Bugün ne yaptım?

Kız oğlum maşallah güzel uyurdu ne kadar psikopatsam acıkmıştır diye saati kurup mamayı hazırlayıp çocuğu uyandırıp doyurup geri yatırırdım 🤣çocuk açlıktan ağlamak ne demek onu bile bilmiyodu🤣🤣🤣
İlk 15 gün gerekiyor o sarılık riskinden ötürü ama sonra 4-5 saate kadar uyuyabilir 🤭

Büyük dayım kardeşine gel evimde
Otur dedi 2 katlıdır altkatta dayımda geldi karısıyla 20 oturdu karısı başladı büyük dayima niye köye geliyon sana edemiyorum yemek vereyim bisürü laflar
Dayımda yurt dışında geliyor 3 hafta kalıp gidiyor

Dayım getiriyor kardeşine arsa veriyor ev yapıyor diyor cık orda otur senin eşinle anlaşılamıyor olay çıkardılar küçük dayımın eşi kapıları sokmuş fayans ları kırmış duvarları çizmiş evi harebéye çevirmiş büyük dayım oturdu ağladı emek verdi evine

Dayım getiriyor kardeşine arsa veriyor ev yapıyor diyor cık orda otur senin eşinle anlaşılamıyor olay çıkardılar küçük dayımın eşi kapıları sokmuş fayans ları kırmış duvarları çizmiş evi harebéye çevirmiş büyük dayım oturdu ağladı emek verdi evine
İyilikten maraz doğar lafı doğru demekki
Bu devirde iyilik yaramıyor.
Kötüler daha kıymetli.

Günaydın ballar 🍯
Sağlıklı bir kahvaltı hazırladım yaptım ekmeksiz.
Şimdi de çay keyfi. ☕

Aynen öyle zaten kaynin olsada olmasa da yemek yapıyorsun bir tabak yemeği çok gördü valla üzülüyorum 2.de dayım kardeşler
Adam tek mi gelmiş yurt dışından?
Ya belki bilmediğin şeyler vardır.
İnsanoğlu nankör bazen evet ama cinnet geçirip sağı solu kıracak kadar değil bence.
Kadın durduk yere yapmaz akıl sağlığında sorun yoksa .
Ya bir de ben bu Almancıları anlamıyorum paran var git denize havuza tatile köyde ne işin var.
KK da çoğu kişi almancı akrabadan şikayetçi gelip eve çöküyorlar hafta hafta misafirlik diye.
Sizin durum biraz değişik tabi.
Adamın evinde bedava oturuyorlar ise vefa borcu olabilir belki ama oda bahçesine evine bakıyor bir bakıma. İki taraflı vin vin.

Eğer kira gibi bir şeyler ödüyorlar ise kadın rahatsız olmuş olabilir zaten kira ödüyorum diye.

Misafirliğin 3 gün en fazla ya fazlası herkese zarar.

Canlar markete gittim işlerimi hallettim.
Oğlanın yanına uğradım
Kütüphaneye kitabı iade ettim.
Kuaförde işlerimi hallettim.
Şimdi oğlanı alıp eve geçeceğim.
Bugün epey sıcak 🔥

Yemeğim var şükür.
Et de çıkarmıştım kavurup koyacaktım ama sanırım et sandığım şey ciğer. Artık evdekilere bol bol ciğer yaparım.

Evet minimalist değilim ama sadeleşme yolunda adımlar atıyorum.
Bu kapsamda

Bugün neler attım?

10 tane su bardağı
12 tane çay tabağı
3 kahve yanı bardağı
2 çay bardağı
1 termoslu alüminyum kupa
1 porselen tuzluk
1 kahve fincanı

Adam tek mi gelmiş yurt dışından?
Ya belki bilmediğin şeyler vardır.
İnsanoğlu nankör bazen evet ama cinnet geçirip sağı solu kıracak kadar değil bence.
Kadın durduk yere yapmaz akıl sağlığında sorun yoksa .
Ya bir de ben bu Almancıları anlamıyorum paran var git denize havuza tatile köyde ne işin var.
KK da çoğu kişi almancı akrabadan şikayetçi gelip eve çöküyorlar hafta hafta misafirlik diye.
Sizin durum biraz değişik tabi.
Adamın evinde bedava oturuyorlar ise vefa borcu olabilir belki ama oda bahçesine evine bakıyor bir bakıma. İki taraflı vin vin.

Eğer kira gibi bir şeyler ödüyorlar ise kadın rahatsız olmuş olabilir zaten kira ödüyorum diye.

Misafirliğin 3 gün en fazla ya fazlası herkese zarar.
Dayım köyü çok seviyor doğduğu büyüdüğü yer almanyada çalıştı ev yaptı küçük dayımın evi eskidi geldi oturdu abisine öyle yaptı

X