Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkiler de memlekette işte geçen sömetstırda görüşmüştük en son 1 yıl olacak nerdeyse, gönüller bir olsun diyelim.ben de öyleyim ama bi şey olsun güzel ya da kötü kimseyi arayıp anlatmıyorum direkt buraya yazıyorum. Yakın dostlarım olsa da olumsuzlukları çok yansıtmamaya çalışıyorum artık açıkçasıSağol canım
Haklısın
Bardağın boş tarafı kadar dolu tarafı da var nihayetinde.
Yaa çok özendim.
Benimde var öyle arkadaşlarım ama hepsi uzakta. Kimseyle görüşemiyorum. Bir siz varsınız hayatımda. Şeffaf olduğum içimi dışımı bilen. ❤
Hayatta negatif öyle çok şey var ki.Benimkiler de memlekette işte geçen sömetstırda görüşmüştük en son 1 yıl olacak nerdeyse, gönüller bir olsun diyelim.ben de öyleyim ama bi şey olsun güzel ya da kötü kimseyi arayıp anlatmıyorum direkt buraya yazıyorum. Yakın dostlarım olsa da olumsuzlukları çok yansıtmamaya çalışıyorum artık açıkçası
Başın sağ olsunHayatta negatif öyle çok şey var ki.
İnsan da iki modu yükselsin derdinde aynen.
Bence diğer arkadaşın ile de görüş hazır fırsat varken. Hayat kısa valla. Benim gencecik arkadasım kalp krizinden vefat etmişti. Bir de çocukluk arkadası daha başka oluyor. Bir birinin bütün saçma saf her şeyini biliyor. Kim nerde nasıl iki lafın belini kırarsınız.
Ne varsa eskilerde var.
Çok az kaldı ha gayret, kafa dinliyorsun sen de ne güzel
Burası çok güzel artık kimseye birşeyi anlatmaya çekiniyo insan sanki laf dönüp dolaşıp senin söylediğin söze geliyoe ve bi bakıyorsn yaşadığın şey yüzüne vurulmuş burdaki samimiyeti desteği dayanışmayı motivasyonu sevdim benSağol canım
Haklısın
Bardağın boş tarafı kadar dolu tarafı da var nihayetinde.
Yaa çok özendim.
Benimde var öyle arkadaşlarım ama hepsi uzakta. Kimseyle görüşemiyorum. Bir siz varsınız hayatımda. Şeffaf olduğum içimi dışımı bilen. ❤
Kesinlikle her gün kendimizi şımartacak bir şey yapalım ve burada paylaşalım bence sudem34 ne dersin?
Bugün kendiniz için ne yaptınız ?Bu hafta bitmeden kendimiz için güzel birşeyler yapalım yapmayı planlayalım bence bir ödül ve şımartılmayı hak ediyoruz
İşe dönmeden ne enerji toplarsan kârBaşın sağ olsun
Aradım gelecek yarın o da
Süper olur.
Bugün kendiniz için ne yaptınız ?Bu hafta bitmeden kendimiz için güzel birşeyler yapalım yapmayı planlayalım bence bir ödül ve şımartılmayı hak ediyoruz
Valla süper olur da benim kendimi mutlu etme yolum genelde yemek içmekten geçiyorKesinlikle her gün kendimizi şımartacak bir şey yapalım ve burada paylaşalım bence sudem34 ne dersin?
Ben bugün eski dostumla kahve içtim
Yarın da inşallah lise ve üniversite arkadaşımla kahve içeceğim
sekersizcikolata yüzüme nemlendirici, yağlar sürüyorum demişsin. Kış geldi, benim cilt iyice kurudu. Cildim pullanıp kuruyor krem vs sürmezsem. Tavsiye edeceğin ürün var mı?
Ders çalışırken yenen abur cubur mübahtır çok aynı tat değil ama nohut cipsleri de fena gitmiyor ben bir de leblebi tık tık atıyorum ağzıma, bunlar sa sağlıklı seçenekleriSelam
Neler yaptım?
Tabiki konu çalıştım.
Deneme çözdüm.
Eğitim videolarını bitirdim.
Bulaşıkları makineye attım.
Akşama tirit yaptım.
Oğlumla markete gittik.
Çok fena abur cubur yiyorum ders çalışırken. Mısır cipsine fena sardım.
3725 adım attım
Ne kadar güzel ve doğru yazmışsın o kadar haklısın ki..Selam Herkese
Geçmiş olsun sudem34 ne kadar hızlı geçiriyor gerçekten zaman inanılır gibi değil.
Dileeim sağlık huzur mutluluk para ve bol şans olur hayatımızda kalan vakitleri geçmişi aratmaz
Son 6ayda geçen vakitlerde ne kadar ilerleme kaydetmişiz neler başarmışız ne kadar kendimizi geliştirmişiz buna bakıp bir muhasebe yapmak ve sonunda kendimizi bir görmek hayatımıza uzak çerçeveden bakmak lazım .
Ne kadar verimli geçirmişiz başardıklarımıza odaklanıp başaramadıklarımızdan dersler çıkararak .
Nasılsınız canlar hayat nasıl gidiyor …?
Mikan
@sarahconnor
sekersizcikolata
@Aysen012
kavs-i kuzah
DoktorumBen yüzüme ve tüm vücuduma Bepanthol kullanıyorum. Yüzüme normal cilt bakımı, el ve vücuduma derma olan. Ama şimdi Cerave sipariş ettim kasım indiriminden de hala gelmedi o da çok iyimis. Gebe bir arkadaşım tavsiye etti, çok rahatladım falan dedi, kuruluğu gitmiş. Çantamda da vaseline var ya hani yağlı olandan o hep bulunur. Ben kaşlarıma mikrobloding yatırdıgımda da dövme yaptırdığımda da onu önermişlerdi, hep nemli kalması için.. gerçekten iyi geliyor.
Bir de sabahları yüzüme otacı nin fısfıslı gül suyu var onu sıkıyorum. O çok güzel nem sağlıyor sonrasında da gül yağım var onu sürüyorum yüzüme.
Yani daha öyle çok anane işleri, anane nemlenditicleri ama inan benim kullandigim ilaçlar çok kuruluk yapıyor ve bu söylediklerim iyi geliyor. Cerave'yi de sırf meraktan sipariş ettim, kasım indirimleri kurbanı oldum
Bende leblebiyi çikolata kaplamalı olanı yiyorum işte illa kalori bombası olacakDers çalışırken yenen abur cubur mübahtır çok aynı tat değil ama nohut cipsleri de fena gitmiyor ben bir de leblebi tık tık atıyorum ağzıma, bunlar sa sağlıklı seçenekleri
Kesinlikle ✌ne yaparsan üzerine görev olarak kaldığı. Bunu öğrenmekte geç kalmış
Sana bir maşallah düzenlisin ne güzel burcun neydi ?Buralar sessiz demiştim dün anam kaynamış yine ben kaçıŕmisim.. O yüzden tek tek alıntı yapamadım sudem34 senin topice girdigin nasıl belli şenlenmiş burası.. oğlunla diyaloğuna çok güldüm.. Yemek için söylediklerin beni aşırı mutlu etti.. Atarım resimli de emziren analarımız ve hamilelerimiz var ya bir süre sonra atarım ama çok az kaldı yaa sen de dön konuna da böyle canlı olsun buralar
Mikan Ben 17.30 da işten çıkıyorum, ama isim dolayısıyla uzadığı daha geç çıktığım da oluyor. Tabi şimdi özel durumumdan ötürü mesati sonrası kalan işlerde beni eve yolluyor arkadaşlarım sağ olsunlar. Eve geliyorum 6'da. Hemen bir duş alıyorum. Soyle en aceleden kremlenip yemeğe koşuyorum. Yemeğe girmem 18.45 falan oluyor. Işte ya da 1 gün önce menümü belirliyorum. 7den sonda eşim de geliyor. Tüm doğrama islemleri onda oluyor sağ olsun. Hızlı hızlı yapıyoruz. Ama yemekten kalk sofrayı topla 9daan sonra anca kendimize ayıracak vakit oluyor. Benim vücut alışamadığı için henüz 11De uyuyorum neyse haftaya 12ye çekerim onu sen öğlene kadar çalışacaksın, bebek bakımın da var ya bence yavaş yavaş kendine de yemeğe de yetersin. Eşin de el atar ohh miss
Dibten çıkmak ve yükselmekte güçlendiriyor şöyle geriye dönüp bakınca şükür nelerin üstesinden geldim diyorsun daha iyi günler de gelecek emin olNe kadar güzel ve doğru yazmışsın o kadar haklısın ki..
Benim valla mutlu geçiyor şu ara, işe dönmek iyi geldi.. Dediğin gibi soN 6 aya bakarsak, ben dibe vurdum, kalkıyorum artık yüzeyde sayılırım hatta.. Her yaşantı bir ders, her yaşantı bir neden.. Değişik
Şımartırken neler yapacaksınıZ paylaşıverinde bizde fikir alalımŞu "kendimizi şşımartma" konusunu sevdim. En kıkısa zamanda itinayla yerine getireyim. Canım kendim. Muuaaahhh
Bugünlerde çok yorgunum, yoruluyorum.
1) Mental olarak
Akrabanın kızının kına ve düğünü var. Aramayız sormayız birbirimizi. Kart göndermiş, davetliyiz. Ben gitmek istemiyorum. Eşim işinden dolayı gelmeyecek zaten.
Babam çok akrabacıdır. İlla zorla götürecekler. Gitme, ee ne olacak sanki'ler bizimkilere işlemiyor. Arkadaşlar kendi sözlerinin tutulmasına oldukça alışık. İlkokul öğretmenliğinin etkileri sanırım. Neyse, öyle işte...
Ev işleri zorluyor, yoruyor, bitmiyor. Artık olduğu kadar, hem işlere, hem de benden beklentilere.
Hayatta öğrendiğim şey, ne yaparsan üzerine görev olarak kaldığı. Bunu öğrenmekte geç kalmış olabilirim ama zararın neresinden dönersem kardır.
Sınırlarımı daha keskin ve net çiziyorum. Anlarlar herhalde'ler işe yaramıyormuş, ifade etmek, anlatmak gerekiyormuş. Değecekse anlatıyorum, değmeyecekse o güzel ağzımı, enerjimi, ruhumu, zamanımı yormuyorum.
Değerli olanlar, değerlilerle paylaşılmalı.