HaydaaaSudem e yazdıkların konusunda çok haklısın ..
Benim biraz moralim biraz sinirim bozuk o yüzden uyuyamıyorum bir saat döndüm yatakta kalktım aldım telefonu ..
Siz sormadan söyleyeyim iki gün oldu aslında ama bugün daha beter oldum öğrendiğim şeyle eşimin çocuklarının annesi bağımlı olmuş en beter uyuşturucuya kahroldum yattım dua okudum okudum ağladım şimdide uyuyamıyorum
Bende bende.. kv ile zaten görüşmüyorum bile ama şuan annemdeyim ya bazı zamanlar diken üstünde gibiyim evimi özledimYa ben kendi anneme bile uzun süre tahammül edemiyorum. Mecburiyet vs o ayrı . Ama evlilik, çocuk zaten ilişkiyi yıpratıyor bir de aile büyüğü hepten köküne dinamit döşemek yani.
Off ya çok üzücü.Sudem e yazdıkların konusunda çok haklısın ..
Benim biraz moralim biraz sinirim bozuk o yüzden uyuyamıyorum bir saat döndüm yatakta kalktım aldım telefonu ..
Siz sormadan söyleyeyim iki gün oldu aslında ama bugün daha beter oldum öğrendiğim şeyle eşimin çocuklarının annesi bağımlı olmuş en beter uyuşturucuya kahroldum yattım dua okudum okudum ağladım şimdide uyuyamıyorum
Ya birak ben 26 yasinda olucam kicinda donu olmayan sevgili bana bunu dicek. Nasil terkettigimi bile anlamaz vallahi. Arkama donup bakmam. Btw bnm annemde yalniz yasio yakinimda hemen karsi sitemde elim uzerinde okey ama herkes evini bilicek yahu ne munasebetYa ben kendi anneme bile uzun süre tahammül edemiyorum. Mecburiyet vs o ayrı . Ama evlilik, çocuk zaten ilişkiyi yıpratıyor bir de aile büyüğü hepten köküne dinamit döşemek yani.
Çocuk çok yakışıklı filan herhalde. Bu kadar büyülenip kör olduğuna göre. Ya da kendine değer vermiyor. Değişik ya toz pembe bakmak için de hakkat 25 yaş biraz uygun değil. İnsan o yaşta biraz aklı başında olur. Çevresi olur. Bilinçli olur.Ya birak ben 26 yasinda olucam kicinda donu olmayan sevgili bana bunu dicek. Nasil terkettigimi bile anlamaz vallahi. Arkama donup bakmam. Btw bnm annemde yalniz yasio yakinimda hemen karsi sitemde elim uzerinde okey ama herkes evini bilicek yahu ne munasebet
Cok normal. Ben annemde kalamam okdr mesela darlanirim. Smdi yazlikta beraber olucaz annem kv fln ama herkes evinde ortak alan bahce acik hava. Anca oleBende bende.. kv ile zaten görüşmüyorum bile ama şuan annemdeyim ya bazı zamanlar diken üstünde gibiyim evimi özledim
Yok be belli yarim akilliÇocuk çok yakışıklı filan herhalde. Bu kadar büyülenip kör olduğuna göre. Ya da kendine değer vermiyor. Değişik ya toz pembe bakmak için de hakkat 25 yaş biraz uygun değil. İnsan o yaşta biraz aklı başında olur. Çevresi olur. Bilinçli olur.
Haydaaa
Ay ne yazicam bilemedim… Allah kimsenin basina vermsin iyi insanlarla karsilastirsin ne diyim…
Cok zor. Amateme yatirilmasi lazim ama kendi istemesi lazim
Cok zor… cocuklara da zor.. ama sen dusunme bunu bak hamilesin kuzucum..
İşin kötüsü zaten çocuklarıda peşinde sürüklüyor işin gerçekleri bi kaç gün önce kalacak yerim yok bi süre sana geleyim mi diye kayınvalideme gitmesiyle ortaya çıktıOff ya çok üzücü.
Eee nolacak şimdi.
Tedaviyi kabul edecek mi?
Çocuklar kaç yaşında kimin yanında kalıyor?
Yemek problemim olmasa bende kalamam da evde aç kalıyoruz oğlumla bayramdan sonra eve gitmek istiyorum bakalım nasıl olurum o zamana kadarCok normal. Ben annemde kalamam okdr mesela darlanirim. Smdi yazlikta beraber olucaz annem kv fln ama herkes evinde ortak alan bahce acik hava. Anca ole
Cahillik deniyor ona ne kadar kültürlü okullu veya başka alanlarda tecrübe olsada bilinmeyen alan evlilik onun için evlilik cahili ... Belli ki kimseye de bahsetmemiş daha akıl verecek olmamış çevresindenYok be belli yarim akilliaptal asik.
Hoş geldiniz*Kuaföre gittim
*Market alışverişimi yaptım
*Siyah ve beyaz çamaşırları yıkayıp katladım
*Ütü yaptım
*Tuvalet ve banyo yıkadım .
Mapusa düşmüştüm de geldim
İyi bayramlar kuzumSelam canlar
İyi bayramlar dilerimAilelerimizle sağlıkla, huzurla geçsin.
Mikan
Ozgur87
D d_g_g
S Seray94
R rainyy
kavs-i kuzah
Kmsl Hnd
Anka
Keira-
Mavi Mucize
Aysen012
sekersizcikolata
inciitanesi
Mutlu bayramlar cancağızımSelam canlar
Mikan
Ozgur87
D d_g_g
S Seray94
R rainyy
kavs-i kuzah
Kmsl Hnd
Anka
Keira-
Mavi Mucize
Aysen012
sekersizcikolata
inciitanesi
Iyi bayramlarrSelam canlar
Mikan
Ozgur87
D d_g_g
S Seray94
R rainyy
kavs-i kuzah
Kmsl Hnd
Anka
Keira-
Mavi Mucize
Aysen012
sekersizcikolata