Bugün ne yaptım?

Triko takımlar varya shortlu yada croplu ben evde onları da çok giyerim kışın güzel oluyor hem sexsi hem sıcak tutuyor

Emzirirken rahat olmak istiyor insan
Simdilik kiloyu dert etmeden yavas yavas kıyafetleri değiştirmek iyi gelecektir
Trıko takım alabilirim aslında, gelecek ay alışveriş yapacağım listeme alayım onu da.

Biz de önce ayrı ayrı izledik son sezonu beraber izlemiştik

Tek izlemek daha güzel 🙈

Eşim fit kiloya takıntılı biraz kendine bakar

Adam zaten yerınde duramıyor ki nasıl kilo alsın
Sabah dalmaya gidecem dıye uyandı yıne
Dedim seni deli mi dürtüyor

Yıldönümünü bende öyle şatafatlı kutlamam
Bi yemeğe çıkardık en fazla🤷‍♀️
Burcunu söylemiştin ama unuttum.
Gerçekten kendini çok seviyor.
Bu kadar kendine zaman ayırmasından belli.
Benimki evde yatsın dinlensin anca.

Günaydın🌷

Kan ilacımı içtim.
Güzel bir kahvaltı yaptim.
Beyhan ve Tülay dinledim.
Beyhan ın Vedat Milor ile sohbeti vardı onu dinledim ha bayıldım mi hayır.
Yazlıkları kaldırdım. Kışlıkları çıkardım astım. Ama ütülenmediği için hala iş var.
Bir makine yıkandı kuruyor. Bir makine yıkanıyor.
Bulaşık makinesini boşalttım.

Benden böyle.
Pazara çıkmam yeğenimi almam lazım.
Oğlana uzun kol alacağım.
Sınava 28 gün kaldı.
Az çalışsam iyi olacak.

Günaydın🌷

Kan ilacımı içtim.
Yazlıkları kaldırdım. Kışlıkları çıkardım astım. Ama ütülenmediği için hala iş var.

Benden böyle.
Sınava 28 gün kaldı.
Az çalışsam iyi olacak.
Lcw bazen indirimli ürünler oluyor tek yaş kalanlar fılam ben onlardan takip edip alıyorum
Yeğenin kalacak mı

Ben ne yaptım sabah kahvaltı
Eşim gelirken börek almış çoğu şey kaldı kahvaltı da yıyemedık

Mutfağı topladım makine çalıştırdım
Çamasır makinesi çalıştıracam simdi
Oğlumun sınavı var oraya götüreceğim

Sonra kendıme kahve yapar kitap okurum
Annem evi yaptırıyor aklım orda yazın yaptıralım dedim az yardım ederdım
Şimdi kardesim askerde büyük işten izin alamamış ben uzakta kaldılar babamla
Her iş onlara bakıyor üzülüyorum

Yardım için kadın bulmakta zor insaat temizliği olunca gelmekte istemiyolar🤦‍♀️
Yaparız babanla diyor ama her aradığımda sesleri çok yorgun geliyor
Biran önce bitseydi🙏

Slmlar herkese
Benim çok radikal kararlar alıp uygulamam lazım. Birincisi kilo vermem lazım beslenmemi düzenlemem lazım kendimi hiç iyi hissetmiyorum öyle.
İkincisi evde çok bakımsızım aynaya bakasım gelmiyor çok saldım doğumdan sonra
Üçüncüsü internette çok vakit kaybediyorum işim yoksa telefon sürekli elimde hiç sevmiyorum bu durumu
Ya telefon olayında çok haklısın hepimiz aynıyız ama sarah da demiş. Sen emziriyorsun kiloya takma.. Bakım için d3 ilk başta yüzünü doğal bir sabunla yıkayıp Otacı nin mesela gül suyu var fısfıslı öyle sak sikman seni ferah hissettirir. Ayrıca sabah ilk iş saçını tara ve topla🎈 (uzunsa) benim küt gibi mesala eğer saçımla uğraşmak istemiyorsam alttan topluyor yanlaridan 2 tık çıkarıyorum kendimi iyi hissettiriyor. Ve yine sarah da demiş, evde çekilen göz kalemi çok iyi hissettiriyor. Kendini güzel hisset, böyle hissedincince her şey guzel gelecek inan💞
göz kalemi ve ruj olayına ben de girsem iyi olur 🙈
Tayt ve seksi tişört dedin ya ben eşimin tişörtlerini giyiyorum düşün salmışlığımı 🤷‍♀️🙄
Bi silkeleneceğim inşallah 🙏
Ya salmış olarak dusunme. Bak şu an oversize çok moda. Ben de giyerim eşimin kıyafetlerini ki dışarda bile.. ki tarzımı beğenirler. Mesela yazları eşınım tshortü altina mini şort super 💞 şimdi de güzel rahat edeceğin ama şık bir tayla kombinleyebilirsin. Ben herkese yaz kış vede tayt tavsiye ediyorum. Daha iyi hissettiriyor bence..
naydın🌷
Kan ilacımı içtim.

Benden böyle.
Sınava 28 gün kaldı.
Az çalışsam iyi olacak.
Selam.. Verimli bir gün başlangıcı yapmışsın sarah mükkemmel🎈Ben de dinledim o Vedat Milör podcastei ben çok severim Vedat Milör'ü keyif aldım ama onun gain de bir programı vardı bu kıvanç diye bir çocuk var var böyle tipler diye geciyor. O çok daha keyifliydi.. Tavsiye ederim.

Bu arada 28 gün deyip geçme, çok var daha.. Sen konuları dağıt bu 1 aya ve başla. Başlamak başarmanın yarısıdır🎈
Lcw bazen indirimli ürünler oluyor tek yaş kalanlar fılam ben onlardan takip edip alıyorum
Yeğenin kalacak mı

Biran önce bitseydi🙏
Yaa uzakta olmanın en büyük handikapı bu malesef.. Istediğin,.ıhtiyaç duyulduğunu hissetiğim ama onların öyle olmadığını iddia ettikleri anlarda ailenin yanında olamamak.. Sıkma canını.. Malesef hayat böyle.. Armut uygulamasından buluyordu benim arkadaşım böyle zamanlarda ama eve girecekler tanıdık bildik olsa çok daha iyi olurdu, yine de temizlik açısından aklınızda bulunsun, bir de şirketler var. Temizlik şirketleri onlar da gelir ama biraz daha fazla alırlar normalden.. ama güvenilir en azından.. Yaparlarsa da kârı koca yormasınlar kendilerini, kolay gelsin

Ben ne yaptım..

Cumartesi rutini temizlik😬😬 sabah erkenden başlayınca bitiyor, bu saatler bana kalıyor. Seviyorum böyle olduğunda 😅

Sonra markete gittim. Balık aldım, meze aldım akşam balık menüsü var.

O Kadar acıkmışım ki eve gelip bir şey hazırlamayı bekleyemedim, pastane reyonundan poğâca aldım 😬 şimdi onu yerken burada takılıyorum.

Sonra kendime bir kahve yaparım, kuruyan çamaşırları toplar yeni kitaba başladım 🎈🎈 keyifli hafta sonları hepinize

Ya telefon olayında çok haklısın hepimiz aynıyız ama sarah da demiş. Sen emziriyorsun kiloya takma.. Bakım için d3 ilk başta yüzünü doğal bir sabunla yıkayıp Otacı nin mesela gül suyu var fısfıslı öyle sak sikman seni ferah hissettirir. Ayrıca sabah ilk iş saçını tara ve topla🎈 (uzunsa) benim küt gibi mesala eğer saçımla uğraşmak istemiyorsam alttan topluyor yanlaridan 2 tık çıkarıyorum kendimi iyi hissettiriyor. Ve yine sarah da demiş, evde çekilen göz kalemi çok iyi hissettiriyor. Kendini güzel hisset, böyle hissedincince her şey guzel gelecek inan💞

Ya salmış olarak dusunme. Bak şu an oversize çok moda. Ben de giyerim eşimin kıyafetlerini ki dışarda bile.. ki tarzımı beğenirler. Mesela yazları eşınım tshortü altina mini şort super 💞 şimdi de güzel rahat edeceğin ama şık bir tayla kombinleyebilirsin. Ben herkese yaz kış vede tayt tavsiye ediyorum. Daha iyi hissettiriyor bence..
naydın🌷

Selam.. Verimli bir gün başlangıcı yapmışsın sarah mükkemmel🎈Ben de dinledim o Vedat Milör podcastei ben çok severim Vedat Milör'ü keyif aldım ama onun gain de bir programı vardı bu kıvanç diye bir çocuk var var böyle tipler diye geciyor. O çok daha keyifliydi.. Tavsiye ederim.

Bu arada 28 gün deyip geçme, çok var daha.. Sen konuları dağıt bu 1 aya ve başla. Başlamak başarmanın yarısıdır🎈

Yaa uzakta olmanın en büyük handikapı bu malesef.. Istediğin,.ıhtiyaç duyulduğunu hissetiğim ama onların öyle olmadığını iddia ettikleri anlarda ailenin yanında olamamak.. Sıkma canını.. Malesef hayat böyle.. Armut uygulamasından buluyordu benim arkadaşım böyle zamanlarda ama eve girecekler tanıdık bildik olsa çok daha iyi olurdu, yine de temizlik açısından aklınızda bulunsun, bir de şirketler var. Temizlik şirketleri onlar da gelir ama biraz daha fazla alırlar normalden.. ama güvenilir en azından.. Yaparlarsa da kârı koca yormasınlar kendilerini, kolay gelsin
Önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim ☺️ Mesela az önce göz kalemi çektim 😅 biraz geç oldu ama olsun. Akşam da arkadaşlarımla buluşacağım dışarda bir kahve içmek iyi gelecek çok bunaldım evde. Tayt almam lazım olanların hepsi yıprandığı için atmıştım. Kalın taytları nereden bulabilirim ? Çünkü klima ile ısınıyoruz kalın olması lazım

Önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim ☺️ Mesela az önce göz kalemi çektim 😅 biraz geç oldu ama olsun. Akşam da arkadaşlarımla buluşacağım dışarda bir kahve içmek iyi gelecek çok bunaldım evde. Tayt almam lazım olanların hepsi yıprandığı için atmıştım. Kalın taytları nereden bulabilirim ? Çünkü klima ile ısınıyoruz kalın olması lazım
Çok güzel yavas yavas adım atmışsın
İnface diye yüz temizleme aleti var
Önce jeli sıkıp sonra da onunla temizleyip ardından bi krem temiz ve canlı görünüyor cilt
Kızı uyuturken bile yapabılırsın bunu
Dudak için de dudağı dolgun gösteren makyaj hilesi var o hileyle boya çok güzel görünüyor 🙈
Tayt trendyol dan alıyorum ben
Dısarı çıkarken bol paça yüksek bel pantolon üstüne tam pantolon belinin bittiği yerde bluz zayıf ve şık gösteriyor

Çocukla zor olır dıye düşünme topuklu kalın olsada hayatında olsun hem uzun hem vucudu sekilli gösteriyor
Saç için dyson saç şekillendirici çok iyi yoksa en yakın zamanda alabılırsen işin çok kolaylaşır

Kış yeni bebek ve kilo biraz dibe çöktürüyor insanı ama gececek

naydın🌷

Evet tanıdık güvenilir olması sart
Gelmiyor insanlar parayla da işçi bulmak zor valla🤦‍♀️

Temizlik şirketi en iyisi galiba bir kaç gün işleri hafıflesın detaylı temizlik için konusayım☺️

Ben ne yaptım..

Cumartesi rutini temizlik😬😬 sabah erkenden başlayınca bitiyor, bu saatler bana kalıyor. Seviyorum böyle olduğunda 😅

Sonra markete gittim. Balık aldım, meze aldım akşam balık menüsü var.

O Kadar acıkmışım ki eve gelip bir şey hazırlamayı bekleyemedim, pastane reyonundan poğâca aldım 😬 şimdi onu yerken burada takılıyorum.

Sonra kendime bir kahve yaparım, kuruyan çamaşırları toplar yeni kitaba başladım 🎈🎈 keyifli hafta sonları hepinize
Afiyet olsun çok güzel menün🥰

Ben dünkü az az kalan yemeklerden ısıtacam🤷‍♀️yeter

Çok güzel yavas yavas adım atmışsın
İnface diye yüz temizleme aleti var
Önce jeli sıkıp sonra da onunla temizleyip ardından bi krem temiz ve canlı görünüyor cilt
Kızı uyuturken bile yapabılırsın bunu
Dudak için de dudağı dolgun gösteren makyaj hilesi var o hileyle boya çok güzel görünüyor 🙈
Tayt trendyol dan alıyorum ben
Dısarı çıkarken bol paça yüksek bel pantolon üstüne tam pantolon belinin bittiği yerde bluz zayıf ve şık gösteriyor

Çocukla zor olır dıye düşünme topuklu kalın olsada hayatında olsun hem uzun hem vucudu sekilli gösteriyor
Saç için dyson saç şekillendirici çok iyi yoksa en yakın zamanda alabılırsen işin çok kolaylaşır

Kış yeni bebek ve kilo biraz dibe çöktürüyor insanı ama gececek
Yüz temizleme aletine bakacağım. Dudaklarım dolgun aslında ruju da kendime çok yakıştırırım ayıptır söylemesi 🙈
Saçlarım düzdür benim her daim düzleştirilmiş gibi😅
Ev yüzünden çok borca girdik o yüzden ihtiyaçlarımı erteleyip duruyorum o da biraz bunaltıyor beni ama gelecek ay alışveriş yapacağım inşallah

Yüz temizleme aletine bakacağım. Dudaklarım dolgun aslında ruju da kendime çok yakıştırırım ayıptır söylemesi 🙈
Ev yüzünden çok borca girdik o yüzden ihtiyaçlarımı erteleyip duruyorum o da biraz bunaltıyor beni ama gelecek ay alışveriş yapacağım inşallah
Sanslısın o zaman saç ve dudak konusunda☺️
Hersey o kadar pahalı ki ev borcu olmasa bile ertelenemek zorunda kalıyor insan😔

Bu günler de gececek insallah

Yeğenin kalacak mı

Biran önce bitseydi🙏
Aldım canım uzun kol.
Fiyatlar ne uçmuş öyle.
De facto da mont 1000 tl şok oldum çocuk montu ya şaka gibi.
Allah'tan sağolsun ablam gönderiyor bol bol da kıyafet masrafım yok.

Afiyet olsun börek güzel gitmiştir.

Yegenim kalacak canım.
Şimdi çay ☕keyfi yapıyoruz.
Cookie almiştım. Çikolatalı kurabiye de almıştım iyi gitti.

Çok duyarlısın ya.
Yeni ev hayırlı olsun güzel olur.

Neler yaptim?

Yarım saat çalıştım.

Pazardan meyve aldım. Yufka aldım.Kısır için biber salçası aldım. Marketlerde bulamadım.

AVM den kendime siyah eşofman altı aldım güzel oldu rahat salaş.
Yemek yedim.

Bir makine daha yıkadım.
Bir makine katladım.

Eve geldim kısır yaptık.
Ispanak yıkadık.
Börek ve pasta yapacağız.

Sabahtan akşama kadar elektrik yoktu. Allah'ın belası elektrik olmayınca hidrofor devreden çıkıyor ve su da akmıyor. On saat böyle geçti sabah 8.30'dan 18 30'a kadar galiba. Ben de herkesle kavga ettim bugün sinirden.
Bir de bize dış kapının anahtarını vermediler. Kapıda şifre sistemi var ve elektrik kesik olunca kapı açılmıyor. Hiçkimsede anahtar yok ya binada jeneratör de yok.
Sırf tuvalete dökebilmek için 60 liraya iki damacana su aldık. Ya bunun iki katı zaten aylık su faturası. Bir de planlı kesinti diyorlar ama ne bilgilendirme yapıldı ne mesaj yollandı.
Densiz komşular, aşağıda kapıda kalanların yumruklamaları falan ayy çıldırdım.
Bugünü tarihten silmek istiyorum. Akşam 19.00'a kadar tek lokma yemedim sinirden.

Sabahtan akşama kadar elektrik yoktu. Allah'ın belası elektrik olmayınca hidrofor devreden çıkıyor ve su da akmıyor. On saat böyle geçti sabah 8.30'dan 18 30'a kadar galiba. Ben de herkesle kavga ettim bugün sinirden.
Bir de bize dış kapının anahtarını vermediler. Kapıda şifre sistemi var ve elektrik kesik olunca kapı açılmıyor. Hiçkimsede anahtar yok ya binada jeneratör de yok.
Sırf tuvalete dökebilmek için 60 liraya iki damacana su aldık. Ya bunun iki katı zaten aylık su faturası. Bir de planlı kesinti diyorlar ama ne bilgilendirme yapıldı ne mesaj yollandı.
Bugünü tarihten silmek istiyorum. Akşam 19.00'a kadar tek lokma yemedim sinirden.
Keşke dışarı bir yere çıksaydınız.
Küçük çocuk mu var?
Arkadaş eş dost alışveriş kafa dağıtırdı.

Keşke dışarı bir yere çıksaydınız.
Küçük çocuk mu var?
Arkadaş eş dost alışveriş kafa dağıtırdı.
Keşke çıksaydım ya evet keşke bakkala diye çıkıp kaybolsaydım.
Çocuk yok ama işte stresten sağlıklı düşünemedim.

Harika başlamışsın bilee🥰🥰🥰✌🏽✌🏽 tayt trendyol ya da hepsi burada dan alıyorum. Hangisi incirindeyse, yorumları okuyup atıyorum sepete😬 bir iki tane de spor taytım var benim onları da skechers tercih ediyorum. Ama onlar üşütür şimdi. Siz coton alın ya da içı böyle kalınlar var onlardan. Online iyi, hem daha ucuz.

zleme aletine bakacağım. Dudaklarım dolgun aslında ruju da kendime çok yakıştırırım ayıptır söylemesi 🙈
Olsun ev almışsınız, hem şu donemde her şey çok pahalı, yavaş yavaş her ay 1 2 şey alarak tamamlarsınız inşallah eksiklerinizi
Çok geçmiş olsun..

X