Kahve içmekŞımartırken neler yapacaksınıZ paylaşıverinde bizde fikir alalım
Süper görünüyor tadını çıkar.Naber kızlar nasılsınız
Geçmişi okuyamıyorum internet arada gidip geliyor
Şimdi otele geldım ordan giriş yaptım
Nice deyız
Tabi yine hersey çok güzel ama çok pahalı
Gelirken tatlı aldım yerım diye 3 parça minik bişey 15 euroSüper görünüyor tadını çıkar.
Gelince düşünürsün hayat pahalılığını
Ablam geldi aklıma o da burda hemen 20 ye bölüyor bir şey alırken ya da çarpıp aaa ucuz diyip alıyorGelirken tatlı aldım yerım diye 3 parça minik bişey 15 euro
Hemen carpıyor zihnim 20 ile
Monaco yada gittim orasıda çok güzeldi
Bir pizza 33 euroydu orda da
(Öncelikle mutlu musmutlu gezmelerGelirken tatlı aldım yerım diye 3 parça minik bişey 15 euro
Hemen carpıyor zihnim 20 ile
Monaco yada gittim orasıda çok güzeldi
Bir pizza 33 euroydu orda da
Nice’de nice güzel anılar biriktirNaber kızlar nasılsınız
Nice deyız
Bu haftaKahve içmek
Güzel bir yemek yemek
Kitap okumak
Arkadaşlarla buluşmak
Uyumak
Bakım yapmak
Gezmek
yürüyüşe çıkmak
film izlemek
Kuaföre gitmek
Aklıma gelenler bunlar, sizler de yazın fikir olsun
Ablan pozitifmişAblam geldi aklıma o da burda hemen 20 ye bölüyor bir şey alırken ya da çarpıp aaa ucuz diyip alıyor
Harika olurBu hafta
Bak kuaför işini hallettim
Kütüphaneye gidip istediğim kitabı da seçtim.
Diğer seçenekler de ağzımı sulandırdı.
En kısa zamanda
El işi ayraç yapmak istiyorum dantelden isme özel öğretmenler günü hediyesi
Sevdiğim arkadaşlarıma ve de çocuklarımın öğretmenlerine
Sizce nasıl olur?
Ciddi diyorum gerçektenYaaa teşekkür ederim
Sende euro ile kazansanAblan pozitifmiş
Kore ürünleri çok iyi oluyor.. yağ kullanmayı ben de seviyorum ya güzel de kokuyor missDoktorum
bepanten plus ın yarısı
acıbadem kreminin yarısı
E vitamini karıştırıp krem yapmamı, gece sürmemi
Sabah da gül yağı, buğday yağı ile silmemi söylemişti. Çok iyi gelmişti. Bütün yollar bepanten e çıkıyor.☺
Koreden Dr.G Red Blemish kullanıyorum banyo sonrası yüzüme ama soğuklar arttıkça yetmeyecek gibi. Zaten bitmeye başladı. Alternatif bulmaya çalışıyorum.
Tabanımda da çatlak olmuştu. Doğal sarı kantoron yağıyla beyaz vazelini karıştırıp sürmemi söyledi aile hekimim.
Kantoron yağını kendim yapmıştım. Doktorum benim ilaçlar konusunda çok şüpheci olduğumu bilir. Ondan sağolsun yardımcı olur.
Sülük tedavisi de önermişti. Göz tedavisi için uyguluyorum ara ara. Hacamat ta öyle.
Hepimize şifa olsun.❣
Sen beni gerçek hayatta tanısan asla düzenli değilim ama işte hayat.. Bu nakil olayı olunca hayatımı düzene sokmak zorunda kaldım. Ilaclarim, yapmam gerekenler, yemem ya da yememem gerekenler falan filan.. Başak burcuyum ama bana hep başakların yüz karası derdi annem dağınıklığımdanSana bir maşallahdüzenlisin ne güzel burcun neydi ?
Benim annem gelecek işlerim kolaylaşacak çok şükürbir düzen oturtacağım inşallah ben de, yoksa bebeğim durduğu kadar yapabiliyordum
Dibten çıkmak ve yükselmekte güçlendiriyor şöyle geriye dönüp bakınca şükür nelerin üstesinden geldim diyorsun daha iyi günler de gelecek emin ol
Naber kızlar nasılsınız
Nice deyız
Aa şamdan çok güzel fikir eğer böyle bir şey düşünüyorsan buhurdanlık da hediye edebilirsin. Çok şık çok değişik buhurdanlıklar varEki Görüntüle 3162990 Bundan iki tane Sipariş ettim kızımın derslerine yardımcı olan hem de samimi olduğum öğretmen arkadaşlarıma
Beğenirler mi sizce
Başka fikirlere de açığım
Bizde öğretmen çok