Bugün ne yaptım?

Lotus1234 durumlar nasıl daha iyi msnannenle olan son durumunda umarım çok güzel bir iyileşme vardır
Merhaba Cnm
Annem kendi evine döndü bir müddet o orda ben burda kafa dinleyeceğiz düşüncesiyle 20günü geçti engeli kaldırdım ama sık sık görüşmüyorum bazen arayıp nasıl olduğjnh sorup kapatıyorum ama ciddi yara alan ben olduğum için görüşmekte içimden gelmiyor haliyle söylediği kırıcı sözleri unutmaya çalışıp düşünmüyorum
Yanınada gitmedim o yüzden tatildeyiz ama aşırı iş yoğunluğu olduğu için.
Güzel haber bana video yollamış beni sevdiğini anlatan
Hayat beni neden yoruyorsn evresinden daha sakin günlere yelken açmak istiyor insan burda bana destek veren can arkadaşlarıma tşk ederim bazı tavsiyeleri hayata geçirmeye cesaretim yok psikolojik destek almamı tavsiye eden olmuştu arada geliyor bu fikir ama erteliyorum.

Ay Mikan çok geçmiş olsun. Ama maşallah memleket nasıl yaramışsa bu durumda dahi pozitif kalmayı başarmışsın, harikasın Tatilin nazarı olsun diyelim bu da..

ER=839932] sekersizcikolata [/USER] sen nasıl oldun alıştın mi yeni tempona

Aysen selam ya sağlık olarak toparladım baya ama yalan yok yeni tempo yordu beni.. Akşam oturmamız ancak 8bucuk 9u buluyor.. Yürüyüşlerim yalan oldu bu hafta.. HeR gün dışarıdan sipariş vermemek için kendimi zor tutum ama hep yemeklerimi kendim yaptım sen nasılsın iyi misin? Neler yapiyorsun
Merhaba, sizi hatırladım. Konu detayı bilmemekle ben de psikolojik destek almanızı tavsiye etmiştim.. Nasıl hasta olduğumuzda doktora gidip derdimize derman arıyorsak böyle durumlarda da zihnimize, davranışlarımıza, duygularımıza çare bulmalıyız.. Hazır kafa dinleme modunuzdayken bence harika bir fırsat.. Anneniz kendi adına adım atmaya çalışmış, siz de mutlu olmuşsunuz anladığım kadarı ile ne güzel şu zamana kadar gördüğüm olaylarda anne ile çocuk ilişkisi çok şeyin temeli, bu sebeple tavsiyemi yeniliyor, hatta o zaman dediğim gibi annenizin de gitmesini, beraber terapi almanızı öneriyorum.. Umarım hayatta her şey istediğiniz gibi olur

Ben bbugün işten gelince banyodan sonra bakım Yaptım. .Yüzüme nemlendiriciler, yağlar falan sürdüm.. iyi geldi valla sonra eşim de erken geldi onla yemek yaptık. Domates çorbası, tavuklu arpa şehriye pilavı ve patates yemeği yaptık. Yap, sofra kur,.kaldır derken oturmamız ancak 9 oldu.. valla o kadar yorgunum ki birazdan uyuyabilirim o Derece.. Tüm işlerim hafta sonu olacak gibi geliyor.. ya da daha düzenimi ben oturtamadım.. bakalım

Gayet verimli bir gün olmuş
Kaçta çıkıyorsun işten? Haftaya ben de başlayacağım için senin paylaşımlar motive ediyor beni tabi ben yarım gün çalışacağım neyseki senin temizlik günü cumartesiydi zaten haftaiçi yüklenme kendine fazla zaten

Selam

Neler yaptım?

Tabiki konu çalıştım.
Deneme çözdüm.
Eğitim videolarını bitirdim.
Bulaşıkları makineye attım.
Akşama tirit yaptım.
Oğlumla markete gittik.
Çok fena abur cubur yiyorum ders çalışırken. Mısır cipsine fena sardım.
3725 adım attım

sudem34 inşallah sınavın çok iyi geçer, ki öyle olacak ben inanıyorum. Başarılar diliyorum sana
Amin canım inşaallah
Hangi renk oje?
Hastalık rutin oldu sizde artık.
Allah şifa versin hepsine
Ben bugün mutfağa sardım.
Allah sonumu hayretsin.
Kolay gelsin.
Neler yaptın?
sudem34 aynen geyik muhabbetini özledik sınav geçse de yapsak uzun uzun
Ayy inşaallah
Bende aynı kanıdayım hatta hem psikolog hem diyetisyen u desteği ile kendi özüne dünüp kendini bulmanı.
Menülerine bayılıyorum.
Keşke resimli de atsan feyz üstüne feyz alırız.

Soft renkler aldım krem gibi biri biri de Gül kurusu
Teşekkür ederim bebeğim iyileşirse rahatlayacağım

Neler yaptım?
Evde meyveler birikmişti. Mandalinaların suyunu sıkıp çocuklara içirdim. Lokum tarifi vardı, onu denedim.
Narlardan da lokum denedim. İlk defa yaptım. Bakalım beğenilecek mi?
Kabuklarını da sirke yapmak için suya koydum. İnşaallah olur. Olanları değerlendirme çalışması benimki.

Patatesi fazla haşlamışız. Ondan da börek yaptım. Daha doğrusu ben içini hazırladım, kızım sardı.

Büyük bir pancar vardı. Rendeleyip yağda kavurdum. Sarımsaklı yoğurtlu güzel olur sanırım. Ceviz de olsa oohhh. Nimetlere elhamdülillah
Kolaydan da tarhana çorbası.
Annemler bahçeye gidiyorlar. Onlara ertesi gün için yemek ayarlamıştım. Biraz da ondan mutfakta fazla kalıyorum. Yoksa çok da yapmam.

Börek işi iyi oldu gibi. Kızım 8.sınıf. Matematik öğretmeni sabah geleyim dedi. Ona da ikram ederim.

Günaydın

Tezgahı iyice sildim.
Bulaşık makinesini önce çamaşır suyuyla sadece durulama yaptırdım bulaşığın kirli suyu aksın diye.
Sonra yüksek dereceye yıkamaya attım.

Keşkek koydum ocağa.
Islanmış nohut ve buğday vardı kalanları poşet leyip buzluğa attım.

Kavanozların dibinde tahin, bal, reçel kalmış onları boşalttım. Normalde biten kavanozları atardım kv istedi azalmış onun bu yüzden tekrar biriktirmeye başladım.

Diş ipi almıştım. Kaç zamandır bir türlü başlayamamıştım. Bugün açılışı yaptım. Diş ipi kullandım. Doktorlarım yıllardır söylüyor ben kulak ardı ediyordum.

Soru çözme ve ders anlatım videosu izledim biraz.

Kan ilacımı ihmal etmedim. Bağırsaklarımı da çalıştırıyor sanki. İyi hissettiriyor. Hatta bu sene daha hiç hasta olmadım. B12, kan, folıc asit içtiğim için diye düşünüyorum.

İlk defa boğazım geceden beri acıyor. Keçi boynuzu pekmezi yedim.

Adaçayı, ıhlamur, zencefil-bal bugün kendime bakarım mecbur.

Her şeye her gün zam geliyor. Dün markete uğramışken indirimde rolon, şampuan, saç kremi, bebek şampuanı bulmuşken aldım baya. Bir süre götürür artık.

Canım kaç zamandır sarma çekiyor. Tatil bitmeden sarsam yesem güzel olur. Hatta önceki gece rüyama girdi o derece.

Kp sağlık durumu pek iyi değilmiş. Doktor ne yaşarsa kar demiş. Dün Kv ile konuştuk. Biraz ona üzüldüm. Kötü oldum. Günden güne eriyor dedi. Yemek yiyemiyor. Midesi bulanıyor. İştahı yok dedi ki aşırı yemeyi seven biridir normalde. Canı istese bile yiyemiyormuş.
Hastalık çok zor gerçekten. Hastaya ayrı zor ona bakana da ayrı zor.

Allah herkese sağlık, sıhhat, afiyet ağız tadı versin.

İyice çenem düştü anlatmayı da özlemişim.
Gün içinde kaç türlü duyguyu hissedip günü yaşayıp bitiriyoruz.
Zaman çok çok hızlı gerçekten.
44 gün sonra resmen sene bitiyor.
Topiği yılbaşında açmıştım senesi doluyor resmen.

Neyse ben kaçtım.
Hepinizi öpüyorum
İçtenlikle kucaklıyorum.

Çok geçmiş olsun

Selam Herkese
Geçmiş olsun sudem34 ne kadar hızlı geçiriyor gerçekten zaman inanılır gibi değil.
Dileeim sağlık huzur mutluluk para ve bol şans olur hayatımızda kalan vakitleri geçmişi aratmaz
Son 6ayda geçen vakitlerde ne kadar ilerleme kaydetmişiz neler başarmışız ne kadar kendimizi geliştirmişiz buna bakıp bir muhasebe yapmak ve sonunda kendimizi bir görmek hayatımıza uzak çerçeveden bakmak lazım .
Ne kadar verimli geçirmişiz başardıklarımıza odaklanıp başaramadıklarımızdan dersler çıkararak .

Nasılsınız canlar hayat nasıl gidiyor …?
Mikan
S sarahconnor
sekersizcikolata
Aysen012
kavs-i kuzah

Gerçekten bazen farklı bir gözle uzaktan bakmak lazım kendimize.
Ben bugün bi arkadaşımı ağırladım. Çocukluk arkadaşım kendisi kahve içtik sohbet ettik. Hani çok sık arayıp sormazsın ama görüşünce her gün görüşüyormuş gibi samimi dostlar vardır ya işte onlardan biriydi, çok iyi geldi sohbet
Çocuklar biraz yoruyor, sanırım burda kendi çocuk moduma dönüp onları yönetmekte zorlanıyorum
Yarın da başka bir arkadaşımı davet edebilirim, kızım hasta diye ertelemiştik bakalım ben de böyle sen neler yapıyorsun ? Ders modu mu?

Çok güzel ne mutlu böyle güzel dostluklar gülen yüzlee varhayatında
Zamanı güzel değerlendiriyorsun
ev işleriyle rutin temizlik çamaşır bulaşık vakit geçiriyorum bende
biraz mola biraz iş
Azıcık ders çalışma isteğimin geri gelmesini bekliyorum Şu sınavı bi atlatsaydık inşallah

Çok az kaldı ha gayret, kafa dinliyorsun sen de ne güzel

Çok geçmiş olsun
Sağol canım
Haklısın
Bardağın boş tarafı kadar dolu tarafı da var nihayetinde.
Yaa çok özendim.
Benimde var öyle arkadaşlarım ama hepsi uzakta. Kimseyle görüşemiyorum. Bir siz varsınız hayatımda. Şeffaf olduğum içimi dışımı bilen. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…