Sudemim ailenle mutlu huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle canım benimSelam canlar
İyi bayramlar dilerimAilelerimizle sağlıkla, huzurla geçsin.
@Mikan
Ozgur87
@d_g_g
S Seray94
@rainyy
@kavs-i kuzah
@Kmsl Hnd
@Anka
@Chara-
@mavi mucize
@Aysen012
@sekersizcikolata
@inciitanesi
@ftemiz
@La Vie
Hoş bulduk iyi bayramlarSelam canlar
İyi bayramlar dilerimAilelerimizle sağlıkla, huzurla geçsin.
@Mikan
Ozgur87
@d_g_g
S Seray94
@rainyy
@kavs-i kuzah
@Kmsl Hnd
@Anka
@Chara-
@mavi mucize
@Aysen012
@sekersizcikolata
@inciitanesi
@ftemiz
@La Vie
Ne guzel o zamanlar yatabiliyormuşumYattim
Sizi tanıyalım.Ne guzel o zamanlar yatabiliyormuşum
Sımdı 7*24 mesai/the analık
Merhaba sudem bebegım Sekız aylık oldu bir cocugum var, belki ikincide karnımdadır bılmıyorum yaptım bir yanlışlık galeyana gelipSizi tanıyalım.
Bebeğiniz ne kadarlık?
Nerde yaşıyorsunuz?
Sağlık versin yavrulara
İstanbul'dayım.Merhaba sudem bebegım Sekız aylık oldu bir cocugum var, belki ikincide karnımdadır bılmıyorum yaptım bir yanlışlık galeyana gelipolsundu...
Izmırdenım ben
30 yokum ama 29 yasımda varım okumam yazmam olmadığı ıcın tam bılmıyorum
Peki siz
Hoş geldin aramızaMerhaba sudem bebegım Sekız aylık oldu bir cocugum var, belki ikincide karnımdadır bılmıyorum yaptım bir yanlışlık galeyana gelipolsundu...
Izmırdenım ben
30 yokum ama 29 yasımda varım okumam yazmam olmadığı ıcın tam bılmıyorum
Peki siz
Kız okurken ben yoruldum valla maşallah sana sendeki istek ve enerjiden istiyorum bendeSelam canlar
Benim eve arada misafir gelmeli onu anladım.
Evi komple süpürdüm. Topladım. Balkonu yıkadım.2 makine halı ve paspas yıkadım.
3 makine çamaşır katladım, yerleştirdim.
Lahmacun içi hazırladım, fırına gönderdim akşama menü lahmacun idi.Yedik, güzel olmuş aferin bana.
Sonra et kavurdum.Kıyma kavurdum.
Sarma harcı hazırladım.
Koca 3 litre tencere sarma sardım.
Buzluğu sildim. Çekmece kapağının biri kırılmıştı eşim tamir etti. Buzluk fazla ısınıyor ateş gibi yanıyor. İnşallah başımıza iş açmaz.
Buzdolabın üst gözlerini düzenledim biraz. Tarhana ve un vardı onları kavanoza koydum.
Soğan ve sarımsaklar filizlenmeye başlamıştı onları balkondaki iki saksıya diktim. Kuruyan çiçeklerimi attım. Fanusunu makineye attım. Yine kurumuş ölmüş çiçeği saksıyla beraber attım. Sağ kalan çiçeklerimi suladım, yıkadım.
Mutfak masasını sildim. Örtüsünü sepete attım. Azalan kavanozlara çay pirinç ilavesi yaptım. Buzdolabına defalarca soğuk su için sürahiye su doldurdum.
Gün içinde kahve, meyve , çiğ köfte, yemek ve çay hazırlayıp kaldırıp yıkadım. Bulaşık makinesini boşaltıp yeni çıkanları doldurdum.maşallah bana bugünlük bu kadar yeter. haftada bir gelen olsa demek ki benim ev baya adam olacak
Merhaba tumayHoş geldin aramızaben Tümay 29 yaşındayım 10 yaşında oğlum var 4 aylık hamileyim
Süt korur diye mi korunmadın yoksa istedin mi Allah en güzelini nasip etsin varsa yiyecek ekmeği korunsakta geliyor zaten
Kız okurken ben yoruldum valla maşallah sana sendeki istek ve enerjiden istiyorum bende
Dikkat et ama çok yoruyorsun kendini canına günah
Cinsiyeti belli oldu geçen hafta kesin olarak erkekMerhaba tumay
Saglıklı gelsin yavrun
Cinsiyeti belli oldu mu
Hayır hayır hıc oyle inanmam süt korur ya da geri çekilmeyi bı yontem saymam bilime dayanmıyorsa benım ıcın yeri yoktur
Sadece olmadık bı yerde olmadık bı zamanda olduçok ifade de edemiyorum durumumu
Sacmaladım kısaca
Ama olsun
Dedıgın gıbı yiyecek ekmeği varsa doguyor
Ben ilk bebegımde (8 aylık Suan) ilaç ile korunmama ragmen gebe kaldım bıkac ay farkedemedım de adet oluyodum ki
'Saatine uymadım demek ki
Bı kaç gun ılac saatını geciktirdim demek ki' dıye varsayımlarda bulunuyorum mesela
Cunku nasıl olsundu... Yiyecek ekmeğıvarmıs
Ya spontane gelişti çoğu. Bir de enerjimi bu ara her gün dışarı çıkıp yürüyerek harcıyordum. Ve başım ağrıyordu artık Güneş'ten mi sıcaktan mı bilmiyorum . Onun yerine yürüyüşe eşimi oğlumu yeğenimi gönderip evle ilgilendim yani. Ama şu var işler çok birikmişti. Hala da aşırı birikmiş durumda ama ben öylece duruyorum. Beynimde kurmaktan başka yaptığım bir şey yok . Ama yol almam lazım. Telefon çok vaktimi alıyor. Tv eşimin izledikleri beni pek sarmadığı için tv izleyemiyorum.Hoş geldin aramızaben Tümay 29 yaşındayım 10 yaşında oğlum var 4 aylık hamileyim
Süt korur diye mi korunmadın yoksa istedin mi Allah en güzelini nasip etsin varsa yiyecek ekmeği korunsakta geliyor zaten
Kız okurken ben yoruldum valla maşallah sana sendeki istek ve enerjiden istiyorum bende
Dikkat et ama çok yoruyorsun kendini canına günah
Ooo güzel vakit geçmiş aile ile.Kızlaaar günaydıııın
Dünden beri giremiyordum uygulama açmadı nedense.. önceki gün bayramda akşama kadAr evdeydik ablam geldi hep beraber kahvaltı ettik sonra havuz keyfi yaptık.. acıktık kavurma pilav ayran güzelce yemek yedik çay içmeye hemde bayramlaşmaya yengemlere gittik geç döndük.. gece eşim geldi özlemişim iki günde hasret giderdikyemekti balkon keyfiydi derken uyuduk
Sonraaa sabahına eşimle kahve içtik onu işe yolcu ettim..sudem34 bi önceki gün fazla enerjiktim fazla yoruldum işte yapmadım yapamıyorum zaten ertesine hasta oldum dün bütün gün yattım öğlen uyudum kşam uymdım o yüzden sana imreniyorum maşallah
Akşam teyzemin çocukları torunları geldi sohbet yemek güzel geçti gecede kâh TV kah telefon baktım abimle süt kardeşim mangal yaptılar arada balkona yanlarına gittim gece olunca başıma ağrı girdi zar zor uyudum
Gece üçte uyandım çoğalmış ağrı yaklaşık yarım saat uyumak için çabaladım yok uyuyamadım ilaç içtim kıvranırken uyudum.. saat 10 da uyandım 10 buçukta kalktım
Yeni acıkıyorum birazdan kahvaltı ederim ...
Üç günümün özeti benimde bu şekilde kızçeler
Daha uc gun olduCinsiyeti belli oldu geçen hafta kesin olarak erkek
Bilime dayansa ne olur bak bilün destekli de bile geliyor gelenne kadar var adetine merak ettim tutmuş mu