Bugün ne yaptım?

Ne zaman döneceksin?
Ben olsam Eylül'de dönerim 🤣çünkü senin yerin rahat 😁eşin ve büyük oğlun nerde bu arada?
Ağustosun ortasında dönerim, eşim otel ayarladı yakın bir yerde 2-3 gün değişiklik olsun diye. Bi de eve dönüp düzenimi kurmam alışma sürecini okul açılmadan atlatmam gerekiyor. Bu sene yoğun olacak kurs, uzmanlık sınavı vs. bi de oğlum 1. Sınıf olacak malum 🙈
Oğlum ve eşim evde tabi yeme içme babaannede 😂 geziyorlar gün içinde. Kayıt işi ile uğraştırdı biraz. Bugün halıları yıkamaya gönderiyor eşim.
Ben de bugün arkadaşımla dışarı çıkıcam öğleden sonra 🤭 burda rahatım ama annem rahat durmuyor o dinlensin diye gitmek istiyorum. Gitmeden hastane işleri var annemin kolu için burda iyi bir doktor varmış randevu aldık eşim gelince götürecek işte bakalım ne diyecek ona göre de planlar değişebilir

Ağustosun ortasında dönerim, eşim otel ayarladı yakın bir yerde 2-3 gün değişiklik olsun diye. Bi de eve dönüp düzenimi kurmam alışma sürecini okul açılmadan atlatmam gerekiyor. Bu sene yoğun olacak kurs, uzmanlık sınavı vs. bi de oğlum 1. Sınıf olacak malum 🙈
Oğlum ve eşim evde tabi yeme içme babaannede 😂 geziyorlar gün içinde. Kayıt işi ile uğraştırdı biraz. Bugün halıları yıkamaya gönderiyor eşim.
Ben de bugün arkadaşımla dışarı çıkıcam öğleden sonra 🤭 burda rahatım ama annem rahat durmuyor o dinlensin diye gitmek istiyorum. Gitmeden hastane işleri var annemin kolu için burda iyi bir doktor varmış randevu aldık eşim gelince götürecek işte bakalım ne diyecek ona göre de planlar değişebilir
Kız maşallah 3 çocukla benden daha sosyalsin benden daha iyi yaşıyorsun hayatı 🧿💜

Selam canlarım 💜

Sabah 10 da uyandım.
Hemen sağlıklı kahvaltı tabağı hazırladım.
Yumurta haşladım. Kırmızı, yeşil biber, patlıcan közledim.
Atılacak botum vardı onu attım.
Sonra oğlanı futbola bıraktım. Okulda işlerimi hallettim . Oğlanı aldım.
Bankaya uğradım. İşimi hallettim.
Markete uğradım. Gezen tavuk yumurtası aldım.

D d_g_g gezen tavuk yiyebiliyoruz demi?
Omegadan daha pahalı idi. İnşallah düzgündür.

Kız maşallah 3 çocukla benden daha sosyalsin benden daha iyi yaşıyorsun hayatı 🧿💜
Ya çocuk büyütmek ömür boyu sürecek bir serüven, neyi ne zamana kadar erteleyebilirim ki.. ben şey kafasında olamıyorum büyüsünler böyle yapıcam şöyle gezicem.. biz bir ekibiz artık beraberce yapmalıyız her şeyi bir şekilde

Selam canlarım 💜

Sabah 10 da uyandım.
Hemen sağlıklı kahvaltı tabağı hazırladım.
Yumurta haşladım. Kırmızı, yeşil biber, patlıcan közledim.
Atılacak botum vardı onu attım.
Sonra oğlanı futbola bıraktım. Okulda işlerimi hallettim . Oğlanı aldım.
Bankaya uğradım. İşimi hallettim.
Markete uğradım. Gezen tavuk yumurtası aldım.

D d_g_g gezen tavuk yiyebiliyoruz demi?
Omegadan daha pahalı idi. İnşallah düzgündür.
Helloo
Yavrum 0 veya 1 numara olucak. Gunde 2 yumurta bla bla

Valla hicbirsey yapmadigim birgunden selamlar. Lutfedip eristeli yesilmercimek yaptim😂 klimada yatiyorum dayanamiorum sicaga. Asagi inesim de gelmedi. Galiba yazliga gitmem lazim ist baydi beni

Selam kızlar 💜
Bugün bende tam aksi totomun üstüne pek oturamadım gezmekten.
Anahtarlığım eskimişti yenisini aldım.
Ekran koruyucu camın çatlamıştı onu yeniledim.
Oğlumun anahtarlığı bozulmuştu onu yeniledik.
Oğlum kendime kılıç vari bir oyuncak aldı. 😁
Marketleri gezdim en son basmati pirinç buldum birinde. Pişerken kokusu bir değişik geldi.
Gamze seninki de mi öyle?
Basmati neden serbest hala onu anlamaya çalışıyorum.
Çıkmadan köfteyi pişirip çıkmıştım.
Pilav pişiyor birazdan yemeğe otururuz.

Kızlar size magazin
Eşim KV ye iki üç tane isim sordu arasından seç diye fikir almak amaçlı.
Oda bunları beğenmedim kocamın adını koy dedi. 🤣içindeki KV ortaya çıktı şok oldum. Bize sosyetik koy filan diyodu. Kp ismini şimdi vermeyim de.
Nolmuş zamanında KV en küçük oğlunun adını kendi koymuş kp de son erkek çocuğa babasının adını ekletmiş . KV çok fena kavga etmiş babanın adını koydun diye. Halbuki iki isim ilki kv nin ikincisi kp inin ismi. 😁
İnsanoğlu çok bencil gerçekten kendi yaşadığını illa yaşatmak istiyor.
Haa eşim koymam dedi o ayrı ama. İşte her KV KV olarak kalıyor demekki. Bende benimki çok iyi filan diyorum. 😁kötü değil evet ama bir dediği bir dediğini tutmuyor. İlk zamanlar sosyetik kimsede olmayan farklı güzel bir şey koyun diyodu. İçindeki gelenekçi kafa geri açığa çıktı. Eltim de aynı şeyi yaşamıştı çok fena kavga etmişti kp adı kondu diye.
Eşim de diyorki babam yeni vefat ettiği için duygusallıktan ötürü öyle söylüyor dedi. Koymuycaz ama acaip gıcık oldum.

Selam kızlar 💜
Bugün bende tam aksi totomun üstüne pek oturamadım gezmekten.
Anahtarlığım eskimişti yenisini aldım.
Ekran koruyucu camın çatlamıştı onu yeniledim.
Oğlumun anahtarlığı bozulmuştu onu yeniledik.
Oğlum kendime kılıç vari bir oyuncak aldı. 😁
Marketleri gezdim en son basmati pirinç buldum birinde. Pişerken kokusu bir değişik geldi.
Gamze seninki de mi öyle?
Basmati neden serbest hala onu anlamaya çalışıyorum.
Çıkmadan köfteyi pişirip çıkmıştım.
Pilav pişiyor birazdan yemeğe otururuz.
Kuzum basmatide nisasta yok denicek kadar az ve gluten icermio. Bi tik az su ile pisio buyuzden ve siskinlik yapmio sekeri firlatmio. Hatta basmatinin guzel tarafi lapa olmuyo😂 he bi baldonun yerini tutarmi asla. Ama saglikli yani. Cok marka denedim yayla da karar kildim ben. Migros ve macrolarda satiliyor. Kokanlari sevemedim. Jasmin de sevmem ztn. Ama kokmayan basmati ile okeyim.
Kocam bey siteye gelfi yuksri cikmadi isten gelen erkek muhabbetindeler. Bende aciktim valla yemek yedim🙈

Kuzum basmatide nisasta yok denicek kadar az ve gluten icermio. Bi tik az su ile pisio buyuzden ve siskinlik yapmio sekeri firlatmio. Hatta basmatinin guzel tarafi lapa olmuyo😂 he bi baldonun yerini tutarmi asla. Ama saglikli yani. Cok marka denedim yayla da karar kildim ben. Migros ve macrolarda satiliyor. Kokanlari sevemedim. Jasmin de sevmem ztn. Ama kokmayan basmati ile okeyim.
Kocam bey siteye gelfi yuksri cikmadi isten gelen erkek muhabbetindeler. Bende aciktim valla yemek yedim🙈
Anladım Gamzem.
Tadı kötü değil kokusu yerken gelmedi.
Eşim aynı pirinç tat farkı yok dedi.
Buralardaki marketlerde bir tek bim de var. Carrefour var bir de oraya bakacaktım bulamasaydım.

Sıcak bugün ben sandım ev serin ama evde fena sıcak valla.

İki kez dışarı çıktık ıpıslaktı içim.

Kahve içmedim ve beyaz kh yemedim diye biraz başım ağrıdı. Eşime yapmamak için kahve yapmıyorum.
Varislerim hiç ağrımazdı bugün çok gezdim sanırım sol bacağım ağrımaya başladı.
Ayakkabı topuğumu vurdu. Bir kaç gün ara vereyim de dinlensin ayağım.

Bugun cok sicakti kotu olman normal. Bende fenalardayim bi de klimadan mi usuttummu noldu bi sgri var sag tarafima dogru bilemedim gaz sancisi oldugunu umuyorum.. bizde smdi hszirlaniorz yazliga gecicez. Duramiyorum ben bu evde yazin. Olmuyor yani asiri sicak..
Buarada kv sok sok sok yani! En kyi kv ö*lü kv diorum susuyorum. Ne kdr iyi olurlarsa olsunlar iclerinde patlamaya hazir bir cadi herdaim var

Bugun cok sicakti kotu olman normal. Bende fenalardayim bi de klimadan mi usuttummu noldu bi sgri var sag tarafima dogru bilemedim gaz sancisi oldugunu umuyorum.. bizde smdi hszirlaniorz yazliga gecicez. Duramiyorum ben bu evde yazin. Olmuyor yani asiri sicak..
Buarada kv sok sok sok yani! En kyi kv ö*lü kv diorum susuyorum. Ne kdr iyi olurlarsa olsunlar iclerinde patlamaya hazir bir cadi herdaim var
Gaz sancısı da zor ya.Ayağına çorap giy en kötü.

Benimki çok anneci ya. Tam bir ana kuzusu her gün arar konuşur. Ben böyle anacı görmedim. 😁
Ya öyle kendi kv si hayatta hala hiç bakmadı kadına. 15 gün evine sığdırmadı nefret ediyor. Aynısını eltim de ona yapıyor. Araları 2 sokak bayramda bile gelmez telefonu engelli. Yaşattığını yaşıyor bir nevi. Yaa işte benim annem o kadar anne değil ki kv bana daha çok anne geliyor. Kader işte. 😁

Selam canlar 💜
Sabah 7 de kalktım.
Oğlanı kamp toplanma alanına bıraktım.
Ordan benzinliğe uğradım.
Tekerlere hava bastım. Bayadır basmıyordum zar zor hava kaçıra maçıra becerdim.
Arabayı evin önüne park edip fırına gittim.
Taze ekmek 🍞aldım geldim.
Sağlıklı bir kahvaltı yaptım.
Sabah unutmadım tartıldım.

Erken kalkmak bana iyi geliyor her ne kadar uykusuz kalsam da kabızlık direk çözülüyor.
Hatta bugün özellikle yarım çay bardağı ılık su içtim.

X