Bugün ne yaptım?

Günaydın canlar

Oğlum uyandırdı bugün beni.
Daha şimdiden başladı uykumu bölmeye
Kan ilacımı içtim.
Kuru kayısı yedim.
Akşamdan makineye attığım kavanozlar vardı onların içini doldurdum .
Çayı koydum.
Kahvaltıya menemen yapıcam.
Az tirit var.
Aslında uykum da vardı ama geri yatmadım işte. Belki gün içinde uyurum fırsat bulursam.

Günaydın canım

Tünaydıınnn Bana da gelsene maşallah sana
Bende dün öğlene kadar tembellik yaptım öğleden sonra süpürdüm çamaşır katladım ıslakları astım Bi posta da beyazları attım oğlum arkadaşlarıyla geldi baya akşama kadar ps oynadılar onlara yemek hazırladım kendim yedim sonra onlar parka gittiler bende dizi açtım the Rain, tavsiye ederim gece ikiye kadar izledim ilk sezonu bitirmişim
Bugünde 12 buçuk gibi kalktım eşim sabaha karşı geldi işten onu kaldırmadım oğlum çoktan kalkmışta karnını bile doyurmuş
Bu saate kadar yatak topladım çamaşır katladım beyazları astım kocam bey mutfakta kahvaltı bekliyorum şuan çok açım
Dün cevap yazmaya başladım telefon kapandı anca şimdi tamamladım

Şükür iyiyiz canım
Bugün hareketini hissetmeye başladım teyzesi minik paşamın

Sen nerelerdesin? Hatay'da mısın?
Kuzular ailen nasıl?
Yeğenin ünv. sınavı nasıl geçmiş?
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah
Ben Hatay'da değilim geçen bayramda gittim ilk kez depremden sonra. Annemler yaylaya çıkmışlardı. Evimiz yıkılacak yakında. Girilmiyor zaten.
Yeğenim bir kez daha denemek istedi bakalım mezuna kaldı. Haklarında hayırlısı olsun hepsinin

Ayda yılda bir yapınca öyle oluyor o kadar mutluyum ki herkese anlatıyorum filan haha çok emek verdim çok.
Sana da gelirim ama çaya kahveye öyle iş yapmam yani
Ya cok ilginc hissetmiorum ben biliomusun. Cok cok nadir arqda pit oluyo. Daha oncelerde daha cok hissediodum
Aha ben kilo verdikçe diyet yaptıkça çocuk hareketlendi eski yediklerimi arıyor zaar hani nerde meyveler hamur işleri pişiler diyor bence
Hayırlısı olsun canım

Hahaha olabilir bnde yerimde durmuyorum belki de biraz da ondan. Sabit dursam hissederim de cocukda salaga baglio bu kadin nie durmuo die 1 saattir denizdeyim ciktim kararmisim bi de guya krem surdum rezillik bi zahmet yemek yaomam lazim adam isten gelicek. Naptin dicek napim kahve ictim yuzdum takildim fln

Aman tost yapsın yesin ekmek arası sandviç yapsın.
Senin kesin eşin de zayıftır çok iştahlı değildir.
Benimki doymak bilmez aynı ben.
Koca tepsi keşkeği yedi az bir şey kaldı

Aman tost yapsın yesin ekmek arası sandviç yapsın.
Senin kesin eşin de zayıftır çok iştahlı değildir.
Benimki doymak bilmez aynı ben.
Koca tepsi keşkeği yedi az bir şey kaldı
Zayif degil o cok abur cubur paketli gida yer. Ama yenekle arasi yok. Valla yapmasam olurmus. Kasarli karniyark pilav cacik yaptm telefonda dioki sicakta yenmio sandiwich yapsaydik keske olur musun oldurur musun. Dedim sen bilirsin
Sen yine keskek tirit pogaca gomuuosun masallah

Kaç gündür bizim mevzumuz dolap temizlemek ben kapak açamıyorum kokuyorlar bana kocam bey daldı mutfağa sırayla atıyor makineye herşeyi siliyor Allah razı olsun... Kendine yatırım yapıyor aslında
Geceleri ne haldesin peki ben genelde geceleri hissediyorum hala tekmeler az ittiriyor sadece göbeğim yamuluyor falan çok komik ama acı verici oluyor
Aaa kızlar tarih attım ilk kez 20 temmuzda dışarıdan tekmelerini gördüm güneşleniyordum Bi kırmıltı hissettim göbeğime baktım tam göbek deliğimin üstünde iki kere peş peşe hareket gözüktü Bi daha hissetmedim ama

Aboo oncacık zahmet ettin bir de sandwich mi dedi bak seni düşünüyor enişte bey diycem de yok ya o kadar uğraşıp bir de böyle dese boğarım galiba ben çok sabırsızım.

Benimki en son tartıldığında 101 kiloydu ya dün öğleden sonra tartılmış diyoki bak tok karnına gün içi filan 98 muyum ne dedi dedim ben diyet yapıyorum diye öyle tabi onu övcem sandı direk kendimi övdüm.

Ayy ben kendim yemeyeceğim yemek için özenemem ya

Keşkek çok faydalı paso protein
Nohut, buğday, kırmızı et
Kemik için ilik için her şey için bir de kendi kurbanımızın taze küçükbaş eti çok güzel

Tiriti normalde olsa abartırdım ya şimdi ucundan kıyısından.
Poğaça off off haftada iki gün kaçar simit yerdim şimdi çarşambadan beri tek poğaça ile duruyorum

Ama ayçekirdekli simit alıcam bu hafta yarım filan yerim.

Karbonhidratı ekmek türevi olarak çok almıyorum. Daha çok meyve bakliyat kahvaltıda ekmek şeklinde.

Valla helal kocana hem işte hem evde çalışıyor. Sana da helal yaptırmayı beceriyorsun.

Benimki pasaklı anca totoyu devirsin valla. Sanki o hamile

Valla helal kocana hem işte hem evde çalışıyor. Sana da helal yaptırmayı beceriyorsun.

Benimki pasaklı anca totoyu devirsin valla. Sanki o hamile
Benim koca öyle büyümüş ama aileden kaynaklı babası da annesine yardım edermiş, annesinin işlerine de yardım ederdi eşim bekarken tabi şu düşünce var hayat müşterek bu ev ikimizin ve sorunluluklar ortak.. Tabi şöyle De birşey var evlendik Bi süre ben hiç birşeye elini sürdürmedim aaa baktım pasaklı birşey olmaya başladı arkasını toplayan olunca herşeyi saldı adam sonra irdeleye irdeleye bazen kavga bazen nazla eski haline çevirdim.. Evde ellemediğim ben yapamıyorum dediğim şeyler oluyor halbuki o yapsın diye diyorum çamaşır rtık hallediyorum mesela demiyorum ona yap diye mutfağın yükünü de almama az kaldı yemek yapmaya başladım ama aşırı yorulduğum için iş bölümü yapıyoruz... Ben İzmir köfte yaptım şimdi pilavı ve salatayı eşim yapıyor sofrayı da oğlum kuracak.. Böyle işte bizim evin halleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…