Bugün ne yaptım?

sudem34 sudem34 sen alışverişe başladın mı?
Yok canım çöp dahi almadım.
Ablam gönderdi ne gönderdi bilmiyorum.
Yeğenim de gönderecek onlara bakıp eksikleri alayım diyorum.
Açıkçası aşırı bir merak da yok niye bilmiyorum. Yaşım mı geçmiş. Nasıl olsa erkek aynı kıyafetler vs diye mi bilmiyorum.
Oğlumda çok heycanlıydım eve kargo yağardı. Küvetine kadar netten alırdım. Her şeyi de dağıttım aslında bu sefer alınacak da çok şey var.

Bugün mercimek çorbası ve etli bamya yaptım.
Bamyanın acısı az olmuş bol soğanlı olunca soğan karamelize gibi olmuş. Tatlı bir tadı oldu. Halbuki içine limon da koydum. Ekşi olmamış.
Tiriliçe bitti.
Yarına sufle yapmayı düşünüyorum. 😋

Yok canım çöp dahi almadım.
Ablam gönderdi ne gönderdi bilmiyorum.
Yeğenim de gönderecek onlara bakıp eksikleri alayım diyorum.
Açıkçası aşırı bir merak da yok niye bilmiyorum. Yaşım mı geçmiş. Nasıl olsa erkek aynı kıyafetler vs diye mi bilmiyorum.
Oğlumda çok heycanlıydım eve kargo yağardı. Küvetine kadar netten alırdım. Her şeyi de dağıttım aslında bu sefer alınacak da çok şey var.
Ben de öyleydim nisan mayıs gibi yapmıştık alışverişi, zaman daralınca hevesin uyanır bence🤭

Mikan ım kullanmayacağım şey de almak istemiyorum.
Mesela göğüs için yara olmasın diye gümüş kapaklar sen kullandın mı kullanılıyor mu alayım mı?
Hiç kullanmadım cano yara olmayabilir olursa ve çözüm bulamazsan alırsın direkt alma pahalı bir şey ve kullanılmama ihtimali yüksek

sudem34 sudem34 büyük oğlum doğmadan bir sürü mendil almıştım. Şansa çocuğum hiç kusan bir bebek değildi neredeyse hiç kullanmadım o mendilleri. Sonra 2.de yeni mendiller almadım nasıl olsa mendil lazım olmuyor diye ve ortanca oğlum o kadar çok kusan bir bebekti ki mendil yetiştiremedim 😂 o yüzden bazı şeylerin ihtiyaç olup olmayacağı gerçekten belli olmuyor.

Hiç kullanmadım cano yara olmayabilir olursa ve çözüm bulamazsan alırsın direkt alma pahalı bir şey ve kullanılmama ihtimali yüksek
Hamileliğin 7 . ayında bile başlayanlsr varmış.
sudem34 sudem34 büyük oğlum doğmadan bir sürü mendil almıştım. Şansa çocuğum hiç kusan bir bebek değildi neredeyse hiç kullanmadım o mendilleri. Sonra 2.de yeni mendiller almadım nasıl olsa mendil lazım olmuyor diye ve ortanca oğlum o kadar çok kusan bir bebekti ki mendil yetiştiremedim 😂 o yüzden bazı şeylerin ihtiyaç olup olmayacağı gerçekten belli olmuyor.
Aynen ya acemi değiliz ama her çocuğun da neye ihtiyacı var bilemeyiz dediğin gibi.
Mesela bin bir hevesle emzirme yastığı almıştım kullanmadım ama kullanan çokmuş.
Süt sağma poşetleri kutu kutu göğüs pedleri öylece kaldı geçen sene yeğenime verdim.
Emzirme önlüğü de kullanmadım. Sütüm yoktu pek zaten. Mama ağırlıklı yedi içti zaten.

Günaydın canlar
Yeni uyandım
Annemler hayla uyuyor uyku tutmadı
Kahvaltı hazırlayıp annemleri kaldırırım temizlik yapıp bugün arkadaşıma gitcem
Akşam yemeği ni napcam düşünmedim
Bura serin olmuş rüzgar var yürüyüşe ara vermiştim bugün onada başlıcam dinlenme yeter 🌺🌺😊

Selam 👋
Sabah 10 da uyandım.
Makineye çamaşır attım.
Kuru erik ıslattım suya.
Biraz kitap okudum.
Doğan Cüceloğlu -Keşke'siz Bir Yaşam İçin İletişim.
Kahvaltıya biber ve patates kızartacağım.

Mikan ım kullanmayacağım şey de almak istemiyorum.
Mesela göğüs için yara olmasın diye gümüş kapaklar sen kullandın mı kullanılıyor mu alayım mı?
Benim kullanan arkadaslarim asiri memnunlar. Ve acikcasi herkes onerdir. 999 ayar olanindan aldim ben. Dogumdan biraz once baslaniyormus okumadim nasil ama cok faydasini gormus herkes

Ay gunaydin 1030da uyandim ama smdi kalkiorum yataktan. İstanbula donmemis lazim bgn ama kalkamadik kahvaltimi hazirlarim birazdan
Guzel bi gun olsunn💕

Ay gunaydin 1030da uyandim ama smdi kalkiorum yataktan. İstanbula donmemis lazim bgn ama kalkamadik kahvaltimi hazirlarim birazdan
Guzel bi gun olsunn💕
Yatakta uyanıp napıyorsun?
Sağa sola dönmece dinlenme mi?
Yoksa tv, internet mi?
Ben uyumayınca uzun yatamıyorum.

Yatakta uyanıp napıyorsun?
Sağa sola dönmece dinlenme mi?
Yoksa tv, internet mi?
Ben uyumayınca uzun yatamıyorum.
Bugun dondum valla. Basen internet bazen kitap ama bgn sdce gozumu kapattim keyif yaptim😂anca ciktik eve gidicem

X