2018 eylül mü doğumu?Büyük kızım aslında hiç zırlanmadı çok uyumlu söz dinleyen ödevlerini yapan bir çocuktu ama dediğin gibi kendinden bikaç ay büyük olanları görünce aradaki farkı anlamış oldum
küçüğüm 3 yaşından beri kreşe gidiyor deprem sonrası anaokuluna gönderdim 2 ay gitti öğretmeni bile maşallah çocuklardan küçük olmasına rağmen ortama çok iyi ayak uydurdu görevlerini yerine getiriyor dedi
Önümüzdeki eylül ayında da anaokuluna gidecek sonrası 1. Sınıf
Benim cadı evde benim ömrümü yiyor dışarda okulda parmakla gösterilen kişi
Sağol canım benimKolay gelsin.
Yani iki öğretmeni bile zorlar diyosun. Annem de onlarla yaşıyor onun da emekli maaşını ekleseler yine mi zor. Abim bırakmak istemiyor aslında elinden gelse aynı şehre tayin isteyip peşinden gidecek. 47 yaşında adam.
Bende 85.2007 de evlendim. Önce tayin vırt zırt ayağına bebek yapmadık. Evlilik otursun vs derken kızımı kaybetmesem bu sene 8 e gidecekti o da. Hayırlısı böyleymiş. Oğlan alerjik olunca da 11 sene bekledik gibi bir şey oldu. Orta bir de biz morpa ile ilerledik. Ve dediğin gibi geri kaldığı derslere çalıştırdık. Başarılı geçti şükür.
Hepsinin aynı okul olması bence de iyi götür getir zahmetli. Anladığım kadarıyla sizin ora tam gün öğle yemeği muhabbeti var. Biz de ben de oğlum da yarım gün.
Ahh kavs ahh sınıflar öyle heterojen ki. 40 dk lık etkinliği 5 dk da bitiren ocak şubat doğumlular var mesela. Yaşça büyük olgun okuma anlama hızlı. Bütün eb ödevlerini okulda şak diye hemen bitiriyor kaynak yetmiyor.
Orta seviye iyi. Normal gidiyor. Alt seviye orda burda sürünüyor. Ya arkadaşlarına salça oluyor. Ya sorun çıkarıyor. Yani böyle karma sınıflarda ders yapmak da çok çok zor. Ödev aslında bende çok sevmiyorum fakat çok talep oluyor vs.
Amin sağol
Tamam canım ben eklerim tabloya.
Tavuk yiyo musun?Bütün evi önce topladım.
Sonra süpürdüm.
İki kere süpürgenin filtresi mi boşalttım.
Tv, sehpanın tozunu aldım.
Nevresimi değiştim.
Şimdi tavuk siparişi verdim.
Onu alıp market alışverişi yapıp eve geçeceğim.
Yedim az ama tadını beğenemedim yine.Tavuk yiyo musun?
Günaydın canım bende rüya gördüm ama hatirlamiyomGünaydın canlar
Yaz yine herkes bir yana savrulmuş.
Sıcak insanı mahvediyor bir yandan.
Sabah sabah rüya ile uyandım.balıkçıda balık yemişiz hesaba bakmadan 3.850 lira ödüyorum sonra restoran sahibiyle kavga ediyorum. Paramı geri ver diye. ne saçma rüyaydı gelen geçen bana bakıyor filan adamı tehdit ediyorum. Her gün gelip müşterilere seni rezil ederim diyorum. Eşim diyor boşver kalsın para hayra çıksın inşallah
Tekrar uykum geldi.
Gideyim de yatayım bari.
Bugün kimliklerim gelir diye düşünüyorum.
Gidip onları alırım artık.
Bir yandan da ev boyanacak inşallah
Slm ben de az önce kahvemi içtimYattım bir daha uyudum.
Bu sefer de hamur açıyoruz filan börek napıyoruz.
Gezmeye gidiyoruz.
Yatmadan hamur açıp pişi yaparsam bu rüya normal tabi
Neyse 12 gibi kalktım.
Kahvaltı hazırladım.
Kimliklerim geldi.
Çok mutlu oldum.
Şimdi dinleniyorum.
Geç olmadan kahve yapar içerim.
Aha hem senin hem eniştenin muayyen günü geçti demekSlm ben de az önce kahvemi içtim️
Reglim bitti çok şükür ruh halim iyileştiyeniden eşimi sevmeye başladım
Kahvaltı mutfak toplama sonra kızı uyutup bir daha uyudum 1 saat çünkü 7 de kalkmıştım.
Dün Tülay kökün psikolojik ilk yardım kitabını bitirdim. Gerçekten çok faydalı buldum içeriği.
valizi indirip silmem lazım üşeniyorum neyse bugün halledeyim onu bakalım
Evet cnm büyük şubat doğumlu2018 eylül mü doğumu?
Büyüğe göre avantajlı yine o 65 de gitmiş bu 72 de gidecek.
65 de çok küçük gerçekten. Şubat doğumlu mu büyük ?
Aha hem senin hem eniştenin muayyen günü geçti demekyansın geceler o zaman
Çocuklar da iyileşti sanırım
Tülayım yurt dışında oğlunun yanında tatilde her gün story atıyor.
Tırnağın varsa başını kaşıcıyım artık bengüldürdün ya Allah da seni güldürsün
Çocuklar da daha iyi şükürler olsun
Evet evet Tülaycığımı takipteyim, gezsin ya vallakitap başkalarının zor durumunda onlara doğru destek nasıl olunurla ilgili. Bence ülkece okunması gerekiyor. İyi niyetle yapılan çok hata oluyor çünkü. İlginç bir konu seçmiş ben çok sevdim
O da doğru da aslında büyük dertler söz konusu olunca yapılacaklar anlatılıyor zaten ayrılık maddi kayıp cenaze hastalık vsTırnağın varsa başını kaşıcıyım artık benfadakarlık eskidenmiş ya ailemde çevremde artık onu daha net gördüm.İşi düşen hatırlıyor işi yapılana kadar ağasın paşasın senin işin düşünce bin bahane olmadılar
Artık önce canım kendimbaşkaları diye diye bu hale gelmedik mi mikanım