Bugün ne yaptım?

Merhaba❤️
Bugün günüm dün ve ondan önceki ve ondan da önceki ve öncekinden de önceki günden farksız geçti😀😀

AA ama bugun baya bı niyet ettim ve bir Netflix keyfi yaptım, üç dört parçaya bölerek izlemiş de olsam😬 tinder avcısı diye bir belgesel izledim👀 kadınlarla tinder den tanışıp kendini milyoner olarak tanıtan ve onları dolandıran bir afamin gerçek hikayesini anlatiyor. Heyecanlıydı ama pek de bı sonuca bağlanmadi. İzlemesem de olurmuş😀
En azından kendin için bir şey yapmışsın 🤭bekle bekle sonu olmasın o da bi ayrı gıcık tabi :KK70:

En azından kendin için bir şey yapmışsın 🤭bekle bekle sonu olmasın o da bi ayrı gıcık tabi :KK70:
Ayy su kısım çok komikti, dolandırılan kadınlardan bı tanesine soruyo röportaji yapan kişi, bu olaydan sonra tindere yeniden girdiniz mi diye. Gülerek diyo ki, defalarca kez. Ee sana müstahak o zaman her şey🥸

Kaç yaşında anne oldunuz bilmiyorum ama ben 36 yaşında oldum, ve üzerimden kamyon geçmiş olabilir😀😀 gerçekten genç anne olmak diye bişey var. Çünkü 35 sonrası enerji yüzde 50 bataryayla ilerlemek gibi 😬
29 yaşındayım 4 ay önce anne oldum, benim batarya çoktan bitmişti valla, hamileliğimde zor geçti lohusalığımda ve yalnızdım hep o psikolojiyi atamadım, eşimle de doya doya vakit geçirmedik evlendik, süpriiiz çat hamile kalmışım 🤷‍♀️😃

Ayy su kısım çok komikti, dolandırılan kadınlardan bı tanesine soruyo röportaji yapan kişi, bu olaydan sonra tindere yeniden girdiniz mi diye. Gülerek diyo ki, defalarca kez. Ee sana müstahak o zaman her şey🥸
Klasik hikayelere alışmışız .İnsanlar yaşadığı olumsuzluklardan ders çıkarsın diye bekliyoruz .Ama öyle olmuyor demek ki her zaman.

29 yaşındayım 4 ay önce anne oldum, benim batarya çoktan bitmişti valla, hamileliğimde zor geçti lohusalığımda ve yalnızdım hep o psikolojiyi atamadım, eşimle de doya doya vakit geçirmedik evlendik, süpriiiz çat hamile kalmışım 🤷‍♀️😃
Hayırlısı olsun 😌Pandemi de evlenmiş olmalısınız.🎯

Cok zor..anlayabiliyorum. benim annem yanımda ama o da baska bir hikaye. Çok da mükemmel anlasamiyoruz, beni ayrıca yıprattı. Hamilelik lohusalık çocuk büyütmek hepsi o kadar destek ve anlayış isteyen şeyler ki.. neyse ne diyelim, bugünler de geçecek, sağlık olsun yeter ki🌸

Cok zor..anlayabiliyorum. benim annem yanımda ama o da baska bir hikaye. Çok da mükemmel anlasamiyoruz, beni ayrıca yıprattı. Hamilelik lohusalık çocuk büyütmek hepsi o kadar destek ve anlayış isteyen şeyler ki.. neyse ne diyelim, bugünler de geçecek, sağlık olsun yeter ki🌸
Bebelerimiz iyi olsun, sağlıklı olsun, ne oluyorsa olsun ❣️😇

Başladığım kitap bu 📚

IMG_20220207_144809.jpg

9 Şubat 🍀

🍀 Dışarda epey ayaz vardı yürüdüm.6204 adım attım.
🍀" Körlük"kitabına başladım.İlk 2 bölümü okudum.

Merhabaa:KK68: ayy hatırlanmak ne güzel şey, teşekkür ederim♥️ bi suredir giremedim. Yorgun ve tahammulsuzdum, hala öyleyim, pek tadım yok.

Paylaşımlarıni okuyunca benim de kütüphane zamanlarım geldi aklima. Üniversiteye giderken okuldan sonra halk kutuphanesine uğrar kitap alırdım. Ödünç kitap alma kısmı vardı. Ve baya da zengin bir arşivi vardı. Nasıl mutlu olurdum secerken. Eğer keyfim yerindeyse bir de burger kingte menü yerdim, benden mutlusu yoktu😍 bunlari hep tek başıma yapardim, ama kendime çok yeterdim. Ufacık şeyler beni mutlu ederdi. Filmler kitaplar hayallerim bana yeterdi. Şimdi çocuktan sonra mutsuz bir insana donustum adeta. Mesela hani ünlüler anne olunca soruyolar, annelik sizde neleri değiştirdi, nasıl biri yapti sizi? İşte cevaplar hep annelik içimdeki daha önce hiç bilmedigim bir gücü cikardi, ya da çok sabırlı yaptı, ya da ne bileyim çok tahammüllü ve disiplinli yaptı vs vs. Ben kendime bu soruyu sorunca dürüstlükle şu yanıtı veriyorum. Annelik evet tarifsiz bir güzellik, ama annelik beni enerjisiz tahammülsüz motivasyonsuz ve sürekli yorgun biri yapti. Bende bir yanlışlik mi var:KK43: niye kimse işin bu tarafından söz etmiyor. Demek ki herkes çok güçlü çok sabırlı çok enerjik. Bir ben bitigim.

Merhabaa:KK68: ayy hatırlanmak ne güzel şey, teşekkür ederim♥️ bi suredir giremedim. Yorgun ve tahammulsuzdum, hala öyleyim, pek tadım yok.

Paylaşımlarıni okuyunca benim de kütüphane zamanlarım geldi aklima. Üniversiteye giderken okuldan sonra halk kutuphanesine uğrar kitap alırdım. Ödünç kitap alma kısmı vardı. Ve baya da zengin bir arşivi vardı. Nasıl mutlu olurdum secerken. Eğer keyfim yerindeyse bir de burger kingte menü yerdim, benden mutlusu yoktu😍 bunlari hep tek başıma yapardim, ama kendime çok yeterdim. Ufacık şeyler beni mutlu ederdi. Filmler kitaplar hayallerim bana yeterdi. Şimdi çocuktan sonra mutsuz bir insana donustum adeta. Mesela hani ünlüler anne olunca soruyolar, annelik sizde neleri değiştirdi, nasıl biri yapti sizi? İşte cevaplar hep annelik içimdeki daha önce hiç bilmedigim bir gücü cikardi, ya da çok sabırlı yaptı, ya da ne bileyim çok tahammüllü ve disiplinli yaptı vs vs. Ben kendime bu soruyu sorunca dürüstlükle şu yanıtı veriyorum. Annelik evet tarifsiz bir güzellik, ama annelik beni enerjisiz tahammülsüz motivasyonsuz ve sürekli yorgun biri yapti. Bende bir yanlışlik mi var:KK43: niye kimse işin bu tarafından söz etmiyor. Demek ki herkes çok güçlü çok sabırlı çok enerjik. Bir ben bitigim.
Çocugunuz kaç yaşında küçükse eğer yaşadıklarınız çok normal
Uyku düzeni oturunca anaokul yada krese başlayınca biraz daha düzene giriyor

Hele ki onunla kitap seçmek aktıvite yapmak çok eğleneceksınız ileride
Geçecek bu zamanlar biraz sabır☺️

Çocugunuz kaç yaşında küçükse eğer yaşadıklarınız çok normal
Uyku düzeni oturunca anaokul yada krese başlayınca biraz daha düzene giriyor

Hele ki onunla kitap seçmek aktıvite yapmak çok eğleneceksınız ileride
Geçecek bu zamanlar biraz sabır☺️
9 aylık. 3 ya da 4 yaştan sonra rahatlaniyor diyorlar. O zamana kadar ben benden gecmezsem inşallah🥸 bu tıpkı şey gibi mi acaba, benzetme biraz alakasız olacak ama aklıma o geldi, ayrılık acısı😬 hani sevgilinden ayrilirsin, herkes geçecek, hatırlamayacaksin bile der, ama sen inanmazsin. Hiç geçemeyecek gibi gelir. Sonra bir anda değil ama zamanla azalır azalır ve bı bakarsın ki artık aşk acısından eser yok. Ayy çocuk bakmayı da aşk acısına benzettim ya, level atlıyorum sürekli🤣🤣🤣

Paylaşımlarıni okuyunca benim de kütüphane zamanlarım geldi aklima. Üniversiteye giderken okuldan sonrasonr yerin

Kac gundur aklimdasin 🍀hatta profiline girdim baktim pazardan beri girmemissin merak ettim.

Boga burcuyum vefaliyimdir.🍀

Universite yillarini kim ozlemiyor ki 😎genclik ,enerji,ozgurluk,dostluk ,saflik 🍀

Cocuk buyuk sorumluluk hele bilincinde olup nitelikli cocuk yetistirmeye calisiyorsan iki kat daha zor 🍀

Sosyal medya vs yerlerde anlatilanlara itimat etme bence 😎

Bir de her insanin yapisi bir degil.Her insan zorlanir muhakkak.Hele ilk cocukta.

X