Bugün ne yaptım?

Sorma sahiden öyle oldu çenemi tutamadım kimse yoktu desem birşey olmayacaktı 🤣
Ya eşim çıtlattı bana bende neden olmasın dedim zaten olmayacağım dedim de bir ay beklemiyordum süreyi 😁
Babası anası yok ikisi birbirine sahip çıkmış abla kardeş 🥰
Her aile bir değil ki inan Allah muhtaç etmesin ama mecbur kalmadıkça ailemle yaşamam bende herkesün düzeni kendine
Ayy aynı ben hayatta yalan söyleyemem dürter resmen beni o laf. İlla gerçeği söylüycem karşıdaki kızsa da saklayamam😁neyse olan telefona olmuş boşver 🤣
İyi o zaman iki kardeş destek olmuşsa aferin onlara. 👏ama yinede maddiyat varsa dediğim gibi yük olmayı sevmem hiç.

Günaydın canlar 🌸
Yastıkları çalıştırdım.
Bulaşıkları çalıştırdım.
Çayı demledim. Kaşarlı yumurta yaptım. Söğüş yaptım.
İlaçlarımı içtim ,dinleniyorum şimdi. 😁

Günadınlar kızçeler ben yeni açtım gözümü gece dört gibi uyuduk akşam mangal yaptık abimle eşim rakı içtiler sohbet muhabbet güzeldi.. sonra gece birde bi çılgınlık yapıp havuza girdiler 🙆🤣🤣🤣
Gece üçte yattık sinirlerim bozuldu kocam bey benle ilgilenmedi diye halbuki dün giyinip süslenmiştim geliyor diye 😒 neyse gecenin üçünde onum tribini attım gönlümü alması dördü buldu sonra uyuduk 😁🤣🤣🤣

Günadınlar kızçeler ben yeni açtım gözümü gece dört gibi uyuduk akşam mangal yaptık abimle eşim rakı içtiler sohbet muhabbet güzeldi.. sonra gece birde bi çılgınlık yapıp havuza girdiler 🙆🤣🤣🤣
Gece üçte yattık sinirlerim bozuldu kocam bey benle ilgilenmedi diye halbuki dün giyinip süslenmiştim geliyor diye 😒 neyse gecenin üçünde onum tribini attım gönlümü alması dördü buldu sonra uyuduk 😁🤣🤣🤣
Hahahahah hormonlar bizi deli etti. Ben de dun aksam kahkaha atip ayni anda agliyodum😂 icine ddiym boyle hormonun die bi tur daha delirdim sonra😂😂

Hahahahah hormonlar bizi deli etti. Ben de dun aksam kahkaha atip ayni anda agliyodum😂 icine ddiym boyle hormonun die bi tur daha delirdim sonra😂😂
Benim ağlamam yok agresiflik yaptı çok fena ya sinirliyim herşeye hep 😁😁😁 keşke ağlasam gülsem haline şükret 🤣🤣🤣

Benim ağlamam yok agresiflik yaptı çok fena ya sinirliyim herşeye hep 😁😁😁 keşke ağlasam gülsem haline şükret 🤣🤣🤣
Ay yok kiz. Bebekler gibi gozyasim gozumun ucunda bekliyorum. Ve babam oldugunde bile kimse gormesin die ulu orta aglamamis insanim ben. Hic benlik degil bu duygusallik isleri

Abovvv bu ne sicak vallahi geberdim bgn. 2 kere dusa girdim gunduz yuzdum smdide nefes alamiorum die kendimi odaya kapattim klima actim. Agustos fln nasil gecicek yarabbim

Abovvv bu ne sicak vallahi geberdim bgn. 2 kere dusa girdim gunduz yuzdum smdide nefes alamiorum die kendimi odaya kapattim klima actim. Agustos fln nasil gecicek yarabbim
Aynen ya bugün fena ve benim misafirler yolda. 🤣giyinmek de lazım şimdi 👇
Sudemin vay haline 😁
Ben bir de dışarda yürüyüşe çıktım yoruldum üstelik. Yemeği de dışardan aldık yedik.

Aynen ya bugün fena ve benim misafirler yolda. 🤣giyinmek de lazım şimdi 👇
Sudemin vay haline 😁
Ben bir de dışarda yürüyüşe çıktım yoruldum üstelik. Yemeği de dışardan aldık yedik.
Yurumek mi😫yok ya dikkat et valla cok sicakti

Selam canlar 🌸

Gece misafirler 1 gibi geldi.
4 e kadar muhabbet geyik.
4 de yattık.
Şimdi de uyandım .
Kahvaltı hazırlayacağım.

Selam canlar 🌸

Gece misafirler 1 gibi geldi.
4 e kadar muhabbet geyik.
4 de yattık.
Şimdi de uyandım .
Kahvaltı hazırlayacağım.
gunaydin balim yorma kendini. Bugun de masallahi var havanin. Gelenler de yardim etsin
Ayrica bebek icin min 6,5 saat uyuman lazim
Ben de dun annemi kan tahliline goturmustum sonuclari dun cikti bgn de kontrole goturdum
Smdi cok aciktim kahvalti yapiorum sonra kocam beyi uyandiririm da yazliga gidelim bizim ev cehennemin on provasi😂

gunaydin balim yorma kendini. Bugun de masallahi var havanin. Gelenler de yardim etsin
Ayrica bebek icin min 6,5 saat uyuman lazim
Ben de dun annemi kan tahliline goturmustum sonuclari dun cikti bgn de kontrole goturdum
Smdi cok aciktim kahvalti yapiorum sonra kocam beyi uyandiririm da yazliga gidelim bizim ev cehennemin on provasi😂
Eltim yardım etti kahvaltıyı beraber hazırladık, kaldırdık.
Patates biber kızarttım.
Sucuklu yumurta yaptım.
Küt böreği aldırdım.
Onlar şimdi AVM ye gitti.
Bende evi süpürdüm.
Çamaşırları topladım, katladım.
Bir makine daha çalıştırdım.
Dondurma 🍦keyfi yaptım.
Pazara gidip alışveriş yapıp lahmacun içi hazırlayacağım.

Ben seni yazlıkta sanıyorum kaç gündür havuza girdim diyince sitenin mi havuzu var ona mı giriyorsun?

Eltim yardım etti kahvaltıyı beraber hazırladık, kaldırdık.
Patates biber kızarttım.
Sucuklu yumurta yaptım.
Küt böreği aldırdım.
Onlar şimdi AVM ye gitti.
Bende evi süpürdüm.
Çamaşırları topladım, katladım.
Bir makine daha çalıştırdım.
Dondurma 🍦keyfi yaptım.
Pazara gidip alışveriş yapıp lahmacun içi hazırlayacağım.

Ben seni yazlıkta sanıyorum kaç gündür havuza girdim diyince sitenin mi havuzu var ona mı giriyorsun?
Evet evet kuzum yazlikta denize giriyorum evde hsvuza haliyle😂 hafta ici evdeydim islerim vardi fln dln smdi geldik ama asiri sicak ya. Nefes alamiyorum su iciorum yetmiyor denize giricem galiba belki sakinlerim biraz
Hicbirsey yapamiyorum bahcede yuriym dedim olmadi hemen fenalik geliyor cok mu citkirildimim ya😂

Evet evet kuzum yazlikta denize giriyorum evde hsvuza haliyle😂 hafta ici evdeydim islerim vardi fln dln smdi geldik ama asiri sicak ya. Nefes alamiyorum su iciorum yetmiyor denize giricem galiba belki sakinlerim biraz
Hicbirsey yapamiyorum bahcede yuriym dedim olmadi hemen fenalik geliyor cok mu citkirildimim ya😂
Dün ve bugün iki gündür aşırı sıcak.
Bakalım yarın da bizimkiler pikniğe gidelim diyor. Bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum😁
Doktorun havuza izin veriyor mu?

Dün ve bugün iki gündür aşırı sıcak.
Bakalım yarın da bizimkiler pikniğe gidelim diyor. Bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum😁
Doktorun havuza izin veriyor mu?
Bizim havuz ozel gibi. 14daire var sitede ama 4-5 aile kullaniyoruz ayni anda max 4 kisi fln oluyoruz oyuzden kullanabiliyorum yoksa noway

X