Bugün ne yaptım?

Bugun dondum valla. Basen internet bazen kitap ama bgn sdce gozumu kapattim keyif yaptim😂anca ciktik eve gidicem
Bende sabah uyanınca kitap rutini eklemek istiyorum inşallah başarırım. Dün gece 1 gibi misafirler gitti.
Artık çekirdek aile kaldık baş başa.

Kıymalı kol böreği yapacağım. Cumartesi li yufka almıştım. Kötü olmadan değerlendireyim. Yufkaya da zam gelmiş tabi. 😁

Annemi aradım kavga etmeden sohbet ettik şükür sorunsuz kapattık.
En büyük ablamı aradım onla da güzel sohbet ettik.
Ortanca ve en küçük ablamlar ile de kısa kısa konuştuk.
Aileme seviyeli bir şekilde vakit ayırıp sohbet etmek istiyorum artık.
Umarım başarabilirim. 😁🙏💜

Yaa benim kocayı elime sopa alsam yeridir.Acıktım dedi. Dolapta çorba ve bamya var ısıt ye dedim.
O ne yapmış.
Tabiki börek için hazırladığım kıymalı harç ile kendine kocaman tost yapıp yemiş.
Allah'tan börek için yine bırakmış. 😁

Yaa benim kocayı elime sopa alsam yeridir.Acıktım dedi. Dolapta çorba ve bamya var ısıt ye dedim.
O ne yapmış.
Tabiki börek için hazırladığım kıymalı harç ile kendine kocaman tost yapıp yemiş.
Allah'tan börek için yine bırakmış. 😁
Ahahha ama adam hakli yani. Bamya fln😂

Ahahha ama adam hakli yani. Bamya fln😂
Ya bir de çok üç kağıtçı bana diyor ki tuzlu olmuş sen fazla yeme 😁beni mi düşünüyor kendi boğazını mı bilmiyorum 🤣sabah da yumurta kırmadım ona biraz gıcığım bu ara 👻o beyaz yumurta yiyo. Daha sağlıklı diye bana kahverengi gezen filan alıyor. Neyse yumurta kırcam dedi. Bana da kır dedim kırmamış. Sonra onunkinden yiycem sandı yeme sağlıklı değil diyo.
Off ya ben bu adamı 16 seneden sonra adam eder miyim bilmiyorum ama acaip gıcık oluyorum. 👻😁🤣

Ya bir de çok üç kağıtçı bana diyor ki tuzlu olmuş sen fazla yeme 😁beni mi düşünüyor kendi boğazını mı bilmiyorum 🤣sabah da yumurta kırmadım ona biraz gıcığım bu ara 👻o beyaz yumurta yiyo. Daha sağlıklı diye bana kahverengi gezen filan alıyor. Neyse yumurta kırcam dedi. Bana da kır dedim kırmamış. Sonra onunkinden yiycem sandı yeme sağlıklı değil diyo.
Off ya ben bu adamı 16 seneden sonra adam eder miyim bilmiyorum ama acaip gıcık oluyorum. 👻😁🤣
Hahahahahaha ama sole beyaz yumurta yememen gerekiyor 0veya 1 alman lazim ve beyaz olmamasi lazim o noktada seni dusunuyo bence😂
Ben de bamya deverim buarada ama etsiz olucak. Ama seven erkek gormedim yani😂🤦🏽‍♀️

Hahahahahaha ama sole beyaz yumurta yememen gerekiyor 0veya 1 alman lazim ve beyaz olmamasi lazim o noktada seni dusunuyo bence😂
Ben de bamya deverim buarada ama etsiz olucak. Ama seven erkek gormedim yani😂🤦🏽‍♀️
Artık beni düşünse de inanasım gelmiyo. Geçen piknikte marketten bana kahve al dedim almadı. İki gündür onun tribini atıyorum. Bende pna kahve yapmıyorum. Ne kadar köfte o kadar ekmek. 😁bugün tek başıma yaptım içtim kahvemi. Artık bir iyilik yapıp bir iyilik bekleyeceğim. Biraz fazla geç kalmış olabilirim ama çok çok geç kalmaktan iyidir.

Kızçeleriiiim cumartesiden sonra komple sizinim yarın dönüyorum eve ama perşembe sabahı yolcuyuz kamp yapmaya heybeli adaya gideceğiz cuma akşam döneceğiz 🤗🤗🤗
Sudem dellenmişsin yine ah bu hormonlar 😁😁😁

Kızçeleriiiim cumartesiden sonra komple sizinim yarın dönüyorum eve ama perşembe sabahı yolcuyuz kamp yapmaya heybeli adaya gideceğiz cuma akşam döneceğiz 🤗🤗🤗
Sudem dellenmişsin yine ah bu hormonlar 😁😁😁
Valla hormon filan değil bence 16 senenin birikmesi. Artık tak etmiş. Boğasım geliyor.

Selam canlarım 💜
Böreğim güzel olmuş yiyip çıktım.
Eşim gıcığı gıcıklık yapmaya çalıştı ama yemedim tabi. Oğlan da seninle gelsin kuaföre dedi hava alsın yürüsün. Erkek çocuk alırlar mı bilmiyorum belki sıkılır dedim dedi benim ne işim var kadın kuaföründe. Neyse kocam gıcık bu sefer de dediki kuaföre bugün gitme bugün oğlanla çık yarın git. Çok istiyorsan sen çıkar dedim. Yarın doktor randevum var gitmem lazım dedim çıktım.
Neyse kaş bıyık alın çene hallettirdim marketten magnum aldım yiyerek gece geze eve doğru yürüdüm. Halam dışarı çağırdı. Eve ığrayıp oğlanı alıp hediyeleri alıp çıktım. Buz gibi madem suyu açtım bu sefer içe içe gittim artık. Oğlana da dondurma aldım. Sonra halamla gezdik. Onun işi vardı halledemedik artık sonraya kaldı. Atm den para çektim. Çıkmadan çamaşırları da asmıştım bugünlük böyle oldu işte. 😁

Off uyuyamadım.
Yatakta debelendim geri geldim.
Yarına randevum da var.
Bakalım hayırlısı inşallah uyuyabilirim. 🙏

Günaydın canlar 💜
Sabah kahvaltı yapıp hastaneye gittim.
Bebek iyi şükür.
Önden gitme ve amniyon sıvı fazlası var biraz.
Karbonhidrat azalt dedi.
Eve geldim dinleniyorum.

Gün planım yok henüz.
Akşam üstü çıkar yürürüm biraz.
Yemeğim var zaten.
Keyif için başka yemek eklemem galiba.

Eczaneye ilaçları almaya çıktım.
Oğlumu da götürdüm.
Vitamini sipariş verdim getirtecekler.
Markete uğradım sebze, meyve aldım.
Fırına uğradım.
Eve geldim bamya ısıttım yedim.
Hemen sağlıklı kuruyemişe geçtim.
Çiğ badem aldım yedim.

Eczaneye ilaçları almaya çıktım.
Oğlumu da götürdüm.
Vitamini sipariş verdim getirtecekler.
Markete uğradım sebze, meyve aldım.
Fırına uğradım.
Eve geldim bamya ısıttım yedim.
Hemen sağlıklı kuruyemişe geçtim.
Çiğ badem aldım yedim.
Ben sana 2 aydir soyluyorum sen orali olmadin🙈
Daha sadece yolun yarisindayiz çok sorun olmaz bence. Simit pogaca kizartmalar bunlara elveda artik🙈 kendin icin degil sdce bebis icin ye pls

X