9 aylık. 3 ya da 4 yaştan sonra rahatlaniyor diyorlar. O zamana kadar ben benden gecmezsem inşallahbu tıpkı şey gibi mi acaba, benzetme biraz alakasız olacak ama aklıma o geldi, ayrılık acısı hani sevgilinden ayrilirsin, herkes geçecek, hatırlamayacaksin bile der, ama sen inanmazsin. Hiç geçemeyecek gibi gelir. Sonra bir anda değil ama zamanla azalır azalır ve bı bakarsın ki artık aşk acısından eser yok. Ayy çocuk bakmayı da aşk acısına benzettim ya, level atlıyorum sürekli
Bende kütüphane den almak istiyorum ama sonra vazgeçiyorum10 subat
Bir kac saat kitap okudum.
Hava gunesli idi bir bucuk saate yakin yurudum.10.829 adim oldu.
Oglumla kutuphaneye gittik .Onun kitabini iade edip ona yeni kitap aldik.
Cocugun okulu icin arastirma yaptim.
MasallahBende kütüphane den almak istiyorum ama sonra vazgeçiyorum
Benim oğlum da tam bir kitap kurdu
Kocaman bir kitaplığı var saklıyorum anısı olsun ileride diye
Bazen duygu düşüncelerını de not alıyor
Ama işte bir süre sonra alan sıkıntısı yaşayacak gibiyiz
En sevdiğim çocuk kitap okuyan çocuk
Oğlunuz da şanslı kitapları seven annesi var
12 yaşında benım oğlumMasallahkac yasinda sizinki?
Yeni satin aldiklarimiz da var onlari yaz tatili icin ayirdik.Gidince elimizde set olacak sirasiyla okuyacak iste.
Kutuphaneye gitme aliskanligi edinsin diye de kutuphaneden aliyoruz.Bence deneyin ortam filan hosuna gidecektir.
Okulda Z kutuphane var cok guzel .Ogretmenleri her gun goturuyor.
10 yaşında tek çocuk12 yaşında benım oğlum
Kütüphaneye arabayla gitmek zorunda olmakta engelliyor bizi
Eşim de çok okur hep beraber gitsek çok güzel olacak aslında
Hem de dediğiniz gibi çok güzel alışkanlığı da olacak
Sizin oğlunuz kaç yaşınd
Evet tek çocuk10 yaşında tek çocuk
Sizin de mi tek ?
Yürüyüş yaptık beraber ,şimdi geldik
3-4 km ise yurunebilirkütüphane bahanesiyle yürüyüş işte
Bir tek çocuk vakası dahaEvet tek çocuk
Fazladır mesafe dıye düşünüyorum
Yürüyüş için harika bir sebep
Aslında bisiklet yolu olsa çok güzel olurdu oğlumla biner giderdık
Oğlum liseye geçince taşınacaz zaten önceliğim kütüphane halk eğitim merkezi ve starbucksa yakın bi yer olması olacak
(Cheesekek aşkımdan dolayı)
Çocuklar büyüyünce çok keyifli oluyor dimi onlarla planlar yapmak
Bu zamanda tek çocuk bile lüks olduBir tek çocuk vakası daha
Benimkini bazen öyle yürütüyoruz ki anlamatamgöbek filan kalmıyor
Kaça gidiyor şimdi ?
Biz de ortaokul araştırıyoruz haldur huldur Belki evi bile değiştirebiliriz bakalım4' e gidiyor şimdi .
Sansebastian hala yemedim ya çok duydum ama
Ha habenimki mecburiyetten arkadaşı okul dışı yok pandemi den dolayı hala ev içi misafir almıyoruz
Aslında ben tiyatro çok seviyorum fakat kapalı mekan diye hala gitmiyorum.
Hava biraz daha ısınsın Florya sosyal tesisler yaparız.inşallah
Siz nerdesiniz?Bu zamanda tek çocuk bile lüks oldu
6. Sınıf şuan kazandığı liseye göre bi yere taşınırız
İnsallah güzel bir okul olur
Sizin var daha lgs için
Ama güzel bir ortaokul güzel lise için sart
Ben orman meyveli cheesekek çok severim
yazın annemlere gidiyorum yürüyüş yapıyoruz orda kilo alıyor oğlum kışın evde çok durmaktan
Bizimkinin de arkadası hep okuldan
Gelen gıden yok eve
Çocuklar yalnızlık pek sevmiyor kötü oldu
Pandemi gercekten etkiledi hareketsız yasam oldu
Tiyatro bizde gidiyoruz fırsat sitelerınden takip ediyorum çok kalabalık olmuyor aslında maske mesafe hijyenle gidilebilir
Havalar ısınınca macera parkları at binicilik filanda güzel aktiviteler
Bende Avrupa yakasındayımSiz nerdesiniz?
Avrupa yakasi bizim.
Devlete mi gidiyor ozele mi?
Bursluluk sinavlarina goturuyor musunuz?
Masallah oglunaBende Avrupa yakasındayım
Özel de
Bursluluk evet girdi çokta iyi bir burs kazandı
Galatasaray lisesi istiyor
İnsallah olur
İnsallah bütün kuzular başarılı olsunMasallah oglunahafta sonu biz de girecegiz yine. 5 tane kolejin sinavina soktum .Iki tane daha girecek.
Kendi gittigi okuldan mi kazandi bursu?
Bizde Galatasaray lisesi istiyoruz ama bizim istememiz ile olacak sey degil.Calismalari gosterecek.Kabatas da olur
insallah hayirlisiyla kazanir oglun
Amin inşallahİnsallah bütün kuzular başarılı olsun
Çok güzel yerlerde çok güzel başarıları olsun
Tabi ki onların gayreti önemli biz ne istesek boş
Kendı gittiği okul değil başka okulda
Bakalım zaman ne gösterecek
Oğlunuza başarılar diliyorum
Valla gerçekten zorlanıyorum.. eskiler 3 4 5 çocuk nasıl büyütmüş? Çünkü bizim kadar kafaya takmamislar, vermişler biberonu eline oturtmuslar yer minderine bitti gitti. Ben kakasinin rengini 2 gün kafama takıyorsam 3. Gün başındaki konağı, 4. Gün yoğurdu zorla yemesini kafama takıyorum. Bir de üstüne gece 483838 kez uyanan bir bebek. Ee ben de 7 24 evdeyim, motive olacak alanım da yok. Haliyle tukendikce tukeniyorum. Annemle de ayrı çalışmalarımız var ara ara. Manen beni anlayan yok.Kac gundur aklimdasinhatta profiline girdim baktim pazardan beri girmemissin merak ettim.
Boga burcuyum vefaliyimdir.
Universite yillarini kim ozlemiyor kigenclik ,enerji,ozgurluk,dostluk ,saflik
Cocuk buyuk sorumluluk hele bilincinde olup nitelikli cocuk yetistirmeye calisiyorsan iki kat daha zor
Sosyal medya vs yerlerde anlatilanlara itimat etme bence
Bir de her insanin yapisi bir degil.Her insan zorlanir muhakkak.Hele ilk cocukta.
Havalar ısınıyor artık çıkarsın dışarı havan değişirValla gerçekten zorlanıyorum.. eskiler 3 4 5 çocuk nasıl büyütmüş? Çünkü bizim kadar kafaya takmamislar, vermişler biberonu eline oturtmuslar yer minderine bitti gitti. Ben kakasinin rengini 2 gün kafama takıyorsam 3. Gün başındaki konağı, 4. Gün yoğurdu zorla yemesini kafama takıyorum. Bir de üstüne gece 483838 kez uyanan bir bebek. Ee ben de 7 24 evdeyim, motive olacak alanım da yok. Haliyle tukendikce tukeniyorum. Annemle de ayrı çalışmalarımız var ara ara. Manen beni anlayan yok.
Tesekkur ederim güzel dileklerinizebence çok uygun olmuş benzetme
Zorlukları unutulmasa ikinci çocuk yapmazdı kimse
9 ay gercektrn zor zamanlar ama her yaşının ayrı güzelliği var
Keyifli hale gelecek mutlaka
Yaz geliyor atın cayıra bayıra azalsın enerjısı
Güneş ülkece hepimize iyi gelecek çok kış yaşadık bu sene
Sağlıkla güzel günlerde büyüsün
Valla yürüyecek yakinlarda pek güzel yer de yokHavalar ısınıyor artık çıkarsın dışarı havan değişir
Kesinlikle yaşı küçük ve bilinçsiz insan için her şey kolay.Bugun ben de bunu düşündüm.Bir çocuğun ortaokul lise üniversite hepsini düşünüp ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum.
Erken olsaydı daha toy olsaydım çok boş şeyler düşünürdüm.
Yürüyüşe çık çok toparlar seni moralmen
Arkadaşım iki çocukla baş ederken bundan 9 sene evvel ünlü bir psikologa gitmişti onun sözü de her gün dışarı çıkmak üzerine idi .Hatta o sene 500tl vermişti bir seansa.Yani kime gidersen git toparlanmak için hava almak şart.
Beyhan Budak dinle oda çok rahatlatıyor.
Nerdeyse her gün çıkıyorum yürüyüşe seni de çağırayım en iyisi.
Valla yürüyecek yakinlarda pek güzel yer de yokyürüyüşü geçtim şoka gidecek olsam annem hemen çabuk gel oyalanma diyor. Çocuk durmuyo diye. Aslında duruyor bir süre, ama anneme oyalamasi zor geliyor. Şoktan geliyorum aldıklarımi yıkayıp yerleştirip duşa girene kadar kan ter içinde kaliyorum. Çünkü tepemde çocuğu vermek için dikiliyor kendisi. O yüzden market alışverişinden bile nefret ediyorum