Valla bu yemeye yine iyi fazla kilo almadımMiden çorba olmuşya seni gördükçe yiyesim içesim geliyor yeter senin yüzünden kilo alacağım, iki saat oldu kahvaltı edeli nerdeyse daha ağzıma başka şey koymadım direniyorum
Afiyet olsun balımMaden suyumu içtim
Kefirimi içtim.
Sade kahvemi içtim.
Kabak çekirdeği çıtlattım. Kocama da çekirdek ikram ettim
Bildiğin buz dolabı tabak dolapları baharatlık dolabı kaşıklık vs hepsi kokuyor üç kere annemde Bi kere de evde kustum temkinli giriyorum artık mutfağa dolapları açınca nefes almıyorum mesela kaçıyorum.. Ama dün dedim ya eşim elden geçirdi diye şimdilik iyi kokmuyor Bi tek baharatlık ve buz dolabı temizliği kaldıMutfak dolabı kokusu ne kız?
Mobilya kokusu mu rahatsız ediyor.
Benim ev bütün gün balkon ve camlar açık dışardan gelince sıcak nem kokusu geliyor ona gıcık oluyorum.
Bir ara böcek gelmesin diye naftalin tablet koymuştum banyo ve wc lavabosuna eve girince naftalin kokardı şimdi gitti o koku yeni tablet de koymadım.
Şuan 67-68 kilo arası gidip geliyorum geçen haftaya kadar 65-67 arası Bi veriyor Bi alıyordum hamileliğimin başından beri 9 kilo almış oldumValla bu yemeye yine iyi fazla kilo almadımdaha da diyet yaptıkça almam pek bence
Senin durum da zor be.
Allah'a şükür bulantı vs yok ama herkesin başka derdi var işte diyet vs korkular kaygılar
Maşallah maşallah Allah sağlıkla aldırdın kucağınızaİçimden sadece sağlıklı doğması geçiyordu üzülmedim ama şok gecirmedim desem yalan olur anlık geçirdim
Boyun kaç?Şuan 67-68 kilo arası gidip geliyorum geçen haftaya kadar 65-67 arası Bi veriyor Bi alıyordum hamileliğimin başından beri 9 kilo almış oldumama birşey diyeyim mi göbeğim yedi aylık gibi olmasına rağmen orantılı kilo aldığım için sırıtma olmadı hatta iki gündür kendimle aşk yaşıyorum aynaya bakınca tek sorunum çatlak ve selilüt. Selilütler geçecek ama çatlaklar çoğalırsa sıkıntı.. Dün göğsümde çatlak gördüm yoktu dört gündür aşırı kaşınıyorlar kaşımamak için çabalıyorum
Ayrıntılı ne zaman senin ?Maşallah maşallah Allah sağlıkla aldırdın kucağınızabenim içinde dua et bende şok geçireyim
Gormek istedigimiz hareketler sudemMaden suyumu içtim
Kefirimi içtim.
Sade kahvemi içtim.
Kabak çekirdeği çıtlattım. Kocama da çekirdek ikram ettim
Lierac al. Hergun sur kuzu. Catlak kalio gitmio. Ben hergun pehlivan gibiyimsuruyorum da suruyorumŞuan 67-68 kilo arası gidip geliyorum geçen haftaya kadar 65-67 arası Bi veriyor Bi alıyordum hamileliğimin başından beri 9 kilo almış oldumama birşey diyeyim mi göbeğim yedi aylık gibi olmasına rağmen orantılı kilo aldığım için sırıtma olmadı hatta iki gündür kendimle aşk yaşıyorum aynaya bakınca tek sorunum çatlak ve selilüt. Selilütler geçecek ama çatlaklar çoğalırsa sıkıntı.. Dün göğsümde çatlak gördüm yoktu dört gündür aşırı kaşınıyorlar kaşımamak için çabalıyorum
Sen o kadar kusmaya nasil 9 kg aldin yahu?Şuan 67-68 kilo arası gidip geliyorum geçen haftaya kadar 65-67 arası Bi veriyor Bi alıyordum hamileliğimin başından beri 9 kilo almış oldumama birşey diyeyim mi göbeğim yedi aylık gibi olmasına rağmen orantılı kilo aldığım için sırıtma olmadı hatta iki gündür kendimle aşk yaşıyorum aynaya bakınca tek sorunum çatlak ve selilüt. Selilütler geçecek ama çatlaklar çoğalırsa sıkıntı.. Dün göğsümde çatlak gördüm yoktu dört gündür aşırı kaşınıyorlar kaşımamak için çabalıyorum
AhaGormek istedigimiz hareketler sudem
Lierac al. Hergun sur kuzu. Catlak kalio gitmio. Ben hergun pehlivan gibiyimsuruyorum da suruyorum
En anormaliniz benim bence sağlıksız şeyler yedim ama demekki az yedim ya da çok yaktımSen o kadar kusmaya nasil 9 kg aldin yahu?
Sen kac kg aldin ki toplamdaEn anormaliniz benim bence sağlıksız şeyler yedim ama demekki az yedim ya da çok yaktımyağlandı sadece kalçam göbeğim kilo abartı değil hala
Maşallah maşallah Allah sağlıkla aldırdın kucağınızabenim içinde dua et bende şok geçireyim
Hoş geldinizÜye olduğumdan beri bakıyorum ne yapıyorsunuz tirit var mı yine diyebaktıkça da hayatımın boş geçtiğini düşünüyorum.. Bir yerden başlamam gerekiyor biliyorum ama henüz gücüm yok, prangalarımdan kurtulmam gerek önce. Sonra size eşlik etmeyi çok isterim
Bugünkü kilom ve sat baz alırsak 75.5-73.3=2.3 kiloSen kac kg aldin ki toplamda
Sen de hoş geldinHayırlısı ile gönlünden geçen olsun canım
Boyum 165 çokta uzun değilim aslında ama kilolu da durmuyorum önümüzdeki ay şişmeye başlarım kesinBoyun kaç?
Uzundun sanki
Ayrıntılı ne zaman senin ?
Lierac ın Bi eczane sitesinde ampullr kremli kitini gördüm onu alacağım.ya ben salaklık yaptım annemde hiç yağ sürmedimGormek istedigimiz hareketler sudem
Lierac al. Hergun sur kuzu. Catlak kalio gitmio. Ben hergun pehlivan gibiyimsuruyorum da suruyorum
Yediğim yaradı gitmedi demek ki birşeySen o kadar kusmaya nasil 9 kg aldin yahu?
Ya sen çok tatlısın Bi saattir anneler grubunu okuyorum yirmi sayfa okudum bitti şükür sana çok güldümHayırlısı ile gönlünden geçen olsun canım
Boy kilo oranın iyi Tümay ımBoyum 165 çokta uzun değilim aslında ama kilolu da durmuyorum önümüzdeki ay şişmeye başlarım kesin
Bugün aldım randevuyu 12 ağustosa