Bugün ne yaptım?

Sen = ben bu konuda ‍♀

Selam canlar

Günler sonra yürüyerek dışarı çıktım. 4 gün geçince hamlamışım resmen. Tıslaya tıslaya çıktım yokuşu. Don, lastikli pantolon bile sıktı karnımı. Oğlum büyüyor artık.

Çıkmadan keşkek yapıp çıkmıştım.
Efso olmuş.
Fırına verdim şimdi çıkıyor.

Sevdiğim tatlıcıdan tatlı aldım. İnşallah o da güzel çıkar.

Yaşasın yemek yemek

İyi akşamlar kızlar
Ben bugün ne yaptım çok şey yaptım valla rüyayı yazdım sonra müsait olamadım yazmaya.. yeni eve girdik yemek yedik anca geldim sabah kahvaltıyı etmeden havuza attım kendimi bi kırk dakika falan yüzdük sonra hazırlandık doktor randevum vardı oraya gittik .. beiş gayet sağlıklı şükürler olsun erkek olduğu kesinleşti sonra eşimle birşeyler yedik tam yiyemedim beğenmedim ordan çıktık közde kahve keyfi yaptık, abimlerle buluştuk eve dönerken arabasını almaya bi yere uğradık nerdeyse 15 senedir görmediğim abimin eski sevgilisini gördüm meğer arabası ondaymış markette dikildi karşıma geçmeye çalışıyorum yol vermiyor biri yüzüne bakmamıştım kafamı kızmak için kaldırdım şok oldum
Neyse sohbet muhabbet sonra düştük yola anama geldik... Birazdan eşim gidecek eve hüzünlüyüm şimdide eşüm gitsin geliyorum sohbet etmeye

Yengenin haberi var mı
Belli olmasına sevindim artık kafan net.

Yengenin haberi var mı
Belli olmasına sevindim artık kafan net.
Yenge yok ki kız vardı da ayrıldılar kısmet işte .. buda eski yenge de yeni olmaya aday mı anlayamadım arada görüşüyorlar diye duyuyorum
Çınar Cem ismi de kesinleşti şükürler olsun rüyamda gördüğüm gibi koyacağız
Siz neler yaptınız başka okudum sayılır yarısını

Benim iştahım geriledi seninki açıldı maşallah

Sudem isim seçtiniz mi

Ayy abim abim diyince evli sandım
Hadi ismi hayırlı olsun.
Rüyanda direk Çınar Cem miydi adı.
Benim iştahım geriledi seninki açıldı maşallah
Yaa biraz öyle oldu. Evde olunca yiyorum. Karnım ağzıma geliyor sanki.
Asteriks oburiksteki karaktere benzetiyorum kendimi kapriyi de göğüs altına kadar çekiyorum

Rüyamda evet çınar cem olarak gördüm .. çınar daha evlenmeden önce bulmuştuk erkek olursa koyarız diye hatta köprücük kemiğime yakın dövmem var bir çınar masalı yazıyor.. eşime ben çınarım derdim gölgesinde dinlendiğim cem i de daha bekarken demiştim ama aklımda fikrimde yoktu unutulmuş bir konuşmaydı o rüyamda görünce hatırladım cem ler hep başarılı oluyor çoğu patron cem koyalım demiştim eşimde o zaman sıcak bakmamıştı.. rüyamda görünce dedim gene sıcak bakmamıştı bende başka isim bakmaya devam ettim bugün anlamına da Baktık kral hükümdar demekmiş ve Kur'an da geçiyormuş bakara suresinde cemaat toplanma anlamındaymış ayrıca Hz Süleyman peygamber in lakabıymış kral öncü anlamında.. bunlarıda okuyunca dedik tamam cem olacak kesinlikle ben ikinci isim olarak anlamı güzel hayırlı bir isim bakıyordum rüyamda gördüm vardır bir hikmeti yoksa niye göreyim ki
Evde hareketsiz olduğum zamanlarını hatırlıyor musun beni şimdi daha iyi anlarsın annemde hareketsiz değilim o yüzden hem az yiyorum hemde hasta olmuyorum şükürler olsun
Hayır ya düşünme aşamasındayız henüz.
Taha Mete benim hoşuma gidiyor
Eşimin Mert Emir hoşuna gidiyor.
Oğlum da Mustafa diyor
Kura çekin sizde karar veremiyorsanız ama emin ol senin içine sinen olacak Allah en çok annelere malum edermiş isimleri uykuda nadir olurmuş en çok o his uyanıkken gelirmiş

Hadi gözün aydın netliği seviyorum.
Ya bence ben koyucam ismi
Başka isimlere de bakıcam. Belki bunlardan farklı alakasız olur. Oğlumun dediğini de eşimin dediğini de koymayabilirim. doğuran sıkıntıyı çeken benim isim hakkı benim

Sorma bende öyleyim arada kalmayı hiç sevmem öyle kuş gibi hafifledim ki bugün diyorum son olarak doğum kaldı aylar geçmeyecek he bu arada bugünki doktor öyle iyi çıktı ki tavsiye eden kimdi hatırlamıyorum ama Allah ondan razı olsun hep aradığım doktoru buldum..herşeye baktı bugün enseye buruna dahil bi saat de uğraştı göremiyorum deyip sonraya bırakmadı mesela dolaştım çikolata yedim tekrar baktı yüzünü görmek için sağolsun magnezyum verdi iki günde bir kullan dedi kasıklarım acıdı bastırınca o zaman yazdırdı herşeyini rahatlatır dedi ileride kramplarda olmaz dedi ilaç kullanma taraftarı değil benim gibi bu doktor ona çok sevindim sadece kan ilacı ve d vitamini önemli dedi ... Öyle rahatlatıcı sıcak bir sohbetide vardı ki hiç kasılmadık eşimle şükürler olsun .. muayene ücretine zam gelmiş şansıma bi dahakine zamlı gideceğiz ama olsun inanki değer doktor çok önemli ya

İçine sinmesine sevindim.
Ben tecrübeye çok önem veriyorum. Benim doktor da tatlı dilli filan değil ama ben çok konuşup güldürüyorumyapısını biliyorum tarzı öyle ve yoğun o yüzden alınmıyorum

Son yazdığına yazmayı unuttum ya bencede isimi anneler koymalı senin hakkın herşeyini çeken sen niye isim hakkı başkasının olsun annenin içine sinmediği zaman o isim konmuyor zaten gördüklerim duyduklarım yaşadıklarım onu gösterdi bana
Bizde de ortak karar gibi gözüküyor ama iki ismide ben koydum

Ayy bizde eltimin istediği ismi koymadı kaynım babasının adını koydu. Ortalık çok karışmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…