Hoş geldinSelaaaam kızlar ben geldim evimdeyim şükürler olsunaz sonra özet geçeceğim size elhamdülillah iyiyim ben sizler nasılsınız
Âfiyet olsun şahaneSlm kızlar
Bugün ne yaptım
Sabah uyandım kahvaltı yaptık
Evi süpürdüm sildim Tozlar alındı
Çiçekler sulandı biraz oturdum dizi izledim
Sonra yemek yaptım
Menü
Ciğer kavurması
Pilav
Salata soğuk kola
Bulaşık ları makinaya attım
Kakolu kurebiye
Tırtıl kurabiye ve poğaça yaptım
Birazdan yorgunluk kahvesi yapayım
Ohh ohh süper geçmişAnnem deyken telefonu kırdım biliyorsunuz o nedenle telefona bakmak sinir bozucuydu sık giremedim... Neyse annemde günlerim bazen sinir bozucu bazen güzel geçti neyseki kazasız belasız kimse kırılmadan döndüm evetabi ben bazı bazı, bazı şeylere kırıldım ama geçti gitti..
Gelelim son üç günümegüzelliklerin özetini geçip kötü kısma en son gelmek istiyorum içimi boşaltmam birilerine anlatmam lazım yakınlarıma anlatamıyorum herşeye müdahil olsunlar istemiyorum o sebeple...
Çarşamba günü eve döndüm temizlik yapıldı akşamına da kamp için hazırlandık eşimle adan zeye herşeyi aldık iki valiz yaptık kocam bey akşam börek yaptı valla ilk kez yaptı ama müthiş oldu kocam bey bilmese de eli lezzetli maşallah ne yapsa güzel oluyor ( ben yapamıyorum o sebeple)
Ertesi sabah yani perşembe günü son hazırları yaptık saat 10 da vapurdaydık heybeli adasına gittik orda çok güzel bir plaj keşfetmiştik geçen sene büyük Bi tesis yapmışlar ormanlık alan piknik alanı ve çok çadır almasada çadır kurulan alanlar yapmışlar nasip olursa seneye de gelelim demiştik şükür nasip oldu tam aile yeri çünkü damsız bile almıyorlar kimseyi çalışanları da 10 numara...
Neyse saat 12 de oradaydık çadırı akşam beşten sonra kurdurdukları için direk plaja indik saat dört buçuğa kadar falan herşey harikaydı...
Saat sekize kadar olan kısım ise cehenneme düşmüş gibiydik anlatacağım.. Akşam sekizden sonra keyif yaptık yapabildiğimiz kadar şarkılar filmler güzeldi
Ertesi gün erkenden uyandık Bi güzel kahvaltımızı yaptık toparlanıp denize indik önceki günden daha güzel eğlendik elhamdülillah keyifliydik... Akşama kalmadık ama dört gibi baya yorulduk o sebeple toparlanıp dönmeye karar verdik... Akşam yedi gibi kartala vardık eve gitmeden önce yemekte yedik eve yok döndüm en önemlisi.
Eşime ufak bir iş geldi yoldayken eşim iki iş yapıyor reklam tabela işi asıl mesleği dışarıdan çalışıyor bağımsız... Eve geldik hazırlandık birlikte gittik motorla ( ilk defa trafiğe bu kadar uzun motorla çıktım hem korktum hemde çok güzeldi,)
İşi hallettik benim eski iş yerime yakın bir yerdi dönüşte oraya uğradık tanıdık müdür izinliydi yeni kızla tanıştım sohbet ettik baya bana diyor yeniden gel çalış,
Saat dokuz buçuğa doğru eskileri yad etmek için hep kahve içtiğimiz yerde kahve içtik iki senedir birlikte gitmemiştik oraya Bi tuhaf olduk
Sonra evimize döndük son kalan enerjimizle yemek hazırladık Bi yandan da bazı şeyleri yerleştirdik yemekten sonra resmen bayıldık
Bugünü ve sorunu başka yorumda anlatayım,
Sevindim eski düzenine dönmene.Kızlaaar bugün saat onda uyandım canım kaşarlı poğaça istedi kocam bey onu almaya gitti bende yatakları topladım hemen kahvaltı yaptık acayip aç uyanmışım hayret ettimsonra Bi kahve içtik 12 buçuğa doğru eşim işe gitti bende evdeki işleri hallettim..
Ne yaptım
Süpürdüm sildim toz aldım
Çamaşırları katladım Bi posta siyah yıkadım onları astım
Çiçekleri suladım
Temizlik günü halıları yıkamıştım iki tane halım renk salmış onlar hariç halıları serdim şimdi o renklenenleri yıkıyorum biri bitti şükür eski haline gelmiş renk toplayıcı mendille yıkadım bu sefer şimdi ikinci yıkanıyor..
Balkonu yıkamak lazım güneş gidince yapacağım onu
Mutfakta kahvaltı bulaşığı duruyor Bi mutfağa giremiyorum hala dolapların içleri bile kokuyor geliyor bana kusturuyor
Yemek olarak kıymalı bezelye pilav yapacağım tabi inşallah yapabilirim deneyeceğim
Şuan ise ayaklarımın üzerine basamıyorum kasıklarım ağrıyor o yüzden kalkmadan oturuyorum
Hastalık halim geçti şükürler olsun çamaşırları bile hallediyorum artık maşallah bana
Acıktım az önce iki lokma attım ağzıma ama midem yanıyor iki soda içtim geçmedi birazdan bakınırım yine ne yesem diyebugün durumlar bende bu şekilde kızlar
Hoş buldum canımHoş geldin
Âfiyet olsun şahane
Ohh ohh süper geçmiş
Evet mutfak hariç eskiye döndüm diyebiliriz valla yoruldum ama evim evim güzel temiz evim diyorum başkada birşey demiyorum,Sevindim eski düzenine dönmene.
Kadını ve çocukları oraya mı çağırmış?Hoş buldum canımevettt bombayı salıyorum süper mi geçmiş sen karar ver
Gittiğimiz ilk gün denize ilk girşimiz biri eşime seslendi.. Bi kadın eşimin eski arkadaşının eski eşiymiş... Neyse o fasıldan üç saat sonra eşimin yanına geliyor kadın senin çocuklar geldi diyor...
Anneleriyle hala görüşüyormuş bu kadın yani bildiğiniz kumpas gibi birşey kurdular bize.. Çocuklara gözükmeyelim dedik uzaktan çocuklara da gösterin siz çocuklara büyük olan baba diye bağıra bağıra geldi hemde öyle uzaktaydık ki kasti biri getirdi kesin çocuk ıslak geldi denizden görüp gelme ihtimali bile yoktu yani...
Öldüm öldüm dirildim sinirden. Mahvettiler günümüzü akşam da zaten modumuz düşük kaldı öyle ertesi güne kadar somurtuk oturduk
çocuklar değil mevzu mevzu eski eşinin gelmesi. Yanımıza gelmeye kalksaydı ya o hastanede olurdu ya ben zaten. Eşimin hoşuna niye gitsin planı çocuklarla yapsaydık ayrı kalkıp eski eşiyle aynı yerde denize girip eğlenevek değiliz o kadar geniş değil benim midem çocuklar için bile Bi yere kadar susarım yapmaya çalıştıkları şey bizim günümüzü mahvetmekti bölmekti ki nitekim öylede oldu. O günden iki gün önce çocuklarla birlikteydi zaten eşim çocukları istediği vakit alıyor kalıyor çocuklar bizde. Çocuklara hamile olduğumu doğuma yakın söyleyecektik ama nerden duydularsa biliyorlar hamile olduğumu.Kadını ve çocukları oraya mı çağırmış?
Eşinin hoşuna gitmedi mi bu durum hem çocukları ile de görüşmüş olmuş bu bahane ile gibi.
Benim kafam çok basmadı.
Senin hamile olduğunu çocuklar bilmiyor mu?
Niye surat astın eski karısı yanınıza filan geldi mi?
Aynen canım yapmayı seviyom yemeği fazla sevmiyomMaşallah sana yemek bile tamam olmuş
Ahh Tümay ım hamile hamile sıkma canını boş ver. Üç günlük dünya. Kasıtlı yaptıysa çok saçma o kadının yaptığı da eski eşin de.çocuklar değil mevzu mevzu eski eşinin gelmesi. Yanımıza gelmeye kalksaydı ya o hastanede olurdu ya ben zaten. Eşimin hoşuna niye gitsin planı çocuklarla yapsaydık ayrı kalkıp eski eşiyle aynı yerde denize girip eğlenevek değiliz o kadar geniş değil benim midem çocuklar için bile Bi yere kadar susarım yapmaya çalıştıkları şey bizim günümüzü mahvetmekti bölmekti ki nitekim öylede oldu. O günden iki gün önce çocuklarla birlikteydi zaten eşim çocukları istediği vakit alıyor kalıyor çocuklar bizde. Çocuklara hamile olduğumu doğuma yakın söyleyecektik ama nerden duydularsa biliyorlar hamile olduğumu.
Yani Bi daha özet geçeyim sana eski tanıdık bizi görüyor hatta selam vermeden önce tam arkamda telefonla konuşuyordu görüntülü, görüntü geldi mi diye ses duydum arkamı döndüm baktım ilgilenmesemde birinin görüntülü Bir yeri gösteriyor olduğunu gördüm döndüm önüme beş dk geçmedi kadın eşime seslendi eşim kadını hatırlamadı bile neyse bu fasıldan sonra olaylar olduktan sonra parçaları birleştirdim ben o kadın telefonda bizi gösteriyordu. Eşim aradı eski eşini neymiş bilmiyormuş bizim orda olduğumuzu o kadına süpriz yapmışmış. Ne büyük tesadüf yersen.
Belki hatırlarsın çocukların annesi uyuşturucu kullanıyor diye anlatmıştım size geçen hafta tedavi adımı için görüştüler herşeyine destek oluyoruz iyi olsun diye. Yani bende eşimde çocuklar dışında ihtiyacı olduğunda asla geri durmadık ben tabiki görüşmüyorum ama eşimi teşvik ediyorum. İnsanlık sonucunda değil mi iyi olsun oda çocuklar da. Ama yok biz canım dedikçe canınız çıksın diyorlar hayatımızın içine etmek için uğraşıyorlar.
Biz üçümüz gittik Eymen eşim ben... Yok benim eşim asıl ailesine yani bize düşkündür ben ailesiyle de görüşmüyorum zaten eşimde sadece annesiyle görüşüyor.. Karışık aile ilişkileri işteAhh Tümay ım hamile hamile sıkma canını boş ver. Üç günlük dünya. Kasıtlı yaptıysa çok saçma o kadının yaptığı da eski eşin de.
Siz kaç kişi gittiniz?
Neyseki kadın yanınıza gelmemiş.
Eşin direk arayıp ayar verdi demek.
Ben sandım eşin çocuklarla da vakit geçirince sevinmiştir.
Ay benimki aşırı aileci bir yere gitmeye çalışsak eminim yeğenlerini filan doldurur. Geçen taa şehir dışından çağırdı yeğen gezdirdi ,tozdurdu.Yani düşündüm yeğenine böyle bebesi olsa ne yapardı.
Ne desem bilemedim.Biz üçümüz gittik Eymen eşim ben... Yok benim eşim asıl ailesine yani bize düşkündür ben ailesiyle de görüşmüyorum zaten eşimde sadece annesiyle görüşüyor.. Karışık aile ilişkileri işte
Eşimin çocuklar için içi gitti benimde öyle ama o kadınlara istediklerini veremezdik çocukları kullanıp kullanıp hayatımızın içine ediyorlar zaten bu sefer bende insafsız oldum göndermedim eşimi.. Çocuklara yiyecek birşeyler aldık eymenle denizde oynadı çocuklar biraz eşimde biraz denizde oyaladı onları sonra çıktılar yanıma benim... Eşim gelip giderken oturduğu yerde oynuyordu uzaktan görüyordum beklediğini yaşayacak sandı ama öyle olmadı son vapur seferine kadar biz fıtık olduk inatla gitmedi bide son saatlerde sahil boştu ya hep bizi aradı gördük.. Biz de yukarıda çadır alanlarındaydık.. Dört saat aç kaldık hepimiz çantalar aşağıda kaldı diye.. Mahvetti bizi hala söyleniyorum aklıma geldikçe.. Ama yok bundan sonra öyle ihtiyaçlarına koşmak koşturmak dedim eşime bundan sonra adını bile anma bana çocuklar içinde anneleriyle değil ananeleriyle iletişime geç dedim. Büyük yemin ettim hakkımı helal etmem sana dedim
Diyetteyken daha çok para gidiyor aslında nasıl diyettesin senSelam
Soğuk duş aldım.
Pazara gidip sebze meyve aldım.
Diyette olunca epey param arttı.
Normalde neyle gitsem bitirir gelirdim
Siyahları topladım.
Beyazları serdim.
Hatay kısırı ve erişteli yeşil mercimek çorbası yaptım. Ayran yaptım.
Elde yıkadığım kabı kacağı yerleştirdim.
Yemek yedim.
Şimdi dinleniyorum.
Epey yoruldum bugün.
Kız yok meyveyi doldururdum bir oturuşta yarım kilo meyve yerdim taneyle şimdi.Diyetteyken daha çok para gidiyor aslında nasıl diyettesin sen
Sivri beni de ısırmış piknikte mi ısırdı evde mi nerde ısırdı bilmiyorum.Of deli olcam ya sıcak ve sivri sinek var
Bune ya
Eve girmiş film izliyor dum ısırdıSivri beni de ısırmış piknikte mi ısırdı evde mi nerde ısırdı bilmiyorum.
Tatlı tatlı kaşınıyor. Hatta kaşıycam diye bileğimi yara yaptım.
Klima yok mu?
Elazığ da sıcaktır epey.
Ekı diyet sendeki anladımKız yok meyveyi doldururdum bir oturuşta yarım kilo meyve yerdim taneyle şimdi.
Diyet için epeynir, kefir, et ,ceviz evde onlar zaten.
Diğer pahale şeyler marketten zaten
Pazardan semizotu aldım 10 lirameyveyi özgürce alsaydım hooo hoo