Sağol canım benimHayırlı olsun. Keyifle oturun.
Canım Mikanim nerdesin özlediksudem34 sen alışverişe başladın mı?
Slm canımCanım Mikanim nerdesin özledik
Yok canım çöp dahi almadım.sudem34 sen alışverişe başladın mı?
Ben de öyleydim nisan mayıs gibi yapmıştık alışverişi, zaman daralınca hevesin uyanır benceYok canım çöp dahi almadım.
Ablam gönderdi ne gönderdi bilmiyorum.
Yeğenim de gönderecek onlara bakıp eksikleri alayım diyorum.
Açıkçası aşırı bir merak da yok niye bilmiyorum. Yaşım mı geçmiş. Nasıl olsa erkek aynı kıyafetler vs diye mi bilmiyorum.
Oğlumda çok heycanlıydım eve kargo yağardı. Küvetine kadar netten alırdım. Her şeyi de dağıttım aslında bu sefer alınacak da çok şey var.
Iyi çok şükür canım bizde misafir ev taşıma durmadık hiçSlm canımmemlekete geldim, giriyorum aslında gün içinde ama muhabbetlere yetişemiyorum arada okuyorum. Sen nasılsın ?
Kolay gelsin canım, yazlar yoğun geçiyor bi şekildeIyi çok şükür canım bizde misafir ev taşıma durmadık hiç
Mikan ım kullanmayacağım şey de almak istemiyorum.Ben de öyleydim nisan mayıs gibi yapmıştık alışverişi, zaman daralınca hevesin uyanır bence
Hiç kullanmadım cano yara olmayabilir olursa ve çözüm bulamazsan alırsın direkt alma pahalı bir şey ve kullanılmama ihtimali yüksekMikan ım kullanmayacağım şey de almak istemiyorum.
Mesela göğüs için yara olmasın diye gümüş kapaklar sen kullandın mı kullanılıyor mu alayım mı?
Sağol canım aynenKolay gelsin canım, yazlar yoğun geçiyor bi şekilde
Hamileliğin 7 . ayında bile başlayanlsr varmış.Hiç kullanmadım cano yara olmayabilir olursa ve çözüm bulamazsan alırsın direkt alma pahalı bir şey ve kullanılmama ihtimali yüksek
Aynen ya acemi değiliz ama her çocuğun da neye ihtiyacı var bilemeyiz dediğin gibi.sudem34 büyük oğlum doğmadan bir sürü mendil almıştım. Şansa çocuğum hiç kusan bir bebek değildi neredeyse hiç kullanmadım o mendilleri. Sonra 2.de yeni mendiller almadım nasıl olsa mendil lazım olmuyor diye ve ortanca oğlum o kadar çok kusan bir bebekti ki mendil yetiştiremedim o yüzden bazı şeylerin ihtiyaç olup olmayacağı gerçekten belli olmuyor.
Benim kullanan arkadaslarim asiri memnunlar. Ve acikcasi herkes onerdir. 999 ayar olanindan aldim ben. Dogumdan biraz once baslaniyormus okumadim nasil ama cok faydasini gormus herkesMikan ım kullanmayacağım şey de almak istemiyorum.
Mesela göğüs için yara olmasın diye gümüş kapaklar sen kullandın mı kullanılıyor mu alayım mı?
Yatakta uyanıp napıyorsun?Ay gunaydin 1030da uyandim ama smdi kalkiorum yataktan. İstanbula donmemis lazim bgn ama kalkamadik kahvaltimi hazirlarim birazdan
Guzel bi gun olsunn
Bugun dondum valla. Basen internet bazen kitap ama bgn sdce gozumu kapattim keyif yaptimYatakta uyanıp napıyorsun?
Sağa sola dönmece dinlenme mi?
Yoksa tv, internet mi?
Ben uyumayınca uzun yatamıyorum.