Çok şanslısın anne kız çok güzel günleriniz olsunBaşak ve Boga çok iyi anlaşırBoga kadinlari son derece güvenilir, net ve kişilikli kadınlardır
Kızım da boga oldu, 4 Mayıs doğumlu
Valla eskisi gibi rahat rahat okuyacağım günleri iple çekiyorum
Cook teşekkür ederimÇok şanslısın anne kız çok güzel günleriniz olsun
Okursun merak etme
HoşgeldinizHer zamanki gibi bitanecik bebemle günü bitirmeden diğer güne uykusuz başladım şimdi o mışıl mışıl uyuyor, ben ev topla, orayı topla, burayı sil, çamaşır, ütü, he bi de kocama söylendim söylendim söylendim içimdeki ölü toprağını attımherkese mutlu günler bebesi olanlara hayatta başarılar diliyorum
Hoşgeldiniz
Bebek kaç aylık?
Kendiniz için neler yaptınız ?
Bir kahve yapıp için mesela
Bende rutunimden çıkamıyorum umarım bende yapabilirim çalışıyorum iayerini bile evde takıyorumSelam herkese
Günü kendim ve ailem için daha farklı değerlenirdiğim,kafama takılan yapmayı ertelediğim işleri azar azar yaparak geçirmek hedefim.
Eşlik etmek isteyen varsa buyursun gelsin
Bugün neler yaptım?
Çiçeğimi suladım.
Oğlumla elmalı kurabiye yaptım.
Oğlumla evde tenis oynadık.Çok eğlendik.
İsim şehir oynadık.
90 sayfa kitap okudum.
Yürüyüşe çıktım 9806 adım attım.
Tenis raketlerini yapıştırdım.
Allah bağışlasınMerhaba hoşbulduk, 4.ayımız bitti, kendim için bişey yapamadım valla, teyzemizin doğum gününü partilemeye geldik, kendim için çocuğu evdekilerden birine bırakıp yemek yiyebildim
HoşgeldinizBende rutunimden çıkamıyorum umarım bende yapabilirim çalışıyorum iayerini bile evde takıyorum
Aaah ahhhhhhAllah bağışlasın
Küçük çocukla yemek yemek bile bazen emek istiyor
Ama çocuktan çocuğa da fark var.
Kimi çok rahat büyütür, kimi daha zor.
4. Ay anilarimi hatırladım daAaah ahhhhhh
Nasılsın?4. Ay anilarimi hatırladım daçok değil sadece 5 ay oncesiydi benimki de 9 aylık Elveda uzun uzun duş almalar, elveda oyalanarak yemek yemek, elveda 2 saatten fazla kesintisiz uyku, elveda eşimle gezmelere gitme, sana da elveda Netflix ve atistirmaliklar
Hahahah insanın nelerde içi kalıyor değil mi, yalan yok bazen ağlıyorum iç geçirip valla ama olsun değer, bebelerimiz iyi olsun sağlıklı olsun biz perişan oluruz, tabi iyi bakabilmek için enerji de lazım o nasıl olacak henüz çözemedim4. Ay anilarimi hatırladım daçok değil sadece 5 ay oncesiydi benimki de 9 aylık Elveda uzun uzun duş almalar, elveda oyalanarak yemek yemek, elveda 2 saatten fazla kesintisiz uyku, elveda eşimle gezmelere gitme, sana da elveda Netflix ve atistirmaliklar
MerhabaNasılsın?Nasıl geçti günün?
Kaç yaşında anne oldunuz bilmiyorum ama ben 36 yaşında oldum, ve üzerimden kamyon geçmiş olabilirHahahah insanın nelerde içi kalıyor değil mi, yalan yok bazen ağlıyorum iç geçirip valla ama olsun değer, bebelerimiz iyi olsun sağlıklı olsun biz perişan oluruz, tabi iyi bakabilmek için enerji de lazım o nasıl olacak henüz çözemedim