Bugün ne yaptım?

Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin. Hasta mıydı? Rabbim sabırlar versin

Ben İStAnbuL dan Sakarya ya gelip alışamadığımda aynı duayı etmiştim ve Buğra olmuştu. çok şükür

balım çocuklar bu yıl gerçekten çok zordu. Pandemi çocukları olduğu için maalesef bilinçsiz aileler telefonu tableti dayamışlar. Konuşma ve dil problemi çeken çok öğrencim var. Dediklerini me kadar zorlasam da kendimi anlamıyorum. Birisinin karnesinde Türkçesine iyi verdim. Veli sebebini soruyor neyse ki öyle böyle bitti. Ama bende bittim. İlk defa bu kadar yorulduğumu hissettim.

Kaç kelime okuyordu iyi verdiğin?
Ben birinci dönem nasıl olsa sınıf tekrarı olmayacak diye geliştirilmeli vermedim geri gelenlere sonra pişman oldum.
Sen hangi dönem verdin?

Sen ne yaptın Buğra da izin almışmıydın?
Oğlumda 2 yıl almıştım ama bu ekonomide ücretsiz izin de alamam yani. Ufacık bebeği bırakıp çalışacağım mecbur.
Annemler bakmıştı biraz. Ama martta doğmuştu Buğra. 20 aylıkken kreşe başladı.Beyza Kasım doğumluydu. 5 ay ücretsiz izin alıp seneyi tamamlamıştım. Rabbim yardımcımız olsun. Gerçekten zor. İnşallah hayırlısıyla doğsun da . İnşallah bir çıkar yol bulunur

Kaç kelime okuyordu iyi verdiğin?
Ben birinci dönem nasıl olsa sınıf tekrarı olmayacak diye geliştirilmeli vermedim geri gelenlere sonra pişman oldum.
Sen hangi dönem verdin?
Canım ben de hiç öğrenci bırakmadım. Bir tane var okuma yazma geçemeyen o da raporlu. Kaynaştırma. Bence ağır da hafif çıktı
İyi verdiğim dakikada 30 okuyordur ama net şu an hatırlamıyorum.

Aynen yok bakma o kısmı çok düşünmüyorum.
Önemli olan şu an zamanında sağlıkla doğması benim için. Gerisi zamanla hallolur.
Zaten anne olabilmek için ameliyat bile oldum yani. Aralık'ta hatta muhtemelen ondan da haberin yok. En son eylül Ekim'de konuştuk sanki.

Elin iş kurmuştu nasıl ilerletebildi mi? Memnun musunuz yeni işten?

Canım ben de hiç öğrenci bırakmadım. Bir tane var okuma yazma geçemeyen o da raporlu. Kaynaştırma. Bence ağır da hafif çıktı
İyi verdiğim dakikada 30 okuyordur ama net şu an hatırlamıyorum.
Ooo baya iyi okuyormuş. Benim dakikada 10 kelime okuyan öğrencim de sınıfı geçti.
Ama senin sınıf baya iyi sanırım. Ben tekrara bıraktım veliler istedi zaten. Sınıf her türlü sorunlu zaten.

Tülay kök dedikodu ile ilgili pod cast yayınlamış.
Onu dinledim.
Bayadır Beyhan da dinlemiyordum. Beyhanın da birikmiş pod castleri şimdi de Beyhan dinliyorum.

AVM ye gitmemeye karar verdim. Şimdi arabada yanmıştır güneşte. Keyfi öğlen saatinde sıcağa çıkmayacağım. Evde bile buharlaşıyorum.

Kahve keyfim de bitti.
Tülay kök dinledim biraz. Ama konuları çok uzatıyor gerçekten dinle dinle bitmiyor. Keşke biraz daha ortalama tutsaymış.
Beyhanın podcastleri bitti. Tülay a artık devam edebildiğim kadar edeceğim.

Bulaşıkları makineye attım.
Çamaşır topladım, serdim.
İşler beni bekler daha.
Allah'ım ne sıcak

Günaydın canlar
Yeni uyandım.
Geceden hamur yoğurup pişi yapmıştım hamur arttı kalanıyla pişi yapacağım.
Köy ekmeği bitmedi onun için tirit yapacağım.
Mayışık mayışık dolanıyorum.
Oğlumu yüzmeye ben götürmeyeceğim.

Canlar bugün unutmadım. Tartının pilini değiştim. Tartıldım. Tabi ki kilo almışım Gece gündüz pişi yemek meyve yersem olacağı bu diğer sayfaya yazıyorum kilomu. Tartılan gelsin yazsın bakalım benim gibi koruyamayan var mı

Dün bir film izledim
Karanlık doğa ismi.
Fantastik korku tarzında.
Fena değildi.
Bayılmadım.
Biraz ürkünçtü tabi.
Kanlı manlı.
Hamile iken böyle ekşınlı kanlı filmler izlemesem mi bilemedim.
Geçen sinemada da ses çok yüksekti. Aceba dedim çocuğu etkiler mi sesleri duyuyor sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…