Bugün ne yaptım?

Canim kahvaltilikta mi yemiyor yumurta patates kizartmasi menemen vs. Corbalar sabah ac karnina oldugu icin midesine dokunabilir. Benim kardesim de evde peynir zeytin yemez beslenmeye koyunca okulda yiyor

Canim kahvaltilikta mi yemiyor yumurta patates kizartmasi menemen vs. Corbalar sabah ac karnina oldugu icin midesine dokunabilir. Benim kardesim de evde peynir zeytin yemez beslenmeye koyunca okulda yiyor
Yok yemez nadiren patates kızartması.
Tek olduğu için öyle yaşıtı yok ya yanında hani ben de yiyim demez. Sucuklu yumurtanın sucuğunu ayırır. Haşlama yumurta zorla yer.
Zorlasam mecbur yer ama 11 yaşında zorlamak da istemiyorum. Dayanamadım lahmacun verdim yedi. Karpuz verdim yedi şimdi. Değişik işte kahvaltı sevmiyor bence. Yemek yet genelde yemekte sorun yok.

Menengiç kahvesi yaptım sütlü çok güzel olmuş.
Meyve keyfi de yaptım.
Bugün keyif üstüne keyif

İş yapmak evde terapi gibi bazen haklısın özellikle beyin doluyken .. ama işte gebesin ve kendini o derece yormamalısın .. ufak ufak günden güne yayman senin için daha iyi olur ...
Bayramlar sahiden kalabalıkken güzel her sene azalıyor o kalabalıklar ama...
Bana artık geçmiş olsun denmez ya bambaşka birşey oldu bendeki bu haller azıcık yorulsam arıza ışığım yanıyor eve gitsem dert etmeyeceğim de canlı gördükçe beni annemin tavırları ağrıma gitmeye başladı... Neyde sabır diyorum..
Sana da çok geçmiş olsun başın Büyük ihtimal hormonlardan ağrıyor o kadar

Menengiç kahvesi yaptım sütlü çok güzel olmuş.
Meyve keyfi de yaptım.
Bugün keyif üstüne keyif
Kahvaltıya yeni başlamıştık eşim aradı ne yapıyorsun dedi kahvaltı ediyoruz gel buyur dedim e aç kapıyı dedi kapıyı çaldı şok oldum süpriz yapmış havuz keyfi yaptık markete gittik geldik yemek yedik işe yolculadım onu şimdi bende kahve yapacağım

Annen ne diyor? Ev süpür, ortalık topla, bulaşık yıka filan mı diyor?
Abinle annen birlikte mi yaşıyor?
Sensiz duramıyor anlaşılan. Gece gündüz hasret gidermeye geliyor.
Yakın mı aranız kaç km? Bayramda bile çalışıyor çalışkan adam.

Yemek seçen çocuk çok zor bilirim yiyenlerim öyle küçüğü obez oldu diyet yapıyor şimdi diyetisyene gittiler sürekli abur cubur ev yemeği yok kuru gıda paketli gıda hazır yemek bu hale geldi... Şimdi herşey yasak dondurma bile..
Peynir zor yiyor onlarda kahvaltıda seçenekler az .. şu zamanın çocuklarının genel sorunu aynı sanırım

Yok asla demiyor ama kendisi hiç durmadahin iş yapıyor yaparken agresifleşiyor sanki bana kızıyor gibi annem temizlik hastası benim günde belki beş kere yer siler düşün yani .. ay yoruldum deyip surat asması ister istemez gücüme gidiyor.. yemekten daha önemli onun için temizlik acıktık demesek kendi halden düşene kadar aklına gelmez yemek ki günlerdir acıktım bile demiyorum hırsımdan ...
Öyle işte amaan
Elhamdülillah evet bensiz duramaz bende onsuz pek duramam bakma şuan annemdeyim mecburitetten yoksa ben eşimi bırakıp hiç bi yerde kalmadım şimdiye kadar

Paketli gıda eve sayılı alıyorum. Hatta bu ara almıyorum. Evde dolanıyor. Bu sefer bayram şekerlerine dadandı. Küçüklüğünden beri günlük hakkı vardır. Abartmasın diye dikkat ederdi. Hala daha biz uyarıyoruz. Fazlası zarar sonuçta. Şekeri, baklavayı abartmasına izin vermiyorum. Tabi gördükçe elimden geldikçe.

Ooo oda abartıymış kız beş kere yer mi silinir. Bir bile her gün fazla. O kadar işe can mı dayanır. Karadeniz kadını mı? İş yapmadan duramayan tipten. Benim kv de titiz de her gün silmez süpürdükçe. Ya da en kötü gece geç olmuştur gırgır çeker öyle silme yapar.

S Seray94 senin annen en azından evi temizliyor . Valla ben annemde ne temizlik görüyorum ne yemek. Çok nadirdir yemek yaptığı. Benimki ben temizlesem de pişir demiş de ona da sağol demez. En son üste çıkmıştı. Ben kendim olsam bir tas pişirir 3 gün yerim. Bir süpürsem bir hafta otururum dedi. Ben çeşit çeşit pişirip her gün süpürdüm diye. Aman ya Allah herkese kendini sevecek anne nasip etsin. Annenin sevmediği evladı kim sevse de yeri dolmuyor bende.
Doğan cüceloğlu diyor ya annen yoksa kimsen yok

Havayla besleniyorlar

Adet olmuyorsan olmamıştır birşey merak etme adet olsaydın korkmalısın
Gercekten mı
Ya ama happy bılmem ne dıye uygulamalar var belki haberin vardır anne uygulamaları... Oralarda adet olmasan da yumurtlama devam ediyor gebelıge engel degıl dediler okudum, inanmıştım

İçimi rahatlattın bir arastırayım madem

Ne desem bilemedim ki

O çok nadir olacak bir durum bi kereyle tutarsa Allah büyüktür doğacağı varmış demek ki ama hiiiç sanmıyorum.. adet niye oluruz dğzenli yumurta oluşur çatlar tutmazsa bebek yumurtalar atılır vs vs o zamanlarda bile tekte hamile kalmak çok az ihtimalken sende olsun sanmıyorum

O da beni bulursa işaretleyin benı deney yapsınlar denek yapsınlar beni

Slm kızlar bayram çok yoğun
Geçti misafir doludu yemek temizlik
Hiç durmadık bugün kimse gelmedi
Şimdi bahçede kahve keyfi yapıyorum
Dinlenme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…