Bugün ne yaptım?

Bu arada çocuğa tarhana yaparken Beyhan budak izliyorum arada, ama o da hep kendini tekrar ediyor ya.. çocuklu 7 24 evde olan depresyondaki anneler için de iki kelam etse ya

Bu arada çocuğa tarhana yaparken Beyhan budak izliyorum arada, ama o da hep kendini tekrar ediyor ya.. çocuklu 7 24 evde olan depresyondaki anneler için de iki kelam etse ya
Instagram dan yaz video çekecek yeni konu arıyor sürekli.
Hasta da almıyor ya artık.
Narsistlere kafayı takmış durumda .Narsist videosu çok fazla.
Çocuklu kadın bulalim sana dinleyecek
Tülay Kök un çocuğu var mıydı?
Şermin sarmadı demiştin

13 Şubat

Ev içi adım atma 3024 adım.
Kitap okudum.
Üç saat öğlen uyudum.
Dizi izledim.
Müzik dinledim.

Tülay kök un üniversiteye giden bir oğlu var yıllar evvel çok severek takip ederdim, bir noktadan sonra anlamını yitirdi benim için anlattığı konular vs. Taze kan bulamıyorum ya oturup kendim yazıp kendim okuycam artık

Sana 9 aylık bebeğe sahip anne psikolog bulalım ama şeffaf olsun duygularını direk aktarsın

Nasılsın bugün?
Yeni hafta umarım güzel geçer hepiniz için

Sana 9 aylık bebeğe sahip anne psikolog bulalım ama şeffaf olsun duygularını direk aktarsın

Nasılsın bugün?
Yeni hafta umarım güzel geçer hepiniz için
Bu hafta iyi değilim son gecedir evdeki minik insan sabaha karşı nerdeyse 20 dk da bir uyanıyor. Perişanlık mode on

Yaklasik aynı aylarda bebeği olan psikolog bir anneye rastlamıştım Instagram'da. Önce bir heyecanlandim. Ama baktım ki maşallah idealist domestik bir eş ve anne, ve onun her gün cicili bicili giyinip brokoli yiyen kızı dedim isim olmaz

Doktorun ne diyor?
Bu kadar sık uyanması normal mi?
Gündüz uykusu da mı aynı?

Doktorun ne diyor?
Bu kadar sık uyanması normal mi?
Gündüz uykusu da mı aynı?
Bu olay 4 aylık civarı başladı. Doktorumuz o zaman belli başlı olasılıkları değerlendirdi, kan tahlili orta kulak iltihabi, idrar yolu enfeksiyonu vs vs. Hicbisey çıkmadı. En sonunda uyku eğitimi verin o zaman dedi. Adam da çozum bulamadı yani nitekim öyle devam ettik. Gündüz zaten iki uyku uyuyor, bir ya da bir buçuk saat her biri. Onda bir sorun yok. Kabus gece basliyor. Bı de son üç gecedir daha beter, 20 dk da bir falan uyandı. Keşke oturup bir iki sezon dizi bitirseydim yaa, ne güzel firsatmis

Gaz, açlık filan olabilir mi?

Gece yatmadan iyice doyursan filan bilemedim ki

9 ay ek gıda da aliyordur sütün ile doymasa da ek gıda var

Gerçekten zor canım şimdi seni daha iyi anlıyorum

Aslında ikinci disi çıkıyor. Ama ilkinde boyle olmadı diye ona baglamadim hic
Her diş farklı olabiliyor ve gerçekten diş hem uykusuzluk hem de hastalık yapabiliyor
Gündüz hangi saatler uyuyor 4 den sonra uyutmayın iyice yorulsun
Yaz kış demeyin mutlaka yıkayın ben hep öyle yapardım
Yatmadan önce yıkayıp ışıkları da kapatıp beraber yatın
Böyle böyle alışacaktır

S sarahconnor merhaba
Sen nasılsın?
Neler yaptin bugün?
Sabah oğlumu okula gönderdim
Tibetin 5 hareketini yaptım
Yemek hazırladım
Birazdan da eşim gelir yemek yerız
Temizlik dün yapmıştım bugun kalır
Diş randevusu aldım cuma ona gideceğim
4 elbise aldım ayakkabı bakıyorum
Çok yakın oldugum iki kişinin nişan ve düğünleri var
3d yazıcıdan kurabiye şekli çıkarttım

Gaz, açlık filan olabilir mi?

Gece yatmadan iyice doyursan filan bilemedim ki

9 ay ek gıda da aliyordur sütün ile doymasa da ek gıda var

Gerçekten zor canım şimdi seni daha iyi anlıyorum
Her akşam tarhana çorbası veriyoruz dolu dolu bir kase. Gaz desen o da 4 5 ay civari bitti. Bu adeta çocuğun mizacı gibi oldu. Bir noktadan sonra kaniksadim, sorgulamayı bıraktım

Her akşam tarhana çorbası veriyoruz dolu dolu bir kase. Gaz desen o da 4 5 ay civari bitti. Bu adeta çocuğun mizacı gibi oldu. Bir noktadan sonra kaniksadim, sorgulamayı bıraktım
Ben yoğurt elma ve muzu blendırdan geçirirdim çok güzel meyveli yoğurt olurdu
Emiyorsa eğer gece beslenmesı de uyumadan 2 saat önce kesilirse rahat uyur
Söyle düşünün yemek yiyip yatınca rahat uyuyabılır mıyız hayır
Onlarda rahatsız oluyor reflü oluyor

Gunduz ilk uykuyu 11 13 arası uyuyor ama ikinci çok değişken oluyor ve bazen 18 lere kadar sarkıyor o saatte uyutunca zaten gece normal uyumasını beklemek hata olur. Ama en normal saatlerde uyuduğunda bile gece en az 6 kere uyanıyor sabaha kadar.

Kulağına su kacacak diye banyoyu hep erteliyorum. Bir de kafası ıslanınca çok ağlıyor. O yuzden banyo zamanları benim için çok stres.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…