Ya telefon olayında çok haklısın hepimiz aynıyız ama sarah da demiş. Sen emziriyorsun kiloya takma.. Bakım için d3 ilk başta yüzünü doğal bir sabunla yıkayıp Otacı nin mesela gül suyu var fısfıslı öyle sak sikman seni ferah hissettirir. Ayrıca sabah ilk iş saçını tara ve topla
(uzunsa) benim küt gibi mesala eğer saçımla uğraşmak istemiyorsam alttan topluyor yanlaridan 2 tık çıkarıyorum kendimi iyi hissettiriyor. Ve yine sarah da demiş, evde çekilen göz kalemi çok iyi hissettiriyor. Kendini güzel hisset, böyle hissedincince her şey guzel gelecek inan
göz kalemi ve ruj olayına ben de girsem iyi olur Ya salmış olarak dusunme. Bak şu an oversize çok moda. Ben de giyerim eşimin kıyafetlerini ki dışarda bile.. ki tarzımı beğenirler. Mesela yazları eşınım tshortü altina mini şort super
şimdi de güzel rahat edeceğin ama şık bir tayla kombinleyebilirsin. Ben herkese yaz kış vede tayt tavsiye ediyorum. Daha iyi hissettiriyor bence..
naydın Selam.. Verimli bir gün başlangıcı yapmışsın sarah mükkemmel
Ben de dinledim o Vedat Milör podcastei ben çok severim Vedat Milör'ü keyif aldım ama onun gain de bir programı vardı bu kıvanç diye bir çocuk var var böyle tipler diye geciyor. O çok daha keyifliydi.. Tavsiye ederim.
Bu arada 28 gün deyip geçme, çok var daha.. Sen konuları dağıt bu 1 aya ve başla. Başlamak başarmanın yarısıdır
Yaa uzakta olmanın en büyük handikapı bu malesef.. Istediğin,.ıhtiyaç duyulduğunu hissetiğim ama onların öyle olmadığını iddia ettikleri anlarda ailenin yanında olamamak.. Sıkma canını.. Malesef hayat böyle.. Armut uygulamasından buluyordu benim arkadaşım böyle zamanlarda ama eve girecekler tanıdık bildik olsa çok daha iyi olurdu, yine de temizlik açısından aklınızda bulunsun, bir de şirketler var. Temizlik şirketleri onlar da gelir ama biraz daha fazla alırlar normalden.. ama güvenilir en azından.. Yaparlarsa da kârı koca yormasınlar kendilerini, kolay gelsin