Bugün ne yaptım?

Ya kime gore neye gore erken. Ana cok sacma geldi bu erken muhabbeti. En yakin arkdsmda tutturdu cok erken die. Birsey nasip olmayacaksa hastaneden de cikmaz. Ben bole dusunuyorum oyuzden valla gonlumce aliyorum😂al bacim sen de ne istiyosan. Gonlune yatan bisey varsa
Aksama bende de borek var annemden aldim deepfreezedeymis karpuz zeytinyagli dolma enough💃🏻💃🏻💃🏻
Şu an mesela yazlıklar var çoğunlukla mağazalarda sezondan ötürü.
Bir de ablam getirecek bir şeyler
Yeğenim de gönderebilir
Oğlumda çok abartmıştık her şeyi
Bu sefer az öz sade istiyorum.
Ama dediğim gibi ne kadar gelir be kadar almam gerekir kestiremiyorum.
Evim aman aman büyük değil. Alsam istiflemem lazım. Para olunca iki dakikalık alışverişe bakar sonuçta. Karar vermek ne alacağını bilmek önemli. 6.5 ay var daha alışveriş için az bir zaman değil o da .
Belki yaz bitimi tamamlarım alışverişi.

Şu an mesela yazlıklar var çoğunlukla mağazalarda sezondan ötürü.
Bir de ablam getirecek bir şeyler
Yeğenim de gönderebilir
Oğlumda çok abartmıştık her şeyi
Bu sefer az öz sade istiyorum.
Ama dediğim gibi ne kadar gelir be kadar almam gerekir kestiremiyorum.
Evim aman aman büyük değil. Alsam istiflemem lazım. Para olunca iki dakikalık alışverişe bakar sonuçta. Karar vermek ne alacağını bilmek önemli. 6.5 ay var daha alışveriş için az bir zaman değil o da .
Belki yaz bitimi tamamlarım alışverişi.
Nebilym ben ilk heves midir nedir aliyorum valla
Bugun gozumu muslinlere diktim mesela😂 yavas yavas tamamlansin
Bi de ev ztn cok sicsk oluyo bizim tulum yeter evde die dusunuyorum
Birtek astronot mont kalir kişa onun disinda abuk subuk seyleri bile aliyorum mesela bgn kargodan araba cam perdesi geldi😂
Ben normalde de cok severim alisverisi. Smdi kendime alamiyorum alasim da yok pek ama minnos prensesime sardim🙈

Nebilym ben ilk heves midir nedir aliyorum valla
Bugun gozumu muslinlere diktim mesela😂 yavas yavas tamamlansin
Bi de ev ztn cok sicsk oluyo bizim tulum yeter evde die dusunuyorum
Birtek astronot mont kalir kişa onun disinda abuk subuk seyleri bile aliyorum mesela bgn kargodan araba cam perdesi geldi😂
Ben normalde de cok severim alisverisi. Smdi kendime alamiyorum alasim da yok pek ama minnos prensesime sardim🙈
İlk bebekte biz neler almadık ki 😁
Elektrikli müzikli salıncaklar
İlk arabamlar
3 tekerlekli bisikletin envai çeşitleri 🤣
Oyuncaklar oda dolusu ne ararsan vardı 😁
Bunda anam babam usülü olsun diyorum 🤣

Bugüne kadar tek aldığım hamile kemeri fodi onu da iyi ki almışım memnunum 😁
Gerçi arkadaş ne gerek var boş ver ya dedi almayacak o ama ben aldım. 😁

Selam canlar 💜
Ağzımın tadı yok sanki ya valla.
Kıymalı kol böreği yaptım özlemiştim bayadır. Süt yoktu onun yerine un ve yoğurt koydum sosuna tadını beğenmedim. 🤣
Neyse artan kıymalı harçtan sarma harcı hazırladım sarma sardım pişiyor. Bu sefer de onun harcı arttı. Yarın yeşil biber alıp bu sefer de onu doldurayıö bari. 😁
Kıyma aldık bolca birazını sulu köfte yuvarlayıp buzluğa atacağım. Kalanı da poşetleyip atarım buzluğa .

İlk bebekte biz neler almadık ki 😁
Elektrikli müzikli salıncaklar
İlk arabamlar
3 tekerlekli bisikletin envai çeşitleri 🤣
Oyuncaklar oda dolusu ne ararsan vardı 😁
Bunda anam babam usülü olsun diyorum 🤣

Bugüne kadar tek aldığım hamile kemeri fodi onu da iyi ki almışım memnunum 😁
Gerçi arkadaş ne gerek var boş ver ya dedi almayacak o ama ben aldım.

Ben oyuncak vs islerine girmedim hic. Kiyafet ortu vs oralarda takiliuorum😂😂Oyuncak kart, hali fln alirim o da sonlara dogru. Fodiyo kullanmadim daha cok gobegim cikmadi die. Sisko gibiyim ama hamile gobegi gibi degil

Sarma pişti ama yaprağını beğenmedim. Allah'tan kilosu 80 liralık olanı almışım. Sert idi baya pişirmeme rağmen. Kıymalı harç da o kadar aman aman olmamış onu da beğenmedim. 😁

Köfteyi yuvarladım. İki poşet buzluğa attım.

Eşime irmik helvası dedim. Zalımın oğlu helvacı da mı çalıştın. Öyle lezzetli olmuş ki öyle güzel kavurmuş tereyağlı tereyağlı enfesti tadı. 😋

Bugün sonunda keyifle bir şey yedim. 😁

Yarına randevu aldım.
Ehliyeti, kimliği, oğlumun kimliğini değiştireceğim.
Sonra da sinema düşünüyoruz.
Oğlum Batman e girecek ben de başka bir şeye girsem diyorum yarın karar vericem artık ne yapacağıma.
Yemek derdim yok. Sarma var zaten. Eşim de beğenmedi gerçi iç harcı az olmuş anca yaprak yiyoz dedi 😁olsun yesin napim 🤪

Selam canlar💜
Valla mis gibi uyudum.
Erkenden de yattım. Uyumak gibisi yok gerçekten.
Çayı demledim. Yumurta haşladım. Söğüş doğradım. Oğlumun çiçek ekmek getirmesini bekliyorum. 😁

İki piknik de güzel geçti ama dün özellikle dönüşte çok kötüleştim bademcik enfeksiyonu vücudum acıyordu resmen. Bugün doktora gittim antibiyotik başladım mecbur 🤷‍♀️
Birinden mi kaptın yaz günü nasıl oldu?
Açık dondurma mı yedin ? Yazın onlar çok yapıyor. Bakteri üretiyor.

Okul zamanı hasta olman lazım o kadar çocuk kalabalık . Tatil tatil ya klima çarptı.

Birinden mi kaptın yaz günü nasıl oldu?
Açık dondurma mı yedin ? Yazın onlar çok yapıyor. Bakteri üretiyor.

Okul zamanı hasta olman lazım o kadar çocuk kalabalık . Tatil tatil ya klima çarptı.
Daha klima açmıyoruz pazar akşamı başladı piknikten önce yani. Açık dondurma da yemedim son 1 haftadır. Bilmiyorum soğuk karpuz yapar mı acaba o geliyor aklıma bir 🤔

Daha klima açmıyoruz pazar akşamı başladı piknikten önce yani. Açık dondurma da yemedim son 1 haftadır. Bilmiyorum soğuk karpuz yapar mı acaba o geliyor aklıma bir 🤔
Terliyken filan mı yedin?
Havadan bulaştı belki birinden
Ya da yorgunluk uykusuzluk vücudun direnci düştü.

Gittim nüfusa ehliyet, oğlumun kimliği, kendi kimliğim hepsinin değişimi için başvuruda bulundum.
Sonra ordan yemeğe kebapçıya geçtik.
Oğlum acaip eziyet etti.
Evde oyun oynamak yerine benimle geldi diye.
Başımın etini yedi durdu.
Bayıldığım kebabı da beğenmedim tabi ki. Sebze koydurmadım belki iyi yıkanmamış olabilir diye. Tabi öyle olunca aperatif de yemekte boş ve yağlı oldu.
Ordan AVM ye geçtik.
Oğlumun beyaz spor ayakkabısı( pasaklılığından ötürü) çamur gibi görünüyordu.
Siyah bu sefer spor ayakkabı, turuncu krampon aldık.
Futbolu aradım şartlarını öğrendim.
Bilim merkezini aradım onun şartlarını öğrendim. (ama sanırım kurs sayısı fazla gelecek onu eleyeceğiz gibi)
Evde oyun oynamak istiyor ona kalsa.
Markete uğradım. Dünkü iç harcı için dolmalık biber aldım. Kendime dondurma aldım.
Çay yaptım. Şimdi çay keyfi. ☕

Çok üzgünüm büyük oğlanın doğumgünü de çok hastaydım 🥺 şimdi yine böyle umarım yarına toparlarım
Canım üç çocukla bu yoğun tempoda ayakta durmana şükret bence.
Ben tek çocukla bu kadar aktif değildim eve hapis gibiydim. 😁
Sen yine kendini kısıtlamıyorsun eşin kV anlayışlı vır vır etmiyorlar.

X