Bugün ne yaptım?

Off valla bende çok yoruldum.
Baya baya ayakta kaldım bugün.
Yarın da erken kalkacağım.
İnşallah erken yatabilirim.
Oğlanın futbolu ,oğlanın kampı derken yazın da uyumak yok
Yavaştan uykum da geliyor. Kaçırmadan uyurum inşallah.

Günaydın
Oğlanı bıraktım.
Fırından sevdiklerimden aldım.
Şimdi kuaför açıldıysa onu halledeceğim.

Selam
Sabah kuaför açılmamıştı geri eve döndüm.
Uykusuzum hâlâ .
Evde boya işleri ilerliyor
Koridor kaldı bir tek.
Tabi bir de o kadar eşyanın tek tek yerleşmesi gerek.
Kahvaltı, kahve, yemek, perde yıkama, çamaşır asma derken akşam oldu.
Oğlumu almaya geldim.
Sanırım trafik var hâlâ gelemedi.
Arabada oturdum bekliyorum.

Selam canlar

Sabah oğlumun acıktım nidalarıyla uyandım.
10.30 du. Dünden erken kalktığım için dinlenmek iyi geldi.
Peynirli yumurta yaptım. Oğlum çiçek ekmek aldı. Çekirdekli simit de vardı.
Kahvaltıdan sonra kahvemi içtim, meyvemi yedim.
Hazırlandık çıktık.
Flash filmine gittik. Çok uzundu baya sıkıldım.Koltuklar deri idi piştim resmen pantolonum da terletti acaip. Oğlum filme bayıldı ama ben bayılmadım tabi.
Filmde salçalı spagetti vardı. Acaip canım çekti. Eve gelirken bakkaldan domates aldım. Domatesli, salçalı, kıymalı makarna yaptım biraz miks oldu. Ben domatesli oğlum salçalı eşim kıymalı seviyor. Aman aman olmadı ama. Üzerine sarımsaklı yoğurt ekleyince fena olmadı.
Bir makine çamaşır topladım.
Bir makine çamaşır yıkayıp astım.
Bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım.

Herkese günaydın

10.20 de kalktım.
Oğlumla hazırlanıp çıktık.
Onu futbola bıraktım .
Ordan markete gittim.
Kuaföre uğradım. İşlerimi hallettim.
Dondurma keyfi yaptım.
Şimdi oğlanın yanına geri geldim. Dersin bitmesini bekliyorum.

Gunaydin sudem valla 11:40da uyandim ama asla yerimden kalkamiuorum hala yatiyorum

Eşim fırından poğaça ve sevdiğim çekirdekli simitlerden almış.
Kahvaltımı yaptım.
İlaçlarımı içtim.
Çok sıcak yanıyorum.
Hava güzel gibi ama dengesiz bir yandan püfür püfür esiyor bir yandan aşırı bunaltan bir sıcak var.

Ohh miss gibi soğuk suyla duşumu aldım.
Canım kızartma çekti patates ve kabak kızarttım.
Soğuk karpuz buz gibi öyle iyi gidiyorki bu sıcakta.
İştahım açık baya canım sürekli bir şey yemek istiyor.

Siyahları yıkadım asmam lazım.
Kuruyanları toplamalı ve katlamalıyım.

"Beau korkuyor" adlı filmi açtık hiç beğenmedim 6.4 puan nasıl almış şaşırdım valla.
Bu ara bayıla bayıla izlediğim film olmuyor şansa.

Evde olmanın etkisi sanırım. Bu günlerde çok duygusalım. Aklıma bir şeyler geliyor sulu göz hemen ağlayıveriyorum. Geçmişten normalde pişmanlık duyma huyum yoktur ama bir iki konuda aceba nolurdu diye düşünmeden edemiyorum. Hayatım monoton gözüktüğü kadar aslında bir o kadar da savruk. Sevgiye açım ve doymuyorum. Doğduğum evi özledim ama gitsem annem geçim vermez . Üstelik uzun yol vs gidip sefil olmak da istemiyorum. Duygularım karışık epey. Hayr olsun ne diyeyim.

Günaydın herkese

10 da kalktım. Çayı demledim. Kıymalı tirit yaptım.
Kahvaltımı yaptım. İlaçlarımı içtim. AVM ye gidelim diyorlar ama çok sıcak çıkasım da yok.

4 aylık olduk.
Aralık 20 de doğum Allah izin verirse inşallah.
Buğra nasıl, kızın nasıl?
Maşallah balım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. İnan çok çokkk sevindim. Oğlun abi olacağı için mutlu mu? Balım, Beyza 12 ye geçti. Yks stresindeyiz. Bu yıl işimiz zor. Rabbim yardım etsin. Buğra da 3 e geçti. Özelden aldım ama kendi okuluma mı getirsem hala karar veremedim.
Bu yıl 41 le kapattım okulu. Zor ve çok yorucu oldu. Çok dolu dolu oldu. Senin nasıl geçti 1 in?

Amin inşallah
Oğlum nötr kardeş istemiyordu zaten bir şey hissetmiyor açıkçası.
Beyza özel ders mi alacak dersane mi düşünüyorsun?
Buğra'nın özele gittiğini bilmiyordum.
Geçen seneki fiyatları neydi? Bu yıl ne istediler?
Kendi okuluna al tabi. Zaten iyi bir okulun vardı senin. Düzgün bir erkek öğretmene ver.

Dersaneye gidiyor balım. Geçen yıl gittiği yere devam ediyor.
Buğra için de nasip bakalım. Beni yorar mı bilmiyorum. Evde bazen çok bunaltıyor .

Fiyatı için değil de eğitimi içime sinmiyordu. Bu yıl daha bir kendini gösterince seneye göndermeme kararı aldım.
farklı bir özel okul düşündüm o da çok fiyat verdi. Günümüze göre çok değil de ikisi olunca ağır geldi. Ortaokulda artık nasip.

Senin neyin var? Son mesajın üzdü. Belki hormonlardır. İyi ve mutlu ol hep

Anladım Beyza nın konu eksiği vs yoksa direk özel ders ile eksikleri üzerine düşebilirsiniz. İyi bir yeri kazanacak inanamıyorum.

İlkokulda özel devlet o kadar önemli değil bence. Önemli olan okuldan soğumasın, kitap okumayı ve matematiği sevsin.

Dizi film izleyince duygusala bağlıyorım biraz geçici merak etme.
Kp vefat etti senin haberin yoktur. Yılbaşından sonra hemen o çok aklıma geliyor. El kızıyım güya ama üzülüyorum aklıma geldikçe. Sürekli anıları geliyor. Bayramda şöyle yapar böyle yapardı diye. Biraz hayatımı sorguluyorum işte.

asliogretmen balım birleri sormuşsun en son konuştuğumda hatırlarsan çok zorlandığımı söylemiştim aynen öyle devam etti hatta sorunlar artarak. Artık ne kadar çok bunaldıysam Allah'ım hamile falan olsam da ya ücretsiz izin alsam ya doğum izni filan dedim. Ne kadar ızdırabım büyükse Allah duamı kabul etti. Multisorunlu bir öğrenci ve ailesi var başka okula gidin dedi rehber vs idare artık kimse baş edemedi. Ama sanmam kalacak diye korkuyorum. Hayırlısı olsun artık işte.
Her gelen yıl bir öncekinden daha zor geçiyor valla. Bende 38 im yaş aldıkça rahatlamam gerekirken iş yüküm stresim artıyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…