Merhaba CnmLotus1234 durumlar nasıl daha iyi msn annenle olan son durumunda umarım çok güzel bir iyileşme vardır
Ay Mikan çok geçmiş olsun. Ama maşallah memleket nasıl yaramışsa bu durumda dahi pozitif kalmayı başarmışsın, harikasınSlmlar kızlar,
Memleketteyiz hala
Kızım hasta oldu
Büyük oğlum öksürüyor
Annem baya ağır grip geçiyor
Küçük oğlum çok kötü düşüp kafasını çarptı, 2 gün aklım çıktı bir şey olacak diye
Ama hala yıkılmadım ayaktayım
ojemi sürdüm kahvemi yudumluyorum (evet yıllar yıllar sonra kendime oje aldım
Merhaba, sizi hatırladım. Konu detayı bilmemekle ben de psikolojik destek almanızı tavsiye etmiştim.. Nasıl hasta olduğumuzda doktora gidip derdimize derman arıyorsak böyle durumlarda da zihnimize, davranışlarımıza, duygularımıza çare bulmalıyız.. Hazır kafa dinleme modunuzdayken bence harika bir fırsat.. Anneniz kendi adına adım atmaya çalışmış, siz de mutlu olmuşsunuz anladığım kadarı ile ne güzelMerhaba Cnm
Annem kendi evine döndü bir müddet o orda ben burda kafa dinleyeceğiz düşüncesiyle 20günü geçti engeli kaldırdım ama sık sık görüşmüyorum bazen arayıp nasıl olduğjnh sorup kapatıyorum ama ciddi yara alan ben olduğum için görüşmekte içimden gelmiyor haliyle söylediği kırıcı sözleri unutmaya çalışıp düşünmüyorum
Yanınada gitmedim o yüzden tatildeyiz ama aşırı iş yoğunluğu olduğu için.
Güzel haber bana video yollamış beni sevdiğini anlatan
Hayat beni neden yoruyorsn evresinden daha sakin günlere yelken açmak istiyor insan burda bana destek veren can arkadaşlarıma tşk ederim bazı tavsiyeleri hayata geçirmeye cesaretim yok psikolojik destek almamı tavsiye eden olmuştu arada geliyor bu fikir ama erteliyorum.
Gayet verimli bir gün olmuşBen bbugün işten gelince banyodan sonra bakım Yaptım. .Yüzüme nemlendiriciler, yağlar falan sürdüm.. iyi geldi vallasonra eşim de erken geldi onla yemek yaptık. Domates çorbası, tavuklu arpa şehriye pilavı ve patates yemeği yaptık. Yap, sofra kur,.kaldır derken oturmamız ancak 9 oldu.. valla o kadar yorgunum ki birazdan uyuyabilirim o Derece.. Tüm işlerim hafta sonu olacak gibi geliyor.. ya da daha düzenimi ben oturtamadım.. bakalım
Bana da atDiyet mi o da neydiya şimdi sana özelden bi foto atıcam anlarsın ne durumda
Kaçırmışım yaOlsun olsun rüzgar tozumuzu alır
Bu benim sözüm tam kamyon arkası oldu
sudem34 gel bak senin sevecegin bı sohbet oluyor
Amin canım inşaallahsudem34 inşallah sınavın çok iyi geçer, ki öyle olacak ben inanıyorum. Başarılar diliyorum sana
Hangi renk oje?Slmlar kızlar,
Memleketteyiz hala
Kızım hasta oldu
Büyük oğlum öksürüyor
Annem baya ağır grip geçiyor
Küçük oğlum çok kötü düşüp kafasını çarptı, 2 gün aklım çıktı bir şey olacak diye
Ama hala yıkılmadım ayaktayım
ojemi sürdüm kahvemi yudumluyorum (evet yıllar yıllar sonra kendime oje aldım
Kolay gelsin.Ben bugün mutfağa sardım.
Allah sonumu hayretsin.
Ayy inşaallah
Bende aynı kanıdayım hatta hem psikolog hem diyetisyen u desteği ile kendi özüne dünüp kendini bulmanı.Merhaba Cnm
Annem kendi evine döndü bir müddet o orda ben burda kafa dinleyeceğiz düşüncesiyle 20günü geçti engeli kaldırdım ama sık sık görüşmüyorum bazen arayıp nasıl olduğjnh sorup kapatıyorum ama ciddi yara alan ben olduğum için görüşmekte içimden gelmiyor haliyle söylediği kırıcı sözleri unutmaya çalışıp düşünmüyorum
Yanınada gitmedim o yüzden tatildeyiz ama aşırı iş yoğunluğu olduğu için.
Güzel haber bana video yollamış beni sevdiğini anlatan
Hayat beni neden yoruyorsn evresinden daha sakin günlere yelken açmak istiyor insan burda bana destek veren can arkadaşlarıma tşk ederim bazı tavsiyeleri hayata geçirmeye cesaretim yok psikolojik destek almamı tavsiye eden olmuştu arada geliyor bu fikir ama erteliyorum.
Menülerine bayılıyorum.Ben bbugün işten gelince banyodan sonra bakım Yaptım. .Yüzüme nemlendiriciler, yağlar falan sürdüm.. iyi geldi vallasonra eşim de erken geldi onla yemek yaptık. Domates çorbası, tavuklu arpa şehriye pilavı ve patates yemeği yaptık. Yap, sofra kur,.kaldır derken oturmamız ancak 9 oldu.. valla o kadar yorgunum ki birazdan uyuyabilirim o Derece.. Tüm işlerim hafta sonu olacak gibi geliyor.. ya da daha düzenimi ben oturtamadım.. bakalım
Soft renkler aldım krem gibi biri biri de Gül kurusuAmin canım inşaallah
Hangi renk oje?
Hastalık rutin oldu sizde artık.
Allah şifa versin hepsine
Kolay gelsin.
Neler yaptın?
Ayy inşaallah
Bende aynı kanıdayım hatta hem psikolog hem diyetisyen u desteği ile kendi özüne dünüp kendini bulmanı.
Menülerine bayılıyorum.
Keşke resimli de atsan feyz üstüne feyz alırız.
Çok geçmiş olsunHer şeye her gün zam geliyor. Dün markete uğramışken indirimde rolon, şampuan, saç kremi, bebek şampuanı bulmuşken aldım baya. Bir süre götürür artık.
Canım kaç zamandır sarma çekiyor. Tatil bitmeden sarsam yesem güzel olur. Hatta önceki gece rüyama girdi o derece.
Kp sağlık durumu pek iyi değilmiş. Doktor ne yaşarsa kar demiş. Dün Kv ile konuştuk. Biraz ona üzüldüm. Kötü oldum. Günden güne eriyor dedi. Yemek yiyemiyor. Midesi bulanıyor. İştahı yok dedi ki aşırı yemeyi seven biridir normalde. Canı istese bile yiyemiyormuş.
Hastalık çok zor gerçekten. Hastaya ayrı zor ona bakana da ayrı zor.
Allah herkese sağlık, sıhhat, afiyet ağız tadı versin.
Gerçekten bazen farklı bir gözle uzaktan bakmak lazım kendimize.Selam Herkese
Geçmiş olsunsudem34 ne kadar hızlı geçiriyor gerçekten zaman inanılır gibi değil.
Dileeim sağlık huzur mutluluk para ve bol şans olur hayatımızda kalan vakitleri geçmişi aratmaz
Son 6ayda geçen vakitlerde ne kadar ilerleme kaydetmişiz neler başarmışız ne kadar kendimizi geliştirmişiz buna bakıp bir muhasebe yapmak ve sonunda kendimizi bir görmek hayatımıza uzak çerçeveden bakmak lazım .
Ne kadar verimli geçirmişiz başardıklarımıza odaklanıp başaramadıklarımızdan dersler çıkararak .
Nasılsınız canlar hayat nasıl gidiyor …?
Mikan
S sarahconnor
sekersizcikolata
Aysen012
kavs-i kuzah
Çok güzel ne mutlu böyle güzel dostluklar gülen yüzlee varhayatındaGerçekten bazen farklı bir gözle uzaktan bakmak lazım kendimize.
Ben bugün bi arkadaşımı ağırladım. Çocukluk arkadaşım kendisi kahve içtik sohbet ettik. Hani çok sık arayıp sormazsın ama görüşünce her gün görüşüyormuş gibi samimi dostlar vardır ya işte onlardan biriydi, çok iyi geldi sohbet
Çocuklar biraz yoruyor, sanırım burda kendi çocuk moduma dönüp onları yönetmekte zorlanıyorum
Yarın da başka bir arkadaşımı davet edebilirim, kızım hasta diye ertelemiştik bakalımben de böyle sen neler yapıyorsun ? Ders modu mu?
Çok az kaldı ha gayret, kafa dinliyorsun sen de ne güzelÇok güzel ne mutlu böyle güzel dostluklar gülen yüzlee varhayatında
Zamanı güzel değerlendiriyorsun
ev işleriyle rutin temizlik çamaşır bulaşık vakit geçiriyorum bende
biraz mola biraz iş
Azıcık ders çalışma isteğimin geri gelmesini bekliyorumŞu sınavı bi atlatsaydık inşallah
Sağol canımÇok geçmiş olsun
HaklısınSelam Herkese
Geçmiş olsunsudem34 ne kadar hızlı geçiriyor gerçekten zaman inanılır gibi değil.
Dileeim sağlık huzur mutluluk para ve bol şans olur hayatımızda kalan vakitleri geçmişi aratmaz
Son 6ayda geçen vakitlerde ne kadar ilerleme kaydetmişiz neler başarmışız ne kadar kendimizi geliştirmişiz buna bakıp bir muhasebe yapmak ve sonunda kendimizi bir görmek hayatımıza uzak çerçeveden bakmak lazım .
Ne kadar verimli geçirmişiz başardıklarımıza odaklanıp başaramadıklarımızdan dersler çıkararak .
Nasılsınız canlar hayat nasıl gidiyor …?
Mikan
S sarahconnor
sekersizcikolata
Aysen012
kavs-i kuzah
Yaa çok özendim.Gerçekten bazen farklı bir gözle uzaktan bakmak lazım kendimize.
Ben bugün bi arkadaşımı ağırladım. Çocukluk arkadaşım kendisi kahve içtik sohbet ettik. Hani çok sık arayıp sormazsın ama görüşünce her gün görüşüyormuş gibi samimi dostlar vardır ya işte onlardan biriydi, çok iyi geldi sohbet
Çocuklar biraz yoruyor, sanırım burda kendi çocuk moduma dönüp onları yönetmekte zorlanıyorum
Yarın da başka bir arkadaşımı davet edebilirim, kızım hasta diye ertelemiştik bakalımben de böyle sen neler yapıyorsun ? Ders modu mu?