Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman döneceksin?Burda tartı yok eve gidince anca
Ağustosun ortasında dönerim, eşim otel ayarladı yakın bir yerde 2-3 gün değişiklik olsun diye. Bi de eve dönüp düzenimi kurmam alışma sürecini okul açılmadan atlatmam gerekiyor. Bu sene yoğun olacak kurs, uzmanlık sınavı vs. bi de oğlum 1. Sınıf olacak malumNe zaman döneceksin?
Ben olsam Eylül'de dönerim çünkü senin yerin rahat eşin ve büyük oğlun nerde bu arada?
Kız maşallah 3 çocukla benden daha sosyalsin benden daha iyi yaşıyorsun hayatıAğustosun ortasında dönerim, eşim otel ayarladı yakın bir yerde 2-3 gün değişiklik olsun diye. Bi de eve dönüp düzenimi kurmam alışma sürecini okul açılmadan atlatmam gerekiyor. Bu sene yoğun olacak kurs, uzmanlık sınavı vs. bi de oğlum 1. Sınıf olacak malum
Oğlum ve eşim evde tabi yeme içme babaannede geziyorlar gün içinde. Kayıt işi ile uğraştırdı biraz. Bugün halıları yıkamaya gönderiyor eşim.
Ben de bugün arkadaşımla dışarı çıkıcam öğleden sonra burda rahatım ama annem rahat durmuyor o dinlensin diye gitmek istiyorum. Gitmeden hastane işleri var annemin kolu için burda iyi bir doktor varmış randevu aldık eşim gelince götürecek işte bakalım ne diyecek ona göre de planlar değişebilir
Ya çocuk büyütmek ömür boyu sürecek bir serüven, neyi ne zamana kadar erteleyebilirim ki.. ben şey kafasında olamıyorum büyüsünler böyle yapıcam şöyle gezicem.. biz bir ekibiz artık beraberce yapmalıyız her şeyi bir şekildeKız maşallah 3 çocukla benden daha sosyalsin benden daha iyi yaşıyorsun hayatı
HellooSelam canlarım
Sabah 10 da uyandım.
Hemen sağlıklı kahvaltı tabağı hazırladım.
Yumurta haşladım. Kırmızı, yeşil biber, patlıcan közledim.
Atılacak botum vardı onu attım.
Sonra oğlanı futbola bıraktım. Okulda işlerimi hallettim . Oğlanı aldım.
Bankaya uğradım. İşimi hallettim.
Markete uğradım. Gezen tavuk yumurtası aldım.
D d_g_g gezen tavuk yiyebiliyoruz demi?
Omegadan daha pahalı idi. İnşallah düzgündür.
Kuzum basmatide nisasta yok denicek kadar az ve gluten icermio. Bi tik az su ile pisio buyuzden ve siskinlik yapmio sekeri firlatmio. Hatta basmatinin guzel tarafi lapa olmuyo he bi baldonun yerini tutarmi asla. Ama saglikli yani. Cok marka denedim yayla da karar kildim ben. Migros ve macrolarda satiliyor. Kokanlari sevemedim. Jasmin de sevmem ztn. Ama kokmayan basmati ile okeyim.Selam kızlar
Bugün bende tam aksi totomun üstüne pek oturamadım gezmekten.
Anahtarlığım eskimişti yenisini aldım.
Ekran koruyucu camın çatlamıştı onu yeniledim.
Oğlumun anahtarlığı bozulmuştu onu yeniledik.
Oğlum kendime kılıç vari bir oyuncak aldı.
Marketleri gezdim en son basmati pirinç buldum birinde. Pişerken kokusu bir değişik geldi.
Gamze seninki de mi öyle?
Basmati neden serbest hala onu anlamaya çalışıyorum.
Çıkmadan köfteyi pişirip çıkmıştım.
Pilav pişiyor birazdan yemeğe otururuz.
Anladım Gamzem.Kuzum basmatide nisasta yok denicek kadar az ve gluten icermio. Bi tik az su ile pisio buyuzden ve siskinlik yapmio sekeri firlatmio. Hatta basmatinin guzel tarafi lapa olmuyo he bi baldonun yerini tutarmi asla. Ama saglikli yani. Cok marka denedim yayla da karar kildim ben. Migros ve macrolarda satiliyor. Kokanlari sevemedim. Jasmin de sevmem ztn. Ama kokmayan basmati ile okeyim.
Kocam bey siteye gelfi yuksri cikmadi isten gelen erkek muhabbetindeler. Bende aciktim valla yemek yedim
Gaz sancısı da zor ya.Ayağına çorap giy en kötü.Bugun cok sicakti kotu olman normal. Bende fenalardayim bi de klimadan mi usuttummu noldu bi sgri var sag tarafima dogru bilemedim gaz sancisi oldugunu umuyorum.. bizde smdi hszirlaniorz yazliga gecicez. Duramiyorum ben bu evde yazin. Olmuyor yani asiri sicak..
Buarada kv sok sok sok yani! En kyi kv ö*lü kv diorum susuyorum. Ne kdr iyi olurlarsa olsunlar iclerinde patlamaya hazir bir cadi herdaim var