Bugün ne yaptım?

Eveeet Bi bahsetti var ya kadın canavar sanırsın
Aha bazı tipler el iyisi oluyor ya dışarda pamuk şeker iyi hoş melek eve
Puccayı çok tanımıyorum sözüm genel meclisten dışarı
Bugün ablamla eniştemi kaynattık da oda dışarda muhteşem biridir ama bir de ablama sor
Ay benim arkadaşın annesi de bana demişti. Bak yeni evliydik arkadaş benim evlilikte sorunlarıma şahitti annesine anlatmış oda hep.
Sonra annesi eşimi gördü demişki sudem cadı oğlan melek gibi buzdağın görünen yüzü kandırıyor herkesi

Sen anlat anlat biz dinleriz aklımızın yettiğince akıl da veririz beğenip kullanmak veya beğenmeyip çöpe atmak o aklı haklarında saklıdır
Vallahi hiç tanımadığın seni tanımayan bir insan sana vakit ayırıyormuş bunu anladım, bende ayırırım dinlerim ama kendim gibi birilerinin hayat hikayesini dinleyeceğimi ders çıkaracağımı tahmin etmezdim.. Bu site ve sizler çok iyi geldiniz tecrübeler her zaman başımın tacıdır diyordum buradaki hanımlara gerçekten öyle..
Özellikle sizin o boşanmadan bahsedip hamileyim diye bitirdiğiniz yazı oturup beni ağlattı

Bu gecemi Beyhan hanıma ayırmayı düşünüyorum o zaman.. Verdiğim kararın arkasındayım ama acabalarım da çok..
İnşallah size dertlerimi anlatıyorken, güzel anlarımı paylaşmamak olur mu

Beyhancığım erkek canım çok tatlı biri.
Barışmayı düşünüyorsan tülay boşanmakta kararlıysan beyhan
Biri kadın mantığı daha detaylı derin bakıyor
Diğeri erkek mantığı bırak gitsin
Ben ikisini de seviyorum
İkisinin yeri de ayrı.
Ama beyhan çok ağlatır lafları anlattımları hikayeleri tokat gibi çarpar

Heyecanlandım valla, gaza gelip anlaşmalı boşanma için protokolü elden teslim etmeyeyim

Karşı taraf boşanmayı kabul etti mi razı mı?
Eş kişisine söyledim, uzun yol gideceği için babamlar kararı belli ama yinede düşünsün biraz sende düşün diyip yolcu ettiler..

Kuzenimi bekliyorum geldiğinde arayıp söyleyip anlaşmalı boşanalım diyeceğim..
Ama karşı taraf razı gibi duruyor zaten sorun çıkacağını düşünmüyorum ses seda çıkmıyor

Anladım

Ben kaçar uyku bastırdı
Sabah görüşürüz

Ay mission impossible a gittim yeni geldim eve. Sizce ben bu kelebeksiry e haddini bildirsem mi yoksa bosversem mi? Dnku baya baya hicbisey bilmio bilio gibi etiketleye etiketleye yazmis european councilden sertifikaliyim ama susmakla susmak aeasindayim gorus ve oneriliriniz? S Seray94 sudem34

Evet sudem ne günler geçirdik acılı tatlı bundan sonra hep güzel günler görelim inşallah

Tüm geçmişi okuyamadım ama hayat stabil değil iniş çıkışlar çok fazla, evlilik bitirmek kolay değil ama kimse bizden daha değerli değil gelengiden hakkınızda hayırlısı olsun

Günaydınlar çok teşekkür ederim amin inşallah

Boşveeeer sidik yarışına gerek yok

Tünaydınlaaar... Bugün erken kalktım sağlık ocağına gittik tahlil verdim ilaçları yazdırdım dönerken fırına uğradık bl karbonhidrat aldım tek tek saymam sudem34 canın ister
Geldik kahvaltı ettik ben koltuğa uzandım ve bayılmışım... Eşim kedi kumu u değiştirmiş evi toplamış süpürmüş çamaşır makinesini açmış hiç ruhum duymadı valla onu işe yolculadım yine uzandım oğlumda az önce kalktı baya uyudu sıpa arada uykuculuğu tutuyor
Az önce anneler grubunda bende birine uyuz oldum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…