Gunaydin sudemHerkese günaydın
10.20 de kalktım.
Oğlumla hazırlanıp çıktık.
Onu futbola bıraktım .
Ordan markete gittim.
Kuaföre uğradım. İşlerimi hallettim.
Dondurma keyfi yaptım.
Şimdi oğlanın yanına geri geldim. Dersin bitmesini bekliyorum.
Günaydın Sudemcim , nasılsın?Herkese günaydın
10.20 de kalktım.
Oğlumla hazırlanıp çıktık.
Onu futbola bıraktım .
Ordan markete gittim.
Kuaföre uğradım. İşlerimi hallettim.
Dondurma keyfi yaptım.
Şimdi oğlanın yanına geri geldim. Dersin bitmesini bekliyorum.
İyiyim AslımGünaydın Sudemcim , nasılsın?
Geç mi yattın yine ?Gunaydin sudemvalla 11:40da uyandim ama asla yerimden kalkamiuorum hala yatiyorum
Yaaaaa bu nasıl güzel bir haber . Çokkkkkk çokkkkk sevindim. Kaç aylık hamilesin balım? Allahım nasıl iyi geldi.İyiyim Aslım
Oğlum olacak inşallah
Sen nasılsın?
4 aylık olduk.Yaaaaa bu nasıl güzel bir haber . Çokkkkkk çokkkkk sevindim. Kaç aylık hamilesin balım? Allahım nasıl iyi geldi.
Maşallah balım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.4 aylık olduk.
Aralık 20 de doğum Allah izin verirse inşallah.
Buğra nasıl, kızın nasıl?
Amin inşallahMaşallah balım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.İnan çok çokkk sevindim. Oğlun abi olacağı için mutlu mu? Balım, Beyza 12 ye geçti. Yks stresindeyiz. Bu yıl işimiz zor. Rabbim yardım etsin. Buğra da 3 e geçti. Özelden aldım ama kendi okuluma mı getirsem hala karar veremedim.
Bu yıl 41 le kapattım okulu. Zor ve çok yorucu oldu. Çok dolu dolu oldu. Senin nasıl geçti 1 in?
Dersaneye gidiyor balım. Geçen yıl gittiği yere devam ediyor.Amin inşallah
Oğlum nötr kardeş istemiyordu zaten bir şey hissetmiyor açıkçası.
Beyza özel ders mi alacak dersane mi düşünüyorsun?
Buğra'nın özele gittiğini bilmiyordum.
Geçen seneki fiyatları neydi? Bu yıl ne istediler?
Kendi okuluna al tabi. Zaten iyi bir okulun vardı senin. Düzgün bir erkek öğretmene ver.
Anladım Beyza nın konu eksiği vs yoksa direk özel ders ile eksikleri üzerine düşebilirsiniz. İyi bir yeri kazanacak inanamıyorum.Dersaneye gidiyor balım. Geçen yıl gittiği yere devam ediyor.
Buğra için de nasip bakalım. Beni yorar mı bilmiyorum. Evde bazen çok bunaltıyor .
Fiyatı için değil de eğitimi içime sinmiyordu. Bu yıl daha bir kendini gösterince seneye göndermeme kararı aldım.
farklı bir özel okul düşündüm o da çok fiyat verdi. Günümüze göre çok değil de ikisi olunca ağır geldi. Ortaokulda artık nasip.
Senin neyin var? Son mesajın üzdü. Belki hormonlardır. İyi ve mutlu ol hep