- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.970
Ayy koptumm çocuklu hayata carpe diem ne diyemHa ha
Bence" carpe diem" daha mantıklı
2 sene üç beklemektense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy koptumm çocuklu hayata carpe diem ne diyemHa ha
Bence" carpe diem" daha mantıklı
2 sene üç beklemektense
Pozitif bakalım ne yapalımAyy koptumm çocuklu hayata carpe diem ne diyem
Ayy ne tatlıPozitif bakalım ne yapalım
Yap bir kahve kendine aç bir müzik
Mutluluğu uzakta aramayalım
Kolay gelsin ne diyeyimAyy ne tatlı
Çocuk dursa dükkan senin
Durmuyor işte anla güzelim
Vakit yok hiçbir şeye
Mahal var mı endişeye
Puaaaaaa koptummm
Edebi dili güzel mi, akıcı mi? Ben yazarı arada Instagram'dan bir dönem takip ediyordum, her paylaşımının altına minik hikaye tarzı yazılar yazıyordu. son derece pozitif biri. Yalnız bana aşırı pozitif geldiği için ben takibi bırakmıştımyine de kişiliğini takdir ettiğim biri. Eşinden boşandı, üç çocuk büyüttü. Uzun bir aradan sonra kalbinde yeniden çiçekler açtıran bir insanla evlendi, KBB profu çok naif bir adamla. Nikah resimleri bile öyle zarifti ki tam mutlu oldu derken bir yıl içinde eşini ani bir kalp kriziyle kaybetti. Haberi okuduğum anı dün gibi hatırlıyorum. Bir yakınım vefat etmiscesine sok olmus ve üzülmüştüm. Hayat..Eki Görüntüle 2998846
Bugün bu kitabı bitirdim
Çocuk kitabı oğlumun kitaplığından okudum bu sefer.Edebi dili güzel mi, akıcı mi? Ben yazarı arada Instagram'dan bir dönem takip ediyordum, her paylaşımının altına minik hikaye tarzı yazılar yazıyordu. son derece pozitif biri. Yalnız bana aşırı pozitif geldiği için ben takibi bırakmıştımyine de kişiliğini takdir ettiğim biri. Eşinden boşandı, üç çocuk büyüttü. Uzun bir aradan sonra kalbinde yeniden çiçekler açtıran bir insanla evlendi, KBB profu çok naif bir adamla. Nikah resimleri bile öyle zarifti ki tam mutlu oldu derken bir yıl içinde eşini ani bir kalp kriziyle kaybetti. Haberi okuduğum anı dün gibi hatırlıyorum. Bir yakınım vefat etmiscesine sok olmus ve üzülmüştüm. Hayat..
Cok teşekkür ederim okudum hepsini, kalemine sağlık ev yapımı sihirli değnek ve dedemin bakkalini okuyabilirim, biraz mutluluk versin diye gerçi çok ufak zaman dilimlerim var, onu da okumaya değil boş şeylere ayırmaya bayılıyorumLizz
Daha net fikir verebilmek için son bir ayda okuduğum üç kitabın bitirir bitirmez bana hissettirdiklerini yazmıştım.
Onları paylaştım senin için.
Evet ben de 85 doğumluyumCok teşekkür ederim okudum hepsini, kalemine sağlık ev yapımı sihirli değnek ve dedemin bakkalini okuyabilirim, biraz mutluluk versin diye gerçi çok ufak zaman dilimlerim var, onu da okumaya değil boş şeylere ayırmaya bayılıyorum
Aynı yaş gurubuyuz sanırım, ben 85 liyim
Başak burcuyum telefonum android, neden kiEvet ben de 85 doğumluyum
Burcun nedir?
Telefonun android mi?
Ayy çok sevindimBaşak burcuyum telefonum android, neden ki
Ayy çok teşekkür ederim gerçekten dedigin gibi oluyor başaklar sen ne burcusunAyy çok sevindim
Çok samimi çok sevdiğim üniversiteden iki samimi, sonraki yıllarda sevdiğim bir arkadaşım daha başak
Çok uyumlu , temiz, düzenli aklı başında, ailesine düşkün, arkadaş canlısı,fedakar ,cefakar olurlar
Tam evlenilecek kadın derim ben başak burcu için.
İki kitap da uygulama da var o yüzden söyledim.
Halis mulis boğa burcuyumAyy çok teşekkür ederim gerçekten dedigin gibi oluyor başaklar sen ne burcusun
Kitaptan okumak kesinlikle çok keyifliUygulamaya bakayım gerçi hicbi sey kitaptan okumanın verdiği tadı vermiyor
Başak ve Boga çok iyi anlaşır Boga kadinlari son derece güvenilir, net ve kişilikli kadınlardırHalis mulis boğa burcuyum
Valla eskisi gibi rahat rahat okuyacağım günleri iple çekiyorumKitaptan okumak kesinlikle çok keyifli