Bende sabah uyanınca kitap rutini eklemek istiyorum inşallah başarırım. Dün gece 1 gibi misafirler gitti.Bugun dondum valla. Basen internet bazen kitap ama bgn sdce gozumu kapattim keyif yaptimanca ciktik eve gidicem
Ahahha ama adam hakli yani. Bamya flnYaa benim kocayı elime sopa alsam yeridir.Acıktım dedi. Dolapta çorba ve bamya var ısıt ye dedim.
O ne yapmış.
Tabiki börek için hazırladığım kıymalı harç ile kendine kocaman tost yapıp yemiş.
Allah'tan börek için yine bırakmış.
Yaa ben bamyayı çok severim güzelde yaparım bol etli bol soğanlıAhahha ama adam hakli yani. Bamya fln
Ya bir de çok üç kağıtçı bana diyor ki tuzlu olmuş sen fazla yemeAhahha ama adam hakli yani. Bamya fln
Hahahahahaha ama sole beyaz yumurta yememen gerekiyor 0veya 1 alman lazim ve beyaz olmamasi lazim o noktada seni dusunuyo benceYa bir de çok üç kağıtçı bana diyor ki tuzlu olmuş sen fazla yemebeni mi düşünüyor kendi boğazını mı bilmiyorum sabah da yumurta kırmadım ona biraz gıcığım bu ara o beyaz yumurta yiyo. Daha sağlıklı diye bana kahverengi gezen filan alıyor. Neyse yumurta kırcam dedi. Bana da kır dedim kırmamış. Sonra onunkinden yiycem sandı yeme sağlıklı değil diyo.
Off ya ben bu adamı 16 seneden sonra adam eder miyim bilmiyorum ama acaip gıcık oluyorum.
Artık beni düşünse de inanasım gelmiyo. Geçen piknikte marketten bana kahve al dedim almadı. İki gündür onun tribini atıyorum. Bende pna kahve yapmıyorum. Ne kadar köfte o kadar ekmek.Hahahahahaha ama sole beyaz yumurta yememen gerekiyor 0veya 1 alman lazim ve beyaz olmamasi lazim o noktada seni dusunuyo bence
Ben de bamya deverim buarada ama etsiz olucak. Ama seven erkek gormedim yani
Valla hormon filan değil bence 16 senenin birikmesi. Artık tak etmiş. Boğasım geliyor.Kızçeleriiiim cumartesiden sonra komple sizinim yarın dönüyorum eve ama perşembe sabahı yolcuyuz kamp yapmaya heybeli adaya gideceğiz cuma akşam döneceğiz
Sudem dellenmişsin yine ah bu hormonlar
Çok şükür balımGünaydın canlar
Sabah kahvaltı yapıp hastaneye gittim.
Bebek iyi şükür.
Önden gitme ve amniyon sıvı fazlası var biraz.
Karbonhidrat azalt dedi.
Eve geldim dinleniyorum.
Aynen direk fırına gidip kendime kepek ekmek aldım başladım bile.Çok şükür balımo zaman karbonhidratı azaltalım 
Ben sana 2 aydir soyluyorum sen orali olmadinEczaneye ilaçları almaya çıktım.
Oğlumu da götürdüm.
Vitamini sipariş verdim getirtecekler.
Markete uğradım sebze, meyve aldım.
Fırına uğradım.
Eve geldim bamya ısıttım yedim.
Hemen sağlıklı kuruyemişe geçtim.
Çiğ badem aldım yedim.