün önce annem gitmeden dolma yaptı ertesi gün ablam yemek yapmış getirdi burda da pilavı ve çorbayı yaptı iki gün daha rahatım ben sağolsunlar
Sizde ne va ne yok sizde özlendiniz
Ev işi bitmedi ama ben bittim benim gibi gaza gelip yapma birden şuan baş ağrısı ayak ağrısı çekiyorumOff off lokanta menüsü resmen yok yok
Yarın tetanoza gidicem valla.
Bende bugün biber doldursam süper olur.
Küçük oğlana geçmiş olsun.
Ohh ev miss olmuş okurken ben ferahladım.
Tetanozdan sonra belki kol ağrım olursa bende bugün temizlesem iyi olur valla.
Geçen haftaki misafirler de gelmedi bu hafta belki gelir belki gelmezler.
2 -80 uzanıyorum vallaEv işi bitmedi ama ben bittim benim gibi gaza gelip yapma birden şuan baş ağrısı ayak ağrısı çekiyorum
Eşimide güneş çarpmış geldi hasta oda yatıyor sıcaktan baygınlık geçiriyoruz
Henüz evrakları göndermedim Sudembirmuhendisanne balım İngiltere den cevap bekliyordun geldi mı?
Beganın konusunu işgal etmeyim dedim burdan yazdım.
Kalkma bacım kalkma hamilesin sen ayıbın olmaz senin2 -80 uzanıyorum vallamisafir gelmeyeceğine emin olsam hiç umrumda değil de işte emin değilim
Dün gece bacaklarım çatlıyor diye ağladım, her an zaten sinirliyim farklı değilizSelam ballarim cook yogunlardaydim yine giremedim hic
Dun bebisi gormeye gittik 22-0da iyiydi keyfi yerindeydi
Ordan tas secmeye gittk evin seramiklerini degistiricez derzler hep bosalmis oynayanlar var fln bebis gelmeden aradan ciksin die
Eve heldik mutfagi salona tasidik balkonu bosalttk vs
Sonra hazirlandk yazliga geldk zira artk kalabilicek bi evimiz yok
Bgn menude zeytinyagli barbunya kiymali bore biber yogurtlusu bamya var ama once baliga cikalim dedik cnku hava asiri sakin dalgada binemiorum midem bulanio
Smdi kefirimi ictim iki dk dinleniyorum
Arada camasir
Yikadim astm kurumak uzeredirler tahminimce yrn da yatagi yikarim bitti gitti
Buarakar ya cok sinirliym ya agliyorum. Hormonlar tavan duygular selalebenim kdr soguk nevalede hic cekilmio adam beni bosarsa su 9 ayda hic sasirmam
Bende durumlar boyle. Parcali bulutlu biraz dalgali rjdjfjfn sapitmis durumda kisacasi
Almanya nın şartları daha iyiyse mantıklı.Henüz evrakları göndermedim Sudembizimkiler muhtemelen kardeşimin yakınına Almanya'ya yerleşecekler. Bende de ister istemez acaba oluştu. Tek başımıza İngiltere de olmak yerine Almanya opsiyonunu düşünüyoruz. Almanya olursa sadece bilet alıp gideceğiz. Çalışma iznine gerek yok benim için.
Ben her iki ülkede de bekâr olarak yaşadım, şimdi çocuklu olunca karar veremiyorum... İngiltere'de mutluydum ama fakirdimAlmanya nın şartları daha iyiyse mantıklı.
Sağlık vs kıyasla nasılsa ona göre hareket et.
Oo baya yoğunmuşsunSelam ballarim cook yogunlardaydim yine giremedim hic
Dun bebisi gormeye gittik 22-0da iyiydi keyfi yerindeydi
Ordan tas secmeye gittk evin seramiklerini degistiricez derzler hep bosalmis oynayanlar var fln bebis gelmeden aradan ciksin die
Eve heldik mutfagi salona tasidik balkonu bosalttk vs
Sonra hazirlandk yazliga geldk zira artk kalabilicek bi evimiz yok
Bgn menude zeytinyagli barbunya kiymali bore biber yogurtlusu bamya var ama once baliga cikalim dedik cnku hava asiri sakin dalgada binemiorum midem bulanio
Smdi kefirimi ictim iki dk dinleniyorum
Arada camasir
Yikadim astm kurumak uzeredirler tahminimce yrn da yatagi yikarim bitti gitti
Buarakar ya cok sinirliym ya agliyorum. Hormonlar tavan duygular selalebenim kdr soguk nevalede hic cekilmio adam beni bosarsa su 9 ayda hic sasirmam
Bende durumlar boyle. Parcali bulutlu biraz dalgali rjdjfjfn sapitmis durumda kisacasi
Bana da Almanya daha sıcak geliyor.Ben her iki ülkede de bekâr olarak yaşadım, şimdi çocuklu olunca karar veremiyorum... İngiltere'de mutluydum ama fakirdimyaşadığım bölge çok pahalıydı. Sonradan Almancı olmak daha mantıklı olabilir. En kotu BMW falan alırız
Kuzum d vitamini magnezyum ihmal etme sakın.Dün gece bacaklarım çatlıyor diye ağladım, her an zaten sinirliyim farklı değiliz
Allah kolaylık versin inşaat zor iş
Neyse ki kaçacak yeriniz var
Magnezyum içiyorum da d vitamini içmiyorum tahlillerim çok iyiydi bide baya güneşlendim falanKuzum d vitamini magnezyum ihmal etme sakın.
Ben bir kaç gün ihmal ettim direk kramp başladı.
Ben ağrı diye ağlamadım ama bildiğin çatlak için ağladım iç bacaklarım çatlamışKuzum d vitamini magnezyum ihmal etme sakın.
Ben bir kaç gün ihmal ettim direk kramp başladı.