Bugün ne yaptım?

günlerim bebeğimi besleyip bakımını yapıp uyumakla geçiyor fırsat buldukça yemek yiyorum tuvalete gidiyorum anneliğin böyle olduğunu kimse söylememişti
lohusalıktan yavaş yavaş kurtuluyorum zor günlerdi eşim ve ailesiyle problemlerim devam ediyor
kendi ailem evleri yıkılacağı için bizde kalıyorlar. bebeğin görmeye çok düşüncesiz akrabalar geliyor çok negatif bir ortamdayım inşallah yeni evleri bir an önce yapılır hepimiz hayatımıza düzenimize kavuşuruz.
bebeğim olmadan önce okuduğum kitabı bitirmek istiyorum aklım hep orda sanki bana iyi gelecek gerçek hayattan birazcık uzaklaşmak. netflix i de yeniden aktifleştirdim ama kafam ve etrafım çok dolu olduğu için pek izleyemiyorum.

ben de bebeğimi 3 aylıkken bırakıp işe başlayacak olmanın hüznünü şimdiden yaşıyorum…
Hoş geldiniz
Bebeğinizi sağlıkla büyütün.
Hangi şehir?
Meslek?
Bebeğin ismi ne ben de isim arıyorum hala.
Bebek demek ömür boyu sorumluluk valla. 11 yaşında oğlum hala bir sürü sorumluluğu var.
Bende nasıl olduysa bir cesaret ettim. Biraz ilerde pişman olmak istemediğim için aslında.

Sizi tanıyalım

Lohusalık bitiyormuş gözünüz aydın.
Deprem için çok geçmiş olsun.
Su akar yolunu bulur.
Hepsi geçecek.
Neler geçmedi ki geçmişe bakınca.
Daha neler yaşayacağım onu düşünüyorum.
Zor günler daha ileride.
Yaş 40 a yaklaştı hâlâ ne maceralar yaşayacağız.

hoş bulduk görünce biraz dert anlatayım dedim
malatyadayız öğretmenim bebişimize biz de çok zor isim bulduk son haftalara kadar düşünüyordum eşim babasının adını koymak istedi bi defa kabul etmiş bulundum sonra hep yanına isim uydurmaya çalıştık
mustafa selim’de karar kıldık
allah sizin de sağlıkla kucağınıza almanızı sağlasın çok iyi yapmışsınız ben kara kara düşünüyorum tek çocuk olmasını istemem ama 2.ye ne gücüm ne yaşım var bilemiyorum
bebişler çocuklar sağlıklı olsun da her şeye razıyız.
4-5 gündür boynu koltuk altları çok kötü pişti artık yara oldu hatta şimdilerde ona çözüm arıyorum

çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah bu güne kadar yaşadıklarımız en zor günlerdi, geleceğimiz aydınlık olsun

Hoş geldiniz

balım haberim yoktu. Uzun zaman oldu. Çok çok geçmiş olsun. Sonu güzel olmuş çok şükür. Eşim e ticaret yapıyordu ama bıraktı. Şimdi farklı bir işte. Daha iyi çok şükür. En azından stresi bitti.
Tamam canım özlemişiz
Hem de nasıl. Bana zayıflama grupları lazım hırslı hırslı sen istediğin gibi ye iç balım. Sonrasında beraber depar atarız.
Ooo baya iyi okuyormuş. Benim dakikada 10 kelime okuyan öğrencim de sınıfı geçti.
Ama senin sınıf baya iyi sanırım. Ben tekrara bıraktım veliler istedi zaten. Sınıf her türlü sorunlu zaten.
ne güzel bende de okumaya geçmeyen ama raporlu olan öğrencimin velisi kalsın istedi, müdür bey bıraktırmadı

Okula hala alışamadım. ya sen, yeni okuluna alışabildin mi?

Napiyonuz kızlar
Bura çok sıcak temizlik bitti
Akşama ciğer tava pilav salata
Ayran yapicam sonra amcamlara gitcem
Çaya gündüz dışarı çıkılmıyor sıcaktan

Ben konuşmayı severim sorun yok anlatın dinlerim. Bildiğim konu varsa yardımcı olurum. Grupta ögretmen arkadaş da çok zaten.
Branş ne?
Yaş kaç?
İkinciyi 4 yaşına girmeden yapmak en güzeli. Sezeryan ise zaten en az iki yıl bekleniyor.
Geçmiş olsun.

Eşinin işine sevindim.
Ben 76.5 oldum.
Sen kaçsın?
ZipZiplerin grup aktif oraya gir bence.
Zipzip işe girmiş galiba ama o grup baya aktif bence orda rahat verirsin.

Son ay arkadaş grubum oldu. Daha doğrusu bir grup beni arasına aldı kendiliğinden oldu. Normalde free takılıyordum. Kahve, dışarda kahvaltı, whatsapp grubu derken okulu sevmek için bahanem oldu yani.
Keşke müdür izin verseymiş ya da siz dinlemede imişsiniz
Bende ekim kasım aralık ocak doğumluları kayıt erteletmeye veya anasınıfına göndermek için ısrar etmediğime çok pişmanım. En kötüler onlar. Hem disiplin sorunu hem başarı.
Senin kaç tane ekim kasım aralık ocak doğumlu onlar da problemli mi?

Napiyonuz kızlar
Bura çok sıcak temizlik bitti
Akşama ciğer tava pilav salata
Ayran yapicam sonra amcamlara gitcem
Çaya gündüz dışarı çıkılmıyor sıcaktan
Selam canım
Özlettin nerdesin?
Mutfağı topladım.
Şimdi odalara el atacağım
Sonra da pazar alışverişi yapacağım.

Canım aynı dediğin gibi sene sonu çocukları çok sıkıntı. Bir kaç tanesi devamlı oyun oynuyor canları hiç ders yapmak istemiyor. Yazı yazmak istemeyen de var. Çok güzel okuyor ama iş yazıya geldi mi öylece bekliyor, beni deli ediyor. 5 öğrencim böyle maalesef.
asliogretmen nesli burnuna alıştı mı?
Herhangi bir deforme bir şey oldu mu hala memnun mu?
ben yaptırmadım geçen sene çok pişmanım.
Balım, inan çok çok memnun, hiç bir sorun olmadı. Biz de onun bu haline çok alıştık. Eski fotoğrafları görünce şaşırıyoruz. Çok doğal ve çok güzel. İnşallah gelecek yıllarda olursun. Demek zamanı varmış

Dediğin gruba bir bakayım. Teşekkür ederim balım

E yavrucum hep hamurisi yiyosun sabah aksam cok normal kilo alman dikkat etmiosin ki

Demekki heryerde herkeste aynı sorun.

Nesliye çok sevindim. Darısı başıma olsun. Nesli kaç yaşında?
Dediğin gruba bir bakayım. Teşekkür ederim balım
inci-tepik de gelmiş. Geçen uğradı sayfaya. O da kilo vermek istiyormuş. Bebeği 6 aylık olmuş. Kız hemde.
. Kızlardan haber var mı?
İnstagram vs kimlerle görüşüyorsun?
E yavrucum hep hamurisi yiyosun sabah aksam cok normal kilo alman dikkat etmiosin ki
Yaa bina da herhalde yaptığım pişiler kokuyor. Bugün de başkası yapmış pişi kokusu vardı
Sen kaç kilo oldun?
Bende özledim sizleri okul bitti tatil yapayım dedim misafir üstüne misafir
Temizlik hiç durmamışım inşallah daha aktif olurum
İşlerini hallet biz burdayız canım.

Selam canlar
Evi komple süpürdüm.
Yollukları serdim.
Yatak odasını biraz düzenledim.
İki kez pazara gittim. Oğlumda geldi birinde eşyaları taşımama yardım etti.
Sonra markete gittim. Bir kaç eksik alıcam derken ıvır zıvır da aldım.
Yeni girdim eve daha.
Pazarda sebze meyve yoktu pek.
Tezgah da yoktu fazla.
Mevsiminde bile doğru düzgün sebze meyve yok.

Çoban salata yaptım. Dünkü yemeklere ilave. Oğluma da sigara böreği kızartacağım.
Bu arada eşim de kilo almış aldığı belliydi zaten de bugün yeni pilin sayesinde herkes boyunun ölçüsünü aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…