Bugün ne yaptım?

Aynen direk fırına gidip kendime kepek ekmek aldım başladım bile.
Smdi gordum bunu kuzucum kepek ekmek de yemiyoruz. Karabugday veya siyez. Eger dogal bulamazsan en kotu uno nunki var. Ama kepek ekmek buyuk bi kandirma. Zaten kahvaltida max 2 dilim. Ama cok doyurucu oldugu icin 1 dilim yetiyor. Diger ogunlerde yok
Pirinci de basmati ile degistir. Baska birsey kullanma.
Makarna kepekli olabilir ama ben hic tuketmiyorum (hatta bugun detaylidan cikinca yemek yedik 7ay sinra ilk defa makarna yedim asiri mutluydum kendime favor yaptim)
Meyve de kahvalti + araogun de toplam 2 porsiyon

Ben sana 2 aydir soyluyorum sen orali olmadin
Daha sadece yolun yarisindayiz çok sorun olmaz bence. Simit pogaca kizartmalar bunlara elveda artik kendin icin degil sdce bebis icin ye pls
Çiçeğim oğlumda şeker yüklemesi sonrası diyet yaptım ya yine yaparım diye rahattım son yemelerim gibi düşündüm.
Oğlumda gebelik diyeti için diyetisyen kepek ekmek vermişti. Pirinç istedi benimkiler bugün akşam yemeğine bulgur yaptım direk evdeki öğünleri dönüştürdüm. Yanarım yanarım sufle yemeden yakalandım ona yanarım.

Senin en sonki diyet listesini özelden atar mısın?
Benim aç karnına iki bardak ılık su idi.
Yeşil çay filan da vardı galiba.
Listeye bakarım bulunca.

Bugün neler yaptım?
Akşam üstü oğlumla eczaneye vitamini almaya gittik.
Ordan atm den para çektik.
Ordan kütüphaneye gidip kitap değiştirdim.
Oğluma dondurma kendime sade soğuk maden suyu aldım.
Eve geldik.
Tereyağlı bulgur pilavı, domates salatası, cacık yaptım. Kalan bamyayı da koydum bitti .

Yarın için biraz plan yaptım.
Sabah yeni kitaba başlayacağım.
Sağlıklı bir kahvaltı hazırlayacağım.
Oğlumu futbola bırakıp okula uğrayacağım.
Ordan oğlumla geze geze eve geliriz.

Yemek planım yok.
Oğlum pizza istiyor.
Onlara hamurlu kendime patlıcan pizzası yapabilirim sağlıklı olandan. Her şeyin alternatifi var sonuçta.
Diyetim yarından itibaren daha keskin başlıyor.
Geçen seneden konserve domates biberim var baya 13-14 kavanoz. KV bitir kızım tanesini yap dedi. Onları da aceleden nasıl elden çıkarırım bilmiyorum.
Sulu köfte de yapabilirim. Sebze güveç de olur. Keşkek de olur baya yemeklik alternatifim var şimdilik. Yarın ola hayrola.

Masterchef batağına düştüm, izledikçe iştahım açılıyor

Planlar güzel, kaç haftalık oldun?

Off her gün karpuz, kiraz, dondurma yiyodum. Sufle yapacaktım güya bugün. Hatta fıstıklı baklava çekiyordu canım alsam diyodum.

Neyse bardağa dolu tarafından bakalım kilo almayacağım. Ödem olmayacağım. Eşimde 101 kilo çıktı geçen sayemde oda verir biraz. Oğlum da sağlıklı beslenmiş olur.
O da bağımlılık ya

Evet evet bebiş için değer

Hayattan keyif almayı biliyoz ben çok mutluyum yiyince kilo verince de mutlu oluyorum iki türlü de vin vin.
Yürüyüşe de ağırlık vericem
Ben de mutlu oluyorum ama abartmadan yesem daha mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…