Bugün ne yaptım?

Eş kişisiyle boşanma gibi bir süreç içine girdik maalesef hayatın akışına ayak uyduramıyorum henüz

Evet evet o yüzden pek kilolu durmuyorum şuan için... Valla daha zayıf hamile kalmak da isterdim ama son bir senedir kilo veremez olmuştum ya dün eşimle bunu konuştuk ben evlendiğimde 54 kiloydum iki senede aldığım kiloya bak ama veremedim inşallah diyorum doğumdan sonra kolay veririm emzirmeye güveniyorum biraz
Maşallah bize maşallah
Sen bizden fazla yiyordun şimdi tam tersi olacak biz şişcez sen kilo vereceksin

E sen hiç almamışsın bu durumda maşallah,

Eş kişisiyle boşanma gibi bir süreç içine girdik maalesef hayatın akışına ayak uyduramıyorum henüz
O zaman burdan başla akışs girmeye... Evet kolay bir yolda değilsin şuan ama o yoldaki taşlara gönüllü takılı kalırsan hiç bir zaman bitiremezsin yolu... Üstünden atlayıp yürümeyi Bi şekilde öğreniyor insan yeter ki iste... Hoş geldin

Hoşbuldum
Normalde eve sığmayan bir kızdım bugünümü özet geçeyim
Kalktım fırına gittim kardeşimle kahvaltı yaptık, yemeği hazırladım ocağa koydum, kedilere mama vermeye indim, namaz kıldım,etrafı toparladım onun dışında hep yatar vaziyetteyim.. Kitaba başladım ama boş okuyorum sanki hiç birşey anlamıyorum

Lierac ın Bi eczane sitesinde ampullr kremli kitini gördüm onu alacağım.ya ben salaklık yaptım annemde hiç yağ sürmedim
Ben de daha başlamadım çatlağımda yok sanırım.
Basende zaten eskiden vardı.
Göbek de henüz yok gibi.
Bir kez Hindistan cevizi yağı sürdüm o kadar.
Ya sen çok tatlısın Bi saattir anneler grubunu okuyorum yirmi sayfa okudum bitti şükür sana çok güldüm
Helal iyi okumuşsun o kadar sayfa benim 5 sayfa birikmiş oku oku zor bitirdim
Sancılı bir süreç
Belki hayatınızın altı üstünden daha güzeldir
Her değişim sancılıdır
En basit iş yerimi değiştim bir sene sürdü alışmam
İnsanız var olan rutin ve düzene alışıyoruz
Sudan çıkmış balık gibi oluyoruz

Sebep ne haddimi aşmadım ise çocuk var mı?
Aile terapisti filan denediniz mi?
Ya ben zaten diyet bekliyordum da bu kadar erken beklemiyordum bir 25 filan olur diyodum

Estağf.
Ataerkil bir aile kendini ana kraliçe olarak gören bir kv ve eteklerinden kopamayan bir eş… Çocuk yok…
Kendisine zamanında teklif ettim “benim aklım yok mu” demişti artık son noktaya gelindi anlayacağınız.
Hayırlara sebep olsun ne diyeyim

E sen hiç almamışsın bu durumda maşallah,
Kız oğlan da da 3-4 kiloyla maksimum gitmiştim doğuma hep bu diyetten önce aldım sonra verdim
harika anlatım
Ayy sıcakta kitabı elime alıyorum direk esneme geliyor uyku basıyor.
Ayşe Kulin aldım kütüphaneden.
Siz ne okuyorsunuz?

Sizi biraz tanıyalım

Her kV nin içinde bence var o ana kraliçelik orda erkeğin mantığı devreye giriyor ve dengeyi kurma kalıyor.
Bizde de abimler pasif ezilirler. Annem de ezilir haliyle. Ama annem bize cevval. Gücü yeten yetene.
Kv de eşim de dişli ama herkes kendi kararını uygular.

Balzac/Vadideki Zambak eserini okuyorum gerçi okumaya çalışıyorum diyelim
Benim için Kv sorun değildi maalesef dengeyi kuramayan eşim evliliğimizin tükenmesine sebep oldu..

Bencede seni yurumek kurtardi aman iyi olmus. Bende smdi 1 saat yüzdüm smdi ciktim havuzdan kurumaya calisiyorum. Yuruyus yapamiorum spor yapamiorum asiri sicak die. Hergun yuzmeye gayret ediorum. Kaslar calissin bel agrimasin cok kilo olmasin sinirlerim ziplamasin die
Ben kilolu hamile kaldim ya 66ile kaldim simdi 70.9 71de. Yani kitabi olarak okey ama cok kilo alicam die odum kopuyor.

Herşey Bi süreç kardeşim nasıl evlenirken mutluluğu yaşıyoruz evet kolay değil ama ayrılırken de o mutsuzluğu yaşamak zorundayız... Seni çok İyi anlıyorum düzenin değişti Bi sürü soruların var alınganlıkların var yarına dair bilinmezlik içindesin neyi düşüneceğini bilmez haldesin güvensizsin...
Ama inan ilk buhran geçtikten sonra bir oh çekeceksin evliliğinde mutsuzduysan düzelmeye imkanı olmayan şeyler yaşayıpta ayrılık kararı aldıysan Allah sana daha güzellikler yazıyor inan buna.. Allah insana taşıyabileceğinden fazla dert yüklemez derdi verende Allah feraha kavuşturacak olanda Allah... Kitaplara gömülmek çözüm değil zaten kitaptan kafa kaldırınca gerçek hayat daha ağır geliyor insana bazen o yüzden çokta önemli değil okuma başka meşgale bulursun

Okudum inatla valla
Demek ki Allah sana dur dedi,

Allaaahhh sen otur şükret Allaha gerçekten bak bahsettiğin tipte bir aile yapısında gelin olmak aman aman iyiki çocuğun yok o kaynana benim kanımdan der çocuğa da sahip çıkardı kesin... Kendi hayatını kur yavrum başkasının eteği altında olmaktansa şu süreci geçir bitir çok daha iyi bak bilmeden demişim sana Allah güzellikler yazıyor diye

Balzac/Vadideki Zambak eserini okuyorum gerçi okumaya çalışıyorum diyelim

Benim için Kv sorun değildi maalesef dengeyi kuramayan eşim evliliğimizin tükenmesine sebep oldu..
Bu kafayla gerçekten harika bir kitap kız sağlam kafa ister o kitap at elinden gitsin

Ağlattınız beni çok teşekkür ederim gerçekten mutlu olmayı hak ediyor muyum bilmiyorum ama hiç bir zaman kötü niyetli biri olmadım annemin büyüttüğü saf kız olarak kalmak istedim ama maalesef hayatı saf kendi halinde olan insanlara zehir ediyorlar.. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten içimi güzel ettiniz sizinde her gününüz güzel olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…