Bugün ne yaptım?

Günaydın🌷
Mutlu pazarlar 🤗

Yatmadan böceği pişirip, pastayı yapıp yattık.

Hafta içi veya bugün için hazırda yemek olsun diye
Sabah da etli patlıcan yemeği yaptım.
Etli nohut yemeği yaptım.

Şimdi de kahvalti yapacağız.
Sucuklu yumurta yaptım.
Börek koydum.
Ispanaklı yumurta yaptım. 😋

Günaydın🌷
Mutlu pazarlar 🤗

Sucuklu yumurta yaptım.
Börek koydum.
Afiyet olsun canım ne güzel seyler hazırlamışsın

Çok güldüm bu otomotik düzeltmeler yüzünden
Böceği diye düzeltmiş😂😂😂

Slmlar dün ve bugün alt katı temizledim sadece 😅 üst katta sadece yatak toplama ve çamaşır işleriyle uğraştım.
Dün kitap kulübü ile buluştuk iyi geldi ama kızım ben dönene kadar ne uyumuş ne bıraktığım sütü içmiş . Canım sıkıldı okula başlamama az kaldı nasıl olacak bilmiyorum
Et çıkardım buzluktan çocuklara da çorba yapmayı planlıyorum. Pilav da var yeterli olur sanırım

Slmlar dün ve bugün alt katı temizledim sadece 😅 üst katta sadece yatak toplama ve çamaşır işleriyle uğraştım.
Dün kitap kulübü ile buluştuk iyi geldi ama kızım ben dönene kadar ne uyumuş ne bıraktığım sütü içmiş . Canım sıkıldı okula başlamama az kaldı nasıl olacak bilmiyorum
Et çıkardım buzluktan çocuklara da çorba yapmayı planlıyorum. Pilav da var yeterli olur sanırım
Günaydın🌷
Mutlu pazarlar 🤗

Sucuklu yumurta yaptım.
Börek koydum.
Mikan Mikan Bak dün hiçbir şey yapmamıyorum diyordun aklıma da geldi.. Bence sen 3 çocuğa harika şeyler yapıyorsun. Düzenli ev işini yapıyorsun, kitabını okuyorsun, kitap arkadaşların var.. kendine haksızlık etme ✌🏽

sudem34 sudem34 afiyet olsun valla çok iyi yapmışsın.. Afiyetle yiyin hepsini

Ben de bugün sabah köründe kalktım, ufak bir seyler atıştırdım. Sonra tekrar yattım, kalktım ve eşimle normal kahvaltı yaptım 😬😬 sonra film izledik. Bugün pazar, bizim yıllardır cumartesi pazar yemek rutinlerimiz var, cumartesi mümkünse dışarda değilse de evde şık yemek, pazar da makarna günü 😬😬 bugün makarna yapicam yani ama dolapta var diye yanina balkabağı sinkota yaptım ve kuru patlıcan kavurması.. çünkü ikisi de çok azdı anca meze olur diye düşündüm. Neyse şimdi eşim spor yaparken ben de nette takılıyorum. Sonra da bakalım ne yapıcaz ben de bilmiyorum. Evde olma durumu ve bir tek pazarımız var beraber olduğumuz psikolojisi ile pazar sürekli bir şeyler yapmak lazım gibi geliyor😅😅 bakalım öyle bir gün işte..

Mikan Mikan Bak dün hiçbir şey yapmamıyorum diyordun aklıma da geldi.. Bence sen 3 çocuğa harika şeyler yapıyorsun. Düzenli ev işini yapıyorsun, kitabını okuyorsun, kitap arkadaşların var.. kendine haksızlık etme ✌🏽

Yaa teşekkürler 🥰 insanı çok güzel motive ediyorsun biliyor musun tam oturup saatlerce dertleşilecek insansın 💜

Ben de bugün sabah köründe kalktım, ufak bir seyler atıştırdım. Sonra tekrar yattım, kalktım ve eşimle normal kahvaltı yaptım 😬😬 sonra film izledik. Bugün pazar, bizim yıllardır cumartesi pazar yemek rutinlerimiz var, cumartesi mümkünse dışarda değilse de evde şık yemek, pazar da makarna günü 😬😬 bugün makarna yapicam yani ama dolapta var diye yanina balkabağı sinkota yaptım ve kuru patlıcan kavurması.. çünkü ikisi de çok azdı anca meze olur diye düşündüm. Neyse şimdi eşim spor yaparken ben de nette takılıyorum. Sonra da bakalım ne yapıcaz ben de bilmiyorum. Evde olma durumu ve bir tek pazarımız var beraber olduğumuz psikolojisi ile pazar sürekli bir şeyler yapmak lazım gibi geliyor😅😅 bakalım öyle bir gün işte..
Eşinle uyumuna da maşallah 🧿
Çok güzel aile gelenekleri oluşturmuşsunuz hiç bozmayın hep böyle devam edin bence ☺️

Yaa teşekkürler 🥰 insanı çok güzel motive ediyorsun biliyor musun tam oturup saatlerce dertleşilecek insansın 💜
Yaa teşekkür ederim çok tatlısın 🥰🥰 çok severim muhabbeti dertlesmeyi.. belki bir gün neden olmasın dimi🥰🥰
Eşinle uyumuna da maşallah 🧿
Çok güzel aile gelenekleri oluşturmuşsunuz hiç bozmayın hep böyle devam edin bence ☺️
Yaa sana da çok teşekkür ederim 🥰🥰 inşallah dediğin gibi böyle gider🙏🏻 çok sağ ol🥰

Afiyet olsun canım ne güzel seyler hazırlamışsın

Çok güldüm bu otomotik düzeltmeler yüzünden
Böceği diye düzeltmiş😂😂😂
Normalde okur düzeltirim de aleleacele yazınca 😁
Mikan kendimi çok kısıtladığımı eşimin manipülasyonuna çok fazla izin verdiğimi anladım.
Bak evde yemek yoktu dün.
AVM de yeğenim yedı ben yedım .

Eşim ve oğlum ev yemeği istediği için eve gidip yemek yaptım.
Oğlan banyo yaptı hava soğuk vs dıye dısarı çıkıp yemediler.
Eve de yemek söylemiyoruz genelde piknikte filan söyleriz.

Yani çok çok taviz vermişim her konuda.
Hep yorgun hep yorgunum.

Tek çocukla böyleyim.

Defne'ye kim baktı sen yokken ?
Eşin ise aferim ona tebrik ederim.

KV benim bir kere uyumuş çocugu uyandırmayı başarıp sinemadan çağırmıştı bizi.

Neyse ya benim dertler bitmez.
Vere vere ne hale geldim böyle.

Kendimi onarmam şart acilen.

Çok güzel oldu canım hepsi de.
Sağol 😋
Yemekler acılı lezzetli.
Tatlı börek vs de iyiydi yani.

Neler yaptım?

Kahve keyfi yaptık. ☕
Meyve keyfi yaptık.
Mısır patlattım çay demledim.
Kuruyemiş vs.

Yeğenimi gonderdım.
Çamaşır serdim.
Çamaşır katladım.
Markete gittim alışveriş yaptım.
Hava güzelmiş gezme fırsatını kaçırdım.

Bitki çayı içtim. 🍵
Ders çalıştım.

Mikan kendimi çok kısıtladığımı eşimin manipülasyonuna çok fazla izin verdiğimi anladım.

Hep yorgun hep yorgunum.

Tek çocukla böyleyim.

Sağol 😋
Yemekler acılı lezzetli.
Eşim baktı aslında kayınvalidemgile geçtiler çocuklarla önce. Sonra o kızı alıp eve geçmiş uyutmaya çalışıyordu geldiğimde. Sorun şu ki ben biraz geciktim 4 saat kaldım ama arkadaşlara kalkalım dedim 40 yılda bir çıkıyorsun otur dediler ihtiyacım da vardı oturdum valla 🤷‍♀️

Eşim baktı aslında kayınvalidemgile geçtiler çocuklarla önce. Sonra o kızı alıp eve geçmiş uyutmaya çalışıyordu geldiğimde. Sorun şu ki ben biraz geciktim 4 saat kaldım ama arkadaşlara kalkalım dedim 40 yılda bir çıkıyorsun otur dediler ihtiyacım da vardı oturdum valla 🤷‍♀️
İyi yapmışsın canım.
Ben kalsam bile evdeki vır vır eder.
Yazın sahilde ulaşamamış bana hastane sürecinde sinir etti beni. 😌

Hep yorgun hep yorgunum.

Tek çocukla böyleyim.

Sağol 😋
Yemekler acılı lezzetli.

Sudem eşinle ilgili bazı durumların içine sinmediğini anlıyorum yazdıklarından, ve nacizane aile danışmanlığı alsanıza eşinle. Artık online bile oluyor, hani bulunduğunuz şehirde yoksa.. Böyle şeylere açık olduğunu düşünüyorum yazdıklarından, hem çok sorumluluk aldığını hissediyorsun, hem de iyi olmak, bir şeyleri toparlamak adına da sorumluluğu tek başına alıyorsun. Aile danışmanlığı kötü giden evlilik, boşanma süreci için değildir sadece.. kişinin kendi yaşadığı ve evliliğine yansıttığı ya da evlilik içinde yaşayıp günlük hayatına yansıttığı problemlere de yardımcı olur. Umarım haddimi aşmamışımdır, dostane bir tavsiye olarak söylemek istedim.

Aysen012 Aysen012 maşallah ne kadar çok iş yapmışsın 🧿

Pazartesi: sebze yemeği+bulgur pilavı

Salı:”+çorba

Çarşamba: bakliyat yemeği+pirinç pilavı

Perşembe:”+salata

Cuma:et/tavuk/balık+makarna

Cumartesi:”+çorba

Pazar:hamurişi(pizza/mantı/börek/vs.)

Ben böyle bi menü yapmıştım ama hiç uyamıyorum kafama estiği gibi yapıyorum

Öfke dansına devam edemedim ben ya 🤦‍♀️ @inciitanesi nerelerde acaba o bitirdi mi? Benim 2. Tur olunca devam edemedim. Ama bir ara mutlaka okuyacağım.

Bak aklıma Lizz Lizz geldi sınav geçti dönmedi hala ne yaptı acaba

İ m back 😎😎😎

X