- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyhan budak ve Tülay kök dinliyorum. Diğerlerine de bakcam mutlaka. Bende öyleyim genelde mutfakta yemek yaparken vs öyle dinleyebiliyorum. Diziyi aldım listeyeTeşekkür ederim. Ben terasnoir dinliyorumm. Keyifli bence. Bir de Ibrahim Selim'in Bunu Ben de Yaparım var. Kısa kısa hem. Sen Kimsin Ki çok önerildi. Ben daha dinlemedim ama. Sudem de Beyhan Budak ile Tülay Kök öneriyor. Onlara da başlayabilirim. Ben com düzenli dinlemiyorum ama yemek yaparken, ütü yaparken açıyorum. Ya da böyle bir isim olduğunda keyifli oluyor. Bu arada dizinin 4. Bölümünden sesleniyorum (Dahmer) öyle kan çok yok. Izleyebilirsiniz.
Ya şu Lucifer i merak ettim.Ay ben de izlerim valla aynen ben de bölümden sıkılınca adamı izliyorum sadece
Yok yok hayal kırıklığına uğramazsınız
Ahahah, valla ben kocamın yanında izledim diziyi, gönlüm.rahat e göz var izan var
Çok katılıyorum
Keşke keşke.. Su akıl ama yaş 20'ler..
Hastane işini bile verimli hale getirmişsinKızlar selam, ben bugün hastaneye gittim. Biraz uzun sürdü işim yeni geldim. Baktım hastanede iş uzuyor, ben oradayken robotu açtım evi süpürdü. Hastanede de baya podcaste dinledim. Keyifli oldu. Çok yorgunum, normalde bugün Karadeniz mutfağı yapacaktık eşimle ama halim yok. Şimdi hemen evde tek ya da 2 tane kalan patlıcan, biber, kabak, havuç ve kapyayı jjülyen dograyip airfriyera attım. Dünden de mercimek çorbam var. Tabi onlar az olacak, yanina bir cevizli tereyağlı erişte yaparım.. ama 6ya kadar da uyuyacağım valla..
Gece kuşu olursam da ders çalışırım gece
Off yemek efsoSlmlar
Bugün ne yaptım?
Yatakları topladım.
Oturma odası mutfak ve girişi robota süpürttüm.
Banyodaki WC lavaboyu yıkadım.
1 mak çamaşır yıkanıp serildi.
Çocukları yıkadım.
Yemek yaptım(tepsi kebabı ve beyazlı lahanalı yoğurt salatası)
Sanırım bu kadar
İşteki sorunlar ama çözdük şükür canımSudem nerde acaba
İnsallah ders ve yoğunluktan girmiyordur
Yaa onu seksi bulan çok var yaa.. ben sarı sevmiyorum ama.. Yani Brad Pitt evetm yakışıklı ama o kadar.. Bu konuda tek istisnam Kıvanç özellikle Ediz'de Sekiz diye bir karakter oynuyordu ya, ımmm ve Lucifer'ı izle yaa, dizi de çok eğlenceli.. sıkılırsan bırakırsınYa şu Lucifer i merak ettim.
Ama size çok saçma gelebilir.
Ben Edis i çok seksi buluyorum
Yakışıklı değil ama dans filan .
Ya ben iş yerinle ilgili yazdığına çok sevindim çok şükür, iş yerinde huzur çok önemli.. Tülay Kök dinlemek seni sakinleştirmiş de olabilirHastane işini bile verimli hale getirmişsin
Off yemek efso
İşteki sorunlar ama çözdük şükür canım
Yenilendim geldim.
Kızlar habersiz bıraktığım için özür dilerim
Bir gün ders çalıştım bir kaç günde başka şeyler.
Neler yaptım?
Dün değişiklik yaptım yüzmeye gittim.
Oğlum sakızlı muhallebi yaptı hazırdan biraz yardım ettim.
Ooo 2.5 kilo.. Baya fark var.. Harikasın, zaten 71 de olsa 2 haftadaki değişim de superÜstümden tır geçmiş gibi
Çay demledim bekliyorum.
Tartıldım bir de.
Kıyafetle 71.
Kıyafetsiz 68.4 çıktı.
Biraz saçma ama bende anlamadım.
Ya ben de sevmem hiç sarışın erkekYaa onu seksi bulan çok var yaa.. ben sarı sevmiyorum ama.. Yani Brad Pitt evetm yakışıklı ama o kadar.. Bu konuda tek istisnam Kıvanç özellikle Ediz'de Sekiz diye bir karakter oynuyordu ya, ımmm ve Lucifer'ı izle yaa, dizi de çok eğlenceli.. sıkılırsan bırakırsın
Ya ben iş yerinle ilgili yazdığına çok sevindim çok şükür, iş yerinde huzur çok önemli.. Tülay Kök dinlemek seni sakinleştirmiş de olabilir
Ooo 2.5 kilo.. Baya fark var.. Harikasın, zaten 71 de olsa 2 haftadaki değişim de super
Ahahah oğlun nasıl mutlu olmuştur öyle diyince arkadaşları aynen konu oralara gelmesin yine ama kara kaş kara göz iyidir yaa.. Bir de ses tonu neyse sudem34 bu kadar övgüye izle artıkYa ben de sevmem hiç sarışın erkek
Murat bozu beğenirim oda kocama acayıp benziyor ondan
Oğlumun arkadasları babanı Murat boz sandık bile demişlerdi
Onun harici beğendiğim erkek lucifer tarzı
Kara kaşlı kara gözlü boylu poslu
Neyse konuyu yine ona getırmeyeyim ama bence de Sudem izlemeli
Günün mükemmel geçmiş ve eşinin hediyesine bayıldım nice mutlu yıllarınız olsun siz gezmeyi çok seven bir çiftsiniz sanırım, ne güzel .. Böyle hoşuma gitti, çok mutlu, eğlenceli bir çift canlandı gözümde, nazar değmesin mutluluklar tekrardanOğluma kahvaltı
Servise eşim bıraktı ben inmedım
Tüm evi süpürüp sildim
Yemek
Tarhana çorba
Anne usulu ekşili sulu köfte
Çin makarnası
Tatlı yok
Evlilik yıldönümünüz yaklaşıyor kocam Avrupa turu almış hediye olarak
Bugun pasaport bilgilerini gönderdik
Oğluma kayınvalidem bakacak ara tatilde olduğu için
Eksik olan bir kaç alışveriş yapmam lazım
Ooo harika eşin beklentiyi arşa çıkardı şu an nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllarınız olsunBen de sabah yine spor
Oğluma kahvaltı
Tüm evi süpürüp sildim
Yemek
Tarhana çorba
Çin makarnası
Tatlı yok
Teşekkür ederimAhahah oğlun nasıl mutlu olmuştur öyle diyince arkadaşları aynen konu oralara gelmesin yine ama kara kaş kara göz iyidir yaa.. Bir de ses tonu neyse sudem34 bu kadar övgüye izle artık
Günün mükemmel geçmiş ve eşinin hediyesine bayıldım nice mutlu yıllarınız olsun siz gezmeyi çok seven bir çiftsiniz sanırım, ne güzel .. Böyle hoşuma gitti, çok mutlu, eğlenceli bir çift canlandı gözümde, nazar değmesin mutluluklar tekrardan
Teşekkür ederimOoo harika eşin beklentiyi arşa çıkardı şu an nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllarınız olsun
Ya ben çok iyi biliyorum bu durumuSlmlar herkese
Benim çok radikal kararlar alıp uygulamam lazım. Birincisi kilo vermem lazım beslenmemi düzenlemem lazım kendimi hiç iyi hissetmiyorum öyle.
İkincisi evde çok bakımsızım aynaya bakasım gelmiyor çok saldım doğumdan sonra
Üçüncüsü internette çok vakit kaybediyorum işim yoksa telefon sürekli elimde hiç sevmiyorum bu durumu
Bu göz kalemi ve ruj olayına ben de girsem iyi olurYa ben çok iyi biliyorum bu durumu
Saçımı açamamıştım taramadığım için tutup kesmiştim
Göz altlarım mor bildiğin deli gibi bişeydim
Üstelik tek çocukla böyleydım
Senin ki çok normal
Kilo emziriyorsun çok takılma ama bi parfüm güzel tayt sexsı bi tshirt sana kendini iyi hissettirecektir
Ben hep göz kalemi ve ruj sürerim evde dahi olsam
İnternet hepimizin kanayan yarası
Ya bende sarı sevmem hiç .Yaa onu seksi bulan çok var yaa.. ben sarı sevmiyorum ama.. Yani Brad Pitt evetm yakışıklı ama o kadar.. Bu konuda tek istisnam Kıvanç özellikle Ediz'de Sekiz diye bir karakter oynuyordu ya, ımmm ve Lucifer'ı izle yaa, dizi de çok eğlenceli.. sıkılırsan bırakırsın
Ya ben iş yerinle ilgili yazdığına çok sevindim çok şükür, iş yerinde huzur çok önemli.. Tülay Kök dinlemek seni sakinleştirmiş de olabilir
Ooo 2.5 kilo.. Baya fark var.. Harikasın, zaten 71 de olsa 2 haftadaki değişim de super
Bende oğlumun futbol formalarını yıkamayı unutmuşum.Selam kızlar,
Ben sabah ders çalıştım.
Şimdi robot evi süpürüyor ben de dinleniyorum
Bir posta çamaşır attım. Gözüme çok geldi, yarın hepsi kurumazsa diye bugünden başladım.
Akşama ne yapsam diye düşünüyorum. Haşlanmış nohutla bir çorba yapıcam, adini bilmiyorum ama yoğurtlu nohutlu mısırlı ve evde kalan azıcık kuskusun değerlendirildiği bir çorba sadece bunu biliyorum şu an ama canım inanılmaz yoğurtla lahana yemeği çekti ondan yapabilirim. O zaman da kocam da mutlu olsun bu Ne ya demesin diye ona da basmati pilavı yaparım belki.. ama bilmiyorum belki bambaşka bir şey yaparım
Uzun zamandır kitap okuyamadım. Birkaç safya da olsa okumak istiyorum ama biraz da okumak istediğim makale var, önce makale okumam lazım...
Öyle bir gün işte
Eşin fit o zaman kaslı filan benimki dombiliYa ben de sevmem hiç sarışın erkek
Murat bozu beğenirim oda kocama acayıp benziyor ondan
Oğlumun arkadasları babanı Murat boz sandık bile demişlerdi
Onun harici beğendiğim erkek lucifer tarzı
Kara kaşlı kara gözlü boylu poslu
Neyse konuyu yine ona getırmeyeyim ama bence de Sudem izlemeli
Süper hediyeBen de sabah yine spor
Oğluma kahvaltı
Tüm evi süpürüp sildim
Yemek
Tarhana çorba
Çin makarnası
Tatlı yok
İnşallah canım.Slmlar herkese
Benim çok radikal kararlar alıp uygulamam lazım. Birincisi kilo vermem lazım beslenmemi düzenlemem lazım kendimi hiç iyi hissetmiyorum öyle.
İkincisi evde çok bakımsızım aynaya bakasım gelmiyor çok saldım doğumdan sonra
Üçüncüsü internette çok vakit kaybediyorum işim yoksa telefon sürekli elimde hiç sevmiyorum bu durumu
Triko takımlar varya shortlu yada croplu ben evde onları da çok giyerim kışın güzel oluyor hem sexsi hem sıcak tutuyorBu göz kalemi ve ruj olayına ben de girsem iyi olur
Tayt ve seksi tişört dedin ya ben eşimin tişörtlerini giyiyorum düşün salmışlığımı
Bi silkeleneceğim inşallah
Biz de önce ayrı ayrı izledik son sezonu beraber izlemiştikYa bende sarı sevmem hiç .
Esmer de sevmem .
Beyaz ten koyu saç olacak kumral mi oluyor.
Benimki yakışıklı ama seksi değil işte
Edis çok seksi
Tülay iyi hoş da ben işlere yetişemiyorum.
Tartı veya tartıldıgim konum ile alakalı olabilir.
Ya da stresden vermiş de olabilirim.
Bende oğlumun futbol formalarını yıkamayı unutmuşum.
Az önce elimde yıkadım astım.
Sabah 10 da spor okulu var bakalım kuruyacak mı?
Attım balkona gece gece kurutmaya da atamadım.
Menü çok güzel
Eşin fit o zaman kaslı filan benimki dombili
Lucifer eşim izlemiş ya sordum şimdi getir izleyim dedim ben izledim dedi.
Süper hediye
Bizimki de oğlumun doğum gününden iki gün önceydi ben yine unuttum kaç senedir unutuyorum ya uyuyakalıyorum
İnşallah canım.
Bence kademeli olarak başla hedeflere.
Benim sınav yaklaşıyor ben de sıkıştım kaldım öyle kaç gündür hiç çalışmadım yine.