Günaydın canım bende kahvaltı hazırlıyorum 9.buçuk da uyandimGünaydın canlar
Bugün 7 de kalktım. Oğlanı kamp toplanma noktasına götürdüm. Tabi navigasyonda bildiğim yolu değil kısa yolu deneyim dedim. Oraya buraya gir çık biraz maceralı oldu tabi. Uzun yoldan devam edeyim en iyisi. Hem boş hem düz yol. İyi kötü ezberledim zaten.
8 gibi eve geldim.
Çayı demledim.
Kıymalı tirit yaptım. Köy ekmeği bitsin çabaları devam ediyor tabi. Tirit güzel oldu sadece bu sefer sarımsak eklemesi yaptım fena olmadı.
Kütüphaneden mesaj atmışlar kitabın iadesi gelmiş. Henüz okumadım bakalım belki okumadan iade ederim.
Afiyet olsun.Günaydın canım bende kahvaltı hazırlıyorum 9.buçuk da uyandim
Közlenmiş biber yumurta haşladım menemen vardı canımAfiyet olsun.
Sen ne yapıyorsun kahvaltıya?
Bende biber dolması yaptımAyy kahvaltıdan sonra biraz uyudum.
Sonra kalktım duş aldım.
Derken yatak odasının bazasını biraz düzenledim. Gardrobun bir kısmını düzenledim.
Yatak çarşaf, nevresimi değiştirdim.
Oğlumun odasını yerleştirdim.
Katlanan çamaşırları yerleştirdim.
Evi süpürdüm.
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Çamaşır makinesini çalıştırdım.
Biber dolması yaptım. Ocakta şimdi pişiyor.
İki saat sonra oğlumu almaya gideceğim.
Ohh ohh kalabalıkta ne güzel gider.Közlenmiş biber yumurta haşladım menemen vardı canım
Yaa misafir gelme ihtimali var. Bir tadına bakayım dedim derken eşim de yancı oldu yarım tencere bitti şimdiden.Bende biber dolması yaptım
Bizimde abimler ev taşıyor dedim gelip bizde yemek yesinlerYaa misafir gelme ihtimali var. Bir tadına bakayım dedim derken eşim de yancı oldu yarım tencere bitti şimdiden.
Hayırlı kardeş ya.Bizimde abimler ev taşıyor dedim gelip bizde yemek yesinler
Sağol canım abimde ben annem çağırsak hemen gelirHayırlı kardeş ya.
Maşallah balım ne dolu dolu bir gün olmuş, sıcakta kendini çok yormaAyy kahvaltıdan sonra biraz uyudum.
Sonra kalktım duş aldım.
Derken yatak odasının bazasını biraz düzenledim. Gardrobun bir kısmını düzenledim.
Yatak çarşaf, nevresimi değiştirdim.
Oğlumun odasını yerleştirdim.
Katlanan çamaşırları yerleştirdim.
Evi süpürdüm.
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Çamaşır makinesini çalıştırdım.
Biber dolması yaptım. Ocakta şimdi pişiyor.
İki saat sonra oğlumu almaya gideceğim.
Süpersin sudemmmmmmKızlar bu arada tartıldım 75 olmuşum
1.5 kilo gitmiş geri.
Kuzu senin kilo vermemen gerekiyor. 14. Haftaya kdr kilo vermek saglikliKızlar bu arada tartıldım 75 olmuşum
1.5 kilo gitmiş geri.
Bebeğim diyet yapmıyorum. Pişi börek ara verince kendinden oldu. Ödem gitti yani.Kuzu senin kilo vermemen gerekiyor. 14. Haftaya kdr kilo vermek saglikli