Yok ya ne cimrisi. Hamilelikten önce her hafta sonu pizza yapardım. Pandemi hayatımıza çok şey kattı. Bende pizzayı evde yapıyorum.Sosis ben de yemem eve hic girmez bizim. Ay ben cimri miyim acaba pizzayi da kendim yaparim cok nadir disarda yeriz2 tepsi yaparim biri sucuklu karisik biri pastirmali. Evde yapabildigim seyleri disarda yemeyi pek sevmiyorum
Benim yemeyle pek aram yok da yapmayi seviyorum yaptigim yemekler begenilince cok mutlu oluyorum. İskender hic denemedim disardan yiyoruz onuYok ya ne cimrisi. Hamilelikten önce her hafta sonu pizza yapardım. Pandemi hayatımıza çok şey kattı. Bende pizzayı evde yapıyorum.
Dışardan iskender yiyoruz. Geçen bir de kebapçıya gittik. Evde de iskender yapıyordum da o kadar güzel olmuyor. Kebap hiç denemedim öyle zırh mırh uğraşamam.
Lahmacunu da içini evde yaparım.yaşasın yemek yemek
Zaten en zor kısmı et döner kısmı onu da hazır et döner alıp yapıyordum. Ama pidesini kendi yaptıgım da oldu hazır aldığım da.Benim yemeyle pek aram yok da yapmayi seviyorum yaptigim yemekler begenilince cok mutlu oluyorum. İskender hic denemedim disardan yiyoruz onu
Burcum yengec yemek yemeyi hic sevmem yerken terlerim. Hamilelikten once 42 kiloydum 35 haftalik hamileyim 51 kiloyumZaten en zor kısmı et döner kısmı onu da hazır et döner alıp yapıyordum. Ama pidesini kendi yaptıgım da oldu hazır aldığım da.
Burcun ne Tuğçe?. Yemeyi severim ben ya yapan olsa 24 saat yerim o derece.
Şimdi de canım paçanga çekti gidip paçanga yapacağım.
MaşallahBurcum yengec yemek yemeyi hic sevmem yerken terlerim. Hamilelikten once 42 kiloydum 35 haftalik hamileyim 51 kiloyumama elimin lezzetli oldugunu soylerler yapmayi severim
158 boyum, 32 yasindayim. 2.5 yasinda bi oglum var adi Denizhan simdi kizim olacak Eylul olacak onun adi da. Sizin cinsiyet ne yardimci olalimMaşallah
Boy kaç?
Yaş kaç?
İlk bebek mi?
Allah bağışlasın.
İsmi ne olacak?
Ben hala isim bakıyorum.
Erkek olacak teyzesi.158 boyum, 32 yasindayim. 2.5 yasinda bi oglum var adi Denizhan simdi kizim olacak Eylul olacak onun adi da. Sizin cinsiyet ne yardimci olalim
Biz de unisex olmasin diye sonuna han ekledik ilerde mailde vs hanim mi bey mi karismasin dedik. deniz seviyorsaniz Gokdeniz de olabilir onun disinda Baris da kulagima hos geliyorErkek olacak teyzesi.
Maşallah hem kız hem oğlanAllah sağlık versin
İkisinin ismi de çok güzel.
Deniz ben de seviyorum ama eşim unısex isim koymayalım diyor. Denizhan güzel ama.
Eylül de güzel.
Bir kaç hafta içinde karar vereceğiz artık.Biz de unisex olmasin diye sonuna han ekledik ilerde mailde vs hanim mi bey mi karismasin dedik. deniz seviyorsaniz Gokdeniz de olabilir onun disinda Baris da kulagima hos geliyor
Cogu seyi airfryerda yapiyorum cok pratik oluyor. 40dk da pisio kendi kendineBana da yemek sayfasında bir arkadaş söyledi sağolsun.
tugcekb
Ben de fırında çok uzun sürüyor diye üşeniyordum. Köz katil bende de var ama kapak olmadığı için hava aldığı için içi iyi pişer mı hiç denemedim.
Mikrodalgam bozuldu zaten deneme şansım yok.
Airfry almadım zaten. Onda olur olmaz bilmiyorum.onda nasıl oluyor kaç dakikada közleniyor büyük kumpir patatesi? Tadı aynı kız patates oluyor mu?
Yaptım evet soğumasını bekliyorum. Fakat evde limon tuzu yoktu. Limon tuzu ile daha güzel oluyor. Rengi filan güzel çıkıyor çünkü. Limon sıkıp yaptım bende. Hem daha sağlıklı olsun diye. Artık yarına anca soğur.Bugün ayran ile idare ederiz.Reyhan serbetimi sudem bize komşu ol
Menü ler harika
Afiyet olsun canımYaptım evet soğumasını bekliyorum. Fakat evde limon tuzu yoktu. Limon tuzu ile daha güzel oluyor. Rengi filan güzel çıkıyor çünkü. Limon sıkıp yaptım bende. Hem daha sağlıklı olsun diye. Artık yarına anca soğur.Bugün ayran ile idare ederiz.