Bugün ne yaptım?

İçine sinmesine sevindim. 💜
Ben tecrübeye çok önem veriyorum. Benim doktor da tatlı dilli filan değil ama ben çok konuşup güldürüyorum🤣yapısını biliyorum tarzı öyle ve yoğun 😁o yüzden alınmıyorum 🤣
Bende önceki doktora tecrübeli diye gittim ama strese girdim resmen bende hep güldürmeye çalıştım sohbet normal hiç etmedik o ayrı gülüştüğümüzde oldu ama öyle bi despotluk varki kadında her an azar işitecek hissini yaşadık sonra baştan savma gibydi bazı halleri.. ne bileyim içimize sinmedi işte başkasına iyi gelen bize gelmedi neyse bulduk ya buna şükür 🤭🤭

Hadi bee çok kötü bir durum ya .. Allah eltine sabır versin başka birşey demiyorum 😁
Başta bende çok üzülmüştüm de kadın bize bile düşman oldu isim konusundan sonra şakasına espri yapmışız hatırlamıyorum bile. Sanki adam bizim için koydu kafasına koymuştur yani. Öyle değişik şeyler oldu işte Allah herkesin kalbine göre versin. Herkes kalbinin ekmeğini yer.

Başta bende çok üzülmüştüm de kadın bize bile düşman oldu isim konusundan sonra şakasına espri yapmışız hatırlamıyorum bile. Sanki adam bizim için koydu kafasına koymuştur yani. Öyle değişik şeyler oldu işte Allah herkesin kalbine göre versin. Herkes kalbinin ekmeğini yer.
Anlayamadım şimdi isim için espiri yaptınız alındı mı yoksa koyun diye öylesine bi sohbet geçti sonra kaynın koydu da sizin yüzünüzden diye mi düşman oldu size 🙆🏼‍♀️ beynim yandı 🤣
Amin amiiin 🤲 çok haklısın

Tümay konuyu ekledim.
İsim konmuş çoktan aylar sonra biz öğrendik. Eltim herkese tepkili kocası başta olmak üzere.
Biz hamileyken erkek olacağı için geyik yapmışız isim konusunda kp ismini.

Tümay konuyu ekledim.
İsim konmuş çoktan aylar sonra biz öğrendik. Eltim herkese tepkili kocası başta olmak üzere.
Biz hamileyken erkek olacağı için geyik yapmışız isim konusunda kp ismini.
Yahu o konudaki yaş sınırı ne öyle 🤣🤣🤣🤣 cevap vermeye değmezler be 🤣🤣🤣
Hııı anladım şey senin az önce birine dediğin gibi kişi kendinden bilir işi 🤣🤣🤣

Ya sen ne muhattap oldun😂 simdi okudum😂
Onlar zavalli be. Bence asiri ezik hayatlar yasiyolar burada hayal ettikleri hayatlari yaziyorlar. Bana okudugumdan oyle geldi. Sen de adam yerine koymussun ne gerek var.
Ha ha 😂hayal ettiği hayat KV ile yaşamak mı kız 🤣
Ufuk meselesi.Ama kendi gelini ile yaşamak olabilir. Profil resminden oğlu olduğu belli. 🤣kocacı hatta profilinde bile koca ayağı oğul ayağı var. 🤣

Biri yazmış ya çok manidar elin yaşlısı arkadaş grubu olur dünya seyehatine çıkar, gezer, tozar. Bizim yaşlılar geline evladın evine çöker. 😁

Ya hakkaten bak Eminönü vs turistik yerlere git bak yabancılar emekli olmuş fıldır fıldır geziyor mutlu. Bizimkiler evlatların yanında sığıntı gibi bir yaşam hayali kuruyor. Tabi maddiyat da etkili. Bizim emekliler yazık kirasını ödeyemiyor o ayrı.

Konu derin aslında.
Bak nişanlı da çok uyanık.
Daha şimdiden kızı manipüle edip yıllar sonra istediği her şeye ikna etmiş. İki gün sonra ben sana baştan demiştim sen kabul ettin diyecek. Kartlarını açık oynuyor.

Ufuk meselesi.

Biri yazmış ya çok manidar elin yaşlısı arkadaş grubu olur dünya seyehatine çıkar, gezer, tozar. Bizim yaşlılar geline evladın evine çöker. 😁

Ya hakkaten bak Eminönü vs turistik yerlere git bak yabancılar emekli olmuş fıldır fıldır geziyor mutlu. Bizimkiler evlatların yanında sığıntı gibi bir yaşam hayali kuruyor. Tabi maddiyat da etkili. Bizim emekliler yazık kirasını ödeyemiyor o ayrı.

Konu derin aslında.
Daha şimdiden kızı manipüle edip yıllar sonra istediği her şeye ikna etmiş. İki gün sonra ben sana baştan demiştim sen kabul ettin diyecek. Kartlarını açık oynuyor.
Niye uyumadınız siz 😁 D d_g_g

Ufuk meselesi.Ama kendi gelini ile yaşamak olabilir. Profil resminden oğlu olduğu belli. 🤣kocacı hatta profilinde bile koca ayağı oğul ayağı var. 🤣

Konu derin aslında.
Ya bnm kv mukemmel insandr beni cok sever ben onu severim. Ama abicim ev ev ustune olmaz. Ayni evde olmaz. Benim duzenim ayri onunki ayri. Ama su da var bnm kk dan anladigim burdaki cogu insana hicbir laf anlatilmio millet yazio ama bisey ogrenip kendini asla gelistirmio ve genel kultur seviyesi yerlerde. Birak zaman gecir biye ciddiye aliosun
Senin ne demek istedigini dusunmuo bile o kisiler🤦🏽‍♀️
Niye uyumadınız siz 😁 D d_g_g
Uyuyamadim ya su sacma konuyu okudum. Aşkım bey dondu uyuyo bende uyucam smdi
Sen ee uyumamisin balim

Ya bnm kv mukemmel insandr beni cok sever ben onu severim. Ama abicim ev ev ustune olmaz. Ayni evde olmaz. Benim duzenim ayri onunki ayri. Ama su da var bnm kk dan anladigim burdaki cogu insana hicbir laf anlatilmio millet yazio ama bisey ogrenip kendini asla gelistirmio ve genel kultur seviyesi yerlerde. Birak zaman gecir biye ciddiye aliosun

Sen ee uyumamisin balim
Sudem e yazdıkların konusunda çok haklısın ..
Benim biraz moralim biraz sinirim bozuk o yüzden uyuyamıyorum bir saat döndüm yatakta kalktım aldım telefonu ..
Siz sormadan söyleyeyim iki gün oldu aslında ama bugün daha beter oldum öğrendiğim şeyle eşimin çocuklarının annesi bağımlı olmuş en beter uyuşturucuya kahroldum yattım dua okudum okudum ağladım şimdide uyuyamıyorum

Sen ee uyumamisin balim
Ya ben kendi anneme bile uzun süre tahammül edemiyorum. Mecburiyet vs o ayrı . Ama evlilik, çocuk zaten ilişkiyi yıpratıyor bir de aile büyüğü hepten köküne dinamit döşemek yani.

X