Bugün ne yaptım?

Benim koca öyle büyümüş ama aileden kaynaklı babası da annesine yardım edermiş, annesinin işlerine de yardım ederdi eşim bekarken tabi şu düşünce var hayat müşterek bu ev ikimizin ve sorunluluklar ortak.. Tabi şöyle De birşey var evlendik Bi süre ben hiç birşeye elini sürdürmedim aaa baktım pasaklı birşey olmaya başladı arkasını toplayan olunca herşeyi saldı adam sonra irdeleye irdeleye bazen kavga bazen nazla eski haline çevirdim.. Evde ellemediğim ben yapamıyorum dediğim şeyler oluyor halbuki o yapsın diye diyorum 🤭🤭 çamaşır rtık hallediyorum mesela demiyorum ona yap diye mutfağın yükünü de almama az kaldı yemek yapmaya başladım ama aşırı yorulduğum için iş bölümü yapıyoruz... Ben İzmir köfte yaptım şimdi pilavı ve salatayı eşim yapıyor sofrayı da oğlum kuracak.. Böyle işte bizim evin halleri 🤗
Benimki tam odun ya.
Oğlumla markete gittik.
Sipariş verdi kola dondurma almadım.
Niye alayım .
Ailecek çıkacaktık akşam hem bizi ekti.
Oğlum kendine bireysel hem kola aldı hem dondurma.
Ben zaten diyet diye yemiyorum.

Eski salak sudem olsam kesin alırdım. Giderken de bişey lazım mı derdim.
Sonra gitti kendi aldı kolasını😁🤣
Ne kadar ekmek o kadar köfte. 😅
Dünyanın al ver dengesini bozamam. 🤣

Aboo oncacık zahmet ettin bir de sandwich mi dedi 🤣🤣bak seni düşünüyor enişte bey diycem de yok ya o kadar uğraşıp bir de böyle dese boğarım galiba 😁😁ben çok sabırsızım.

Benimki en son tartıldığında 101 kiloydu ya dün öğleden sonra tartılmış diyoki bak tok karnına gün içi filan 98 muyum ne dedi 🤣dedim ben diyet yapıyorum diye öyle tabi 🤣onu övcem sandı 🤣direk kendimi övdüm.

Ayy ben kendim yemeyeceğim yemek için özenemem ya 🤣

Keşkek çok faydalı paso protein
Nohut, buğday, kırmızı et
Kemik için ilik için her şey için bir de kendi kurbanımızın taze küçükbaş eti çok güzel 😁

Tiriti normalde olsa abartırdım ya şimdi ucundan kıyısından.
Poğaça off off haftada iki gün kaçar simit yerdim şimdi çarşambadan beri tek poğaça ile duruyorum🤣😁

Ama ayçekirdekli simit alıcam bu hafta yarım filan yerim.

Karbonhidratı ekmek türevi olarak çok almıyorum. Daha çok meyve bakliyat kahvaltıda ekmek şeklinde.
Hamileyken kocalar daha çok kilo alırmış sizde de öyle mi oldu yoksa 🤣
Yeme birşey olmaz haftada bir ödüllendir kendini nefsin de körelir hem o kadardan zarar gelmez 🤗
Keşkek ne desem bomba yermiyim ya adını duydum da yemek mi çorba mı unuttum 🤣

Benimki tam odun ya.
Oğlumla markete gittik.
Sipariş verdi kola dondurma almadım.
Niye alayım .
Ailecek çıkacaktık akşam hem bizi ekti.
Oğlum kendine bireysel hem kola aldı hem dondurma.
Ben zaten diyet diye yemiyorum.

Eski salak sudem olsam kesin alırdım. Giderken de bişey lazım mı derdim.
Sonra gitti kendi aldı kolasını😁🤣
Ne kadar ekmek o kadar köfte. 😅
Dünyanın al ver dengesini bozamam. 🤣
Çok kötü ama bu inatlaşma sizdeki oturup konuşmanız da mümkün olmaz böyle 😑

Hamileyken kocalar daha çok kilo alırmış sizde de öyle mi oldu yoksa 🤣
Yeme birşey olmaz haftada bir ödüllendir kendini nefsin de körelir hem o kadardan zarar gelmez 🤗
Keşkek ne desem bomba yermiyim ya adını duydum da yemek mi çorba mı unuttum 🤣
Ana yemek canım çorba değil.
Buğday, nohut ve kemikli et baharat çemen ile yapılıyor. Düdüklü de piştikten sonra tepsiye konup fırında da üstü kızartılıyor suyunu iyice çekiyor.

Dondurma bir ara az yerim de kola şu an tehlikeli. Almıyon sıvım fazla geldi ya.
Senin haberin yok galiba.
Çok kötü ama bu inatlaşma sizdeki oturup konuşmanız da mümkün olmaz böyle 😑
Hamile halimle ona kola dondurma mı taşıyım.
Su içsin çok istiyorsa.
Boşver yapınca sanki kıymetimi mi bilmiyor en azından yorulmuyorum boşuna.

Ana yemek canım çorba değil.
Buğday, nohut ve kemikli et baharat çemen ile yapılıyor. Düdüklü de piştikten sonra tepsiye konup fırında da üstü kızartılıyor suyunu iyice çekiyor.

Dondurma bir ara az yerim de kola şu an tehlikeli. Almıyon sıvım fazla geldi ya.
Senin haberin yok galiba.

Hamile halimle ona kola dondurma mı taşıyım.
Su içsin çok istiyorsa.
Boşver yapınca sanki kıymetimi mi bilmiyor en azından yorulmuyorum boşuna.
Anladım Bi ara tarifine bakarım ama benlik bir yemek değil anladığım kadarıyla 🤭
Haberim var ben kola için demedim yavrum diğer seçenekler için dedim bir ayda toparlarsın allahın izniyle 🤗
Sadece bugün için değil anladığım kadarıyla hep öylesiniz ve aranızdaki bu inatlaşma sizi yiyor bitiriyor farkında değilsiniz

Anladım Bi ara tarifine bakarım ama benlik bir yemek değil anladığım kadarıyla 🤭
Haberim var ben kola için demedim yavrum diğer seçenekler için dedim bir ayda toparlarsın allahın izniyle 🤗
Sadece bugün için değil anladığım kadarıyla hep öylesiniz ve aranızdaki bu inatlaşma sizi yiyor bitiriyor farkında değilsiniz
Sen ne tarz yemekler seviyorsun?

G.tünü daha fazla kaldıramam artık yeter 🤣
Şimarık canım kafasına göre takılıyor 😅

Sen ne tarz yemekler seviyorsun?

G.tünü daha fazla kaldıramam artık yeter 🤣
Şimarık canım kafasına göre takılıyor 😅
Ben hafif yemekler seviyorum kemikli etli yemekler ağır geliyor mesela kemikli kuru fasulye yiyemem midem kötü oluyor haşlama yiyemem bulantı yapıyor gibi cins Bi mideye sahibim 🤣 baharatlı severim ama çemen sevmem gibi gibi
Karşılıklı konuşup uzlaşma imkanınız yok mu bunlar Bi sorun aslında kırılıyorsunuz birbirinize ama yinede sessiz savaş yapıyorsunuz bu bariz

Ben hafif yemekler seviyorum kemikli etli yemekler ağır geliyor mesela kemikli kuru fasulye yiyemem midem kötü oluyor haşlama yiyemem bulantı yapıyor gibi cins Bi mideye sahibim 🤣 baharatlı severim ama çemen sevmem gibi gibi
Karşılıklı konuşup uzlaşma imkanınız yok mu bunlar Bi sorun aslında kırılıyorsunuz birbirinize ama yinede sessiz savaş yapıyorsunuz bu bariz
İnsan olan konuşmadan anlar canım💜
Deveye hendek atlat daha iyi

İnsan olan konuşmadan anlar canım💜
Deveye hendek atlat daha iyi
Konuşmadan anlamak çoğunlukla kadınlara özgü ama erkekler düz insanlardır 😅 az önce adama krem getirdim sürsün diye anlamadı bende söylemedim kendim sürdüm sona geldim diyor ki yapmamı istediğin birşey var mı yok dedim 🤣 halbuki o sürsün diye şeetmiştim kendi anlasın diye ama yok söylemek lazım illa...
Mm bunun gibi Bi sürü örnek verebilirim...
Sadece kendimden değil abimden de veririm mesela benim abim odundur evliydi Bi kaç ay önce ayrıldı, ayrılmadan Bi süre önce hep karısına hak verirdik çoğu şeyde ama onda da konuşma yoktu oda hep kendi anlasın derdi annemi beni ablamı Bi çok konuda fıtık etmeye başlamıştı şöyle konuş böyle iste isteklerini şu dille ifade et gibi. Ama yok mühürlenmiş gibi susar o suratı da asardı. Neyse sonra ayrıldılar ve abim döküldü inan abime ağladım ben, diyordu ki benle düzgün konuşsaydı keşke, işte bana bunları söyleseydi keşke, mahkeme duvarı gibiydi hep, eve gelesim gelmedi mutsuzum karşımda nasılsın diyen yok iş nasıl geçti diyen yok... Annemle yaşıyorlardı ve çoğuna annemde şahit olmuş. Neyse Demiyordu evet biliyorduk çünkü her zaman önce ben diyordu o öyle yaptıkça evliliğin başında koşarak eve gelen abim evden kaçar oldu buna da şahit olduk.. Ne oldu sonra abimde önce ben demeye başladı ve ikisi Bi inat savaşına girdi olan evliliğe oldu yuvaları yıkıldı. Kimse yapmadı bunu ikisi yaptı.
Bacım ben seni evinde nasılsın bilmem kocanı tanımam ama şunu söyleyebilirim ki tüm erkekler tek bir konuda hepsi aynı. O erkeği kadın yönetir aslında erkek fazla inattan kaçar surattan kaçar susup söylenmeyeni anlamaz asla anlamaz. Hatta çoğu zaman yapmasını istediğin şeyleri kafasına kakman gerekir... İster 2 ister 12 isterse 20 yıllık olsun evlilikler, hem yaşadım hem şahit oldum ben bunlara erkeklerin hepsi bu konuda aynı ablamın koca da öyle benimki de öyle abimde öyle.
O yüzden yılmayscaksın istediğini almak için susmayacaksın konuşacaksın yeri gelecek cilve yeri gelecek naz yeri gelecek kavga edeceksin ama konuşacak ve yıl gösteren olacaksın... Yoksa sittin sene alamazsın birşey... Bana dedin ya yaptırıyorsun diye inan kocam bile der ki bana tatlı dille gel beni parmağında oynat. Şaka değil ne istersem yapar ama tatlı fil gösterir güler yüz verir bende onu mutlu ederim... Çok birşey değil ya Bi makyaj yapar sana yaptım derim erir biter zaten... Erkeklerin egosu evde sana yemek yaptım demekle okşanmıyor 😉

Serayım balım anlasın diye trip atmayı ben teee balayında bıraktım.
Belki de daha önce.
Hep konuşurum hep söylerim.
Artık söylemekten yoruldum
O duymak istediğini duyuyor sadece.
Yoksa bende isterim sürekli söylerim kürküme küsmem yani
Karşıdaki odun
Vermeyi bilmiyor
Hep almaya alışmış
Bende sistemi bozmuşum almadan vermeye alıştırmışım

Belki de daha önce.
Karşıdaki odun
Vermeyi bilmiyor
Hep almaya alışmış
16 sene diyorsun haklısında yorulmaktan ne diyeyim ki demek ki bazen ne kadar ne yaparsan yap değişmeye meyilli olmayana işlemiyor...
Ama şunda haklısın en başta bir erkeği neye alıştırırsan sonrası değişmiyor aksine sen değiştin oluyor suçlu sen oluyorsun istemeye başlayınca

Kaç gündür bizim mevzumuz dolap temizlemek ben kapak açamıyorum kokuyorlar bana 🤣 kocam bey daldı mutfağa sırayla atıyor makineye herşeyi siliyor Allah razı olsun... Kendine yatırım yapıyor aslında 🤣

Geceleri ne haldesin peki ben genelde geceleri hissediyorum hala tekmeler az ittiriyor sadece göbeğim yamuluyor falan çok komik ama acı verici oluyor 🤣
Aaa kızlar tarih attım ilk kez 20 temmuzda dışarıdan tekmelerini gördüm güneşleniyordum Bi kırmıltı hissettim göbeğime baktım tam göbek deliğimin üstünde iki kere peş peşe hareket gözüktü 🤭🤭 Bi daha hissetmedim ama 😆
Aşkım guneslenme bize yasak guneslenmek. D vit alicak kdr gunes 11den once 16dan snra
Ya coooook nadir. Bitek iki aksamdr mesanem mi diim nerem diim anlik bi basinc oluyo galiba donuyo edio gecio sonra. Arada da baloncuk gbi bisi. Ama ole el ayak sekil asla yok daha. İlk gebelik die mi acaba
Konuşmadan anlamak çoğunlukla kadınlara özgü ama erkekler düz insanlardır 😅 az önce adama krem getirdim sürsün diye anlamadı bende söylemedim kendim sürdüm sona geldim diyor ki yapmamı istediğin birşey var mı yok dedim 🤣 halbuki o sürsün diye şeetmiştim kendi anlasın diye ama yok söylemek lazım illa...
Mm bunun gibi Bi sürü örnek verebilirim...
Sadece kendimden değil abimden de veririm mesela benim abim odundur evliydi Bi kaç ay önce ayrıldı, ayrılmadan Bi süre önce hep karısına hak verirdik çoğu şeyde ama onda da konuşma yoktu oda hep kendi anlasın derdi annemi beni ablamı Bi çok konuda fıtık etmeye başlamıştı şöyle konuş böyle iste isteklerini şu dille ifade et gibi. Ama yok mühürlenmiş gibi susar o suratı da asardı. Neyse sonra ayrıldılar ve abim döküldü inan abime ağladım ben, diyordu ki benle düzgün konuşsaydı keşke, işte bana bunları söyleseydi keşke, mahkeme duvarı gibiydi hep, eve gelesim gelmedi mutsuzum karşımda nasılsın diyen yok iş nasıl geçti diyen yok... Annemle yaşıyorlardı ve çoğuna annemde şahit olmuş. Neyse Demiyordu evet biliyorduk çünkü her zaman önce ben diyordu o öyle yaptıkça evliliğin başında koşarak eve gelen abim evden kaçar oldu buna da şahit olduk.. Ne oldu sonra abimde önce ben demeye başladı ve ikisi Bi inat savaşına girdi olan evliliğe oldu yuvaları yıkıldı. Kimse yapmadı bunu ikisi yaptı.
Bacım ben seni evinde nasılsın bilmem kocanı tanımam ama şunu söyleyebilirim ki tüm erkekler tek bir konuda hepsi aynı. O erkeği kadın yönetir aslında erkek fazla inattan kaçar surattan kaçar susup söylenmeyeni anlamaz asla anlamaz. Hatta çoğu zaman yapmasını istediğin şeyleri kafasına kakman gerekir... İster 2 ister 12 isterse 20 yıllık olsun evlilikler, hem yaşadım hem şahit oldum ben bunlara erkeklerin hepsi bu konuda aynı ablamın koca da öyle benimki de öyle abimde öyle.
O yüzden yılmayscaksın istediğini almak için susmayacaksın konuşacaksın yeri gelecek cilve yeri gelecek naz yeri gelecek kavga edeceksin ama konuşacak ve yıl gösteren olacaksın... Yoksa sittin sene alamazsın birşey... Bana dedin ya yaptırıyorsun diye inan kocam bile der ki bana tatlı dille gel beni parmağında oynat. Şaka değil ne istersem yapar ama tatlı fil gösterir güler yüz verir bende onu mutlu ederim... Çok birşey değil ya Bi makyaj yapar sana yaptım derim erir biter zaten... Erkeklerin egosu evde sana yemek yaptım demekle okşanmıyor 😉
Bence asiri asiri guzel anlatmissin. İmzami atarim soledigin herseye
Belki de daha önce.
Karşıdaki odun
Vermeyi bilmiyor
Hep almaya alışmış
Bebeim sen bole hissederken nie 2. Cocugu yaptin ?

Aşkım guneslenme bize yasak guneslenmek. D vit alicak kdr gunes 11den once 16dan snra
Ya coooook nadir. Bitek iki aksamdr mesanem mi diim nerem diim anlik bi basinc oluyo galiba donuyo edio gecio sonra. Arada da baloncuk gbi bisi. Ama ole el ayak sekil asla yok daha. İlk gebelik die mi acaba

Biliyoruuuuum güneşlenmedim annemdeyken hiç ama bu iki günlük kaçamakta dayanamadım birer saat iki gün geçmiş bulunmakta güneşlendim.. Çok karardım ama güneşlenmekten değil deniz içinde yandım denizin ortasında dubalar vardı geniş kare yapmışlar merdivenli falan arada orda oturdum atladım falan denizdeki rüzgar yaktı beni 🤣
Teşekkür ederin sağol 🤗
Evet aynı şeyi bende düşündüm ama soramadım bu soruyu 🙄🙄🙄

Günaydınlar güzellikler

Eklentiler

• 20230724_005351.jpg
    20230724_005351.jpg
    283,3 KB · Görüntüleme: 19
Biliyoruuuuum güneşlenmedim annemdeyken hiç ama bu iki günlük kaçamakta dayanamadım birer saat iki gün geçmiş bulunmakta güneşlendim.. Çok karardım ama güneşlenmekten değil deniz içinde yandım denizin ortasında dubalar vardı geniş kare yapmışlar merdivenli falan arada orda oturdum atladım falan denizdeki rüzgar yaktı beni 🤣
Teşekkür ederin sağol 🤗
Evet aynı şeyi bende düşündüm ama soramadım bu soruyu 🙄🙄🙄
:/ bnde sussam iyiydi de🤦🏽‍♀️
Kiz dindugun iyi oldu enerjisi guzel💃🏻

16 sene diyorsun haklısında yorulmaktan ne diyeyim ki demek ki bazen ne kadar ne yaparsan yap değişmeye meyilli olmayana işlemiyor...
Ama şunda haklısın en başta bir erkeği neye alıştırırsan sonrası değişmiyor aksine sen değiştin oluyor suçlu sen oluyorsun istemeye başlayınca
Valla inatlaşmaya devam ettim sabah markete gittim. Kendime yumurta aldım. Eşime almadım. Kendime pişirdim ona pişirmedim. Çünkü geçenlerde o bana pişirmedi bende ona pişirmedim. Onun bana pişirmeme özgürlüğü varsa benim de ona pişirmeme özgürlüğüm var. O da senin dediğini dedi. Uzatıyorsun bende markette kendi ihtiyaçlarımı alayım sen kendi ihtiyaçlarını alırsın dedi bla bla.

Canım onu kusurlarıyla kabul ettim. Kendim değişiyorum artık o da buna alışacak.
Baştan çok taviz verdim. Kızı kaybettiğimde bıraksam belki hayatım farklı bir yerde olurdu. Ben çok aptal aşıktım. 14 sene görmedim alttan aldım herşeyi. 2 senedir Beyhan filan dinleyince gözüm açıldı . Kendimi sevmem kendime değer vermek için geç kaldığımı farkettim. Çocuk için pişman değilim.İlerde pişman olurdum eğer ki düşünmeseydim.Kesin olacak gözüyle de bakmadım zaten belki olur belki olmaz dedim. Hayırlısı böyleymiş.

Günaydınlar sabah şekerleri 🥰 sağlık ocağına gidecektim saat sekiz buçuktan beri alarmlat çalıyor kafam kalkmadı en son amaaan yarın giderim dedim uyudum rahat rahat 🤣🤣🤣 Bi kaç güne doktora gitmem lazım öncesinde yaptırayım tahlilleri dedim çok heyecanlıyım doktora gitmek istiyorum Bi an önce 🤭🤭
25 temmuz salı tarihe not ilk kez bugün elimizde tekmelerini hissettik eşimde hissetti koydum hemen elini karnıma üç kere daha vurdu 🥰🥰🥰

Selam canlar 🌸

Sabah komşuların tangur tungur tabak sesleriyle uyandım. Rüyamda tulum peyniri gördüm. Bir yandan canım lavaş ekmek üstü tulum çekti bir yandan paçanga bir yandan kızartma. Dünden tabak almıştım biri defolu çıktı onu götürdüm.
Tulum peyniri aldım.
Kefirim bitmişti kefir aldım.
Muzum bitmişti muz aldım. 🍌
Fırına uğradım çekirdekli ekmek ve çiçek ekmek aldım.
Kahvaltılık satan dükkana uğradım yumurta aldım.
Eve geldim. Kahvaltı hazırladım. Zaten çıkmadan çayı demlemiştim. Çok acıkmıştım kahvaltı yaptım ilacımı içtim. Balık yemediğim için omega yı bu hafta daha sık aldım.
Bonevit bugün tekrar deniycem. Varis ağrısını yapmaz inşallah. 🙏

X