Slmlar
İyiyim şükürSlmlar
Ben iyiyim sudem sen nasılsın ? Yemekte kısır ve yeşil börülce salatası vardı
annem temizlik yapmasın diye temizlik yapıyorum sürekli
Buzluk için bamya ayıkladım bi de bugün.
Dayımgilde kahve içtim.
Biraz kitap okudum.
Ya valla istediğim seviyede değil ne kitap ne telefonİyiyim şükür
Bende önceki gün kısır vardı. Ama ev salçası ile yaptım beğenmedim.
Ya hayranım sana kaç çocukla onca işin arasında kitabı düzenli okuyorsun
Telefon bağımlılığından kurtuldun sanki biraz.
Ben her fırsatta yine teli elime alıyorum.
Çocuk için ona bakayım buna bakayım. KK da bdv ye bakayım derken vakit geçiyor valla.
Allah bağışlasın kaç aylık?Çocuktan tuvalete bile zor gidiyorum ben size helal olsun
Hele bakale Defne yeYa valla istediğim seviyede değil ne kitap ne telefon
Ama kız emekliyor öyle telefonda çok takılamıyorum ona bakacağım diye
Masterchefte imam bayıldı yaptılar bugün yarın imambayıldı yapma kararı aldık annemle
Az kalmış sudemAllah bağışlasın kaç aylık?
Benim de az kaldı yolda 20 aralık ta ceee
bi avazda gelsin inşallah 10aylık benimki kuduruk durmuyor kurtluAllah bağışlasın kaç aylık?
Benim de az kaldı yolda 20 aralık ta ceee
Yok kız daha 5 ay var sayılırAz kalmış sudem
10 aya kadar karpuz gibi yatarak büyüyen bebemi tutamıyoruz şimdiHele bakale Defne ye
Bende diyorum Mikan nerelerdepeşinde koşmaktan kilo da verirsin
İmam bayıldı neydi yav patlıcanlı etli yoğurtlu bir şey miydi yok o ali nazik ti. Bakarım şimdi. Ben bugün 10 patlıcandan karnıyarık yaptım Allah'ım nasıl özlemişim deli gibi yedim
Kız mıbi avazda gelsin inşallah 10aylık benimki kuduruk durmuyor kurtlu2sn sini kaçırmamam lazım anında bi iş beceriyo bastıbacak
İniş çabuk geçerYok kız daha 5 ay var sayılır5 ay daha uyuycam duş alcam, çayı soğutmadan içicem
Karpuz gibi büyüyen diyince aklıma senin kahve sunumlarına dekor olan fotolar geldi10 aya kadar karpuz gibi yatarak büyüyen bebemi tutamıyoruz şimdi
Kilo konusuna hiç girmeyelim
karnıyarıkın etsiz ve zeytinyağlı hali gibi bi şey
Yanına arkadaş arıyon heİniş çabuk geçer
Karpuz gibi büyüyen diyince aklıma senin kahve sunumlarına dekor olan fotolar geldi
Uykusuz geceler güzel be sudemYanına arkadaş arıyon hezamanında çok mu güldüm sana
Neyse 10 ay da benimki karpuz gibi dinlenir zaaraynen o manzara
Kv gelecekUykusuz geceler güzel be sudem
Kız oğlum maşallah güzel uyurdu ne kadar psikopatsam acıkmıştır diye saati kurup mamayı hazırlayıp çocuğu uyandırıp doyurup geri yatırırdımUykusuz geceler güzel be sudem
Oğlan aslında görsen nasıl mazlumKız mıbenim oğlum sakindi ya bakalım kardeşi nasıl olacak
Ortada ne var ne yok kaldırın dağıtacak bulamasın