Bugün ne yaptım?

Ahaha dedim ya başakların yüz karası der anam bana burdayi okusun lütfen sen de mi başaksın? Valla ben de makale falan okudum ciddi ciddi bu nakilden sonra vericiye benzeyen var mı diye, oluyormuş. Anneme benzedim çünkü aynı ben Ama burçtan neden olmasın

Bu arada ben yine hasta oldum. Ki ben o kadar zor grip falan olurdum ki bu bağışıklık baskılayıcılar beni zorlayacak anlaşılan. Zaten çocukların olduğu bir ortamda çalışmaya başladım,.e dışarı falan da çıkıyorum. Allah tan yatakta yatırmıyor beni ama işte nakilden sonra da serum almak gerekiyormus böyle durumlarda.. gece 2 paket serum taktridim. Simdi iyiyim. Dün aksam da dışarı çıkmıştım. Eşim diyor al bir acildik pir acildik acilde soluğu aldık neyse şu an yeni kalktım, kendime kahvaltı hazırladım. Ben yemek yerken robot evi süpürüyor. Is yapamayacağım bugün, pazartesi ben evde yokken gelmesi için bir abla ayarladım. Daha erken eve birini almam için ama e toz da bana zarar.. Bu abla evi de beni de biliyor. Eldivenle yapacak temizliği.. Evi açık bırakıp ben gelmeden çıkacak zaten.. öyle detaylı temizlik istemedim. Çünkü gücüm yok.. haftaya toparlayınca kendi düzenime.devam ederim. Bugün yemek ve yatış spor yani

Video göndermesi ne güzel olmuş
Çoğu zaman karşımızdakinin bize davranış şekli bizden kaynaklanmaz,onunla alakalıdır.
Onun kendi yaşantısı, bilinçaltı , tecrübeleri,mutsuzluklari vs .
Anneninki de bu şekilde görünüyor .
İnşallah o da yaralarını sarar,sen de

Çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede toparlanrsn

Ben de yüzümu gülsuyu ile temizleyip sinozun 24k olan serumunu kullanıyorum gerçekten memnunum,bir ara çok reklamı yapıldı diye on yargiliydm ama memnun kaldım.
Yüzüme jeller veya sabunlar iyi gelmiyor benim temizlerken sebamedin köpüğü çok iyi geliyor.
Cilt analizi yapıp baktrmak lazm.Bana kesinlikle sabun onerilmedi.
Bebek yağı ve bebek kremi kullanıyorum vücuduma yıllarıdır bunları e bebeğin markasindan alıyorum baby me
Ben de çok sevmiyorum doğrusu birşeyler kullanmayı bunlarla hemen hızlıca bakım yapıp geçiyorum öyle kendime çok zaman ayırdığım söylenemez

Çok doğru tespitler

Güzel ve şık.
Alacağın kişiye bağlı.
Ben süs eşyası kullanmıyorum mesela.
Ama sen tanıdığına göre severler muhtemelen.
sudem34 Lotus1234 başka girecek olan var mıydı bilmiyorum hepinize başarılar diliyorum, su gibi aksın cevaplar inşallah
Sağol canım
Bitti gitti şükür.
Şu an sınavda olan arkadaşlar başarılar diliyorum umarım çok iyi gidiyordur bizi bilgilendiririn muhakkak

sudem34 Lotus1234
Amin canım
Güzel geçti şükür.
Geçmiş olsun canım tekrar
Dikkat et bu süreçte.
İki kişisiniz evi o kadar kafaya takma sağlığın daha önemli.
Ben de tam kilo veriyorm derken Antep rüyası diye bir şeye takildm şekerim çıkana kadar yemek istiyorum
Merak ettim bir araştırayım.
Antebin her şeyi güzel olur bence
Kahvemi aldm geldim ama kimse yok
Tam benim sınav kağıdını teslim ettiğim saate tekabül ediyor
Afiyet olsun.
Ambians filan çok hoş.
Bende kahve içmeden sınava girdim keşke dedim içip girseydim
Şimdi de başım arıyor kahvesizlikten kesin

Sabah önce sınav yerini buldum.
Sonra börekçi buldum.
Kahvaltı yaptım.
Marketten su ve çikolata aldım.

Sınav gir çık.

Çıkışta kuaföre gittim.
Kaş bıyık halletti.
Gelirken markete uğradım.
Kendim için birşeyler aldım.
Pazara uğradım.
Yufka meyve aldım.

Eve geçtim.
Yemek yedim.
Çay içtim.

Sonra oğlanı yüzmeye getirdim.
O yüzerken ben yine çay keyfi yaptım.
Yine markete uğradım bir kaç eksik aldım.
Şimdi dönüyoruz.

Hoş geldin
Sınavın nasıl geçti iyidir diye düşünüyorum sorulara baktm şöyle bı.
Maalesef uzmanlık! adı altında her branşın aynı sınava tabi tutularak Ve bu işe yıllarını vermiş bir öğretmenin tüm çabasını görmezden gelerek maaş artışının bir çoktan seçmeli sınava bağlı tutulduğu bir durum yasattilar bugün.
Eğitim sistemimizde iki seyde sorun var
1. Eğitim
2. sistem
???
Güzel günlere uyanalim inşallah,bir eğitimci olarak bunu can-ı gönülden istiyorum.

Kendimi tuhaf hissediyorum.
Onca konuya boşa çalışmış.
5 ayımı heba etmişim gibi geliyor.
Yaşadığım stres yeter bana.
Dünya ezber yaptım.
Ezberim çok kötüdür.
Kodlama modlama canım çıktı.
Dün 5 deneme çözdüm.. Gece yarısına kadar konu tekrarı.. Gece uyuyamadım uykudan uyandım.
Bilmiyorum işte.

Neyse geldi geçti gitti şükür.
İyi geçti bitti gitti.

Ben ikizlerim biraz boğa da var sanırım
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine çocuklardan bulaşıyor hemen. Ev işini de dert etme eminim evin tertemizdir

Aynen işte ya diye diye temkinli davrandık.
Benim çevremde girmeyen hiç yok.
Sınavı öyle ciddiye almışım ki yanıma kaç yedek kalem silgi traş aldım.

Aynen işte ya diye diye temkinli davrandık.
Benim çevremde girmeyen hiç yok.
Sınavı öyle ciddiye almışım ki yanıma kaç yedek kalem silgi traş aldım.
Bu sabah eşim sabah saat 4 te kayınbabamı otogara bırakmak için uyanmış ondan sonra uyumadım soru çözmek için dedi en çok ona pişmanım diyor

Aynen geçti bitti hadi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…