Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh afiyet olsun benim yerime de iç.semaver çayım
Maşallah bir saate yakın yürümüşsün.5.779adım attım yürüyüşümüze yaptık eve geldik
Kızz sus ne sıcağı adanadan gelince bana burası yayla gibi geliyorAyy baya sıcak
Arada bir esiyor ama yetmiyor.
Dondurmamı da yedim.
Herkes nerede?
Bayram tatili de bitiyor bugün .
Yarın rutine dönme günü.
Bizim yarın futbol başlıyor
Salı da günü birlik kamp.
Yarın oğlanı futbola bırakıp kuaföre gitmeyi planlıyorum.
Ordan da simitçiye geçer simit alırım belki.
Nermin yazılıtaşı takip ediyor musun bir ara bu bardaklardan çok kullanıyordu.semaver çayım
Karşıdasın ya oralar biraz daha klima etkilidir.Kı
Kızz sus ne sıcağı adanadan gelince bana burası yayla gibi geliyor
Bilemiyorum artık ama küçük kız üşütmüş sanırım hastanedeydik serum filan taktırdık biraz iyi şuandaKarşıdasın ya oralar biraz daha klima etkilidir.
Kız istanbul un her semti ayrı.
Başakşehir tarafı filan aşırı serin beylikdüzü tarafı da öyle. Büyükçekmece tarafı keza.
Hava değişimi çarpar ya.Bilemiyorum artık ama küçük kız üşütmüş sanırım hastanedeydik serum filan taktırdık biraz iyi şuanda
Olabilir canımHava değişimi çarpar ya.
Geçmiş olsun.
Aldınız mı evi?
Hakkınızda hayırlı ise olsun.Olabilir canım
Evin bikaç eksiği yapılıyor usta var herşey tamam tek tapu kaldı hayırlısıyla olur iniallah
Amin canım inşallahHakkınızda hayırlı ise olsun.
Bu yaz taşınacak mısın?
Yaz havası birşey olmaz yakın olsaydın beraber içerdik arkadşımOhh afiyet olsun benim yerime de iç.
Biz noldu oğlum yüzmeden gelince başladı öksürmeye eşim pimpirik hadi eve gidelim dedi.
Toparlandık eve geldik.
Maşallah bir saate yakın yürümüşsün.
Annemde bu bardak ları çok seviyorNermin yazılıtaşı takip ediyor musun bir ara bu bardaklardan çok kullanıyordu.
Benim ablam takip ediyor, tarifleri tam tutuyor diye yapıyor bazen hatta.
Kiraya sakın vermeyin. Arkadaşım verdi şimdi kendi taşınacak kiracıyı çıkaramıyor mahkemelik oldu. Çocukların okulu filan bütün düzeni alt üst oldu.Amin canım inşallah
Yok seneye yaza taşınacağız
Benim menüde kuru fasulye pilavSelam canlar
Kahvaltıya çok güzel patates, biber, patlıcan, kabak kızartma yaptım. Yanına da sarımsaklı yoğurt off miss
Yaptığım domates biber soslardan kalmış bir kavanoz geçen onu buldum açtım bugün kahvaltıya .
Buzluktan kuru fasülye çıkardım. Et çıkardım eti kavurdum. Kuru fasülye pilav yapıcam.
Eşim ve yeğenim boya işine girdi. Mutfağın tavanından başladılar. (Yeğenimin sağlığı düzeldi şükür bal zencefil derken toparladı. Maske taktı kötü olduğu gün geçti sonra. )
Güneşlik çürümüş eledim.
Yatak odasının perdesini İngiliz karbonatı beyaz sirke ve deterjan ile makineye attım.
Hadi bakalım evim evim güzel evim olur inşallah.
Sizlerde ne var ne yok bir yoklama alalım.
Kimler ne pişirecek bugün?
Rutinine dönen var mı?
Yanına taze fasülye de yaptım. Amaç buzluğu bitirmek bizim kurban Ankara'da kesildi çünkü. Etler daha gelmedi. Ablam gönderdi baya onu yiyoz. Burda uğraşmıyoz kolay oluyor.Benim menüde kuru fasulye pilav