2.gebelikte 2kg alman hemde okdr temeye bence mucize olmus valla tebriklerBebeğim diyet yapmıyorum. Pişi börek ara verince kendinden oldu. Ödem gitti yani.
Arada kabızlık oluyor. Biraz da hareket. 2 kilo almış oluyorum toplamda. 2 kilo da az değil.
Sen pilatesi ne yaptın?
Kaç kilodan kaç kilo oldun?
Kaçıncı haftadasın?
bacim kendini cokSelam canlar
Bugün çok yoğundu.
Muayene için sağı solu aradım randevu aldım.. Gelecek haftanın planını yaptım biraz.
Pazartesi frenleri yaptıracağım.
Çarşamba doktora kontrole gideceğim.
Cuma hem oğlanı kampa bırak al, hem aracı muayeneye götüreceğim.
Gelelim bugün başka ne yaptım?
Evi süpürüp, buharlı mopla sildim.
Mutfakta böcek var oraya tabletler yeterli gemedi.Netten ilaç almıştık, onun bir kısmını enjekte ettik.
Annemle, abimle, ablamla, yeğenimle, kV ile konuştum. Ablamla baya kaynattık 1 saate yakın.
Sonra mutfağa bir girdim.
Konserveleri bitirmeye çalışıyorum. Konserveden domatesçorbası yaptım.
Mantarı pizza yapmaya fırsat olmadı kötü olmadan kıymalı mantar soteyaptım tereyeğlı nefis oldu.
Patlıcan alalıepey olmuştu onları aradan çıkarmak için kıymalı patlıcan yaptım.
Arpa şehriyeli tereyağlı pirinçpilavı yaptım.
Yemek yedik.
Madem suyu keyfi yapıyorum şimdi.
Yaa günlerce hiç bir şey yapmayıp bir anda peşpeşe yapıyorum işte. Akrep gibiyim ya hiç yapmam ya da yapınca peş peşe. Bugün mesela çorba ve mantar gereksiz idi. Ama girmişken yaptım.Cok yoruyosun
bacim kendini cok
Yemek yap ama arabaydi muaneydi frendi yani sen nie yapiosun? Evi nie cidter cifter temizliosun ne gerek var hele ki bu sicakta. Birak. Yap yemegini devamkeYaa günlerce hiç bir şey yapmayıp bir anda peşpeşe yapıyorum işte. Akrep gibiyim ya hiç yapmam ya da yapınca peş peşe. Bugün mesela çorba ve mantar gereksiz idi. Ama girmişken yaptım.
Ama aramızda nerdeyse bir ay var.2.gebelikte 2kg alman hemde okdr temeye bence mucize olmus valla tebrikler
Ben baya kitabi aliyorum kiloyu4,250 gibi bisey aldim 66 ile basladim 70.210 yaziodu sabah 19+2 deyim pilates yapiyorum kardio yapiorum yuzuyorum
Daha bugün Ankara'dan yatılı misafir gelecekti kalabalık maaile. Haftaya kaldı galiba.Yemek yap ama arabaydi muaneydi frendi yani sen nie yapiosun? Evi nie cidter cifter temizliosun ne gerek var hele ki bu sicakta. Birak. Yap yemegini devamke
Okdr var mi aramizda?Ama aramızda nerdeyse bir ay var.
Benim 16 daha senin 19.
3 hafta önde olduğunu bilmiyordum bana göre.
3 hafta sonra ben kaç olurum bilmiyorum.
Valla yediklerimi yazıyorum her gün.
Kilomu da her hafta düzenli yazıyorum bir yıldır.
Her şeyi de yiyorum ya ağzım boş durmuyor.
Az önce domatesdilimledim tuzladım tedim soğuk soğuk
Ay gelmesinler. Hamile kadina misafir mi gelir tobe tobeDaha bugün Ankara'dan yatılı misafir gelecekti kalabalık maaile. Haftaya kaldı galiba.
Valla her sene ben giderdim iki senedir ben gitmiyorum. Bu sefer herkes bana geliyor .Okdr var mi aramizda?
Domatesten bisi olmaz kalorisi yok gbi bisey o. Bende 1 tane kiraz attm yataga gecmeden soguk soguk
Ay gelmesinler. Hamile kadina misafir mi gelir tobe tobe
Burdayıııım
Yaa geçmiş olsun nasıl kırıldı?Burdayıııımhem annemde olduğum için sık giremiyorum hemde ekranım kırıldı ekranı yarım görüyorum gündüz yazamıyorum gün ışığında iyiyim elhamdülillah ama sen nasılsın canımmn
Kocam bey kıskançlık krizi geçirdi beni deli etri telefonu fırlattımYaa geçmiş olsun nasıl kırıldı?
Şimdiki fiyatlarda da böbrek satmak lazım esprisi yapıyor millet.
Maşallahiyi kalabildin annende ben telefonda bile kriz geçiriyorum dayanamıyorum
Bende iyiyim şükür.
Yarın için plan yapıyordum
Aaa ne kıskanması?Kocam bey kıskançlık krizi geçirdi beni deli etri telefonu fırlattım
1500 demişler orijinal ekran çıtalı değişime..
Krizlerdeyim aslında sabrım tükendi çokran ama eve gidemiyorum evde eşimin arkadaşı var ben buraya gelince bize geldi bi süre evsiz kalmış bende sevaptır dedim ama hala gitmedi
Ne planı yapıyorsun
Valla sana anlattığım özet bile değilAaa ne kıskanması?
İnstagram a video yükleyecektin herkese açarsam vırvır eder diyordun.
Neyden kimden kıskanıyor deli mi ne?
Eee senin tel fırlatma huyun mu varben boğayım hayatta fırlatmam direk kaç para olduğu aklıma gelir
O niye evsiz kalmış. Karısı mı sepetlemiş.
Bacım senin hayat da çok hareketli.bir sezon dizi olur.
Ha haValla sana anlattığım özet bile değil
Yok Instagram değil havuza girdim komşular varken diye çıldırdı o çıldırınca bende çıldırdım normalde fırlatmam bu yaşıma kadar ikinci bu duvarı yumruklarım da onu fırlatmam aslında ama telefonda kavga ediyorduk birden oldu sinir krizi geçirdim
Evli değil ki evli olsa barıştırırdık daha iyiablası ve eniştesiyle yaşıyor enişte tarafından genç kızlar gelmiş kalmaya kız isteme nişan Faslı varmış o yüzden ev arıyordu bende dedim ben evde olmayacağım nasılsa bize gelsin .. ama bacım ne bileyim bu kadar uzun olacak
Sorma sahiden öyle oldu çenemi tutamadım kimse yoktu desem birşey olmayacaktıHa haçeneni tutamadın he. Telefonda adama hemen kendini mi ispitledin sonra olan canım telefona oldu he adam geçici süre mi kalacak yer arıyordu normalde böyle durumlarda benim safdirik kocam atlar iyilik perisi olur eşinden önce sen mi atladın insanlar da rahat ya. Abla enişte yanında nasıl sürekli kalınır. Ev kiraları ok pahalı ama git bekar evine. Oda kirala ne bileyim ne ablalar var. Ne işi var kardeşimin yanında. Hem ünv. de hem işe başladığımda hem abimin hem ablamım yaşadığı şehirdi yanlarında zerre kalmayı düşünmedim. Hoş cazgır yengem de bırak kalmayı çay kahve içmek zor
Ay uyuyakalmisim geceAaa ne kıskanması?
İnstagram a video yükleyecektin herkese açarsam vırvır eder diyordun.
Neyden kimden kıskanıyor deli mi ne?
Eee senin tel fırlatma huyun mu varben boğayım hayatta fırlatmam direk kaç para olduğu aklıma gelir
O niye evsiz kalmış. Karısı mı sepetlemiş.
Bacım senin hayat da çok hareketli.bir sezon dizi olur.