Instagram dan yaz video çekecek yeni konu arıyor sürekli.Bu arada çocuğa tarhana yaparken Beyhan budak izliyorum arada,ama o da hep kendini tekrar ediyor ya.. çocuklu 7 24 evde olan depresyondaki anneler için de iki kelam etse ya
Tülay kök un üniversiteye giden bir oğlu varInstagram dan yaz video çekecek yeni konu arıyor sürekli.
Hasta da almıyor ya artık.
Narsistlere kafayı takmış durumda .Narsist videosu çok fazla.
Çocuklu kadın bulalim sana dinleyecek
Tülay Kök un çocuğu var mıydı?
Şermin sarmadı demiştin
Sana 9 aylık bebeğe sahip anne psikolog bulalımTülay kök un üniversiteye giden bir oğlu varyıllar evvel çok severek takip ederdim, bir noktadan sonra anlamını yitirdi benim için anlattığı konular vs. Taze kan bulamıyorum ya oturup kendim yazıp kendim okuycam artık
Bu hafta iyi değilimSana 9 aylık bebeğe sahip anne psikolog bulalımama şeffaf olsun duygularını direk aktarsın
Nasılsın bugün?
Yeni hafta umarım güzel geçer hepiniz için
Doktorun ne diyor?Bu hafta iyi değilimson gecedir evdeki minik insan sabaha karşı nerdeyse 20 dk da bir uyanıyor. Perişanlık mode on
Yaklasik aynı aylarda bebeği olan psikolog bir anneye rastlamıştım Instagram'da. Önce bir heyecanlandim. Ama baktım ki maşallah idealist domestik bir eş ve anne, ve onun her gün cicili bicili giyinip brokoli yiyen kızıdedim isim olmaz
Diş çıkarıyor olabılırDoktorun ne diyor?
Bu kadar sık uyanması normal mi?
Gündüz uykusu da mı aynı?
Bu olay 4 aylık civarı başladı. Doktorumuz o zaman belli başlı olasılıkları değerlendirdi, kan tahlili orta kulak iltihabi, idrar yolu enfeksiyonu vs vs. Hicbisey çıkmadı. En sonunda uyku eğitimi verin o zaman dedi. Adam da çozum bulamadı yaniDoktorun ne diyor?
Bu kadar sık uyanması normal mi?
Gündüz uykusu da mı aynı?
Aslında ikinci disi çıkıyor. Ama ilkinde boyle olmadı diye ona baglamadim hicDiş çıkarıyor olabılır
Belki enerjiyi de atamıyordur
Çok zor zamanlar
Gaz, açlık filan olabilir mi?Bu olay 4 aylık civarı başladı. Doktorumuz o zaman belli başlı olasılıkları değerlendirdi, kan tahlili orta kulak iltihabi, idrar yolu enfeksiyonu vs vs. Hicbisey çıkmadı. En sonunda uyku eğitimi verin o zaman dedi. Adam da çozum bulamadı yaninitekim öyle devam ettik. Gündüz zaten iki uyku uyuyor, bir ya da bir buçuk saat her biri. Onda bir sorun yok. Kabus gece basliyor. Bı de son üç gecedir daha beter, 20 dk da bir falan uyandı. Keşke oturup bir iki sezon dizi bitirseydim yaa, ne güzel firsatmis
Yorulması seçeneği de mantıklı gün içi bolca hoplat zıplat yor çocuğuAslında ikinci disi çıkıyor. Ama ilkinde boyle olmadı diye ona baglamadim hic
Her diş farklı olabiliyor ve gerçekten diş hem uykusuzluk hem de hastalık yapabiliyorAslında ikinci disi çıkıyor. Ama ilkinde boyle olmadı diye ona baglamadim hic
Sabah oğlumu okula gönderdim
Her akşam tarhana çorbası veriyoruz dolu dolu bir kase. Gaz desen o da 4 5 ay civari bitti. Bu adeta çocuğun mizacı gibi oldu. Bir noktadan sonra kaniksadim, sorgulamayı bıraktımGaz, açlık filan olabilir mi?
Gece yatmadan iyice doyursan filan bilemedim ki
9 ay ek gıda da aliyordur sütün ile doymasa da ek gıda var
Gerçekten zor canımşimdi seni daha iyi anlıyorum
Ben yoğurt elma ve muzu blendırdan geçirirdim çok güzel meyveli yoğurt olurduHer akşam tarhana çorbası veriyoruz dolu dolu bir kase. Gaz desen o da 4 5 ay civari bitti. Bu adeta çocuğun mizacı gibi oldu. Bir noktadan sonra kaniksadim, sorgulamayı bıraktım
Gunduz ilk uykuyu 11 13 arası uyuyor ama ikinci çok değişken oluyor ve bazen 18 lere kadar sarkıyorHer diş farklı olabiliyor ve gerçekten diş hem uykusuzluk hem de hastalık yapabiliyor
Gündüz hangi saatler uyuyor 4 den sonra uyutmayın iyice yorulsun
Yaz kış demeyin mutlaka yıkayın ben hep öyle yapardım
Yatmadan önce yıkayıp ışıkları da kapatıp beraber yatın
Böyle böyle alışacaktır