Bugün ne yaptım?

Sosis ben de yemem eve hic girmez bizim. Ay ben cimri miyim acaba pizzayi da kendim yaparim cok nadir disarda yeriz 2 tepsi yaparim biri sucuklu karisik biri pastirmali. Evde yapabildigim seyleri disarda yemeyi pek sevmiyorum
Yok ya ne cimrisi. Hamilelikten önce her hafta sonu pizza yapardım. Pandemi hayatımıza çok şey kattı. Bende pizzayı evde yapıyorum.
Dışardan iskender yiyoruz. Geçen bir de kebapçıya gittik. Evde de iskender yapıyordum da o kadar güzel olmuyor. Kebap hiç denemedim öyle zırh mırh uğraşamam.
Lahmacunu da içini evde yaparım. yaşasın yemek yemek

Benim yemeyle pek aram yok da yapmayi seviyorum yaptigim yemekler begenilince cok mutlu oluyorum. İskender hic denemedim disardan yiyoruz onu

Benim yemeyle pek aram yok da yapmayi seviyorum yaptigim yemekler begenilince cok mutlu oluyorum. İskender hic denemedim disardan yiyoruz onu
Zaten en zor kısmı et döner kısmı onu da hazır et döner alıp yapıyordum. Ama pidesini kendi yaptıgım da oldu hazır aldığım da.
Burcun ne Tuğçe?. Yemeyi severim ben ya yapan olsa 24 saat yerim o derece.
Şimdi de canım paçanga çekti gidip paçanga yapacağım.

Burcum yengec yemek yemeyi hic sevmem yerken terlerim. Hamilelikten once 42 kiloydum 35 haftalik hamileyim 51 kiloyum ama elimin lezzetli oldugunu soylerler yapmayi severim

Maşallah
Boy kaç?
Yaş kaç?
İlk bebek mi?
Allah bağışlasın.
İsmi ne olacak?
Ben hala isim bakıyorum.
158 boyum, 32 yasindayim. 2.5 yasinda bi oglum var adi Denizhan simdi kizim olacak Eylul olacak onun adi da. Sizin cinsiyet ne yardimci olalim

158 boyum, 32 yasindayim. 2.5 yasinda bi oglum var adi Denizhan simdi kizim olacak Eylul olacak onun adi da. Sizin cinsiyet ne yardimci olalim
Erkek olacak teyzesi.
Maşallah hem kız hem oğlan Allah sağlık versin
İkisinin ismi de çok güzel.
Deniz ben de seviyorum ama eşim unısex isim koymayalım diyor. Denizhan güzel ama.
Eylül de güzel.

Erkek olacak teyzesi.
Maşallah hem kız hem oğlan Allah sağlık versin
İkisinin ismi de çok güzel.
Deniz ben de seviyorum ama eşim unısex isim koymayalım diyor. Denizhan güzel ama.
Eylül de güzel.
Biz de unisex olmasin diye sonuna han ekledik ilerde mailde vs hanim mi bey mi karismasin dedik. deniz seviyorsaniz Gokdeniz de olabilir onun disinda Baris da kulagima hos geliyor

Biz de unisex olmasin diye sonuna han ekledik ilerde mailde vs hanim mi bey mi karismasin dedik. deniz seviyorsaniz Gokdeniz de olabilir onun disinda Baris da kulagima hos geliyor
Bir kaç hafta içinde karar vereceğiz artık.
Biz iki isim koyuyoruz genelde.
Bakalım birini eşim koyar birini ben sanırım.
Barış hiç tanıdık yok güzel isim evet.

Buzlukta füme kaburga unutmuşum.İki rafın arasına iki paket düşmüş hemde. Geçen onu buldum. Nasıl değerlendireyim derken paçanga yaptım. Pastırmalıya benzesin diye çemen de sürdüm. Ama pastırmalı başka tabi. Bu başka bir tat oldu.Yani fena değil. Bayılmadım sevdiler ama benim damak tadı farklı biraz. 5 üzerinden 3.5 veririm anca.

Cogu seyi airfryerda yapiyorum cok pratik oluyor. 40dk da pisio kendi kendine

Günaydın canlar

Buzluğu hala bitiremedim.
Milföy vardı 4 parça kalmış.
İkisi oğluma sucuklu kaşarlı.
İkisi kendime kaşarlı domatesli biberli yaptım.
Az bir şey biber domates sarımsak soteledim.
Kahvaltı faslı bitti.

Arabayı egzoz muayenesine götüreceğim.

Arabanın egzozunu hallettim.
Benzin gaz işleri tamam.
Yıkama makinesi bozukmuş yıkatamadım.
Hava su işleri de halloldu mu tamamdır inşallah.
Hava aşırı sıcak arabanın içi yanıyor.

Bugün henüz yemeğim yok
Eve geç gitmezsem kısır ve reyhan şerbeti yapmak istiyorum .
Pizza için mantarım, bir de bamya ile patlıcanım var. Pazara gelmeden bitirsem iyi olacak.

Reyhan serbetimi sudem bize komşu ol
Menü ler harika
Yaptım evet soğumasını bekliyorum. Fakat evde limon tuzu yoktu. Limon tuzu ile daha güzel oluyor. Rengi filan güzel çıkıyor çünkü. Limon sıkıp yaptım bende. Hem daha sağlıklı olsun diye. Artık yarına anca soğur.Bugün ayran ile idare ederiz.

Dolapta daha bir de dolma biberim varmış. Onu unutmuşum.
Neyse bugün kısır ile geçiştirdim artık.
Darısı yarına.
Yarın da zaten oğlum günübirlik kampa gidecek inşallah.

Günaydın canlar
Bugün 7 de kalktım. Oğlanı kamp toplanma noktasına götürdüm. Tabi navigasyonda bildiğim yolu değil kısa yolu deneyim dedim. Oraya buraya gir çık biraz maceralı oldu tabi. Uzun yoldan devam edeyim en iyisi. Hem boş hem düz yol. İyi kötü ezberledim zaten.
8 gibi eve geldim.
Çayı demledim.
Kıymalı tirit yaptım. Köy ekmeği bitsin çabaları devam ediyor tabi. Tirit güzel oldu sadece bu sefer sarımsak eklemesi yaptım fena olmadı.
Kütüphaneden mesaj atmışlar kitabın iadesi gelmiş. Henüz okumadım bakalım belki okumadan iade ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…