Ekı diyet sendeki anladımKız yok meyveyi doldururdum bir oturuşta yarım kilo meyve yerdim taneyle şimdi.
Diyet için epeynir, kefir, et ,ceviz evde onlar zaten.
Diğer pahale şeyler marketten zaten
Pazardan semizotu aldım 10 lirameyveyi özgürce alsaydım hooo hoo
Ekı ne kız?Ekı diyet sendeki anladım
Sudem diyetemi girdin?Ekı ne kız?
Evet canımSudem diyetemi girdin?
Kız sen hamilesin doğumdan sonra girseydinEvet canım
Hamile diyeti canım sağlıklı canım merak etme. Bebek için anıyoruz sıvım biraz fazla geldi onun için karbonhidrat azalttım sadece.İyi bir şey yaptım yani.Kız sen hamilesin doğumdan sonra girseydin
69 canım Bugün tartıldımHamile diyeti canım sağlıklı canım merak etme. Bebek için anıyoruz sıvım biraz fazla geldi onun için karbonhidrat azalttım sadece.İyi bir şey yaptım yani.
Sen tartılıyor musun?
Gözün aydın69 canım Bugün tartıldım
Bende yürüyüş bırakmıştı tekrar başladım
Birşey yiyemiyom ay çok su içiyorum hep lavaboya gidiyom
Geçmiş olsunBenim arkadaş taş düşürüyordu tm düşmemiş ameliyat oldu bugun
Bugün sadece üzüldüm. Hâlâ da üzgünüm. Berbat bir dündü, berbat bir gündü.
Hiç tadım yok.
Umarım herkes iyidir benden başka.
Ay ne diyecegimi bilemedimHoş buldum canımevettt bombayı salıyorum süper mi geçmiş sen karar ver
Gittiğimiz ilk gün denize ilk girşimiz biri eşime seslendi.. Bi kadın eşimin eski arkadaşının eski eşiymiş... Neyse o fasıldan üç saat sonra eşimin yanına geliyor kadın senin çocuklar geldi diyor...
Anneleriyle hala görüşüyormuş bu kadın yani bildiğiniz kumpas gibi birşey kurdular bize.. Çocuklara gözükmeyelim dedik uzaktan çocuklara da gösterin siz çocuklara büyük olan baba diye bağıra bağıra geldi hemde öyle uzaktaydık ki kasti biri getirdi kesin çocuk ıslak geldi denizden görüp gelme ihtimali bile yoktu yani...
Öldüm öldüm dirildim sinirden. Mahvettiler günümüzü akşam da zaten modumuz düşük kaldı öyle ertesi güne kadar somurtuk oturduk
Sağol canım hedefe var dahaGözün aydınşeytanın bacağını kırmışsın
Geçmiş olsun
Kız bizim pazar öyle sosyetik değil kuşkonmaz mış efenim vs bulmazsın