Ne zamandan beri peki bu derece inatlaşıyorsunuz.. Senin tepkin anlasın da bir adım atsın diye anlıyorum seni ama bu şekilde nereye kadar gider ki ve en çok şu durumda sen yıptanacaksın farkında mısınValla inatlaşmaya devam ettim sabah markete gittim. Kendime yumurta aldım. Eşime almadım. Kendime pişirdim ona pişirmedim. Çünkü geçenlerde o bana pişirmedi bende ona pişirmedim. Onun bana pişirmeme özgürlüğü varsa benim de ona pişirmeme özgürlüğüm var. O da senin dediğini dedi. Uzatıyorsun bende markette kendi ihtiyaçlarımı alayım sen kendi ihtiyaçlarını alırsın dedi bla bla.
Canım onu kusurlarıyla kabul ettim. Kendim değişiyorum artık o da buna alışacak.
Baştan çok taviz verdim. Kızı kaybettiğimde bıraksam belki hayatım farklı bir yerde olurdu. Ben çok aptal aşıktım. 14 sene görmedim alttan aldım herşeyi. 2 senedir Beyhan filan dinleyince gözüm açıldı . Kendimi sevmem kendime değer vermek için geç kaldığımı farkettim. Çocuk için pişman değilim.İlerde pişman olurdum eğer ki düşünmeseydim.Kesin olacak gözüyle de bakmadım zaten belki olur belki olmaz dedim. Hayırlısı böyleymiş.
Benim doktora sordum tahlil test bişey lazım mı yok gerek yok dedi.Günaydınlar sabah şekerlerisağlık ocağına gidecektim saat sekiz buçuktan beri alarmlat çalıyor kafam kalkmadı en son amaaan yarın giderim dedim uyudum rahat rahat Bi kaç güne doktora gitmem lazım öncesinde yaptırayım tahlilleri dedim çok heyecanlıyım doktora gitmek istiyorum Bi an önce
25 temmuz salı tarihe not ilk kez bugün elimizde tekmelerini hissettik eşimde hissetti koydum hemen elini karnıma üç kere daha vurdu
Âfiyet bal şeker olsunSelam canlar
Sabah komşuların tangur tungur tabak sesleriyle uyandım. Rüyamda tulum peyniri gördüm. Bir yandan canım lavaş ekmek üstü tulum çekti bir yandan paçanga bir yandan kızartma. Dünden tabak almıştım biri defolu çıktı onu götürdüm.
Tulum peyniri aldım.
Kefirim bitmişti kefir aldım.
Muzum bitmişti muz aldım.
Fırına uğradım çekirdekli ekmek ve çiçek ekmek aldım.
Kahvaltılık satan dükkana uğradım yumurta aldım.
Eve geldim. Kahvaltı hazırladım. Zaten çıkmadan çayı demlemiştim. Çok acıkmıştım kahvaltı yaptım ilacımı içtim. Balık yemediğim için omega yı bu hafta daha sık aldım.
Bonevit bugün tekrar deniycem. Varis ağrısını yapmaz inşallah.
Yeni canım geçen pazar piknikte bana kahve almadı o gün başladım. Ben sana 16 senedir kahve yapıyorum dedim.Ne zamandan beri peki bu derece inatlaşıyorsunuz.. Senin tepkin anlasın da bir adım atsın diye anlıyorum seni ama bu şekilde nereye kadar gider ki ve en çok şu durumda sen yıptanacaksın farkında mısın
Aç mısın?Âfiyet bal şeker olsunbende kendime gelmeye çalışıyorum
Ben aşı olmayacağım yavrumBenim doktora sordum tahlil test bişey lazım mı yok gerek yok dedi.
Hadi gözün aydın benimkide pazar başladı harekete ama tekme mı değil mi daha okadar detaylı bilmiyorum.
Tetanoz mu olcan senin kaç hafta kaç gün oldu?
Ay dünkü kız muhabbetinden sonra insan bir aceba diyor
Tahmin ettim inşallah dank eder de Bi adım atarYeni canım geçen pazar piknikte bana kahve almadı o gün başladım. Ben sana 16 senedir kahve yapıyorum dedim.
Çok açım hemde şimdi mutfağa gireceğimAç mısın?
Ekranı ne yaptın?
Kahvaltıya meyve acaip hoşuma gitti.
Tatlı tatlı ne güzel gidiyor.
L Lmntbrdgi doktora ayrıntılıya gidince erkek dedikleri bebek kız çıkmış yaBen aşı olmayacağım yavrum
Benim doktor ayda bir yapalım dedi iki ayda bir hem idrar hem kan her ayda kan tahlili istedi doktor değiştirdim ya sevdim doktorumu
Tekme ilk başta içte pıt pıt gibi oluyor hafif sonra gerilme gibi itmeleri oldu bende hemen dayandığı yer şişiyor bu sabahta öyle oldu elimi koydum tekme attı
Ne muhabbeti ben yoktum bakmadım
Yaşasın yedek telefonÇok açım hemde şimdi mutfağa gireceğimkuru yemiş de ekle kahvaltına ceviz fındık çiğ olsun ama çok iyi gidiyor
Ekran duruyor evde Bi telefon daha vardı ordan giriyorum
Valla inatlaşmaya devam ettim sabah markete gittim. Kendime yumurta aldım. Eşime almadım. Kendime pişirdim ona pişirmedim. Çünkü geçenlerde o bana pişirmedi bende ona pişirmedim. Onun bana pişirmeme özgürlüğü varsa benim de ona pişirmeme özgürlüğüm var. O da senin dediğini dedi. Uzatıyorsun bende markette kendi ihtiyaçlarımı alayım sen kendi ihtiyaçlarını alırsın dedi bla bla.
Canım onu kusurlarıyla kabul ettim. Kendim değişiyorum artık o da buna alışacak.
Baştan çok taviz verdim. Kızı kaybettiğimde bıraksam belki hayatım farklı bir yerde olurdu. Ben çok aptal aşıktım. 14 sene görmedim alttan aldım herşeyi. 2 senedir Beyhan filan dinleyince gözüm açıldı . Kendimi sevmem kendime değer vermek için geç kaldığımı farkettim. Çocuk için pişman değilim.İlerde pişman olurdum eğer ki düşünmeseydim.Kesin olacak gözüyle de bakmadım zaten belki olur belki olmaz dedim. Hayırlısı böyleymiş.
Tumaya yine katiliyorum. Bizim hormonlar zaten mahfedio olaylari bence abartili gorme egilimindeyiz sahsen icimden canavar cikio bi anda hersey batiyo. Bence sende de ayni durum var.Ne zamandan beri peki bu derece inatlaşıyorsunuz.. Senin tepkin anlasın da bir adım atsın diye anlıyorum seni ama bu şekilde nereye kadar gider ki ve en çok şu durumda sen yıptanacaksın farkında mısın
Ayyy günlerdir düşünüyorum da belki diyorum benimde değişir doktor yanılmıştırL Lmntbrdgi doktora ayrıntılıya gidince erkek dedikleri bebek kız çıkmış yabaya hepimiz şok olduk
Yaşasın yedek telefon
Her evde var zaten artık yedek iyi ki atmamışsın.
Çiğ badem veya ceviz kırıp yiyorum. Ama bademin tadı daha çok hoşuma gidiyor ceviz pek sevmem halbuki kendi bahçemizin çocukluğumda altında oynadığım ağaç.
Marketten çiğ fındık alıyorum ama arada içinde kötü çıkan oluyor ağzımın tadını bozuyor.
Eveeeet iyikiiiiL Lmntbrdgi doktora ayrıntılıya gidince erkek dedikleri bebek kız çıkmış yabaya hepimiz şok olduk
Yaşasın yedek telefon
Her evde var zaten artık yedek iyi ki atmamışsın.
Çiğ badem veya ceviz kırıp yiyorum. Ama bademin tadı daha çok hoşuma gidiyor ceviz pek sevmem halbuki kendi bahçemizin çocukluğumda altında oynadığım ağaç.
Marketten çiğ fındık alıyorum ama arada içinde kötü çıkan oluyor ağzımın tadını bozuyor.
Benim söylemek istediklerimin detayını resmen sen veriyorsun bugünTumaya yine katiliyorum. Bizim hormonlar zaten mahfedio olaylari bence abartili gorme egilimindeyiz sahsen icimden canavar cikio bi anda hersey batiyo. Bence sende de ayni durum var.
Bu git gide seni daha cok yipraticak. Lohusalikta daha da tavan yapicak.
Kendini onemseme evet en onemli sey. Ben bencile yakinimdir karakter olarak. Dusuncem de ben yoksam geri kalan dunyanin varolmasinin bi anlami yok bu kdr katiyimdir ve esim de bilir bu dusuncemi. Ama onu iyi ve kotu yonleriyle kabul etmeyi ogrenmek bana gore su demek; o bana kahve almasa da ben ona kahve yaparim. Yapmak bana agir gelmez. Mesela bizde de kahveyi ben yaparim onun aklina gelmez ama gelmesini de beklemem onu bole seviyorum gibi..
Ben kendi ihtiyaclarimi alayima girerseniz cikamazsiniz cunku ne gerek var.
Yok çiçeğim kavrulmadığı için iyi kurumamış hafif nem almış oluyor acı oluyor. Benim ağzımda öyle metalik tat vs yok . Hamilelik beni o açıdan etkilemedi.Eveeeet iyikiiii
O hamileliğin verdiği bir değişiklik bazen bende de oluyor daha çok birşeyi yedikten sonra ağız tadım değişiyor nefret ediyorum
Oh maşallah sana ne güzelYok çiçeğim kavrulmadığı için iyi kurumamış hafif nem almış oluyor acı oluyor. Benim ağzımda öyle metalik tat vs yok . Hamilelik beni o açıdan etkilemedi.
Senin bitti mi bulantılar tamamen?
O yüzden bugünümüze elhamdülillah rabbim sakınsın bizleriAblamla kaynattık bir saat.
Yeğenim bebekken ameliyat olmuş bir buçuk ay hastanede kalmış filan o sene babam yeni vefat etmişti ben lise sondaydım bu kadar detaylı bilmiyordum. Diğer ikizine hala bakmış akşamları ikizi emzirmeye hastaneye getirmişler filan. Herkes neler yaşıyor valla.
Miden çorba olmuşMaden suyumu içtim
Kefirimi içtim.
Sade kahvemi içtim.
Kabak çekirdeği çıtlattım. Kocama da çekirdek ikram ettim
Mutfak dolabı kokusu ne kız?Oh maşallah sana ne güzel
Ben hala ilaç kullanıyorum bırakamıyorum ilacı Bi kaç sefer deneme yaptım içmedim ikinci günü başladı kusmalar sonra içtim yan etkisini yaşadım mala bağladım o yüzden aralıksız içiyorum her gün yine.. Bazen koku alınca kusuyorum işte en çok mutfak dolapları kusturdu beni hiç birşeyim yokken dört kere dolap açınca kustum düşün yani
Ağzımdaki tat geçti sayılır arada yemeklerden sonra biraz oluyor ama geçiyor şükürler olsunay bu halimr elhamdülillah dün konuştuk eşimle bizde neler yaşadık atlattık bugünüme maşallah,,