- 11 Şubat 2016
- 3.931
- 18.199
Başınız sağ olsun canımAnladım Beyza nın konu eksiği vs yoksa direk özel ders ile eksikleri üzerine düşebilirsiniz. İyi bir yeri kazanacak inanamıyorum.
İlkokulda özel devlet o kadar önemli değil bence. Önemli olan okuldan soğumasın, kitap okumayı ve matematiği sevsin.
Dizi film izleyince duygusala bağlıyorım biraz geçici merak etme.
Kp vefat etti senin haberin yoktur. Yılbaşından sonra hemen o çok aklıma geliyor. El kızıyım güya ama üzülüyorum aklıma geldikçe. Sürekli anıları geliyor. Bayramda şöyle yapar böyle yapardı diye. Biraz hayatımı sorguluyorum işte.
Ben İStAnbuL dan Sakarya ya gelip alışamadığımda aynı duayı etmiştim ve Buğra olmuştu.asliogretmen balım birleri sormuşsun en son konuştuğumda hatırlarsan çok zorlandığımı söylemiştim aynen öyle devam etti hatta sorunlar artarak. Artık ne kadar çok bunaldıysam Allah'ım hamile falan olsam da ya ücretsiz izin alsam ya doğum izni filan dedim. Ne kadar ızdırabım büyükse Allah duamı kabul etti. Multisorunlu bir öğrenci ve ailesi var başka okula gidin dedi rehber vs idare artık kimse baş edemedi. Ama sanmam kalacak diye korkuyorum. Hayırlısı olsun artık işte.
Her gelen yıl bir öncekinden daha zor geçiyor valla. Bende 38 im yaş aldıkça rahatlamam gerekirken iş yüküm stresim artıyor sanki.
Amin canım mekanı cennet olsun inşallah.Evet evet siröz kansere çevirdi filan onlar da zor günler geçirdi.Başınız sağ olsun canımAllah rahmet eylesin. Hasta mıydı? Rabbim sabırlar versin
Sen ne yaptın Buğra da izin almışmıydın?Ben İStAnbuL dan Sakarya ya gelip alışamadığımda aynı duayı etmiştim ve Buğra olmuştu.çok şükür
balım çocuklar bu yıl gerçekten çok zordu. Pandemi çocukları olduğu için maalesef bilinçsiz aileler telefonu tableti dayamışlar. Konuşma ve dil problemi çeken çok öğrencim var. Dediklerini me kadar zorlasam da kendimi anlamıyorum. Birisinin karnesinde Türkçesine iyi verdim. Veli sebebini soruyorasliogretmen balım birleri sormuşsun en son konuştuğumda hatırlarsan çok zorlandığımı söylemiştim aynen öyle devam etti hatta sorunlar artarak. Artık ne kadar çok bunaldıysam Allah'ım hamile falan olsam da ya ücretsiz izin alsam ya doğum izni filan dedim. Ne kadar ızdırabım büyükse Allah duamı kabul etti. Multisorunlu bir öğrenci ve ailesi var başka okula gidin dedi rehber vs idare artık kimse baş edemedi. Ama sanmam kalacak diye korkuyorum. Hayırlısı olsun artık işte.
Her gelen yıl bir öncekinden daha zor geçiyor valla. Bende 38 im yaş aldıkça rahatlamam gerekirken iş yüküm stresim artıyor sanki.
Kaç kelime okuyordu iyi verdiğin?balım çocuklar bu yıl gerçekten çok zordu. Pandemi çocukları olduğu için maalesef bilinçsiz aileler telefonu tableti dayamışlar. Konuşma ve dil problemi çeken çok öğrencim var. Dediklerini me kadar zorlasam da kendimi anlamıyorum. Birisinin karnesinde Türkçesine iyi verdim. Veli sebebini soruyorneyse ki öyle böyle bitti. Ama bende bittim. İlk defa bu kadar yorulduğumu hissettim.
Annemler bakmıştı biraz. Ama martta doğmuştu Buğra. 20 aylıkken kreşe başladı.Beyza Kasım doğumluydu. 5 ay ücretsiz izin alıp seneyi tamamlamıştım. Rabbim yardımcımız olsun. Gerçekten zor. İnşallah hayırlısıyla doğsun da . İnşallah bir çıkar yol bulunurSen ne yaptın Buğra da izin almışmıydın?
Oğlumda 2 yıl almıştım ama bu ekonomide ücretsiz izin de alamam yani. Ufacık bebeği bırakıp çalışacağım mecbur.
Canım ben de hiç öğrenci bırakmadım. Bir tane var okuma yazma geçemeyen o da raporlu. Kaynaştırma. Bence ağır da hafif çıktıKaç kelime okuyordu iyi verdiğin?
Ben birinci dönem nasıl olsa sınıf tekrarı olmayacak diye geliştirilmeli vermedim geri gelenlere sonra pişman oldum.
Sen hangi dönem verdin?
Aynen yok bakma o kısmı çok düşünmüyorum.Annemler bakmıştı biraz. Ama martta doğmuştu Buğra. 20 aylıkken kreşe başladı.Beyza Kasım doğumluydu. 5 ay ücretsiz izin alıp seneyi tamamlamıştım. Rabbim yardımcımız olsun. Gerçekten zor. İnşallah hayırlısıyla doğsun da . İnşallah bir çıkar yol bulunur
Tamam canım özlemişizSudemcim yine gelirim. Şimdilik kaçtım ben. Öpüyorum çok çok
Ooo baya iyi okuyormuş. Benim dakikada 10 kelime okuyan öğrencim de sınıfı geçti.Canım ben de hiç öğrenci bırakmadım. Bir tane var okuma yazma geçemeyen o da raporlu. Kaynaştırma. Bence ağır da hafif çıktı
İyi verdiğim dakikada 30 okuyordur ama net şu an hatırlamıyorum.