AhaEveeet Bi bahsetti var ya kadın canavar sanırsın
Vallahi hiç tanımadığın seni tanımayan bir insan sana vakit ayırıyormuş bunu anladım, bende ayırırım dinlerim ama kendim gibi birilerinin hayat hikayesini dinleyeceğimi ders çıkaracağımı tahmin etmezdim.. Bu site ve sizler çok iyi geldiniz tecrübeler her zaman başımın tacıdır diyordum buradaki hanımlara gerçekten öyle..Sen anlat anlat biz dinleriz aklımızın yettiğince akıl da veririz beğenip kullanmak veya beğenmeyip çöpe atmak o aklı haklarında saklıdır
Bu gecemi Beyhan hanıma ayırmayı düşünüyorum o zaman.. Verdiğim kararın arkasındayım ama acabalarım da çok..Boşanma sürecinde beyhan da rahatlatır.
Tülay biraz daha orta yolcu.
Beyhan daha net keskin sınırlar
En sevdiğim anlatımlarından biri şuydu sırtınızda altın dolu torba ile kuyuya düştünüz çıkmak için torbayı bırakmak lazım ya torba ile orda kalırsın ya da ondan kurtulup gün yüzü demişti. Torbadaki altın sayısını da evlilikte geçen yıl ile ilişkilendirmiş ya da ilişkide. Bırak ve rahatla kurtul diyor kısaca.
Onu dinleyince aydınlanma geldi bana da
Ben bu sayfayı açalı 1.5 yılı geçtiMikan var mesela birbirimizin neleri ne şahit olduk ilk günden beri. O hamileydi bebeği doğdu yaşına girdi .Ben dış gebelik geçirdim,kp vefat etti, iş yerimi değiştim,hamile kaldım neler neler oldu yani. İyi ve kötü her anlamda.
Sizde zamanla çok güzel adımlar atacak burda bize yazacaksınız.bizde şahit olacağız.
Beyhancığım erkek canım çok tatlı biri.Vallahi hiç tanımadığın seni tanımayan bir insan sana vakit ayırıyormuş bunu anladım, bende ayırırım dinlerim ama kendim gibi birilerinin hayat hikayesini dinleyeceğimi ders çıkaracağımı tahmin etmezdim.. Bu site ve sizler çok iyi geldiniz tecrübeler her zaman başımın tacıdır diyordum buradaki hanımlara gerçekten öyle..
Özellikle sizin o boşanmadan bahsedip hamileyim diye bitirdiğiniz yazı oturup beni ağlattı
Bu gecemi Beyhan hanıma ayırmayı düşünüyorum o zaman.. Verdiğim kararın arkasındayım ama acabalarım da çok..
İnşallahsize dertlerimi anlatıyorken, güzel anlarımı paylaşmamak olur mu
Heyecanlandım valla, gaza gelip anlaşmalı boşanma için protokolü elden teslim etmeyeyimBeyhancığım erkek canım çok tatlı biri.
Barışmayı düşünüyorsan tülay boşanmakta kararlıysan beyhan
Biri kadın mantığı daha detaylı derin bakıyor
Diğeri erkek mantığı bırak gitsin
Ben ikisini de seviyorum
İkisinin yeri de ayrı.
Ama beyhan çok ağlatır
Tazminatını da al donuna kadar al ya minnoş olmaHeyecanlandım valla, gaza gelip anlaşmalı boşanma için protokolü elden teslim etmeyeyim
Ay tövbe hiç birşey istemiyorumTazminatını da al donuna kadar al ya minnoş olmayeter bu kadar minnoşluk
Mecazi anlamdaAy tövbe hiç birşey istemiyorum
Ne istenir ki?Mecazi anlamdadonu onda kalsın zaten gurur yapıp almazsanız ilerde pişman olabilirsiniz.
Mehirin ne kadar ne vaat etti?Ne istenir ki?
Kıyafetlerimin dışında ne isteyebilirim ki
Arkadaşlarım mehirini verecek dediler ben birşey istemiyorum ya vallahi
Mehirin ne kadar ne vaat etti?
Karşı taraf boşanmayı kabul etti mi razı mı?Takılan takılar mehir olsun dendi ben bunu bile istemiyordum
Eş kişisine söyledim, uzun yol gideceği için babamlar kararı belli ama yinede düşünsün biraz sende düşün diyip yolcu ettiler..Karşı taraf boşanmayı kabul etti mi razı mı?
AnladımEş kişisine söyledim, uzun yol gideceği için babamlar kararı belli ama yinede düşünsün biraz sende düşün diyip yolcu ettiler..
Kuzenimi bekliyorum geldiğinde arayıp söyleyip anlaşmalı boşanalım diyeceğim..
Ama karşı taraf razı gibi duruyor zaten sorun çıkacağını düşünmüyorum ses seda çıkmıyor
İyi geceler görüşmek üzereAnladım
Ben kaçar uyku bastırdı
Sabah görüşürüz
Evet sudem ne günler geçirdik acılı tatlıBoşanma sürecinde beyhan da rahatlatır.
Tülay biraz daha orta yolcu.
Beyhan daha net keskin sınırlar
En sevdiğim anlatımlarından biri şuydu sırtınızda altın dolu torba ile kuyuya düştünüz çıkmak için torbayı bırakmak lazım ya torba ile orda kalırsın ya da ondan kurtulup gün yüzü demişti. Torbadaki altın sayısını da evlilikte geçen yıl ile ilişkilendirmiş ya da ilişkide. Bırak ve rahatla kurtul diyor kısaca.
Onu dinleyince aydınlanma geldi bana da
Ben bu sayfayı açalı 1.5 yılı geçtiMikan var mesela birbirimizin neleri ne şahit olduk ilk günden beri. O hamileydi bebeği doğdu yaşına girdi .Ben dış gebelik geçirdim,kp vefat etti, iş yerimi değiştim,hamile kaldım neler neler oldu yani. İyi ve kötü her anlamda.
Sizde zamanla çok güzel adımlar atacak burda bize yazacaksınız.bizde şahit olacağız.
Günaydınlar çok teşekkür ederim amin inşallahEvet sudem ne günler geçirdik acılı tatlıbundan sonra hep güzel günler görelim inşallah
Tüm geçmişi okuyamadım ama hayat stabil değil iniş çıkışlar çok fazla, evlilik bitirmek kolay değil ama kimse bizden daha değerli değilgelengiden hakkınızda hayırlısı olsun
Boşveeeer sidik yarışına gerek yok