Bugün ne yaptım?

Miden çorba olmuş ya seni gördükçe yiyesim içesim geliyor yeter senin yüzünden kilo alacağım, iki saat oldu kahvaltı edeli nerdeyse daha ağzıma başka şey koymadım direniyorum
Valla bu yemeye yine iyi fazla kilo almadımdaha da diyet yaptıkça almam pek bence
Senin durum da zor be.
Allah'a şükür bulantı vs yok ama herkesin başka derdi var işte diyet vs korkular kaygılar

Bildiğin buz dolabı tabak dolapları baharatlık dolabı kaşıklık vs hepsi kokuyor üç kere annemde Bi kere de evde kustum temkinli giriyorum artık mutfağa dolapları açınca nefes almıyorum mesela kaçıyorum.. Ama dün dedim ya eşim elden geçirdi diye şimdilik iyi kokmuyor Bi tek baharatlık ve buz dolabı temizliği kaldı
Evim kokmuyor allahtan hatırlarsın belki ilk zamanlar evden tiksinmiştim herşey kokuyordu bana kusuyordum
Naftsline bayılırım

Ayyy günlerdir düşünüyorum da belki diyorum benimde değişir doktor yanılmıştır L Lmntbrdgi hayırlı olsun nasılsın diyeyim gönlündeki neydi senin
İçimden sadece sağlıklı doğması geçiyordu üzülmedim ama şok gecirmedim desem yalan olur anlık geçirdim

Valla bu yemeye yine iyi fazla kilo almadımdaha da diyet yaptıkça almam pek bence
Senin durum da zor be.
Allah'a şükür bulantı vs yok ama herkesin başka derdi var işte diyet vs korkular kaygılar
Şuan 67-68 kilo arası gidip geliyorum geçen haftaya kadar 65-67 arası Bi veriyor Bi alıyordum hamileliğimin başından beri 9 kilo almış oldum ama birşey diyeyim mi göbeğim yedi aylık gibi olmasına rağmen orantılı kilo aldığım için sırıtma olmadı hatta iki gündür kendimle aşk yaşıyorum aynaya bakınca tek sorunum çatlak ve selilüt. Selilütler geçecek ama çatlaklar çoğalırsa sıkıntı.. Dün göğsümde çatlak gördüm yoktu dört gündür aşırı kaşınıyorlar kaşımamak için çabalıyorum

Boyun kaç?
Uzundun sanki
Maşallah maşallah Allah sağlıkla aldırdın kucağınıza benim içinde dua et bende şok geçireyim
Ayrıntılı ne zaman senin ?

Maden suyumu içtim
Kefirimi içtim.
Sade kahvemi içtim.
Kabak çekirdeği çıtlattım. Kocama da çekirdek ikram ettim
Gormek istedigimiz hareketler sudem
Lierac al. Hergun sur kuzu. Catlak kalio gitmio. Ben hergun pehlivan gibiyimsuruyorum da suruyorum

Sen o kadar kusmaya nasil 9 kg aldin yahu?

Lierac al. Hergun sur kuzu. Catlak kalio gitmio. Ben hergun pehlivan gibiyimsuruyorum da suruyorum
Aha ben kendime kahve yaptım o kendine fanta aldı
Çekirdek ortak.
Sabah yumurtama muzuma filan salça oldu
Evde tamir işleri yaptırcam hevesim yok diye ayak yapıyor

Üye olduğumdan beri bakıyorum ne yapıyorsunuz tirit var mı yine diye baktıkça da hayatımın boş geçtiğini düşünüyorum.. Bir yerden başlamam gerekiyor biliyorum ama henüz gücüm yok, prangalarımdan kurtulmam gerek önce. Sonra size eşlik etmeyi çok isterim

Hoş geldiniz
Neden boş geçiyor hayırdır?
Buyrun şimdi eşlik etmeye başlayın
Sen kac kg aldin ki toplamda
Bugünkü kilom ve sat baz alırsak 75.5-73.3=2.3 kilo
Satranç bir ay sonra 72.2 idim. Nisan 28 de yani
75.5-72.2=3.3 kilo
Ama ben şuna yoruyorum ilk aylar çalıştım sonrasında da yürümeye devam ettim onlar korumama yardımcı oldu sabah bile markete diye gittim 1 saat sürdü 5 yere uğramışım. Yokuş in çık al sat.
Hayırlısı ile gönlünden geçen olsun canım
Sen de hoş geldin

Lierac ın Bi eczane sitesinde ampullr kremli kitini gördüm onu alacağım.ya ben salaklık yaptım annemde hiç yağ sürmedim

Boyum 165 çokta uzun değilim aslında ama kilolu da durmuyorum önümüzdeki ay şişmeye başlarım kesin
Bugün aldım randevuyu 12 ağustosa
Boy kilo oranın iyi Tümay ım
65 e 67 şu an bile iyidir
Demek 58 den 67 ye çıktın
Valla helal 65 boya 58 de çok hoş.
D d_g_g de öyle boyuna göre az kiloyla başladı hamileliği maşallahımız var hepimizin.
Benim 71 e 75 abartı değil basen yapmıştım ama karbonhidrat kesince basen gider geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…