Bugün ne yaptım?

@kavs-i kuzah düşünmen yeter teşekkür ederim tekrar 🥰 şamdanlar da gayet şık 😍
sekersizcikolata sekersizcikolata burcun tam tahmin ettiğim gibi 🤭 ben de çocuktan önce çok dağınık, plansız programsız bir insandım çocuktan ve de minimal yaşama sardıktan sonra çok değiştim annem bile der beni şaşırttın diye 🤣🤣🤣
Ahaha dedim ya başakların yüz karası der anam bana burdayi okusun lütfen 🤪🤪 sen de mi başaksın? Valla ben de makale falan okudum ciddi ciddi bu nakilden sonra vericiye benzeyen var mı diye, oluyormuş. Anneme benzedim çünkü aynı ben Ama burçtan neden olmasın😆

Bu arada ben yine hasta oldum. Ki ben o kadar zor grip falan olurdum ki bu bağışıklık baskılayıcılar beni zorlayacak anlaşılan. Zaten çocukların olduğu bir ortamda çalışmaya başladım,.e dışarı falan da çıkıyorum. Allah tan yatakta yatırmıyor beni ama işte nakilden sonra da serum almak gerekiyormus böyle durumlarda.. gece 2 paket serum taktridim. Simdi iyiyim. Dün aksam da dışarı çıkmıştım. Eşim diyor al bir acildik pir acildik acilde soluğu aldık😅😅 neyse şu an yeni kalktım, kendime kahvaltı hazırladım. Ben yemek yerken robot evi süpürüyor. Is yapamayacağım bugün, pazartesi ben evde yokken gelmesi için bir abla ayarladım. Daha erken eve birini almam için ama e toz da bana zarar.. Bu abla evi de beni de biliyor. Eldivenle yapacak temizliği.. Evi açık bırakıp ben gelmeden çıkacak zaten.. öyle detaylı temizlik istemedim. Çünkü gücüm yok.. haftaya toparlayınca kendi düzenime.devam ederim. Bugün yemek ve yatış spor yani

Merhaba Cnm
Annem kendi evine döndü bir müddet o orda ben burda kafa dinleyeceğiz düşüncesiyle 20günü geçti engeli kaldırdım ama sık sık görüşmüyorum bazen arayıp nasıl olduğjnh sorup kapatıyorum ama ciddi yara alan ben olduğum için görüşmekte içimden gelmiyor haliyle söylediği kırıcı sözleri unutmaya çalışıp düşünmüyorum
Yanınada gitmedim o yüzden tatildeyiz ama aşırı iş yoğunluğu olduğu için.
Güzel haber bana video yollamış beni sevdiğini anlatan 😍
Hayat beni neden yoruyorsn evresinden daha sakin günlere yelken açmak istiyor insan burda bana destek veren can arkadaşlarıma tşk ederim bazı tavsiyeleri hayata geçirmeye cesaretim yok psikolojik destek almamı tavsiye eden olmuştu arada geliyor bu fikir ama erteliyorum.
Video göndermesi ne güzel olmuş ❤️
Çoğu zaman karşımızdakinin bize davranış şekli bizden kaynaklanmaz,onunla alakalıdır.
Onun kendi yaşantısı, bilinçaltı , tecrübeleri,mutsuzluklari vs .
Anneninki de bu şekilde görünüyor .
İnşallah o da yaralarını sarar,sen de❤️

Bu arada ben yine hasta oldum. Ki ben o kadar zor grip falan olurdum ki bu bağışıklık baskılayıcılar beni zorlayacak anlaşılan. Zaten çocukların olduğu bir ortamda çalışmaya başladım,.e dışarı falan da çıkıyorum. Allah tan yatakta yatırmıyor beni ama işte nakilden sonra da serum almak gerekiyormus böyle durumlarda.. gece 2 paket serum taktridim. Simdi iyiyim. Dün aksam da dışarı çıkmıştım. Eşim diyor al bir acildik pir acildik acilde soluğu aldık😅😅 neyse şu an yeni kalktım, kendime kahvaltı hazırladım. Ben yemek yerken robot evi süpürüyor. Is yapamayacağım bugün, pazartesi ben evde yokken gelmesi için bir abla ayarladım. Daha erken eve birini almam için ama e toz da bana zarar.. Bu abla evi de beni de biliyor. Eldivenle yapacak temizliği.. Evi açık bırakıp ben gelmeden çıkacak zaten.. öyle detaylı temizlik istemedim. Çünkü gücüm yok.. haftaya toparlayınca kendi düzenime.devam ederim. Bugün yemek ve yatış spor yani
Çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede toparlanrsn❤️

Doktorum
bepanten plus ın yarısı
acıbadem kreminin yarısı
E vitamini karıştırıp krem yapmamı, gece sürmemi
Sabah da gül yağı, buğday yağı ile silmemi söylemişti. Çok iyi gelmişti. Bütün yollar bepanten e çıkıyor.☺

Koreden Dr.G Red Blemish kullanıyorum banyo sonrası yüzüme ama soğuklar arttıkça yetmeyecek gibi. Zaten bitmeye başladı. Alternatif bulmaya çalışıyorum.

Tabanımda da çatlak olmuştu. Doğal sarı kantoron yağıyla beyaz vazelini karıştırıp sürmemi söyledi aile hekimim.
Kantoron yağını kendim yapmıştım. Doktorum benim ilaçlar konusunda çok şüpheci olduğumu bilir. Ondan sağolsun yardımcı olur.
Sülük tedavisi de önermişti. Göz tedavisi için uyguluyorum ara ara. Hacamat ta öyle.
Hepimize şifa olsun.❣
Ben de yüzümu gülsuyu ile temizleyip sinozun 24k olan serumunu kullanıyorum gerçekten memnunum,bir ara çok reklamı yapıldı diye on yargiliydm ama memnun kaldım.
Yüzüme jeller veya sabunlar iyi gelmiyor benim temizlerken sebamedin köpüğü çok iyi geliyor.
Cilt analizi yapıp baktrmak lazm.Bana kesinlikle sabun onerilmedi.
Bebek yağı ve bebek kremi kullanıyorum vücuduma yıllarıdır 😅bunları e bebeğin markasindan alıyorum baby me😅
Ben de çok sevmiyorum doğrusu birşeyler kullanmayı bunlarla hemen hızlıca bakım yapıp geçiyorum öyle kendime çok zaman ayırdığım söylenemez😅

Şu "kendimizi şşımartma" konusunu sevdim. En kıkısa zamanda itinayla yerine getireyim.😍 Canım kendim. Muuaaahhh:KK15:

Bugünlerde çok yorgunum, yoruluyorum.
1) Mental olarak

🛸 Akrabanın kızının kına ve düğünü var. Aramayız sormayız birbirimizi. Kart göndermiş, davetliyiz. Ben gitmek istemiyorum. Eşim işinden dolayı gelmeyecek zaten.
Babam çok akrabacıdır. İlla zorla götürecekler. Gitme, ee ne olacak sanki'ler bizimkilere işlemiyor. Arkadaşlar kendi sözlerinin tutulmasına oldukça alışık. İlkokul öğretmenliğinin etkileri sanırım.😁 Neyse, öyle işte...

🛸 Ev işleri zorluyor, yoruyor, bitmiyor. Artık olduğu kadar, hem işlere, hem de benden beklentilere.

Hayatta öğrendiğim şey, ne yaparsan üzerine görev olarak kaldığı. Bunu öğrenmekte geç kalmış olabilirim ama zararın neresinden dönersem kardır. 🦥

Sınırlarımı daha keskin ve net çiziyorum. Anlarlar herhalde'ler işe yaramıyormuş, ifade etmek, anlatmak gerekiyormuş. Değecekse anlatıyorum, değmeyecekse o güzel ağzımı, enerjimi, ruhumu, zamanımı yormuyorum.

Değerli olanlar, değerlilerle paylaşılmalı.😉
Çok doğru tespitler❤️

Kahvemi aldm geldim ama kimse yok🤗

Eklentiler

• IMG_20221119_113626.jpg
    IMG_20221119_113626.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 30
Eki Görüntüle 3162990 Bundan iki tane Sipariş ettim kızımın derslerine yardımcı olan hem de samimi olduğum öğretmen arkadaşlarıma
Beğenirler mi sizce
Başka fikirlere de açığım
Bizde öğretmen çok 😅🙈
Güzel ve şık. 😍
Alacağın kişiye bağlı.
Ben süs eşyası kullanmıyorum mesela.
Ama sen tanıdığına göre severler muhtemelen.
sudem34 sudem34 Lotus1234 Lotus1234 başka girecek olan var mıydı bilmiyorum hepinize başarılar diliyorum, su gibi aksın cevaplar inşallah 🙏🍀☺️
Sağol canım 😘
Bitti gitti şükür. 😁
Şu an sınavda olan arkadaşlar başarılar diliyorum 😍😍 umarım çok iyi gidiyordur 😍😍 bizi bilgilendiririn muhakkak

sudem34 sudem34 Lotus1234 Lotus1234
Amin canım 😘
Güzel geçti şükür.
Geçmiş olsun canım tekrar 🌷
Dikkat et bu süreçte.
İki kişisiniz evi o kadar kafaya takma sağlığın daha önemli.
Ben de tam kilo veriyorm derken Antep rüyası diye bir şeye takildm şekerim çıkana kadar yemek istiyorum 😅
Merak ettim bir araştırayım.
Antebin her şeyi güzel olur bence 😍
Kahvemi aldm geldim ama kimse yok🤗
Tam benim sınav kağıdını teslim ettiğim saate tekabül ediyor😁
Afiyet olsun. 😍
Ambians filan çok hoş.
Bende kahve içmeden sınava girdim keşke dedim içip girseydim 😁
Şimdi de başım arıyor kahvesizlikten kesin 🤪

Sabah önce sınav yerini buldum.
Sonra börekçi buldum.
Kahvaltı yaptım.
Marketten su ve çikolata aldım.

Sınav gir çık.

Çıkışta kuaföre gittim.
Kaş bıyık halletti.
Gelirken markete uğradım.
Kendim için birşeyler aldım.
Pazara uğradım.
Yufka meyve aldım.

Eve geçtim.
Yemek yedim.
Çay içtim.

Sonra oğlanı yüzmeye getirdim.
O yüzerken ben yine çay keyfi yaptım.
Yine markete uğradım bir kaç eksik aldım.
Şimdi dönüyoruz.

Güzel ve şık. 😍
Alacağın kişiye bağlı.
Ben süs eşyası kullanmıyorum mesela.
Ama sen tanıdığına göre severler muhtemelen.

Sağol canım 😘
Bitti gitti şükür. 😁

Amin canım 😘
Güzel geçti şükür.

Geçmiş olsun canım tekrar 🌷
Dikkat et bu süreçte.
İki kişisiniz evi o kadar kafaya takma sağlığın daha önemli.

Merak ettim bir araştırayım.
Antebin her şeyi güzel olur bence 😍

Tam benim sınav kağıdını teslim ettiğim saate tekabül ediyor😁
Hoş geldin ❤️
Sınavın nasıl geçti iyidir diye düşünüyorum sorulara baktm şöyle bı.
Maalesef uzmanlık! adı altında her branşın aynı sınava tabi tutularak Ve bu işe yıllarını vermiş bir öğretmenin tüm çabasını görmezden gelerek maaş artışının bir çoktan seçmeli sınava bağlı tutulduğu bir durum yasattilar bugün.
Eğitim sistemimizde iki seyde sorun var
1. Eğitim
2. sistem
???
Güzel günlere uyanalim inşallah,bir eğitimci olarak bunu can-ı gönülden istiyorum.

Hoş geldin ❤️
Sınavın nasıl geçti iyidir diye düşünüyorum sorulara baktm şöyle bı.
Maalesef uzmanlık! adı altında her branşın aynı sınava tabi tutularak Ve bu işe yıllarını vermiş bir öğretmenin tüm çabasını görmezden gelerek maaş artışının bir çoktan seçmeli sınava bağlı tutulduğu bir durum yasattilar bugün.
Eğitim sistemimizde iki seyde sorun var
1. Eğitim
2. sistem
???
Güzel günlere uyanalim inşallah,bir eğitimci olarak bunu can-ı gönülden istiyorum.
Kendimi tuhaf hissediyorum.
Onca konuya boşa çalışmış.
5 ayımı heba etmişim gibi geliyor.
Yaşadığım stres yeter bana.
Dünya ezber yaptım.
Ezberim çok kötüdür.
Kodlama modlama canım çıktı.
Dün 5 deneme çözdüm.. Gece yarısına kadar konu tekrarı.. Gece uyuyamadım uykudan uyandım.
Bilmiyorum işte.

Neyse geldi geçti gitti şükür.
İyi geçti bitti gitti.

Ahaha dedim ya başakların yüz karası der anam bana burdayi okusun lütfen 🤪🤪 sen de mi başaksın? Valla ben de makale falan okudum ciddi ciddi bu nakilden sonra vericiye benzeyen var mı diye, oluyormuş. Anneme benzedim çünkü aynı ben Ama burçtan neden olmasın😆
Ben ikizlerim biraz boğa da var sanırım 😅
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine çocuklardan bulaşıyor hemen. Ev işini de dert etme eminim evin tertemizdir

sudem34 sudem34 sınav kolaymış eşim de diyor boşuna çalıştım diye.. bilemezdiniz ama tevekkül ettiniz olması gereken buydu. O yüzden sen uzman oldun ona odaklan. Bazıları girmedi bile onlar daha çok pişmandır
Aynen işte ya diye diye temkinli davrandık.
Benim çevremde girmeyen hiç yok.
Sınavı öyle ciddiye almışım ki yanıma kaç yedek kalem silgi traş aldım.

Aynen işte ya diye diye temkinli davrandık.
Benim çevremde girmeyen hiç yok.
Sınavı öyle ciddiye almışım ki yanıma kaç yedek kalem silgi traş aldım.
Bu sabah eşim sabah saat 4 te kayınbabamı otogara bırakmak için uyanmış ondan sonra uyumadım soru çözmek için dedi 🤣 en çok ona pişmanım diyor 😅

Kendimi tuhaf hissediyorum.
Onca konuya boşa çalışmış.
5 ayımı heba etmişim gibi geliyor.
Yaşadığım stres yeter bana.
Dünya ezber yaptım.
Ezberim çok kötüdür.
Kodlama modlama canım çıktı.
Dün 5 deneme çözdüm.. Gece yarısına kadar konu tekrarı.. Gece uyuyamadım uykudan uyandım.
Bilmiyorum işte.

Neyse geldi geçti gitti şükür.
İyi geçti bitti gitti.
Aynen geçti bitti hadi hayırlı olsun 🤗

X