- 30 Mayıs 2015
- 4.688
- 10.550
- 33
Hoş geldinizben de bebeğimi 3 aylıkken bırakıp işe başlayacak olmanın hüznünü şimdiden yaşıyorum…
Lohusalık bitiyormuş gözünüz aydın.günlerim bebeğimi besleyip bakımını yapıp uyumakla geçiyor fırsat buldukça yemek yiyorum tuvalete gidiyorumanneliğin böyle olduğunu kimse söylememişti
lohusalıktan yavaş yavaş kurtuluyorum zor günlerdi eşim ve ailesiyle problemlerim devam ediyor
kendi ailem evleri yıkılacağı için bizde kalıyorlar. bebeğin görmeye çok düşüncesiz akrabalar geliyor çok negatif bir ortamdayım inşallah yeni evleri bir an önce yapılır hepimiz hayatımıza düzenimize kavuşuruz.
bebeğim olmadan önce okuduğum kitabı bitirmek istiyorum aklım hep orda sanki bana iyi gelecek gerçek hayattan birazcık uzaklaşmak. netflix i de yeniden aktifleştirdim ama kafam ve etrafım çok dolu olduğu için pek izleyemiyorum.
hoş bulduk görünce biraz dert anlatayım dedimHoş geldiniz
Bebeğinizi sağlıkla büyütün.
Hangi şehir?
Meslek?
Bebeğin ismi ne ben de isim arıyorum hala.
Bebek demek ömür boyu sorumluluk valla. 11 yaşında oğlum hala bir sürü sorumluluğu var.
Bende nasıl olduysa bir cesaret ettim. Biraz ilerde pişman olmak istemediğim için aslında.
Sizi tanıyalım
çok teşekkür ederim allah razı olsunLohusalık bitiyormuş gözünüz aydın.
Deprem için çok geçmiş olsun.
Su akar yolunu bulur.
Hepsi geçecek.
Neler geçmedi ki geçmişe bakınca.
Daha neler yaşayacağım onu düşünüyorum.
Zor günler daha ileride.
Yaş 40 a yaklaştı hâlâ ne maceralar yaşayacağız.
Hoş geldinizgünlerim bebeğimi besleyip bakımını yapıp uyumakla geçiyor fırsat buldukça yemek yiyorum tuvalete gidiyorumanneliğin böyle olduğunu kimse söylememişti
lohusalıktan yavaş yavaş kurtuluyorum zor günlerdi eşim ve ailesiyle problemlerim devam ediyor
kendi ailem evleri yıkılacağı için bizde kalıyorlar. bebeğin görmeye çok düşüncesiz akrabalar geliyor çok negatif bir ortamdayım inşallah yeni evleri bir an önce yapılır hepimiz hayatımıza düzenimize kavuşuruz.
bebeğim olmadan önce okuduğum kitabı bitirmek istiyorum aklım hep orda sanki bana iyi gelecek gerçek hayattan birazcık uzaklaşmak. netflix i de yeniden aktifleştirdim ama kafam ve etrafım çok dolu olduğu için pek izleyemiyorum.
balım haberim yoktu. Uzun zaman oldu. Çok çok geçmiş olsun. Sonu güzel olmuş çok şükür.Aynen yok bakma o kısmı çok düşünmüyorum.
Önemli olan şu an zamanında sağlıkla doğması benim için. Gerisi zamanla hallolur.
Zaten anne olabilmek için ameliyat bile oldum yani. Aralık'ta hatta muhtemelen ondan da haberin yok. En son eylül Ekim'de konuştuk sanki.
Elin iş kurmuştu nasıl ilerletebildi mi? Memnun musunuz yeni işten?
Hem de nasıl. Bana zayıflama grupları lazım hırslı hırslıTamam canım özlemişiz
ne güzel bende de okumaya geçmeyen ama raporlu olan öğrencimin velisi kalsın istedi, müdür bey bıraktırmadıOoo baya iyi okuyormuş. Benim dakikada 10 kelime okuyan öğrencim de sınıfı geçti.
Ama senin sınıf baya iyi sanırım. Ben tekrara bıraktım veliler istedi zaten. Sınıf her türlü sorunlu zaten.
Ben konuşmayı severim sorun yok anlatın dinlerim. Bildiğim konu varsa yardımcı olurum. Grupta ögretmen arkadaş da çok zaten.hoş bulduk görünce biraz dert anlatayım dedim
malatyadayız öğretmenim bebişimize biz de çok zor isim bulduk son haftalara kadar düşünüyordumeşim babasının adını koymak istedi bi defa kabul etmiş bulundum sonra hep yanına isim uydurmaya çalıştık
mustafa selim’de karar kıldık
allah sizin de sağlıkla kucağınıza almanızı sağlasın çok iyi yapmışsınız ben kara kara düşünüyorum tek çocuk olmasını istemem ama 2.ye ne gücüm ne yaşım var bilemiyorum
bebişler çocuklar sağlıklı olsun da her şeye razıyız.
4-5 gündür boynu koltuk altları çok kötü pişti artık yara oldu hattaşimdilerde ona çözüm arıyorum
Eşinin işine sevindim.balım haberim yoktu. Uzun zaman oldu. Çok çok geçmiş olsun. Sonu güzel olmuş çok şükür.Eşim e ticaret yapıyordu ama bıraktı. Şimdi farklı bir işte. Daha iyi çok şükür. En azından stresi bitti.
Hem de nasıl. Bana zayıflama grupları lazım hırslı hırslısen istediğin gibi ye iç balım. Sonrasında beraber depar atarız.
ne güzel bende de okumaya geçmeyen ama raporlu olan öğrencimin velisi kalsın istedi, müdür bey bıraktırmadı
Okula hala alışamadım.ya sen, yeni okuluna alışabildin mi?
Selam canımNapiyonuz kızlar
Bura çok sıcak temizlik bitti
Akşama ciğer tava pilav salata
Ayran yapicam sonra amcamlara gitcem
Çaya gündüz dışarı çıkılmıyor sıcaktan
Canım aynı dediğin gibi sene sonu çocukları çok sıkıntı. Bir kaç tanesi devamlı oyun oynuyorEşinin işine sevindim.
Ben 76.5 oldum.
Sen kaçsın?
ZipZiplerin grup aktif oraya gir bence.
Zipzip işe girmiş galiba ama o grup baya aktif bence orda rahat verirsin.
Son ay arkadaş grubum oldu. Daha doğrusu bir grup beni arasına aldı kendiliğinden oldu. Normalde free takılıyordum. Kahve, dışarda kahvaltı, whatsapp grubu derken okulu sevmek için bahanem oldu yani.
Keşke müdür izin verseymiş ya da siz dinlemede imişsiniz
Bende ekim kasım aralık ocak doğumluları kayıt erteletmeye veya anasınıfına göndermek için ısrar etmediğime çok pişmanım. En kötüler onlar. Hem disiplin sorunu hem başarı.
Senin kaç tane ekim kasım aralık ocak doğumlu onlar da problemli mi?
Balım, inan çok çok memnun, hiç bir sorun olmadı. Biz de onun bu haline çok alıştık. Eski fotoğrafları görünce şaşırıyoruz. Çok doğal ve çok güzel. İnşallah gelecek yıllarda olursun. Demek zamanı varmışasliogretmen nesli burnuna alıştı mı?
Herhangi bir deforme bir şey oldu mu hala memnun mu?
ben yaptırmadım geçen sene çok pişmanım.
Dediğin gruba bir bakayım. Teşekkür ederim balımEşinin işine sevindim.
Ben 76.5 oldum.
Sen kaçsın?
ZipZiplerin grup aktif oraya gir bence.
Zipzip işe girmiş galiba ama o grup baya aktif bence orda rahat verirsin.
Son ay arkadaş grubum oldu. Daha doğrusu bir grup beni arasına aldı kendiliğinden oldu. Normalde free takılıyordum. Kahve, dışarda kahvaltı, whatsapp grubu derken okulu sevmek için bahanem oldu yani.
Keşke müdür izin verseymiş ya da siz dinlemede imişsiniz
Bende ekim kasım aralık ocak doğumluları kayıt erteletmeye veya anasınıfına göndermek için ısrar etmediğime çok pişmanım. En kötüler onlar. Hem disiplin sorunu hem başarı.
Senin kaç tane ekim kasım aralık ocak doğumlu onlar da problemli mi?
E yavrucum hep hamurisi yiyosun sabah aksam cok normal kilo alman dikkat etmiosin kiCanlar bugün unutmadım. Tartının pilini değiştim. Tartıldım. Tabi ki kilo almışım Gece gündüz pişi yemek meyve yersem olacağı budiğer sayfaya yazıyorum kilomu. Tartılan gelsin yazsın bakalım benim gibi koruyamayan var mı
Bende özledim sizleri okul bitti tatil yapayım dedim misafir üstüne misafirSelam canım
Özlettin nerdesin?
Mutfağı topladım.
Şimdi odalara el atacağım
Sonra da pazar alışverişi yapacağım.
Demekki heryerde herkeste aynı sorun.Canım aynı dediğin gibi sene sonu çocukları çok sıkıntı. Bir kaç tanesi devamlı oyun oynuyorcanları hiç ders yapmak istemiyor. Yazı yazmak istemeyen de var. Çok güzel okuyor ama iş yazıya geldi mi öylece bekliyor, beni deli ediyor. 5 öğrencim böyle maalesef.
Balım, inan çok çok memnun, hiç bir sorun olmadı. Biz de onun bu haline çok alıştık. Eski fotoğrafları görünce şaşırıyoruz. Çok doğal ve çok güzel. İnşallah gelecek yıllarda olursun. Demek zamanı varmış
Dediğin gruba bir bakayım. Teşekkür ederim balım
Yaa bina da herhalde yaptığım pişiler kokuyor. Bugün de başkası yapmış pişi kokusu vardıE yavrucum hep hamurisi yiyosun sabah aksam cok normal kilo alman dikkat etmiosin ki
İşlerini hallet biz burdayız canım.Bende özledim sizleri okul bitti tatil yapayım dedim misafir üstüne misafir
Temizlik hiç durmamışım inşallah daha aktif olurum