Bugün ne yaptım?

2018 eylül mü doğumu?
Büyüğe göre avantajlı yine o 65 de gitmiş bu 72 de gidecek.
65 de çok küçük gerçekten. Şubat doğumlu mu büyük ?

Sağol canım benim

Bütün evi önce topladım.
Sonra süpürdüm.
İki kere süpürgenin filtresi mi boşalttım.
Tv, sehpanın tozunu aldım.
Nevresimi değiştim.
Şimdi tavuk siparişi verdim.
Onu alıp market alışverişi yapıp eve geçeceğim.

Mutsuzum ya
Yemek lezzetli değildi.
Temizlik yapıcam diye mutfağa giremedim.
Canım pişi çekiyor baya.

Neyse meyve aldım. Yıkadım inşallah o güzel çıkar.

Sabah kahvalti hazirladim haslanmis yumurtayla salata yaptim annemle balkonda oturduk baya
Sonra hastaneye gittim
Eve gelince sehriye pilavi ve yogurt corbasi yaptim onu yedik
Sonra zikir cektim biraz :)

Gece 1 ve ben koca tabak kaşar ve beyaz peyniri karıştırıp iç malzeme yapıp pişi yaptım. yanına da çay afiyetle yedim.
Üç gündür fena yiyorum. Kilo almam yakındır. Meyveyi de abarttım bugün.

KV rengini beğenmediği için banyo, mutfak, wc fayanslarını yenilemek istiyor. Veee oğullarım ödesin dedi eşim de keyfi ben ödemem dedi.

Yarına yemek planım yok henüz. Her şey olabilir. Kabak aldım mücver için. Patlıcan aldım karnıyarık için.

Günaydın canlar

Yaz yine herkes bir yana savrulmuş.
Sıcak insanı mahvediyor bir yandan.

Sabah sabah rüya ile uyandım. balıkçıda balık yemişiz hesaba bakmadan 3.850 lira ödüyorum sonra restoran sahibiyle kavga ediyorum. Paramı geri ver diye. ne saçma rüyaydı gelen geçen bana bakıyor filan adamı tehdit ediyorum. Her gün gelip müşterilere seni rezil ederim diyorum. Eşim diyor boşver kalsın parahayra çıksın inşallah

Tekrar uykum geldi.
Gideyim de yatayım bari.
Bugün kimliklerim gelir diye düşünüyorum.
Gidip onları alırım artık.
Bir yandan da ev boyanacak inşallah

Günaydın canım bende rüya gördüm ama hatirlamiyom

Valla ben de ruyaya uyandim ama sacma sapandi biyerdeim tuhaf varos bi yer bi suru insan. Herse silah cikario ates edio birbirne gosteris icin. Bi kiz kkasaya vuruyo kasayi patlatio ama kasasan seken kolunu elini kopario fln
Dun tv de terminator vardi ordan bilincaltima girdi heralde
Simdi uyandim manikure gitmem lazim yazliga gitmeden mayo almam lazim bnmkiler olmaz tahminimce
Ama yataktan kalkasim yok

Tünydııın kızlaaar rüyalar rüyalar bende bugün eşimi gördüm rüyamda başkasıyla birlikte oluyordu bana diyordu his yok abartma gelip geçici .. sonra madem öyle kısasa kısas deyip bende istiyorum başkasıyla birlşkte olacağım deyip kavga çıkarıyordum ama nasıl çıldırıyor sokak ortasında kavga ediyoruz kocamı dövdüm bi eve girdim od başka bi yerde pusuya yatmış beni bekliypr.. he bu olayların arasında da Eymen ikimizin arasında gidip geliyor anlamıyor niye kavga ettiğimizi ama eşimin tarafını tutuyor ona üzülüp yanına gidiyor..
Allahım saçlarıma kadar diken diken uyandım uykudan

Yattım bir daha uyudum.
Bu sefer de hamur açıyoruz filan börek napıyoruz.
Gezmeye gidiyoruz.
Yatmadan hamur açıp pişi yaparsam bu rüya normal tabi

Neyse 12 gibi kalktım.
Kahvaltı hazırladım.
Kimliklerim geldi.
Çok mutlu oldum.
Şimdi dinleniyorum.
Geç olmadan kahve yapar içerim.

Slm ben de az önce kahvemi içtim
Reglim bitti çok şükür ruh halim iyileşti yeniden eşimi sevmeye başladım

Kahvaltı mutfak toplama sonra kızı uyutup bir daha uyudum 1 saat çünkü 7 de kalkmıştım.
Dün Tülay kökün psikolojik ilk yardım kitabını bitirdim. Gerçekten çok faydalı buldum içeriği.
valizi indirip silmem lazım üşeniyorum neyse bugün halledeyim onu bakalım

Aha hem senin hem eniştenin muayyen günü geçti demek yansın geceler o zaman
Çocuklar da iyileşti sanırım

Tülayım yurt dışında oğlunun yanında tatilde her gün story atıyor.

Aha hem senin hem eniştenin muayyen günü geçti demek yansın geceler o zaman
Çocuklar da iyileşti sanırım

Tülayım yurt dışında oğlunun yanında tatilde her gün story atıyor.
güldürdün ya Allah da seni güldürsün
Çocuklar da daha iyi şükürler olsun

Evet evet Tülaycığımı takipteyim, gezsin ya valla kitap başkalarının zor durumunda onlara doğru destek nasıl olunurla ilgili. Bence ülkece okunması gerekiyor. İyi niyetle yapılan çok hata oluyor çünkü. İlginç bir konu seçmiş ben çok sevdim

Tırnağın varsa başını kaşıcıyım artık ben fadakarlık eskidenmiş ya ailemde çevremde artık onu daha net gördüm.İşi düşen hatırlıyor işi yapılana kadar ağasın paşasın senin işin düşünce bin bahane olmadılar

Artık önce canım kendim başkaları diye diye bu hale gelmedik mi mikanım

O da doğru da aslında büyük dertler söz konusu olunca yapılacaklar anlatılıyor zaten ayrılık maddi kayıp cenaze hastalık vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…