Bugün ne yaptım?

Sağlık okudum filan demiş ama sen bilirsin içinden nasıl geçiyorsa öyle davran

Sen kime kızdın?
Ne yedin söyle bende yedim bugün valla
D d_g_g duymasın
Patates, biber kızartması yaptım
Yumurta haşladım
Acılı ezme aldım
Eski kaşar aldım eski kahvaltılarıma benzerdi özlemişim

Eşine yılın eşi madalyası takmak lazım 🎖

Valla bugün iyi uyudum
11 de kalktım
Kahvaltı bitti
Ablamla kaynattık
Şimdi de gidem bir kahve içem

Âfiyet olsun ödül günü mü yaptın, poğaça aşeriyorum ya peynirli kaşarlı çikolatalı Allah ne verdiyse yedim
Aman içinden ne gerekiyorsa öyle yapsın kız gerçi kelebeği de severim ama

Geçen bende dayanamadım marledeva mı ne ona patladım şaşkitoya laflarına gıcık oldum diye.
Bak şimdi insanın kendi görüşünü bilgisini yazması vardır birde o bilgiye istinaden başka birine başka yorum yaparken laf kondurmak vardır böylesine sinir oluyorum işte her kendi görüşümü yazdığımda söylemek istediklerimi empoze etmek olarak gören biri illa çıkıyor... Aksine empoze etmek değil bendeki her seferinde de belirtilerim insanın kendi görüşü bilgisi kendisine doğrusu vardır lakin ben Bi yerde Bi bilgi karşıtlık veya doğruluk payı olabileceğini düşünerek okurum... Ya bu olabilir, acaba mı deyip okuduğum şeyleri araştırmaya bile girişirim.. Benim mantığıma yatar veya yatmaz o beni ilgilendirir... Ama kalkıp da kimseye laf etmem... Adını bile unuttum ama cevap da yazdım okursun
Bizde bu çene varken duramayız biz
Doğru yazana çene yapmayız biz bilmişlik taslayan yaparız
Valla bugün iyi uyudum
11 de kalktım
Kahvaltı bitti
Ablamla kaynattık
Şimdi de gidem bir kahve içem
Kafam sepet gibi erken kalkmak ve tekrar uyumak üstüne sıcak hasta etti beni, ablam aradı az önce anneme gidecekmiş bende gideceğim, zar zor hazırlandım oturdum nefes nefese kaldım yine...
Sağlık ocağında tansiyon ölçümündr kalbim 91 çıktı ama demiştim çarpıntım var panik atak ah ah mahvetti beni
Âfiyet olsun

Okudum şimdi akşam erken çıkınca KK dan gece yazışma birikmiş.
Bende yazdım şimdi şeker ile ilgili.
Psikolog ve benan yazmış sana.
Psikologu severim iyi kız.
Benanı pek tanımıyorum.

Aman ya canım istediği zaman istediğim gibi konuşcam valla bu saatten sonra tanıdık tanımadık farketmez kimsenin nazını kahrını kaprisini çekemem içimde duracağına dışımda dursun

S Seray94 balım poğaça türlerini yiyince insilün çıkarmasın diye ayran, yoğurt, kefir gibi bir şey ekle mutlaka peşine kan şekerini ani yükseltmesin seni seviyorum balım içimden geldi

Susma karari aldim
Siz de bulanmayin ya cok. Aslinda sole bi durum var normal hayatta asla yanyana gelmeyecegimiz insanlarla muhattap olunuo bu platformda sıkıntı oradan cikio.
Ben de sabah asm ye gittm kan idrar verdim. Sonra diyetisyen vardi cok moralim bozuldu. Odem oldugunu umuyoruz. Yani. Herkes bole cikio dedi ama xidden 1,5 kg 10 gunde imkandiz oldugunu dusunuyoeum ama. Bilemedim cok uzuldum. Yattim uyudum smdi uyandim. Saat basi manikurum var ona gitcem

Buarada sizi harcayamayacagim icin burdan yaziym seker yuklemesinde herhangi bir problem yok. İrilen sivida da bi problem yok. Ayrica bnm arkdsm bana normal seker verin demisti hesaplayip normal sekerli bisilee vermislerdi
Ama sudem senin ztn amniyotik sivi artiisi var. İyice arastir.

Balım 2000 kalori fazla mı geliyor aceba sana?
Tiroit ilacı içiyordun demi tiroit kilo yapan bir hormon.
Üstelik iş hayatına ara verdin kilo alman o açıdan normal.
Bana attığın listede karbonhidrat her ögünde var baya sen onların hepsini alıyor musun?
Kabızlık vs olmasın diye lif açısından karbonhidrat gerekli ama kilo almaya da tetikliyor ne kadar sağlıklı karbonhidrat da olsa hızlı yakılıp diğer besinleri yağ olarak depoluyor vücut.
Ödem olur evet spor sonrası da olur dün yüzdün baharatlı tuzlu yiyince de olur suyu iç dinlen bakalım

Yeni liste verdi mi Hülya hoca?
İnstagram da ben de takibe başladım onu sen listeyi attıktan sonra merak ettim.

Bu arada maşşallah sabah sabah epey iş halletmişsin

Yok ya ben okdr nasil yiyim oradaki yogurt peynir etleri tan yiyorum. Soledim de ztn. Son ogunu yiemiorum. Ya yuzum gozum cok sis bgn. Ayak bileklerim gln sismis. Bisiler olms mezura olcumleri ayni cnku 10 gun onesi ile.

Yaptırıp yaptırmama konusunu mu diyorsun?
Ya Gamze annemin 7 evladı doğup ölmüş biliyor musun sebebi bilinmiyor.
Belki de şeker vs idi.
Ama 3 ablam 2 abim yeğenler maşallah hepsi normal zamanında doğdu kimsede en ufak düşük vs bile olmadı. Zamanında sağlıklı gebelikleri oldu.
Ailede gebeliği sorunlu olan bir tek benim. Ama mesela kızda 2 hafta önden gidiyordu pislik kadın testlerin gününü filan geçirdi şeker mi be çok geç yaptırmıştık hatta eşim kızmıştı son zamanlarda değişsek mi filan olmuştuk. Her şeye iyi çok güzel diyip bizi geçiştiriyordu.

Balım Gamze m
Ben oraya yazdım ya bendeki biraz psikolojik.
Ama bak doktorun da gözü iyi bence bu haftada amniyon vs tesbit etti almamız gereken önlem varsa Allahın izniyle üstesinden geleceğiz bir şekilde.

Biliyorum elbet alicaksin. Allah korusun. İnsan karnina dusmeden anlamiyomus endisesini mebilym… ama smdi benm en yakin arkim da yrd dc cocuk acilci 2de cocugu var. Ona da sordum. Manyakmisin kiz seker yuklemesinde kotu hicbisey yok ama yapilmasi onemli dedi. Mesela o tetanoz yaptirmadi 2 gebelikte de ultra rahattir ama bunu yaptrimis. Sen 4739292 kere daha dusun diim ben. Sonucta hepimizin kendi karari kimse kimseye bisi diemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…