Bugün ne yaptım?

Kaç yaşındasın ne kadardır evlisin? Mutlu olmayı kötü niyetli olmayan herkes hak eder.. Evlenmek kötü bir evlilik geçirmek mutlu olmayı hak etmemek değildir oda allahın verdiği bir sınav sadece belki senin belki eşinin belki de Kv nin bilemezsin ama herkes nasiplenir bazı sınavlardan... Suçsuz olana daha güzel bir hayat bahşeder ama sabır herşey zamanla olacak...
Yeniden hayat kurabilir miyim diye düşünme çokta güzel kuruluyor hemde gidene şükrettiriyor inan ki

29 yaşındayım üçüncü yılımıza girecektik.. Bu dönemlerde gelinin en pırpır olması gereken dönemlerdi oysa biz ise baştan aşağı olaylıyız

Ne tavsiye edersiniz gerçi acaba kitaba gömülme vaktim mi değil mi onu da bilmiyorum kafam çok dolu
Komedi tarzı olur bilirçm kurgu olur fantastik kurgular olur.. Yani ağır olmayacak akıcı anlatıma sahip kitaplar bilgi değil de eğlence içeren şeyler olmalı... Aslında kitap okumak tam kafa dağıtmak için ama diyorum ya fazla kapılınca hayaller gibi kitaptan kafa kaldırınca gerçek hayat daha zor oluyor o yüzden Bi süre ara ver sen kitap okumaya... Ben günde iki kitap okur bitirirdim gerçek hayattan kaçmak için bu bana zarar verdi ben atlattığımı sanırken erteliyormuşum yaşamayı o yüzden yaşa yas mı tutuyorsun tut ağlayacak mısın ağla ama yaşa yoksa sonradan vuruyor

Yani sanki şu an yokum robotum gibi amaçsız yavru kedi gibi ortalıkta dolanıyorum

Kafam dagilsin diyosan git pucca al oku. Bom bos sdece gulerek okursun
Size bir anımı anlatayım
Yıl 2019, abimle Fethiye ye tatile gidiyoruz yanımızda 30 lu yaşların belki başında Bit çocuk var allahım bir sohbet kurdu bizimle var ya sadece kendisi konuşuyor ama, neyse bu evliliğinden tut gbt sine kadar anlattı... Abime indtagramını verdi falan...
Sonradab öğrendim ki o evliliğini sorunlarını dinlediğimiz çenesi düşük çocuk pucca nın eşiymiş

Yani sanki şu an yokum robotum gibi amaçsız yavru kedi gibi ortalıkta dolanıyorum
Gecicek be kuzum. Neler neler gecmiyor ki.. kendine sans tani. Bence tumayi. Dedigi dogru scini erteleme agla zirla ama sonra dimdik ayaga kalk. Bastan basla. Restart at kendine. Bir suru yapabilecegin dey vsr. Yeni bi dans ogrenirsin yeni bi dil ogrenirsin pilatese baslarsin fln fln… ama once yasini yasa bencede. Ama hepsi gecicek. Sen kocandan once de vardin sonra da hem de yeni ve daha guclu versiyonunla var olmaya devam edeceksin! Korkma hayat cok guzelbir tek olume care yok. Geri kalan hersey hallolur
Ahahahahahah suan koptum. Djdjfhfncncjfj

29 yaşındayım üçüncü yılımıza girecektik.. Bu dönemlerde gelinin en pırpır olması gereken dönemlerdi oysa biz ise baştan aşağı olaylıyız
Bende 29 yaşındayım yaşdaşız
Hadi sana özet geçeyim hayatımı...
18 yaşında kaçarak evlendim 19 yaşında anne oldum 20 yaşında ayrıldım... Tabi bu kolay bir evlilik ayrılık ve süreç olmadı... Sorunlar kavgalar krizler git geller vs vs... 2014 de resmi olarak boşandım...
Eve kapandım kitaplara gömüldüm sosyal medyaya gömüldüm bir oğlum var daha yaşım küçük çocuk küçük çalışamam... Üç yıl çalışamadım ve bu süreçte de Bi sürü şey yaşadım kah güzel kah kötü kah hayat enerjim bitti kah yükseldi.. Ama acayip umutsuzum kimseyi sevemem evlenemem oğlumda var gibi...
Oğlum dört yaşındaykrn çalışmaya başladım iş öyle iyi geldi ki ben bir açıldım, insanlarla iletişimim yükseldi kendimi keşfettim özgüvenim tavan 6. Ayda müdür yardımcısı 8. Ayda mağaza müdürü oldum beni tutana aşk olsun çevrem genişledi hayata bakışım değişti umutsuzluğum gitti... Ve karşıma şimdiki eşim çıktı... Aşık oldum ama öyle böyle değil hala da çok aşığım şuan 5 aylık hamileyim
Hani nerde eski Tümay o umutsuz hayata kötümser bakan benim hayatım bitti diyen kitaplardaki hayatlara özenen evde yıkık yaşayan kız nerde?
Allah öyle kapılar açıyor ki yeter ki inan

Ah ah böyle bir gerçek hikaye beni umutlandırdı, boşandıktan sonrasını hiç düşünmemiştim düşünmeye de korkuyorum hala… Öyle mutlu oldum ki sizin adınıza sımsıkı satılmak isterdim, Rabbim evladınızı sağ Salim elinize almayı nasip etsin.. Evlatlarınızla eşinizle çok çok mutlu olun inşallah öyle içten ettim ki duamı size… benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim ah.. bende daha güzel şeylerin olacağına inanmak istiyorum..

Eşin anneden kopmadıkçs gerçek anlamda seni ailesi olarak göremez bu sadece erkek değil kadın içinde geçerli... Evlendikten sonra asıl aile evlenip birlikte yaşadığın kişidir ve öncelik hep onlarda olmalıdır... Aksi halde o evlilikten hayır gelmiyor ve Bi taraf hep eksik mutsuz ve yıpranarsk hayat sürüyor.. Sen belki de en doğru kararı verdin belki de eşinin düzelmesi için bir süreçtesiniz onu Allah bilir.. Ama tek tavsiyem sana bir söze bir yemine kanıp geri dönme gerçekten seni ailesi annesini annesi olarak görecek mi emin olmadan dönme... İnşallah herşey güzel olur ve akıllanır eşin ama aksi halde üzülme bile bu konuda çok samimiyim hayat boyu yıpranmak daha kötü...

Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah

Defalarca kez geri döndüm zaten aman değişeceğim aman şöyle olacak böyle olacak dedi arpa boyu kadar yol alamadık maalesef duamı ediyorum hayırlı olan neyse o olsun diyorum artık nasip

Hoş geldiniz neden hayatınız boş geçiyor

Balzac/Vadideki Zambak eserini okuyorum gerçi okumaya çalışıyorum diyelim

Benim için Kv sorun değildi maalesef dengeyi kuramayan eşim evliliğimizin tükenmesine sebep oldu..
Hayırlısı böyleymiş
Aynen ya 10 bini bulduğu da oluyordu
Bugün 6 gibi çıktım 8.30 da geldim
Yürümeye zayıflama döneminden alışkınım çok seviyorum
Okudum inatla valla
Demek ki Allah sana dur dedi,
Her gün her fırsatta okuduğum içim en fazla 4-5 sayfa birikiyor o bile çok geldi.
Çünkü başka kaç sayfada daha aktifim her yerde mesaj alıntı birikiyor yetişemiyorum

Anneleri L Lmntbrdgi kaynattı herkes kız şokunu atlatmaya çalıştı
Konularınıza bir göz attım. Çok naif kibar temiz aklı başında birisiniz.
KV nin yatak çarşafını değişip ona buna ablatmasını okuyunca şok geçirdim sınır tanımayan insan çok zor. Hele sizin gibi nahif yetişmiş kibar bir aileden gelen biri için daha zor.

Bende çok saf salak bir kızım. Çevremde dönen kötülüğü kolay kolay anlamam. Kolpacı tipleri filan. Ne ailemde ne başka yerde. Son iki yıldır aydınlanma yaşadım gözüm açıldı çok geç oldu ama oldu.

Tülay kök ve beyhan budak dinlemenizi şiddetle öneririm.

Bir de yasınızı tutun ertelemeden bir an önce atlatın yas mutlaka tutulmalı.
+1 çok güzel bir anlatım

Ne anlattı kız pucca yı mı çekiştirdi?

Zahmet edip dertlerimi okuduğunuz için çöl teşekkür ederim.. bende bu aralar Tülay kök dinliyorum inşallah faydası olur.. Benimde sizin gibi aydınlanma yaşayıp aklımı başıma almam lazım enseme vurup ekmeğimi alan çok oldu artık buna izin vermemem gerek..

Sen anlat anlat biz dinleriz aklımızın yettiğince akıl da veririz beğenip kullanmak veya beğenmeyip çöpe atmak o aklı haklarında saklıdır

Boşanma sürecinde beyhan da rahatlatır.
Tülay biraz daha orta yolcu.
Beyhan daha net keskin sınırlar
En sevdiğim anlatımlarından biri şuydu sırtınızda altın dolu torba ile kuyuya düştünüz çıkmak için torbayı bırakmak lazım ya torba ile orda kalırsın ya da ondan kurtulup gün yüzü demişti. Torbadaki altın sayısını da evlilikte geçen yıl ile ilişkilendirmiş ya da ilişkide. Bırak ve rahatla kurtul diyor kısaca.
Onu dinleyince aydınlanma geldi bana da

Ben bu sayfayı açalı 1.5 yılı geçti Mikan var mesela birbirimizin neleri ne şahit olduk ilk günden beri. O hamileydi bebeği doğdu yaşına girdi .Ben dış gebelik geçirdim,kp vefat etti, iş yerimi değiştim,hamile kaldım neler neler oldu yani. İyi ve kötü her anlamda.

Sizde zamanla çok güzel adımlar atacak burda bize yazacaksınız. bizde şahit olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…